kış bebegi olacagı için arabaya kışın ihtiyaç olmucak küçük olacaklar zaten yaza anca arabaya binebilecekler
ee kısmet olursa yazın da bizim bebekler 8-9 aylık olucak sonra yürümek isticekler pek gerek kalmıcak sanırım :)) yine de ihtiyaç olursa dediğin gibi baston bebek arabalarından alırız napalım
Eki Görüntüle 739592
ewet canım ihtiyaç illaki olacak hem bastonlar pratik ve hafif
aminnn canım tek isteği o hepimizin. bir de hiç bi kıyafetim olmuyo pijamalarım iç çamaşırlarım.
bi iki hafta öncesine kadar idare ediyordum ama artık giyince çok rahatsız oluyorum
gece söyleniyordum kendi kendime Allahım vallahi şikayetçi değilim ama bu işin gitgide zorlaşıcağını tahmin etmemiştim diye. baktım eşim kıs kıs gülüyo yataktagöbekli adamlara şaşıyorum nasıl yaşıyolar o fazlalıkla
benim oluyo canım, sağıma yatınca oluyo genelde, dün gece uyutmadı, bende soluma döndüm bi 10dk sürdü sora ses kesildi, bu son 1 haftadır sık olmaya başladı bende, tam yatmama yakın başlıyo tekmeler, bende içimde bebiş kıpır kıpırken uykuya dalamıyorum dön sağa dön sola ona uygun bi pozisyon bulana kadar 1 saat dolanıyorum yatak içindeGünaydin kizlar..
Bugün gece oglum acaip hareketliydi hic uyuyamadim cok garip hep hareket ettigini hissetdim ve uyandim suan öyle uykusuzumki anlatamam.halada devam ediyor hareketleri.sizde de oldumu böyle birsey?
günaydın kızzlaarrrr
ayak bileklerinde şişme olan var mı? dün gece sol ayak bileğimi gördüm şok oldum. hiç bi rahatsızlık da vermedi tüm gün oturuyorum masa başı iş olduğu için. ondan mı şişiyo acaba?
masa başı olduğu için neyazıkki bu oluyo, havaların sıcak olmasıda çok etkiliyo bu durumu artık, tavsiyem gece yatarken bacak arasına bi yastık koyman, gece dolaşımı rahatlatmak için, birde ben bi koli buldum içini doldurdum ona uzatıyorum ayaklarımı fırsat buldukça ve az biraz azalıyo gün içinde yoksa akşam davul gibi oluyo, ne kadar uzansamda geçmiyo, bazen sabah bile şişliğin inmediği oluyogünaydın cnm. benim ayak bileği değilde ayaklarım şişti resmen yaa parmaklarım tombul tombul oldu. 36 numara ayağım 38 oldu eski ayakkabılarımı giyemiyorum artık yaa. bende masa başı çalışıyorum bütün gün oturuyorum ondan oluyo galiba. akşam eve gidince havaya dikiyorum ayaklarımı soğuk suyla yıkıyorum. hemşireye sormuştum vücut iki kişilik kan dolaşımını ayarlayamadığı için oluyomuş ama erkenmi başladı ne yaa daha 3 ay var önümüzde
ben travel alıcam canım, arabanız varsa travel öneriyolar çünkü bebişi oturtucak bi koltuk lazım araba içinde seyehat ederken, birde hastanelerin çoğu artık ana kucağı olmadan bebişi evine göndermek istemiyolar, şart koşanlar var, bebişin sağlığı açısından. Durum böyle olunca ha şimdi ha sonra mecbur almamız lazım bizim, ben aktif olarak araba kullandığım için ve çalıştığım için hafta sonları kendimi dışarı atıyorum o nedenle travel system alıcam, graco evo ya baktım ve concord neo, onların ayarında saraçhane köprü altına bakmaya gidicem orda fiyatlar daha uygun çünkü, gidince fikirlerimi belirtirim burdan. Sadece ilk 2 ay bebişi çok kıpırdatamayız gibime geliyo en azından 40 ı çıkana kadar oda ekim kasım ayına denk geliyor, hava elverdiği müddetçe kışın alışveriş merkezlerine giderim gibime gelio o nedenle almak lazım gerek.kızlar bebek arabası alan var mı? ben travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum şu an için ;
