2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selamlar kızlar
bende anlatmak istiyorum hikaayemi
martın 1ydi eşim benden habersiz gebelik testi almış ben kondurmayı bile unutmuştum hamilelige ki 4 senedir korunmadıgımız ve 2 aşılama yaptırdıgımız halde olmamıştı mide agrılarım vardı.eşim bana yap dedi yapmadım 2 gün. boşuna heveslenme durduk yeremi olacak olmadı buzamana kadar dedim. olsun sen yap dedi eşim. martın 3ünde sabah bi sigara içtim hiç ümitsiz umutsuz eşimden gizli girdim tuvalete çıkmazsa sölemicektim. çift çizgiyi görene kadar çıkmadım tuvaletten. eşimde kalmıştı o sıra salonda oturuyodu çift çizgiyi gördüm ama elim ayagım boşaldı tuvaletten zor attım dışarı kendimi yere nasıl oturduysam hüngür hüngür elimde test. bişede diyemiyorum. aglıyorum hıçkıra hıçkıra. eşim geldi noldu elimde testi görünce çıkmadı sanmış tamam üzülme diye teselli verio aglamaktan kelime çıkmıoki agzımdan. sonra biraz sakinleşince hayıır pozitif hamileyim dedim. sevinemedik bile 4 sene öncesinde biri erken dogum birisi düşük birisi dış gebelik olan hamilelikler geçirmiştim ertesi gün hemen kan testi tam 8 haftalık hamileymişim Allah korumuş oglumu. sonrasında doktor ve sıkı bi takip.... böyle işte kızlar hamile oldugumu ögrendigim gün sevinç yerine bişe olurmu kaygısıyla bu zaman kadar geldik çok şükür rabbime. inşşallah saglıcakla zamanında alıcaz kucagımıza bebegimizi.

ayyy gözlerim doldu, tüylerim diken diken, amin inşallah canım, Allah size bağışlasın onu inşallah

Ayy yanliz olmadigima sevindim, Allah'im uzak tutsu ins saglikla sag salim buyuturuz meleklerimizi..

Allahım bbeğini sana bağışlasın sağ salim yıllar sonra gelen bu guzel bebekle mutluluğunuz taçlansın hakettmişsiniz sizde bunu

Gunaydin kizlar,

Yaa sabah cok kotu kalktim bgn icimde ole bir sknti ruyam cok gercekci ve kotydu ilk kez bebisle ruya gordum gogumda sonra bebegimi getirmiyorlar, yok bebek diyorlar.. Allah'im korusun olu dogmus goya (

Allah korusun canımm

inşallah sağ salim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza böle şeyleri getirme aklına hemen resetle beynini görmedin öle bi rüya

Rabbim bebişini bağışlasın sana canımm inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza

hımmmm birileri sinirlenmiş, sinir yok, gerginlik yokkkkk bebişe dokunur böle şeylen yan etki yapar , kim o bunu yapan müdürünmü, patronun mu kim o gelelim hepberaber dövelim hahaha

yok kızzz ne müdürü bizim müdür efendidir ağırbaşlıdır şimdiye kadar hiçbir sözünü duymadım. benım canımı sıkan çalışma arkadaşı işte benimle aynı pozisyonda. bazen dan dun konusuyo ne dediğini bilmiyo canımı sıkıyo benim.
Hikaye sormuşssunuz bende anlatayım. benim bundan 1 sene önce bi dşüğüm oldu 8 haftalıkken kaybettm bebeğimi. çok üzüldüm çok ağladım ama nasip değilmiş dedim öbür dünyada şefaatcim olur dedim. doktorlar 6 ay beklememizi söyledi toparlanmam için. o arada ben atandım taşınma işleri felan 1 seneyi buldu tekrar bebek düşünmemiz. 6 aydır istiyoduk olmuyodu doktora gittim dediki senin bu ay çok güzel bi yumurtan var rahim duvarıın herşeyin çok güzel bu ay kesin hamile kalacaksın dedi.ben adet zamanımı zor bekledım tabi adet günüm geldi ağrılarım başladı dedım kesin adet olucam ama bı yandanda içim içimi yiyo ya hamileysem dıye. dayanamadım test aldım eşimin bütün ısrarlarına biraz daha bekle olmazsan yaparsın sonra üzülürsün demesine ragmen. neyse eve geldim testi yaptım tek çizgi. of dedim yine yok. testi koydum bi köşeye. iki dk sonra teste bı daha baktım yanda hafif bi çizgi belirmiş ama çok silik. inanamadım hemen eşimi çağırdım dedim burda ikinci silik bi çizgimi var yoksa benmi öyle göruyom. evet var çizgi dedi. ben inanamadım elim ayağım titriyo başladım ağlamaya. ama halada emın degıldım adet günüm çünkü daha 1 gün bile gecikmedi. sonra hastanye kan tahlili vrmeye gittik pozıtıf cıktı havalara uçtuk :) biz meleğimizin gelişini böyle öğrendik ama sevincimiz fazla sürmedi. bir hafta sonra benım kanamam başladı. doktorlar kanamayla beraber bebeğini düşürüyosun dediler umutlanma dediler hep ağladım. buda gitti dıye hep bekledım her gün kanamam daha çoğalıyodu. artık gücüm kalmamıstı iğne vurunuyodum sürekli doktorlar durabilirde düşebilirde dediler. hep yattım iki ay. o sırada miniğim büyüdü kalp atışını gördük elleri kolları olustu kanamayla beraber miniğim benimleydı. hiçbir anlam veremedim. hep şükrettim Rabbime ve kanamam durdu. çok şükür bu günlere geldik şimdi 6 aylık olduk. oğlum tekmeleriyle hergün bikez daha mutlu edıyo beni. inanın bunları yazarken ağlamamak için kendimi zor tuttum eski günlerim aklıma geldi. Rabbim kimseye böyle acı tecrübeler yaşatmasın.herkesin evladını kendine bağışlasın..

