2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Geçmiş olsun canım.Dün de hafif vardı,kendimi bugünkü kadar yormamıştım ama bgn daha fazla oldu,hamilelikte ben de normal diye biliyorum zaten canım ama inş. fazla olmaz..

teşekkür ederin canm.. Bende hamileğimin en basından beri bel ağrsı mevcut... Calısırken yoruldugumdan simdide yattıgımdan ağrıyo.... Senin clnsiyeti ne bilmiyorum ama erkek bebekte bel ağrısı olurmus.. Bende bu totem tutuyo...:)

ekim annelerinde ne çok mucize var rabbime şükürler olsun inşallah rabbim saglıkla zamanında versin kucaklarımıza bebişlerimizi.
bizim oglumuzun adıda hasan mirhan olacak

evet bende aynısını düşündündüm. ekim anneleri bekledi bekledi mucizeler 2013 de geliyor allahın izniyle. hasan eşimin babası o yüzden koymak istedik. yahya yı da ben koydum hz. zekeriya kıssasından kendi kendime oğlum olursa die söz vermiştim. mirhan da çok güzel anlamı ne acaba?

hasan bizdede kayınpederimin ismi mirhanıda eşim bulmuş ta biz çıkarken güçlü hükümdar,beylerbeyi anlamında

Resimdeki pembe beşik desem,Ecenur desem

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli 2 gündür nette sorun var bağlanmıyor giremedim o yüzden sayfalar da baya almış başını gitmiş hepsini okuyamadım şöyle bir baktım herkes minik mucizesini yazmış gözlerim doldu ya okurken maşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu

Selamun aleykum kizlar. Ben cok yogun olduğum için giremiyorum bu aralar. B7 pazar gösterimiz var. Dua edin 5 saatlik uykularla duruyorum eve is getiriyorum falan... kizcigim da yoruluyor hareketleri azaldi. Su pazari bi atlatsam sonra 28inde evimde olucam artik tatile cikicam... dualarinizi bekliyorum

Allah yardımcın olsun canım rabbime emanet yavrun merak etme Allahın izniyle bişecik olmaz ama sende uykuna dinlenmene biraz daha dikkat et

Canım çok duygulandim okurken. Ben de tup bebek tedavisine gitmeden ümitlenmiştim belki kendiliğinden kalır diye. Bizde oğlumuza Yahya ismini koyacağız :) ikinciyi de daha düşünüyoruz.
Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimizin insallah.

Günaydin kizlar..
Bugün gece oglum acaip hareketliydi hic uyuyamadim cok garip hep hareket ettigini hissetdim ve uyandim suan öyle uykusuzumki anlatamam.halada devam ediyor hareketleri.sizde de oldumu böyle birsey?

Günaydin kizlar..
Bugün gece oglum acaip hareketliydi hic uyuyamadim cok garip hep hareket ettigini hissetdim ve uyandim suan öyle uykusuzumki anlatamam.halada devam ediyor hareketleri.sizde de oldumu böyle birsey?

bende de oluyo canım gece bi başlıyo sabaha kadar uyutmuyo gün içinde de uykusuz klıyorum oğluşum bu günlerde çok hareketli maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…