2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bende havuzlu handa baktım o kuvetlere normal katlanmayanlar 25 lıra katlananlar 75 lıraydı arkadaslar bilginize

Selam kızlar,nasılsınız?Ben çoook yorgunum,tüm öğleden sonra temizlik yaptım,altı üstü evi süpürdüm sildim banyoyu ovdum ama öldüm öldüm dirildim sanki..belim koptuBir de dinlene dinlene yaptım güya,yavaş yavaş...Şimdi çayımı yudumluyorum ne iyi geldi bana Bel ağrım normalde de arttı sanki,sizde de var mı bu kadar?Bir de akşamları mide yanmam başladı bugünlerde :26:

Bu hikaye de benim kızlar..

2010 Mayıs ayında evlendik. Hemen düşünmedik acıkcası yazımız gecsin de dedik. Fakat bende bu sürecte normal olarak ileri derece mantar enfeksiyonu oluştu. 2010 eylülde Tedavi oldum. Gecti. Gecti ama kaşıntı gecti, o akıntı tamamen gecmedi. Gidiyorum bir sürü ilaç kullanıyorum 1 hafta sonra eskiye dönüyoruz. Bu arada gittiğim doktor yaşın ilerliyor acil olarak bebek düşün. Hatta şu gün gel sana yumurta takibi yapalım dedi. Tamam dedim. gittim. Bana yumurtan gelişmiyor dedi. dünyam başıma yıkıldı. Neden? dedim.
Her şey olabilir, erken menepoz vs.. bir sürü test verdi. Bunları yaptır ona göre bakalım dedi. Çok panikledim. Hiç bilmediğim konulardı ve erken menepoz lafı beynimde döndü. Oysa nasıl olur ben düzenli adet gören biriyim. Annem 53 yaşında menepoza girdi. Bugüne kadar hiç bir rahatsızlık gecirmedim vs.. Testleri yaptırdım götürdüm. Her şey yolunda. Ne troit, ne yumurta yetersizliği hiç bir şey yok. Bu kez demek ki o ay öyle oldu. Bazen olabilir dedi.. İyi dedim. Bir daha o kadına gitmedim. Dünyamı başıma yıktı geri zekalı. Bu kez yine mantarım için bu konuda iyi denilen bir başka dokota gittim. O eşimle beraber tedavi etti güya. Bu arada yumurta takibi istedim. Arkadaşlar ne kadar nemrut bir kadındı anlatamam. Ve o kadının kapısı da aynı ssk. hastanesi iğne atsan yere düşmüyor öyle yani. Millet ne kadar meraklıymış, hem fırca yiyip hem tedavi olmaya. Abi dedim istemem eksik olsun, sürekli fırca yiycem ne bu böyle. Ondan da vazgectim. Artık ne yapacağımı biliyorum, kendi kendime hamile kalamadığıma göre önce mantarımı tedavi ettireceğim sonra da tüp yaptıracağım. Tabi bu arada Haziran 2011 deyiz. Sordum soruşturdum, işyerime de yakınlığı nedeniyle Bahçeci Kliniğinde karar kıldım. Ulun bey'e gittim. Anlattım. Tüp düşünüyoruz ama once mantar sorunumu halletmemiz gerekiyor. Yapılan testlere baktı, muayene etti. Ben senin mantarını tedavi etmem dedi. Neden? Bu senin doğalın artık dedi. Sağlep kıvamında akıntı kaşıntı olmadığı sürece tedavi edilmez. Edilse de 1 hafta sonra eski haline doner. Senin floranı bozamam. Ayrıca sana yumurta takibi de yapmam. Artık yapmıyoruz, bu çiftleri strese sokan bir uygulama, her şeyi normal olan çiftleri serbst bırakıyoruz dedi. Bu arada her ay düzenli olarak yumurtladığımı da söyledi. Eğer isrtersem 2 aşılama tutmassa tüp yapalım dedi. Tamam dedim. Sevinçle çıktım. Şükürler olsun adam gibi doktara denk geldim dedim. Ama yazın başında bu stresli sürece girmek istemedim. sonbaharda başlamak üzere ertledik. Ekim ayında bayramdan sonra direkt tüp diye niyetlenmişken hiç sekmeyen adetim gecikti, hiç şüphelenmedim, herkes şüphelendi ben şüphelenmedim. Derken bir test, koyu bir ikinci cizgi şok olduk. Tabi cok sevindim. Kızlar o tedaviler yüzünden flora bozulunda spermler hedefe ulaşamamış demek ki. Ne zaman tedaviyi bıraktım 2-3 ayda ortalık düzene girmiş demek ki. Ulun bey haklı cıkmıştı. Gecikmenin 6.günü idi hemen Ulun bey2e gittim. Ultrasonla baktı keseyi gördü tebrikler dedi. Sonraki gidişinde kalp atışarını gördük bu arada teslerimi oldum her şey yolunda idi. Sonraki kontrolüm 11.hafta idi.Gittim. Bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Allahım ne büyük bir acı. Allah daha büyüklerini gostermesin. 