Kızlar ruyda sancim gelmisti kanamam vardi dr gidiyorduk dr yok bu çocuk dogmaz diyodu ama benim sancim vardi sonra çocuğunuz erkek diyor dr kız diyorum o da erkek diyor nasıl bir ruyaydi anlamadım gitti ya ruyamda hep erkek diyor kafayi yiyecegim kızlar
Cnm bizim belli ama hamile kaldığımdan beri ruyamda erkek bebek görüyorum dr kontrolüne gidince soracam cinsiyetini kafam karışıyor hem 3 haftadır bebeğimi göremiyorum:'(Canim bende bu kiz erkek bebek ruyasini goruyorum, cinsiyetimizde belli degil icim icimi yiyor. Hep dua ediyorum neyse bebegimiz cinsiyetinden memnun bir cocuk olsun diye, kotu kotu seyler aklima geliyor..
hissetsin tekmeyi bak nası inanıyo hehe, bizimki tekmeyi hissettiği gün havalara uçtu bende hissettim diye, 2 hafta sonra dahada güçlencek canım, ben şuanda acayip şaşırıyorum, dışardan bile gözüken güçlü tekmeler geliyo, bazen rahatsız bile ediyo sağ tarafımı o derece yani, ama hiç sorun değilBizde 5 senelik evliyiz gecen agustos ayinda bebsim olsa fln dedik, dogum kontrol ilaclarini biraktim doktorum yumurtalama hesabina gore korunun 6 ay fln dedi. Rahim kendine gelsin daha saglikli bir gebeligin olsu fln diye, cunku yalasik 8 senedir kullaniyordum ayni ilaci.. Dedik o zaman bekliyelim yilbasina kadar esim korundu bu surecte, sonrada 2 ay sonra geldi bebis cok sukur bekletmedi bizi..
Benim esimde her ultrasona gelir anca o gun inaniyor hamile olduguma, harket hissediyorum ama senin karninin gurultusu gibi biseymi bebekmi anlayamiyorum tam diyor , bizimde gobis kucuk ama son iki haftadir biraz daha belirginlenti oda anlati bebek yolda :))
ayyyy bende ağlamakla gülmek arası oldum okuyuncabende hikayemi anlatayım..evlendim 1.5 yıl vajınusmustum
neyse zor bela atlattım.14 ay bekledim olmadı
her adette aglıorum
neyse sevgililer gününe 1 gün var
adet olcam gün ve sabah eşimi işe yolladım hemen gittim eşofmanlarımla bi tahlil aldım
ve yaptım tahlili
ve çift çizgi
ne yapcağımı şaştım bağırıorum çağırıorum ağlıorum
derken akşama eşime sürpriz yapayım dedim
bi kutuya tahlil çubuğunu koydum üzerine babacığım seni çok özledim 9 ay sonra görüşmek üzere yazdım
veeee paket yaptım güzelce
eşim eve geldi sana erken bi sevgililer günü hediyesi vereceğim ama hayatında ilk defa böyle bi hediye alacaksın dedim
eşim heyecanlandı kutuyu açtı gözleri sulandı sonra sarıldık salya sümük agladıkk
hayırlısı olsun canım öğrenemediğin için sürekli görüyosundur sen, öğrenince rahatlıcan inşallah, bir sonraki kontrol ne zaman şimdi?Canim bende bu kiz erkek bebek ruyasini goruyorum, cinsiyetimizde belli degil icim icimi yiyor. Hep dua ediyorum neyse bebegimiz cinsiyetinden memnun bir cocuk olsun diye, kotu kotu seyler aklima geliyor..
canımcım rüyada erkek bebek görmek hayırlıdır, muradına ereceksin diye yorumlanır, marek etme bence hayra yor sen.Cnm bizim belli ama hamile kaldığımdan beri ruyamda erkek bebek görüyorum dr kontrolüne gidince soracam cinsiyetini kafam karışıyor hem 3 haftadır bebeğimi göremiyorum:'(
hissetsin tekmeyi bak nası inanıyo hehe, bizimki tekmeyi hissettiği gün havalara uçtu bende hissettim diye, 2 hafta sonra dahada güçlencek canım, ben şuanda acayip şaşırıyorum, dışardan bile gözüken güçlü tekmeler geliyo, bazen rahatsız bile ediyo sağ tarafımı o derece yani, ama hiç sorun değil
ayyyy bende ağlamakla gülmek arası oldum okuyuncaçok güzel Allah tamamına erdirsin işallah
hayırlısı olsun canım öğrenemediğin için sürekli görüyosundur sen, öğrenince rahatlıcan inşallah, bir sonraki kontrol ne zaman şimdi?
canımcım rüyada erkek bebek görmek hayırlıdır, muradına ereceksin diye yorumlanır, marek etme bence hayra yor sen.
