2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evlendiğimiz zaman bir müddet istemedik korunduk.
sonra bi anda yapmaya karar verdik.
1 seneyi aşkın zaman oldu ve bizim hala bebişimiz olmuyordu.
artık bi doktora gidelim diye konuşmaya başlamıştık eşimle.
şubat ayında 11 gün gecikmem oldu ama bn hamileliğe yormuyordum bu durumu çnkü bnm hersene belli bir ay böyle geçikmem oluyordu. 12.günde olmayınca işe gitmeden önce gittim br eczaneye test aldım. yapmaya karar verdim. ikinci cizgiyi hiç beklemiyordum birden karşımda görünce şok oldum ne yapacağımı bilemedm. eşim içerde mışıl mışıl uyuyordu. söylememeye karar verdm ilk başta. 2-3 gn snra sevgililer günüydü ozaman söylerim dedm ama dayanamadm lavabodan çıktığım gibi onun yanına koştum kalk dedim. bn hamileyim. uyku sersemi anlamadı dediğimi. yatmaya devam etti. snra baktım kalmış gelmiş yanıma. gerçekten mi diyip sormaya başladı. yalandır dio test yalandır dio. inanma hemen demeye başladı ama bn nasıl gülüyorum ona.:)
doktora gitmeden inanmam dedi. ertesi gün doktora gittik keseyi görü hmn hbr verdm eşime tamam artık ölese baba oluyorum demeye başladı. öyle yani :)

31 Ağustosta düğünümüze 1 sene olucak nasipse

Sürpriz hamişlerdenim evlılıgımın 5.ayında hamile kaldım 1 sene olsun öyle bebiş düşünelim diyordumki kızımmm bize sürpriz yaptı İyiki de yapmış RABBİM'e çok şükür sağlıcakla kavuştursun hepimizi.

Normal doğum düşünenler yürüyüşe başladınızmı? Başladıysanız günde ne süre yürümek lazım acaba :26:
İnşallah çok faydasını görürüz kızlar.

Son düzenleme:
Selam kızlarrr
Herkes anlatmış hikayesini ben de kusur kalmıyim dedim
Eşimle 2011de evlendikten kısa bir süre sonra şehir dışında çalışması gerekti. 15 günlük iş oldu 1,5 ay. Çok sıkıntılı bir süreçti. Neyse dedim nasılsa gelmiyo benim kocam neden korunayım J
Doğum kontrol ilacını bıraktım. Sonra bizimki geldiiiiii hadi dedim başlamıyim yine hapa nasılsa yeni bıraktım bir süre daha korur diye düşünmüştüm ama öyle olmadı evliliğimizin 4. ayında hapı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım.
Çok sevindik inanamadık falan ki ben çok sabırsızım iki hamileliğimde de adet günümü beklemeden test yaptım ve pozitifi gördüm. Neyse sevindik ettik derken muayeneler başladı 5-6-7-8-9. hafta yok her seferinde kalp atışı duyucaz inş. diye gidiyoruz yok. Her muayenede kendime kızıyordum senin yüzünden olmadı işte bakamadın bebeğine diye. Beni tahmin edersiniz ki salya sümük ağlıyorum bi de kahverengi akıntım geliyor sürekli bu dönemde. Kanama çoğalıyo ben ağlayarak doktora koşuyorum. Neyse en sonunda kötü haberi aldık tüm taramalar ayrıntılı ultrasonlar falan yapıldı bebek gelişmemiş kalp atışı yok dediler ( sanırım bebek de olmuşmamış, hatta kese büzüşmeye başlamış)
Doktor kürtaj olman şart dedi acımı unutup canımın derdine düştüm bu sefer bilmemek çok kötü işte. Neyse olduk operasyonu da. Tabii, benim psikolojim berbattı aylar boyunca. Tv seyrederken anne bebek ya da hamile kadın gördüm mü sessizce ağlıyodum. Eşim aylarca avuttu. Sonra kendimi 6 ay kadar bir sürede toparladım ve tekrar hazırım dedim. Bu sefer de hazirandan ocağa kadar olmadı. Her ay testler alıyorum bakıyorum yok.
Arada ömrümde ilk kez adetim gecikti 18 gün kadar. (meğer strestenmiş) doktora gidiyorum kan tahlilleri yaptırıyorum yok diyo.
Neyse adet oldum çok şükür. İki ay sonra yine bi gecikme bu sefer ki 2 ay gecikti ne hamilelik var ne kırmızılar. Gittim doktora prolaktin hormonun normalin üstünde bu şekilde hem adet olamazsın hem hamile kalamazsın dedi.
Dostinex verdi 1 ayda düzene girdim. İkinci ayda tam da önceki sene kürtaj olduğum dönemde kızımın haberini aldım Allah’a şükürler olsun hem de adetime 5 gün kala sabahın köründe yaptım testi ve ikinci çizgiyi çok net gördüm , eşim benim testlerden bıktığı için kızıyordu yapmama o yüzden gizli saklı yaptım. Sonra onu uyandırdım kallkk baba oluyorsun diye. Hadi canım hayırlısı olsun dedi ama önceki kötü anıdan dolayı kalp atışlarını duymadan ikimiz dışında kimsenin bilmesini istemedik. Öyle de oldu 6. haftada kalp atışlarını duyunca söyledik ailelere. Çok şükür önceki gibi hiç bi komplikasyonumuz da olmadı şimdiye kadar.hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize de kavuşuruz inş. sağlıcakla.
Kusur kalmıyim dedim ama çok uzatmışım. Umarım sıkılmadınız

hıkayen cok etkıleyıcı mutlu haberı almana cok sevındım hıc te sıkıcı değil neyse
arkadaşlar ben seker yuklemesı yaptırcam ac mı gıtcem ? nasıl gıtcem bılen varsa bana soyleye bılır mı bıde yükleme de az cıksa ne oluyo cok cıksa ne oluyo bızım su ıkılı uçlu test gıbı mı?

aç gitceksin.
eğer sonuç yüksek çıkarsa 3 gn sonra tekrar yaılıo bu test gene yüksek çıkarsa diyet veriyorlar.

