2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kış bebegi olacagı için arabaya kışın ihtiyaç olmucak küçük olacaklar zaten yaza anca arabaya binebilecekler

ee kısmet olursa yazın da bizim bebekler 8-9 aylık olucak sonra yürümek isticekler pek gerek kalmıcak sanırım :)) yine de ihtiyaç olursa dediğin gibi baston bebek arabalarından alırız napalım

canım bende öyleyim hiçbirşeyim olmuyo. sana bi tüyo vereyim evde eşinin kıyafetlerini giy ben öyle yapıyorum valla çok rahat oluyo hahaha :) iş yerinde giymeyede aldım hamile pantolunu gömleği felan. gelmeden masrafı başladı bizim tontişin :)) yerim ben onu yaa

Günaydin kizlar..
Bugün gece oglum acaip hareketliydi hic uyuyamadim cok garip hep hareket ettigini hissetdim ve uyandim suan öyle uykusuzumki anlatamam.halada devam ediyor hareketleri.sizde de oldumu böyle birsey?
benim oluyo canım, sağıma yatınca oluyo genelde, dün gece uyutmadı, bende soluma döndüm bi 10dk sürdü sora ses kesildi, bu son 1 haftadır sık olmaya başladı bende, tam yatmama yakın başlıyo tekmeler, bende içimde bebiş kıpır kıpırken uykuya dalamıyorum dön sağa dön sola ona uygun bi pozisyon bulana kadar 1 saat dolanıyorum yatak içinde

masa başı olduğu için neyazıkki bu oluyo, havaların sıcak olmasıda çok etkiliyo bu durumu artık, tavsiyem gece yatarken bacak arasına bi yastık koyman, gece dolaşımı rahatlatmak için, birde ben bi koli buldum içini doldurdum ona uzatıyorum ayaklarımı fırsat buldukça ve az biraz azalıyo gün içinde yoksa akşam davul gibi oluyo, ne kadar uzansamda geçmiyo, bazen sabah bile şişliğin inmediği oluyo o nedenle gece bacak arasına bi yastık koymanız şart bide fırsat varsa ayakları gün içinde iş yerinde uzatmak ve dinlendirmek, birde saatte bir bi tur atın şirket içinde, dolaşım rahatlaması için, akşamda kocişlere masaj yaptırırsanız bayağı bir aza iniyo bu şişlik benden sölemesiiiiiii, erkende değil bu arada bu şişlikler için geç bile kaldı bence, evdeki anneler değilde özellikle biz çalışanların en büyük sıkıntısı bu olacak gibi

ben travel alıcam canım, arabanız varsa travel öneriyolar çünkü bebişi oturtucak bi koltuk lazım araba içinde seyehat ederken, birde hastanelerin çoğu artık ana kucağı olmadan bebişi evine göndermek istemiyolar, şart koşanlar var, bebişin sağlığı açısından. Durum böyle olunca ha şimdi ha sonra mecbur almamız lazım bizim, ben aktif olarak araba kullandığım için ve çalıştığım için hafta sonları kendimi dışarı atıyorum o nedenle travel system alıcam, graco evo ya baktım ve concord neo, onların ayarında saraçhane köprü altına bakmaya gidicem orda fiyatlar daha uygun çünkü, gidince fikirlerimi belirtirim burdan. Sadece ilk 2 ay bebişi çok kıpırdatamayız gibime geliyo en azından 40 ı çıkana kadar oda ekim kasım ayına denk geliyor, hava elverdiği müddetçe kışın alışveriş merkezlerine giderim gibime gelio o nedenle almak lazım gerek.

ben de araba sık kullanıyorum o yüzden mecburen puset olacak alışveiş merkezlerinde yada dışarda dolaşırken şart araba o yüzden ben de travel alıcam en sağlıklısı o bence :128:

hamile kıyafetlerini ben bayadır giyiyorum sıkı şeyler hem görüntü olarak hoşuma gitmiyo hem de kızıma haksızlık gibi geliyo
eşim zayıf benim yaa tıpa tıp giyiyoruz şu an malesef

Son düzenleme:

canım ben bi süredir yastıksız yatmıyorum zaten gerçekten rahat oluyor ama bi yastık da yan dönünce göbeğin altına lazım bence
ben döndükçe benimki tekmeliyo noluyo yaa der gibi

