kızlar bu ne sıcak ya
bayılcam nerdeyse.
günaydın kızlar :)) bu karın ağrısı ve mide ağrısı hep devam mı edicek ben bugunde kötüyüm
bu sıcaklar yüzünden sabahtan beri başım dönüyobir de klimalı yerde çalışıyorum aksi taktirde dayanamıycam sanırım.
hıkayen cok etkıleyıcı mutlu haberı almana cok sevındım hıc te sıkıcı değil neyse
arkadaşlar ben seker yuklemesı yaptırcam ac mı gıtcem ? nasıl gıtcem bılen varsa bana soyleye bılır mı bıde yükleme de az cıksa ne oluyo cok cıksa ne oluyo bızım su ıkılı uçlu test gıbı mı?
teşekkür ederım..... cANIM son test demı kısmetse
Jaseminciğim gecmiş olsun. Aynı zamanda gözün aydın. Cünkü bazı bünyelere ağır gelirmiş, ateş vs.. yatak döşek yatırırmış, bu esnada bebeğe bir şey olur diye risk almamak için vurdurtmayan tüpçüler olurmuş. Sonuçta zor elde edilen gebelik olduğu için risk almak istemezlermiş. Başkaca bir neden yok. Ben de tırstım. Aslında alerjik bir bünyem yok ama hamileyken nasıl reaksiyon veririrm kestiremiyorum. Bak bildiğin bebe yağı normalde bir şey yapmazken şu an bir çok hamilede kaşıntı yaptı. O yüzden ben tedbirli olayım dedim. Zaten benim dokotrum da kendi hamileliğinde yaptırmamış. Evet yaptırmamakta bir risk ama sonuçta tercih işte. Ben yaptırmamaya karar verdim.
teşekkür ederım..... cANIM son test demı kısmetse
haftası tamamdır cnm sezeryan normalden 2 hafta önce filan oluyor 38 lerde alıyorlar e 40 beklerse normal olabilir :)
bundan sonra başka testimiz kalmıyor.
artık doğumu bekliycez:)
Anamm!!.. birden boşluğa düşecez görüyo musun!.. Oysa ne güzel o testen o teste koşturup, sorup soruşturup, stresle beklemekten perişan oluyoduk.. Canımız cok sıkılacak cookk.. :))))
hıkayen cok etkıleyıcı mutlu haberı almana cok sevındım hıc te sıkıcı değil neyse
arkadaşlar ben seker yuklemesı yaptırcam ac mı gıtcem ? nasıl gıtcem bılen varsa bana soyleye bılır mı bıde yükleme de az cıksa ne oluyo cok cıksa ne oluyo bızım su ıkılı uçlu test gıbı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?