Masaallah canim bebislerimize iyi olsunlarda varsin uyumayalim
aramıza hosgeldin canım insallahmerhabalar....bende ekimde doğum yapacağım Allahın izniyle:)))))))
kızlar günaydın,
dün 4'lü taramamızı yaptırdık, çok şükür her şey yolunda. ama benim aklıma takılan bir şey oldu. bebeğim şu an 22+3 haftalık ve 440 gr. yorumlara baktım da genelde 550-600 gr arası olmalıymış. acaba nerede eksik bir şey yapıyorum diye içme dert oldu. acaba bebeğimi nasıl besleyebilirim? bilginiz var mı acaba
aramıza hosgeldin canım insallah
gunaydın canım telaslanma eger herseyını yıyorsan sutunu peynirini sebzeni meyveni kuruyemısını etını baligını. Gramlar ılerde duzelıyo doktorun olumsuz bısey dedimi[/Q
beklediğimiz ağırlık 450-500 gr arasıdır ama şu an anormal bir durum görünmüyor dedi. anne olmak gerçekten ne kadar da zormuş meğer daha şimdiden yetersizlik hissi kaplıyor. hep bir şeyi eksik yapıyormuşum gibi geliyor
ayaklarını fazla sarkıtmamaya çalış canım ondanda olabilirgünaydın kızzlaarrrr
ayak bileklerinde şişme olan var mı? dün gece sol ayak bileğimi gördüm şok oldum. hiç bi rahatsızlık da vermedi tüm gün oturuyorum masa başı iş olduğu için. ondan mı şişiyo acaba?
gunaydın canım telaslanma eger herseyını yıyorsan sutunu peynirini sebzeni meyveni kuruyemısını etını baligını. Gramlar ılerde duzelıyo doktorun olumsuz bısey dedimi[/Q
beklediğimiz ağırlık 450-500 gr arasıdır ama şu an anormal bir durum görünmüyor dedi. anne olmak gerçekten ne kadarnda da zormuş meğer daha şimdiden yetersizlik hissi kaplıyor. hep bir şeyi eksik yapıyormuşum gibi geliyor
yetersizlik deil canım bebek sendende alıo zaten merak etme saglıgı yerindeyse takma kafana ye iç dinlen keyfini çıkar sıkma kendini bebekte sıkılır içerde
beklediğimiz ağırlık 450-500 gr arasıdır ama şu an anormal bir durum görünmüyor dedi. anne olmak gerçekten ne kadar da zormuş meğer daha şimdiden yetersizlik hissi kaplıyor. hep bir şeyi eksik yapıyormuşum gibi geliyor
Üzülme cnm benim bebeğiminde kilosu bana az geliyor hamile bir arkadaşım soda icmemi tavsiye etti onun bebisi onde gidiyormuş
ayaklarını fazla sarkıtmamaya çalış canım ondanda olabilir
yetersizlik deil canım bebek sendende alıo zaten merak etme saglıgı yerindeyse takma kafana ye iç dinlen keyfini çıkar sıkma kendini bebekte sıkılır içerde
işte o pek mümkün olmuyo iş yerinde nasıl uzatıcam ayaklarımı bilmiyorum. ağrı sızı yok çok şükür ama görüntü korkuttu beni
işte o pek mümkün olmuyo iş yerinde nasıl uzatıcam ayaklarımı bilmiyorum. ağrı sızı yok çok şükür ama görüntü korkuttu beni
geçmiş olsun canım normale döner inşallah diyetinle. bende 10gün sonra gidicem aç karna gel demişti doktorum ama randevumuda saat 13 e aldım onu değişicem sanırım. orda bekleme fazla oluyor mu acaba? şeker için normal aralık kaç bilen var mı?
günaydın kızzlaarrrr
ayak bileklerinde şişme olan var mı? dün gece sol ayak bileğimi gördüm şok oldum. hiç bi rahatsızlık da vermedi tüm gün oturuyorum masa başı iş olduğu için. ondan mı şişiyo acaba?
kızlar bebek arabası alan var mı? ben travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum şu an için ;
http://www........./pierre-cardin-ps-2080-travel-sisem-bebek-arabasi-siyah-P13697405
http://www........./kanz-kz-2020t-h...ek-arabasi-gri-siyah-ayni-gun-kargo-P13203307
şunlarda kararsızım sizin öneriniz nedir ? :106:
günaydın cnm. benim ayak bileği değilde ayaklarım şişti resmen yaa parmaklarım tombul tombul oldu. 36 numara ayağım 38 oldu eski ayakkabılarımı giyemiyorum artık yaa. bende masa başı çalışıyorum bütün gün oturuyorum ondan oluyo galiba. akşam eve gidince havaya dikiyorum ayaklarımı soğuk suyla yıkıyorum. hemşireye sormuştum vücut iki kişilik kan dolaşımını ayarlayamadığı için oluyomuş ama erkenmi başladı ne yaa daha 3 ay var önümüzde
linkler açılmıo canım ama travel sisteamler benimde çok hoşuma gidio ama ben almıcam bebek arabası bi oto koltugu yaza dogruda baston arabalardan almayı düşünüyorum
benim gebelikte en korktuğum şey şekerimin yüksek çıkması ve ayak şişmesi.
çünkü deli gibi meyve yiyorum dondurma yiyorum onların kısıtlanmasına nasıl dayanırım bilmiyorum umarım yüksek çıkmaz şekerim
ayaklarım benim de büyüdü spor ayakkabılarım bile dolu dolu oldular gebelikte ayak büyümesi normal diyo tecrübeli arkadaşlar ama umarm şişliği de bu kadarla kalır. bazı kadınları kadın doğumda sıra beklerken görüyorum kocaman ayaklar sığmıyo terliğe babete, Allah korusun
ben de bebek arabası almayı düşünmüyorum daha doğrusu eşim istemiyo ben varken taşırım bebeği, ben yokken de bebeğimi taşıcaksın arabayı mı diyo sürekli ama bakalım ihtiyaç doğrultusunda alınabilir belki ilerde
işte bende korkuyodum ve başıma geldi. şeker yüklemesi yaptırdım iki gün önce ve yüksek çıktı. yarın ikinci doz yükleme yapılcak oda yüksek çıkarsa diyete başlıcam. ayak şişmesi büyümesi artık normal naapcaz yavrularımız için katlanıcaz. bide bizim son aylarımız yaza denk geldi ki gayet normal bence.. inşallah şu 3 ayıda sağ salim atlatır yavrularımızı kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?