Jasemin ben de dün kontrole gittim. Her şey yolunda cok şükür. Doktorum 40. haftayı beklemeden 37-38 haftalarda duruma göre bakalım alalım dedi. Cünkü beklemek risk demek. Tüp bebek olduğumuz için kıymetliymişiz.Kıymetimiz de zor elde edilen gebelik oluşumuzdan tabi. Yoksa tüm gebelikler kıymetli diye de parantez actı. Acıkcası ben de normal doğum istiyorum. Ama doktora da hakverdim. Bir de benim doğum haftam tam bayrama geliyor. Bayramdan once olması daha iyi olacak görünüyor. Ve bir an önce bebeğime de kavuşurum diye de heyecan yaptım içimden. :) Fakat doktoruma da dedim ki; Tabi aynı haftalarda kendi kendine gelmeye karar verse bebeğim de normal yapsam ne güzel olur değil mi? Evet dedi o da olabilir öyle doğumlar da oldu dedi.
Welhasılı jasemincik senin dediğin gibi hayırlısı bakalım zaman bize ne gösterecek?
amin canım, hepimizinkini işallah, senin yokmu hikaye, planlımı oldu senin bebiş, hayır olsun işallah iyi bi rüyamıydı bari, bugün kızlar baya bi kabusla kalkmışlar malum hamişlikten
Kızlar benim çalıştığım ortam sıcak olmamasına rağmen bi kaç gündür acayip bunalıyorum ve terliyorum var mı sizde de böyle bi sorun ?
Gecmiş olsun, herhalde birkaç günde geciyor. Dünkü kontrolümde sormayı unutmuştum. Sağlık ocağından sürekli taciz ediyorlar. gelin tatonoz aşısını vurlaım diye. Fakat tüp olduğum için dokotumun iznine göre vurcaklarmış. Neyse, az evvel doktoruma ulaştım. Dedi ki; toprakla vs. yoğun olarak uğraşmıyorsanız yaptırmayabilirsiniz. Mesela ben de hamileliğimde yaptırmadım dedi. Insiyatifi size bırakıyorum dedi. Ben de o zaman yaptırmam olur biter dedim. Annelerimiz sanki bize hamileyken tatanoz aşısı mı vuruldular?
tatanoz aşısı olanlar olsunlar, olmak istemeyenler de olmasınlar. :) Herkes haklı yani.
Canım aynen dediğin gibi. Bizimki henüz erken alırız gibi birsey demedi. Duruma gore karar veriririz demişti. Ama haftaya tekrardan randevum var. Bakalım o zaman birsey diyecek mı?
Peki 37-38 de daha bebiş küçükse de mı alacak Dr? Diyelim kilosu 2 küsür. Neden 40i beklemek istemiyor acaba?
Ay tüpculer farklı mı oluyormuş? Ben oldum vallah...