8.haftadan sonra gelişmemiş dedi. Testlerin de gorünen bir neden yok ama düşüklerin büyük kısmı bu haftalarda olur dedi. Tabi teselli değil. Hiç beklemediğim bir şeydi. O kadar güzel gelmişti ve o kadar güzel devam ediyordu ki.. Doktorum kürtaj olacaksın dedi. Kürtaj mı? o ne? İnanın kızlar bu konulara o kadar yabancıydım ki anlatamam. Kürtaj dedikleri biz küçükkken annelerimizin arkadaşları ile gizli kapaklı konuştukları kötü şey değil miydi? Hani istenmeyen hamileliklerin sonlandırıldığı kötü yontem. Ama ben bebeğimi istiyordum.. neden ki?!!
Mecbur tamam dedim. 2 gün sonra bebeğim alındı. Bomboş kaldım. Annemlere ve kayınvlademlere kürtajdan sonra söyledim. Bir de onların üzüntüsünü kaldıramazdım. Cünkü kendi üzüntüm yetiyordu zaten. Canım kayınvaldem 75 yaşında sevinçten mevlüt okutmuştu. Off.. bizimkilere kardeşim söyledi. Kayınvaldemlere de eşim söyledi. Bu arada genetik test yaptırdım,kan pıhtılaşmam cıktı, muhtemelen bebeğimi o yüzden kaybettim. Ayrıca her ihtimale karşı histereskopi yaptırdım. Bu arada Ulun bey gel hemen tüp yapalım diyor. ben erteliyorum nasılsa kend kendi hamile kalıyorum, yine doğal olsun diye. Hadi bu ay şu ay derken 2 tane de kimyasal gecirdim. Gecti mi 1 sene daha. Baktım kurtuluş yok, yaş ilerliyor. Ocak da başladık tüp bebeğe Allah'a cok şükür ilk denememizde tuttu. tüp bebek sürecim cok konforlu ve sorunsuz gecti. Bir tek progestan iğneler beni perişan etti. Onun dışında korktuğum gibi olmadı. Bir de işte pozitif sonuçtan sonra, acaba kese görünecek mi? göründü. Ya boş kese ise, ya kalbi atmassa? attı. Ya yine aynı haftalarda bir kayıp yaşarsam? Şu ilk 12 haftayı sağsağlim atlatabilir miyim? Hatta o günlerde burayı keşfettim, okuyorum ama üye olmaya cekiniyorum. Ya bir şey olursa insanların morali bozulmasın biraz daha ilerlesin, netleşssin de ondan sonra diye hep ertledim. İlk gebelikte sevinçtan coşku ile haberi herkesle paylaşırken, bu kez kimselere söylemedik. Bir terslik olursa sadece biz üzülelim diye. ancak 3,5 aylık olunca artık tamam söyleyelim dedik. Söyledik. Fakat bu kez de neden gizliyorsunuz, nazardan mı korktunuz falan.. Anacım daha biz endişe içindeyken, korkudan henüz sevinemiyoken neden paylaşalım? Eşşekden düşenin halini ancak eşşekten düşen anlıyor sanırım. Gerçi hiç de dert değil. Şükürler olsun bugünlerime. Şu an doğum odaklı düşünerek, doğum yapmayı düşündüğüm Erdem hastanesinin hiç araştırmadan etmeden gittiğim Sevil hn.ın şefkatli kollarına teslim ettim. İnşallah pişman olmam. Cok güven veren, sıcacık, samimi, doğal ve en önemlisi şefkatli. Bundan sonra şefkate cok ihtiyacımız var kızlar. :) İnşallah şu 3 ayımızda sağsağlim deviriz de bu günlerimizi de tebesümle hatırlarız.
Evet hikayemde biraz hüzün var ama biraz. Bugüne kadar annelik yolunda cekilen çileli yolculuk hikayeleri yanında hüzünlü bile değil. Ben de uzun yazdım kusura bakmayın kızlar. Allah bu yolda yürüyen anne adaylarının karşısına once doğru zamanda doğru doktorla karşılaştırsın ve yar ve yardımcısı olsun.

