Geçmiş olsun canım.Dün de hafif vardı,kendimi bugünkü kadar yormamıştım ama bgn daha fazla oldu,hamilelikte ben de normal diye biliyorum zaten canım ama inş. fazla olmaz..
ekim annelerinde ne çok mucize var rabbime şükürler olsun inşallah rabbim saglıkla zamanında versin kucaklarımıza bebişlerimizi.
bizim oglumuzun adıda hasan mirhan olacak
evet bende aynısını düşündündüm. ekim anneleri bekledi bekledi mucizeler 2013 de geliyor allahın izniyle. hasan eşimin babası o yüzden koymak istedik. yahya yı da ben koydum hz. zekeriya kıssasından kendi kendime oğlum olursa die söz vermiştim. mirhan da çok güzel anlamı ne acaba?
canım bu bebek arabası doğumdan itibaren kullanılıyor mu
evet canım kullanılabiliyor.
bende beğendim mavisi çok güzel..
Resimdeki pembe beşik desem,Ecenur desemteşekkür ederin canm.. Bende hamileğimin en basından beri bel ağrsı mevcut... Calısırken yoruldugumdan simdide yattıgımdan ağrıyo.... Senin clnsiyeti ne bilmiyorum ama erkek bebekte bel ağrısı olurmus.. Bende bu totem tutuyo...:)
hasan bizdede kayınpederimin ismi mirhanıda eşim bulmuş ta biz çıkarken güçlü hükümdar,beylerbeyi anlamında[/
çok güzelmiş canım. allah sağlıkla kucağınıza aldırsın. hayırlı uzun ömürler versin yavrunuza
evet kırmızısı da öyle :)
hasan bizdede kayınpederimin ismi mirhanıda eşim bulmuş ta biz çıkarken güçlü hükümdar,beylerbeyi anlamında[/
çok güzelmiş canım. allah sağlıkla kucağınıza aldırsın. hayırlı uzun ömürler versin yavrunuza
saol canım amin cümlemizin yavrusuna
Selamun aleykum kizlar. Ben cok yogun olduğum için giremiyorum bu aralar. B7 pazar gösterimiz var. Dua edin 5 saatlik uykularla duruyorum eve is getiriyorum falan... kizcigim da yoruluyor hareketleri azaldi. Su pazari bi atlatsam sonra 28inde evimde olucam artik tatile cikicam... dualarinizi bekliyorum
2008 yılında evlendik. bir, bir buçuk sene çocuk düşünmedik. sonra istediğimizde olmadığını anladık.yavaş yavaş doktorlara gitmeye başladık. eşimde ufak bir sorun varmış.çok önemli olmadığını bu şekildede kendiliğinden olabilir denildi, bizi eve gönderdiler.6 ay sonra olmayınca tekrar gittik. 2 aşılama, 1 gebelik elde edildi gelişmediği söylenip düşürüldü, ardından 2 tüp bebek başarısız...ve sözlerimiz tükendi yorulduk allahım olmıcakmı dedik ağladık... ve farklı tetkikler yapıldı bende acaba bir sıkıntı olur mu die histereskopi oldum doktorum hiçbir sorun yok pırıl pırıl her şey dedi. şubat ayıydı, kendimizi toparladık ve tekrar tedaviye gitmeye karar verdik. benim adetim geçikti.tedaviye gideceğimiz için stresten olabilir diye düşündüm ama bir yandan da içimden acaba olabilir mi diyordum. adetim 4 gün filan gecikince test yaptım. malesef koca bir tek çizgi umutlarım yine kırıldı. sonra 2 gün daha geçti. kan tahlili yaptırmak istiyordum bir yandanda yine çıkmazsa çok üzüleceğiz diye istemiyordum. en son dayanamadım.21 şubat gece saat 23. eşime hadi gel kan testine gidelim ben hamileyim dedim. güldü.. evet dedim hissediyorum.akşam akşam moralimiz bozulcak boşver sonra bakarız dedi. hayır dedim şimdi istiyorum dudaklarım yanıyo acıyo ben hamileyim diyorum ve adet günümde acaip sancılar çekmeme rağmen adet hala olmayışım...gittik. kan verdim. 2 saate çıkar dediler.eve geldik o bir saat nasıl geçecekti ki.. namazımı kıldım yalvardım dualar ettim allahım ne olur olsun bu kez hemde kendiliğinden.ve saat geldi gittik .ben eşime dedimki benim cesaretim yok o kağıdı almaya sen al gel.ben arabada bekledim.eşim gitti aldı hastenenin kapısından çıktı geliyodu ben kalpten gidecektim. o koşa koşa geldi. hamilesin hamilesin dedi sonuç 303. kağıdı aldım baktım ve inanamadım.eşimle birbirimize sarıldık, ağladık.çok şükür rabbim dedim çok şükür.şimdi oğlum karnımda, o tekmeledikçe ben ağlıyorum.seni bana veren rabbime şükürler olsun, allahım isteyen herkese versin diyorum.inş kucağımıza aldığımız gün yeniden doğcaz. o bizim hasan yahya'mız..
Resimdeki pembe beşik desem,Ecenur desem
Günaydin kizlar..
Bugün gece oglum acaip hareketliydi hic uyuyamadim cok garip hep hareket ettigini hissetdim ve uyandim suan öyle uykusuzumki anlatamam.halada devam ediyor hareketleri.sizde de oldumu böyle birsey?
bende de oluyo canım gece bi başlıyo sabaha kadar uyutmuyo gün içinde de uykusuz klıyorum oğluşum bu günlerde çok hareketli maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?