kızlar herkesin hikayesi farklı
benimkide şöyle a
ben 2005 yılında evlendim 1 sene çocuk sahibi olmayı düşünmedik bir senenin sonunda doktora gittim ultrasonda baktı gayet iyi dedi 1 sene daha bekledim her ay ama olmadı en sonunda tekrar aynı doktora gittiğimde rahim filmi çektir dedi çektirdim sağ tarafın tamamen kapalı olduğu sol tarafımdaki tüpünde kısmen açık olduğu ortaya çıktı bu olaylardan 6 yıl önce filan apandisitim patlamıştı ondan olabilirmiş direkt tüp bebeğe yönlendirdi bu sefer kist çıktı 2 ay ilaç kullandım sadece sol tarafın kısmen açık dedikleri için yine de yapmadığım şey kalmadı ne duyduysam onu yaptım incir suyu, soğan kürü bir ağacın kökünün suyunu bile içtim vs. vs. bu aralarda hastane hastane dolaştım sonra ev aldık beylikdüzünde onun masrafı çıktı tedaviyi biraz erteledik burada medicana hastanesi var orayı araştırdım ve oraya başladım ilk etapta senin tüplerin işlevini kaybetmiş su birikintileri var yolu tıkamış denildi ve laparaskopi yapıldı bağlamzsak tüp bebek tedavisinde de başarılı olamayız dediler tüplerim bağlandı ameliyattan 1 ay sonra denedik negatif tabii tüplerimde kapalı olduğu için ya olmazsalar başladı pisikolojim bozuldu 3 ay sonra tekrar denedik ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim eşimle ikimiz inanamıyorduk eşim tekrar tekrar doktora soruyodu o da e hamile dedim ya diyordu 201o yılı ağustosuydu o gün inanılmazdı bütün yakınlarımı arayıp ağlaya ağlaya hamileyim demiştim 2011 nisanda da kızım dünyaya geldi hayatımın en güzel günüydü tabi ben yine ağlaya ağlaya sezeryana girmiştim çünkü artık kendimi tutamıyordum bütün sevdikleim yanımdaydı o duygu müthiş kızlar bebeğinizi kucağınıza alınca herşey bitiyoröncesinde ve hamileliğinizde yaşadığınız sıkıntıları herşeyi unutuyorsunuz dondurulmuşlarım vardı kızımda 2 yşına gelince takrar denedik ve çok şükür ilk denemede Allahım yine nasip etti kan verip eve döndüm arıyorum kaç kere çıkmadı sonuç diyorlar doktor arıycak diyorlar sonra doktorda çıkmış sekretere sordum sonucunuz iyi çıkmış deyince çok sevindim ve inşallah oğlumu kucağıma alıcam şimdi dönüp geriye baktığımda ara sıra ağlıyorum Allahım isteyen herkese nasip et diyorum inşallah bizlerde hayırlısı ile kucağımıza alırız
kızlar uzun oldu kafanızı şişirdim galiba....ama hepimiz birşeyler yaşamışız birbirimizi en iyi biz anlarız
ben kızıma hamileyken olmuştum cnm doktorum aşıyı ol demişti ve hiçbir yan etki yapmadı bünye ile alakalıdır bu sefer olmuycam çünkü 3 sene üst üste vuruldum geçen sene olduğum için bağışıklık kazanmışındır yaptırma dediJaseminciğim gecmiş olsun. Aynı zamanda gözün aydın. Cünkü bazı bünyelere ağır gelirmiş, ateş vs.. yatak döşek yatırırmış, bu esnada bebeğe bir şey olur diye risk almamak için vurdurtmayan tüpçüler olurmuş. Sonuçta zor elde edilen gebelik olduğu için risk almak istemezlermiş. Başkaca bir neden yok. Ben de tırstım. Aslında alerjik bir bünyem yok ama hamileyken nasıl reaksiyon veririrm kestiremiyorum. Bak bildiğin bebe yağı normalde bir şey yapmazken şu an bir çok hamilede kaşıntı yaptı. O yüzden ben tedbirli olayım dedim. Zaten benim dokotrum da kendi hamileliğinde yaptırmamış. Evet yaptırmamakta bir risk ama sonuçta tercih işte. Ben yaptırmamaya karar verdim.
Allahım sen nelere kadirsinAllah bağışlasın canım, umutsuz olanlara gelsin senin hikayen, çok güzelmiş bir okadarda yürek dağlayan, içim burkuldu okurken, ne çektiğini sen biliyosun tabi, biz sadece okuyoruz ama Allah gerçekten her isteyene versin, hamişlerin duası tutar diyolar, bende hep öle bol bol dua ediyorum isteyenlere.
ben kızıma hamileyken olmuştum cnm doktorum aşıyı ol demişti ve hiçbir yan etki yapmadı bünye ile alakalıdır bu sefer olmuycam çünkü 3 sene üst üste vuruldum geçen sene olduğum için bağışıklık kazanmışındır yaptırma dedi
Canım aynen dediğin gibi. Bizimki henüz erken alırız gibi birsey demedi. Duruma gore karar veriririz demişti. Ama haftaya tekrardan randevum var. Bakalım o zaman birsey diyecek mı?