Hepinizin hikayesi çooook güzel hepinizin sürpriz olmuş allah tamamına erdirsin bebekler sağlıklı doğsun inşallah.bende ruyagordum

iş arkadaşımıııı, kızzz hele onu hiç dinleme, kaydır arada lafları kendine çeki düzen versin, anlamıyosada, ay bugün fenayım ben kimseyle uraşamıcam de at lafı ortaya delimidir nedir, sinir oldum şimdi. Hikayen çok güzel bi kayıp sorası güzel bi hediye gelmiş, hoşgelmiş , bazen hiçbirşey sebepsiz yere olmuyo, o kaybında vardır bir sebebi, Allah herşeyin hayırlısını versin, o kanamayı bende yaşadım 3 hafta kadar, eşiği aşağıdaymış bizimkinin ama çok şükür bizim tospaada bizimle, hatta artık ben burdayım diyo ya ölüyorum gülmekten, dün toplantıdayım allam bi başladı bu kıpır kıpır, gülme aldı beni, millette bana bakıyo noldu diye, dedim bebiş biraz hareketlide konsantrasyonumu bozdu onlarda güldüler sora allahtan yoksa rezil olcam dicekler görmemişin bi bebişi olmuş falan diye hehehe

Hepinizin hikayesi çooook güzel hepinizin sürpriz olmuş allah tamamına erdirsin bebekler sağlıklı doğsun inşallah.bende ruyagordum

amin canım, hepimizinkini işallah, senin yokmu hikaye, planlımı oldu senin bebiş, hayır olsun işallah iyi bi rüyamıydı bari, bugün kızlar baya bi kabusla kalkmışlar malum hamişlikten

amin canım, hepimizinkini işallah, senin yokmu hikaye, planlımı oldu senin bebiş, hayır olsun işallah iyi bi rüyamıydı bari, bugün kızlar baya bi kabusla kalkmışlar malum hamişlikten

Biz aslinda daha yeni evliyiz cnm ama hemen çocuk istedik ilk denememizdede oldu esim su bir aya kadar hamile olduğuma.inanamıyordu artik göbek firlayinca inandi

Kızlar ruyda sancim gelmisti kanamam vardi dr gidiyorduk dr yok bu çocuk dogmaz diyodu ama benim sancim vardi sonra çocuğunuz erkek diyor dr kız diyorum o da erkek diyor nasıl bir ruyaydi anlamadım gitti ya ruyamda hep erkek diyor kafayi yiyecegim kızlar

Biz aslinda daha yeni evliyiz cnm ama hemen çocuk istedik ilk denememizdede oldu esim su bir aya kadar hamile olduğuma.inanamıyordu artik göbek firlayinca inandi

Bizde 5 senelik evliyiz gecen agustos ayinda bebsim olsa fln dedik, dogum kontrol ilaclarini biraktim doktorum yumurtalama hesabina gore korunun 6 ay fln dedi. Rahim kendine gelsin daha saglikli bir gebeligin olsu fln diye, cunku yalasik 8 senedir kullaniyordum ayni ilaci.. Dedik o zaman bekliyelim yilbasina kadar esim korundu bu surecte, sonrada 2 ay sonra geldi bebis cok sukur bekletmedi bizi..

Benim esimde her ultrasona gelir anca o gun inaniyor hamile olduguma, harket hissediyorum ama senin karninin gurultusu gibi biseymi bebekmi anlayamiyorum tam diyor , bizimde gobis kucuk ama son iki haftadir biraz daha belirginlenti oda anlati bebek yolda :))

Kızlar hamileliğinizi nasıl öğrendiniz ne tepki verdiniz nasıl anladınız paylaşır mıyız acaba

bende hikayemi anlatayım..evlendim 1.5 yıl vajınusmustum
neyse zor bela atlattım.14 ay bekledim olmadı
her adette aglıorum
neyse sevgililer gününe 1 gün var
adet olcam gün ve sabah eşimi işe yolladım hemen gittim eşofmanlarımla bi tahlil aldım
ve yaptım tahlili
ve çift çizgi
ne yapcağımı şaştım bağırıorum çağırıorum ağlıorum
derken akşama eşime sürpriz yapayım dedim
bi kutuya tahlil çubuğunu koydum üzerine babacığım seni çok özledim 9 ay sonra görüşmek üzere yazdım
veeee paket yaptım güzelce
eşim eve geldi sana erken bi sevgililer günü hediyesi vereceğim ama hayatında ilk defa böyle bi hediye alacaksın dedim
eşim heyecanlandı kutuyu açtı gözleri sulandı sonra sarıldık salya sümük agladıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…