Dün gece benim kızım da beni uyutmadi sağa yada sırt üstü yatınca hic durmadan oynuyor anca sola yatınca duruyor ayy kızlar dün karnıma birden ağrı girdi bir baktım bebisimmis ayağını koymuş karnimn bir tarafı cikintili olmuştu kızlar benim kız şimdiden böyleyse bir kac ay sonra nasıl olacak ♥♥♥♥♥♥♥

Son düzenleme:

amin canım .bende yazarken duygulandım.çok şükür bu günleri gördük.az bişey kaldı.o da hazırlıklarla çok güzel geçecek inş.yahyalarımızı kucağımıza alcaz:)

canım ben bi süredir yastıksız yatmıyorum zaten gerçekten rahat oluyor ama bi yastık da yan dönünce göbeğin altına lazım bence
ben döndükçe benimki tekmeliyo noluyo yaa der gibi

benim oğluşum da öyle yan dönünce başlıyo tekmelere yastıksız olmuyo o yüzden

Kizlar sabahları kollarimda uyuşma ağrı oluyor acaba sizlerde de oluyor mu?birde bua aralar ne yesem midem bulanıyor ağzımda da kötü bir tat var cok kötü cok

benim oğluşum da öyle yan dönünce başlıyo tekmelere yastıksız olmuyo o yüzden

demek ki herkesin uyku şikayetleri aynı ben bir de nefesimi döndüremiyorum resmen yaa eşim bakıyo noluyo diye dur dedim yerleşmem lazım uyumak için
sağa dön sola dön, tekmeledikçe acaba memnun mu kalmadı diye ayarlamaya çalışırken sızıp kalıyorum sonunda

Allah hepimize kolaylık versin kizlar kimimiz ayak sismesinden kimimiz bel ağrısından muzdaribiz şükürler olsun bende ne kabızlık ne ayak sismesi ne de bel ağrısı var birtek mide bulantısı ve arada bir karin ağrısı oluyor

merhabalar....bende ekimde doğum yapacağım Allahın izniyle:)))))))
Hosgeldin :)
linkler açılmıo canım ama travel sisteamler benimde çok hoşuma gidio ama ben almıcam bebek arabası bi oto koltugu yaza dogruda baston arabalardan almayı düşünüyorum

Canım bu travel setlerde neler var? Bizim arabamız yok. Bunlarda arabaya özel birşeyler var galiba.
Ben aslında bebek arabası birde hani elde taşınan birsey var ya puset mı oluyor o, ondan istiyorum. Aslında o pusetin arabaya monte edileni var sanırım. Ama o travel setlerde mı oluyor? Hiç de bilgim yok bu konularda vallah.

bende de bilek şişmesi oluyo yaa akşam eve gidince soğuk suya koyuyorum eşim ovuyo

bel ağrım yok çok şükür arada tansiyonum düşüyo hep düşük zaten :106:

canım tam da dediğin gibi zaten puset ve araba set oluyo puseti arabaya monte ediyosun rahatlıkla çocuğu ordan oraya alman gerekmiyo hiç kıpırdamadan yer değiştiriyo bebişin araba için avantajı arabaya da sabitleniyo olması çok avantajlı bi özellik arabadan inince çocuğu direk pusetle alıp bebek arabasına monte ediyosun ben travel sistem alıcam

Vallah ben pazara gittim gecen, büyük beden tshirt, şort ne varsa aldım. Sıkıldım öteki kıyafetlerimle cok dar gelmeye basladi.

herkese merhaba ne güzel şeyler konuşuyorsunuz bebeklerinizi nasıl öğrendiklerinizi, şikayetlerinizi,bebek arabaları ... bebek arabası konusunuda ben de hem puset olan hem de ana kucağı takılabilen bir araba düşünüyorum. bebeklerimiz kış bebebği olacak ama kışın da hep evde olacak değiliz biz de gezmeye gideriz alışveriş merkezine gideriz o zaman araba lazım olacak. ana kucağında ne kadar taşıyabilirz ki? biz bu arabadan alacaz sanırım Nuna Pepp Bebek Arabası Night - e-bebek.com haftasonu e bebeğe gittik.ordaki görevli bunu çok methetti.üzeerine çıktı oturdu :) 85 kiloya kadar taşıyor dedi.araba konusunda kararsız kalanlar bu modele de bakabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…