Peki 37-38 de daha bebiş küçükse de mı alacak Dr? Diyelim kilosu 2 küsür. Neden 40i beklemek istemiyor acaba?
kızlar herkesin hikayesi farklı
benimkide şöyle a
ben 2005 yılında evlendim 1 sene çocuk sahibi olmayı düşünmedik bir senenin sonunda doktora gittim ultrasonda baktı gayet iyi dedi 1 sene daha bekledim her ay ama olmadı en sonunda tekrar aynı doktora gittiğimde rahim filmi çektir dedi çektirdim sağ tarafın tamamen kapalı olduğu sol tarafımdaki tüpünde kısmen açık olduğu ortaya çıktı bu olaylardan 6 yıl önce filan apandisitim patlamıştı ondan olabilirmiş direkt tüp bebeğe yönlendirdi bu sefer kist çıktı 2 ay ilaç kullandım sadece sol tarafın kısmen açık dedikleri için yine de yapmadığım şey kalmadı ne duyduysam onu yaptım incir suyu, soğan kürü bir ağacın kökünün suyunu bile içtim vs. vs. bu aralarda hastane hastane dolaştım sonra ev aldık beylikdüzünde onun masrafı çıktı tedaviyi biraz erteledik burada medicana hastanesi var orayı araştırdım ve oraya başladım ilk etapta senin tüplerin işlevini kaybetmiş su birikintileri var yolu tıkamış denildi ve laparaskopi yapıldı bağlamzsak tüp bebek tedavisinde de başarılı olamayız dediler tüplerim bağlandı ameliyattan 1 ay sonra denedik negatif tabii tüplerimde kapalı olduğu için ya olmazsalar başladı pisikolojim bozuldu 3 ay sonra tekrar denedik ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim eşimle ikimiz inanamıyorduk eşim tekrar tekrar doktora soruyodu o da e hamile dedim ya diyordu 201o yılı ağustosuydu o gün inanılmazdı bütün yakınlarımı arayıp ağlaya ağlaya hamileyim demiştim 2011 nisanda da kızım dünyaya geldi hayatımın en güzel günüydü tabi ben yine ağlaya ağlaya sezeryana girmiştim çünkü artık kendimi tutamıyordum bütün sevdikleim yanımdaydı o duygu müthiş kızlar bebeğinizi kucağınıza alınca herşey bitiyoröncesinde ve hamileliğinizde yaşadığınız sıkıntıları herşeyi unutuyorsunuz dondurulmuşlarım vardı kızımda 2 yşına gelince takrar denedik ve çok şükür ilk denemede Allahım yine nasip etti kan verip eve döndüm arıyorum kaç kere çıkmadı sonuç diyorlar doktor arıycak diyorlar sonra doktorda çıkmış sekretere sordum sonucunuz iyi çıkmış deyince çok sevindim ve inşallah oğlumu kucağıma alıcam şimdi dönüp geriye baktığımda ara sıra ağlıyorum Allahım isteyen herkese nasip et diyorum inşallah bizlerde hayırlısı ile kucağımıza alırız
kızlar uzun oldu kafanızı şişirdim galiba....ama hepimiz birşeyler yaşamışız birbirimizi en iyi biz anlarız
Cok güzel. Şimdi vurdurtmayacağım ama bebek doğduktan sonra olmayı düşünüyorum. Böylece kısmet olursa ikinci gebelikte senin gibi rahat olurum.
iş arkadaşımıııı, kızzz hele onu hiç dinleme, kaydır arada lafları kendine çeki düzen versin, anlamıyosada, ay bugün fenayım ben kimseyle uraşamıcam de at lafı ortaya delimidir nedir, sinir oldum şimdi. Hikayen çok güzel bi kayıp sorası güzel bi hediye gelmiş, hoşgelmiş, bazen hiçbirşey sebepsiz yere olmuyo, o kaybında vardır bir sebebi, Allah herşeyin hayırlısını versin, o kanamayı bende yaşadım 3 hafta kadar, eşiği aşağıdaymış bizimkinin ama çok şükür bizim tospaada bizimle, hatta artık ben burdayım diyo ya ölüyorum gülmekten, dün toplantıdayım allam bi başladı bu kıpır kıpır, gülme aldı beni, millette bana bakıyo noldu diye, dedim bebiş biraz hareketlide konsantrasyonumu bozdu onlarda güldüler sora allahtan yoksa rezil olcam dicekler görmemişin bi bebişi olmuş falan diye hehehe
Allah Mucizeni gondermis cok sukur canim, Ins oglunuda kucagina sag salim alirsin, hep beraber beklerimizi saglikla huzurla mutlulukla buyutmek nasip eder Rabbim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?