2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar benim oglumda dun gece pek bi hareketlıydi masallah yavrularımiza gece sankı elını karnımda gezdirıodu mınıcık ben de elımı koydugumda cektı

günaydın kızzlaarrrr
ayak bileklerinde şişme olan var mı? dün gece sol ayak bileğimi gördüm şok oldum. hiç bi rahatsızlık da vermedi tüm gün oturuyorum masa başı iş olduğu için. ondan mı şişiyo acaba?

kızlar günaydın,
dün 4'lü taramamızı yaptırdık, çok şükür her şey yolunda. ama benim aklıma takılan bir şey oldu. bebeğim şu an 22+3 haftalık ve 440 gr. yorumlara baktım da genelde 550-600 gr arası olmalıymış. acaba nerede eksik bir şey yapıyorum diye içme dert oldu. acaba bebeğimi nasıl besleyebilirim? bilginiz var mı acaba

merhabalar....bende ekimde doğum yapacağım Allahın izniyle:)))))))
aramıza hosgeldin canım insallah

gunaydın canım telaslanma eger herseyını yıyorsan sutunu peynirini sebzeni meyveni kuruyemısını etını baligını. Gramlar ılerde duzelıyo doktorun olumsuz bısey dedimi

ayaklarını fazla sarkıtmamaya çalış canım ondanda olabilir

Son düzenleme:

canım maksimumum 140 olması gerekliymiş

günaydın cnm. benim ayak bileği değilde ayaklarım şişti resmen yaa parmaklarım tombul tombul oldu. 36 numara ayağım 38 oldu eski ayakkabılarımı giyemiyorum artık yaa. bende masa başı çalışıyorum bütün gün oturuyorum ondan oluyo galiba. akşam eve gidince havaya dikiyorum ayaklarımı soğuk suyla yıkıyorum. hemşireye sormuştum vücut iki kişilik kan dolaşımını ayarlayamadığı için oluyomuş ama erkenmi başladı ne yaa daha 3 ay var önümüzde

linkler açılmıo canım ama travel sisteamler benimde çok hoşuma gidio ama ben almıcam bebek arabası bi oto koltugu yaza dogruda baston arabalardan almayı düşünüyorum

benim gebelikte en korktuğum şey şekerimin yüksek çıkması ve ayak şişmesi.
çünkü deli gibi meyve yiyorum dondurma yiyorum onların kısıtlanmasına nasıl dayanırım bilmiyorum umarım yüksek çıkmaz şekerim
ayaklarım benim de büyüdü spor ayakkabılarım bile dolu dolu oldular gebelikte ayak büyümesi normal diyo tecrübeli arkadaşlar ama umarm şişliği de bu kadarla kalır. bazı kadınları kadın doğumda sıra beklerken görüyorum kocaman ayaklar sığmıyo terliğe babete, Allah korusun

linkler açılmıo canım ama travel sisteamler benimde çok hoşuma gidio ama ben almıcam bebek arabası bi oto koltugu yaza dogruda baston arabalardan almayı düşünüyorum

ben de bebek arabası almayı düşünmüyorum daha doğrusu eşim istemiyo ben varken taşırım bebeği, ben yokken de bebeğimi taşıcaksın arabayı mı diyo sürekli ama bakalım ihtiyaç doğrultusunda alınabilir belki ilerde

işte bende korkuyodum ve başıma geldi. şeker yüklemesi yaptırdım iki gün önce ve yüksek çıktı. yarın ikinci doz yükleme yapılcak oda yüksek çıkarsa diyete başlıcam. ayak şişmesi büyümesi artık normal naapcaz yavrularımız için katlanıcaz. bide bizim son aylarımız yaza denk geldi ki gayet normal bence.. inşallah şu 3 ayıda sağ salim atlatır yavrularımızı kucağımıza alırız

kış bebegi olacagı için arabaya kışın ihtiyaç olmucak küçük olacaklar zaten yaza anca arabaya binebilecekler

aminnn canım tek isteği o hepimizin. bir de hiç bi kıyafetim olmuyo pijamalarım iç çamaşırlarım.
bi iki hafta öncesine kadar idare ediyordum ama artık giyince çok rahatsız oluyorum
gece söyleniyordum kendi kendime Allahım vallahi şikayetçi değilim ama bu işin gitgide zorlaşıcağını tahmin etmemiştim diye. baktım eşim kıs kıs gülüyo yatakta göbekli adamlara şaşıyorum nasıl yaşıyolar o fazlalıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…