Benim hamile kalma hikayem aman aman uzun değil..Geçen sene haziranda evlendik,eşimle başından beri bebek düşündüğümüz için hiç korunmadık ve temmuz ayında ramazanda hamileymişim meğer ve ben anlayamadığım için yani ayın başında hamile kaldığım için sonuna kadar oruç tuttum ama hep test yapıyordum,negatif çıkıyordu(testin adet gecikmesinden sonra yapılması gerektiğini bile bilmiyordum aslında,cahillik ) Bayramdan sonra öğrendim ama sevincim 2 gün sürdü ve bebeğim kendi kendine düştü malesef..Bursada ailemden uzaktım,hastaneden sadece eşimleydim çok zor günlerdi Allah birdaha yaşatmasın..Sonra doktorum 3 ay hamile kalmamalısın dedi,4.5 ay kadar sonra ocak başında tekrar hamile kaldım rabbime şükürler olsun ki..Şuanda Ecenur umu taşıyorsam tamamen rabbimin isteiğimi gerçekleştirmesine borçluyum diye düşünüyorum,Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın acılarını göstermesin ve dileyen herkese versin..

Benimde belim agrıyor cnm dün gece baya artdı şimdi daha ıyıyım sen de kendıne dıkkat et cok yorma.

Benimde belim agrıyor cnm dün gece baya artdı şimdi daha ıyıyım sen de kendıne dıkkat et cok yorma.
Temizlik yaparken biryandan da kızım aklımda,bişey olmasından korka korka yaptım canım..Ama mecburdum ev baya pislenmişti,her ne kadar eşim temiz dese de erkek bakış açısı işte Yavaş yavaş da olsa kendi evim temizlemek zorundayım..Haftaya kalan mobilyalar geldiğinde dip köşe temizlik yapacak bir temizlikçi bulmam lazım,anca rahat edicem inşallah..

selam kızlar gecmısı yenı okudum herkes hıkayesını yazmıs hepımız eslerımıze sevgılıler gunu suprızı yapmısız bırbırımzden habersız :)

Allah ınsana hıssetırıyor bence benım gunumde gecmemıstı ama ben1 hafta oncesınden test yaptım pozıtıf cıktı bende bı dusuk yaptıgım ıcın esıme solemek ıstemedım ıyıce emın omadan doktora gıttım doktor bır hafta sonra gel dedı bır hafta bekledım ama catladım resmen doktora gıdıp ultrasona gırınce rahatladım ama doktor 3 ayı doldurana kadar herseye hazırlıklı ol dedı kalp atısları zayıftı ılk basta bı bebek zıbını alıp eve geldım kocaman bı kutunun ıcıne koydum tahlıllerle bırlıkte 13 subatta verdım erken verıyorum hedıyenı dedım acınca sok oldu goz yaslarını tutamadı Allah hepımızn bebegını bıze bagıslasın inş

kızlar bıde aranızda capada ayrıntılı usg ye gıden varmı ben bu hafta cuma ıcın nısaya randevu almıstım ama heres sıkayet edıyordu doktordan benımde gozum korktu esımınde bı arkadası capadan hafta cuma ıcın randevu ayarladı acaba oradakı doktor nasıl netten arastırdım ama pek bısey bulamdım

kızlar bebek arabası henüz almadıysanız size tek kelimeyle harika bir set tavsiye edeyim.çok ergonomik her işlevi mevcut ben aldım çok memnunum,bu siteden aldım 2günde gönderdiler hemde ücretsiz kargo yapılmış koca koca 2 tane koli geliyor
Wollex Travel Sistem Bebek Arabaları Ürün Kategorileri

eğer videosunu izlemek isterseniz burda detaylı anlatımı var
WOLLEX NEW YORK BEBEK ARABASI MONTAJ VE KULLANIMI - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:

işte ben de kendime arkadaş arıyodum bel ağrısında,tırstım cünkü... Evde yatıyorum 1haftadır istirahatliyim,gecen hafta az bi kanamam oldu gecti sükür eme evde yatıyorum ve belim ağrıyo,yatmaktan diye düşündüm,sanırım normal bu ağrılar...