Bende hiç bir etki yapmadı canım. Ne vurulurken, ne de sonrasında. Cok sukur cok rahat atlattım.

teşekkür ederım..... cANIM son test demı kısmetse

herkes anlatmış
bende anlatim ama benimki sürpriz olmadı eşimle 1 yılımız dolsun sonra düşünelim diyoduk öyle de oldu birinci yılımız dolduktan sonra istedik bebişimizi istediğimiz ay da hamile kaldım çok şükür bekletmedi oğluşumuz bizi

regl günüm geldiğinde çok heyecanlıydım ama olmadı üstüne 6 gün daha geçirdim öyle test yapmadan ablam ne rahhatsın biz meraktan öldük diyodu

ben yine de bekleyeyim dedim :106: neyse bir hafta geçince gidip eczaneden test aldımm o da benim için çok değişik bi duyguydu neyse alıp yaptım ilk defa olduğu için nasıl kullanacağımı bilemedim bide çok heyecanlıydım ama o 2 çizgiyi görünce kalbim resmen yerinden çıkacakmış gibiydi hemen eşimi aradım o da inanamadı sevinçten çıldırdı çok güzel duygular bunlar Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn

Son düzenleme:
Anamm!!.. birden boşluğa düşecez görüyo musun!.. Oysa ne güzel o testen o teste koşturup, sorup soruşturup, stresle beklemekten perişan oluyoduk.. Canımız cok sıkılacak cookk.. :))))

bundan sonrada alış verişti odasıydı yıkama ütüleme yerleştirme hastane çantasıydı derken geçecek vakit canım ah o telaşlara bi girseydik hayırlısıyla zamanımız bi dolsaydı alsaydık kucagımıza

CANIM BEN DE DAHA YAPTIRMADIM ŞEKER TESTİNİ AMA KESNLİKLE AÇ KARNINA ONU BİLİYORUM :)
bir de sabah erken git ki saatlerce aç kalma.

Bende anlatayım bari hikayemi.
Biz 2007 de evlendik. Bir sene hap kullandım. 2008 de hamile kalıp 2009 da anne olurum diye düşünüyordum. 2008 de hapı bıraktım her ay bekliyordum ama maalesef kırmızıları görüyordum hep. Ben Dr'a gittim 2009da hersey normal gorunuyor dedi dr. Eşin gitsin spermiogram yaptırsın dedi. Sonuca gore senin tuplerine baktiririz dedi. Ama bizimki Dr'a gitmeyi erteledikce erteledi. 2011in basında en sonunda gitti spermiograma.
Hareketlilik vs biraz kötü cikti ama olabilir de normal yolla. Engel degil dedi Dr. Yine de urologa gözükebilir dedi. Ben gittim 2011de tüplerimi çektirdim. Küçücük bir polip var engel degil ama alsak iyi olur dediler. Hadi onu da aldırdım histereskopi ile. Yine bekledik yine yok birsey.
En sonunda esimi ikna ettim ve 2012 haziranında aşılama yapmaya karar verdik. Aşılama gunüne 3 gun kala esimin cok yogun ısı cikti 2-3 saat uyuyarak geçirdi o günlerini evden uzakta. Ben tabii stres yaptım gelebilecek mı diye. Geldi o gun uykusuz yorgun stresli. Spermogram degerleri cok kötü geldi. Tutmadı maalesef aşılama. Sonra artık ben aşılamayla uğraşmak istemedim. Biraz bekledik. Tup istiyordum ben. Eşim de hep bekleyelim olur diyordu. En sonunda ben kızdım esime yeter artık bir dahaki aya gidiyoruz tup bebek yaptırıyoruz dedim. Ekim'de gittik ilac igne vs. Yumurtaliklarim toplandı. Bebeklerde iyi gelişti. Ama benim yumurtaliklar su toplamıştı. Dr simdi transfer yaparsak hamile kalırsan cok kötü olursun daha sonrasında. 2 ay bekleyelim rahim de toparlasın kendini öyle yerleştirelim embriyoyu dedi.
O an o kadar üzüldüm ki, yine mı olmayacak hep birşeyler giriyor araya diye. Embriyoları dondurdular ve 2 ay sonra yani Ocak basında adet olunca gittim Dr'a. İgnelere başlandı ve transfer gunu transfer yapıldı. O kadar heyecanlıydim ki. Ama icimde hep bir ümitsizlik vardı. Yine birsey çıkacak mı diye. Hep icimde pişmanlık vardı keske o ilk sene ilac kullanmasaydım acaba ondan mı oldu gibi herseyi kafama takıyordum.
Cok sukur test gunünde gittik kan verdim o sonucu beklemek bizi o kadar gerdi ki. Birde sonuc almaya gittik yarım saat sonra çıkacak daha çıkmamış dedi mı kız. Ay bize o yarım saat o kadar uzun geldi ki anlatamam. Sonucu aldık sonunda ve pozitif :)
Allah her isteyene nasip etsin hamileliği. Hemen hamile kalan arkadaslar cok hamd etsinler hallerine.
İnsallah hepimiz bebeklerimize saglikli ve sihhatli sekilde kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…