Geçmiş olsun canım.Dün de hafif vardı,kendimi bugünkü kadar yormamıştım ama bgn daha fazla oldu,hamilelikte ben de normal diye biliyorum zaten canım ama inş. fazla olmaz..

Son düzenleme:

Merhaba,
Mide yanması için arka arkaya iki yudum soğuk süt için; çok işe yarıyor tavsiye ederim.

canım bu bebek arabası doğumdan itibaren kullanılıyor mu

evet bendede var bel ağrısı bazen dayanılmaz oluyo.dikkat ettim çok yorulunca artıyo yattığım yerden hareket edip bacağımı kıpırdatamıyorum. çok fena. allahtan dinlenince geciyo.

2008 yılında evlendik. bir, bir buçuk sene çocuk düşünmedik. sonra istediğimizde olmadığını anladık.yavaş yavaş doktorlara gitmeye başladık. eşimde ufak bir sorun varmış.çok önemli olmadığını bu şekildede kendiliğinden olabilir denildi, bizi eve gönderdiler.6 ay sonra olmayınca tekrar gittik. 2 aşılama, 1 gebelik elde edildi gelişmediği söylenip düşürüldü, ardından 2 tüp bebek başarısız...ve sözlerimiz tükendi yorulduk allahım olmıcakmı dedik ağladık... ve farklı tetkikler yapıldı bende acaba bir sıkıntı olur mu die histereskopi oldum doktorum hiçbir sorun yok pırıl pırıl her şey dedi. şubat ayıydı, kendimizi toparladık ve tekrar tedaviye gitmeye karar verdik. benim adetim geçikti.tedaviye gideceğimiz için stresten olabilir diye düşündüm ama bir yandan da içimden acaba olabilir mi diyordum. adetim 4 gün filan gecikince test yaptım. malesef koca bir tek çizgi umutlarım yine kırıldı. sonra 2 gün daha geçti. kan tahlili yaptırmak istiyordum bir yandanda yine çıkmazsa çok üzüleceğiz diye istemiyordum. en son dayanamadım.21 şubat gece saat 23. eşime hadi gel kan testine gidelim ben hamileyim dedim. güldü.. evet dedim hissediyorum.akşam akşam moralimiz bozulcak boşver sonra bakarız dedi. hayır dedim şimdi istiyorum dudaklarım yanıyo acıyo ben hamileyim diyorum ve adet günümde acaip sancılar çekmeme rağmen adet hala olmayışım...gittik. kan verdim. 2 saate çıkar dediler.eve geldik o bir saat nasıl geçecekti ki.. namazımı kıldım yalvardım dualar ettim allahım ne olur olsun bu kez hemde kendiliğinden.ve saat geldi gittik .ben eşime dedimki benim cesaretim yok o kağıdı almaya sen al gel.ben arabada bekledim.eşim gitti aldı hastenenin kapısından çıktı geliyodu ben kalpten gidecektim. o koşa koşa geldi. hamilesin hamilesin dedi sonuç 303. kağıdı aldım baktım ve inanamadım.eşimle birbirimize sarıldık, ağladık.çok şükür rabbim dedim çok şükür.şimdi oğlum karnımda, o tekmeledikçe ben ağlıyorum.seni bana veren rabbime şükürler olsun, allahım isteyen herkese versin diyorum.inş kucağımıza aldığımız gün yeniden doğcaz. o bizim hasan yahya'mız..

ekim annelerinde ne çok mucize var rabbime şükürler olsun inşallah rabbim saglıkla zamanında versin kucaklarımıza bebişlerimizi.
bizim oglumuzun adıda hasan mirhan olacak

herkesin bir derdi varmış durur içeriisinde meger hep hıkaye duruyormuşuz burda Allahım istyen herkese nasıp etsın inş aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…