http://www........./pierre-cardin-ps-2080-travel-sisem-bebek-arabasi-siyah-P13697405
http://www........./kanz-kz-2020t-h...ek-arabasi-gri-siyah-ayni-gun-kargo-P13203307
şunlarda kararsızım sizin öneriniz nedir ? :106:
benim oluyo canım, sağıma yatınca oluyo genelde, dün gece uyutmadı, bende soluma döndüm bi 10dk sürdü sora ses kesildi, bu son 1 haftadır sık olmaya başladı bende, tam yatmama yakın başlıyo tekmeler, bende içimde bebiş kıpır kıpırken uykuya dalamıyorum dön sağa dön sola ona uygun bi pozisyon bulana kadar 1 saat dolanıyorum yatak içinde
masa başı olduğu için neyazıkki bu oluyo, havaların sıcak olmasıda çok etkiliyo bu durumu artık, tavsiyem gece yatarken bacak arasına bi yastık koyman, gece dolaşımı rahatlatmak için, birde ben bi koli buldum içini doldurdum ona uzatıyorum ayaklarımı fırsat buldukça ve az biraz azalıyo gün içinde yoksa akşam davul gibi oluyo, ne kadar uzansamda geçmiyo, bazen sabah bile şişliğin inmediği oluyoo nedenle gece bacak arasına bi yastık koymanız şart bide fırsat varsa ayakları gün içinde iş yerinde uzatmak ve dinlendirmek, birde saatte bir bi tur atın şirket içinde, dolaşım rahatlaması için, akşamda kocişlere masaj yaptırırsanız bayağı bir aza iniyo bu şişlik benden sölemesiiiiiii, erkende değil bu arada bu şişlikler için geç bile kaldı bence, evdeki anneler değilde özellikle biz çalışanların en büyük sıkıntısı bu olacak gibi
ben travel alıcam canım, arabanız varsa travel öneriyolar çünkü bebişi oturtucak bi koltuk lazım araba içinde seyehat ederken, birde hastanelerin çoğu artık ana kucağı olmadan bebişi evine göndermek istemiyolar, şart koşanlar var, bebişin sağlığı açısından. Durum böyle olunca ha şimdi ha sonra mecbur almamız lazım bizim, ben aktif olarak araba kullandığım için ve çalıştığım için hafta sonları kendimi dışarı atıyorum o nedenle travel system alıcam, graco evo ya baktım ve concord neo, onların ayarında saraçhane köprü altına bakmaya gidicem orda fiyatlar daha uygun çünkü, gidince fikirlerimi belirtirim burdan. Sadece ilk 2 ay bebişi çok kıpırdatamayız gibime geliyo en azından 40 ı çıkana kadar oda ekim kasım ayına denk geliyor, hava elverdiği müddetçe kışın alışveriş merkezlerine giderim gibime gelio o nedenle almak lazım gerek.
canım bende öyleyim hiçbirşeyim olmuyo. sana bi tüyo vereyim evde eşinin kıyafetlerini giy ben öyle yapıyorum valla çok rahat oluyo hahaha :) iş yerinde giymeyede aldım hamile pantolunu gömleği felan. gelmeden masrafı başladı bizim tontişin :)) yerim ben onu yaa
benim oluyo canım, sağıma yatınca oluyo genelde, dün gece uyutmadı, bende soluma döndüm bi 10dk sürdü sora ses kesildi, bu son 1 haftadır sık olmaya başladı bende, tam yatmama yakın başlıyo tekmeler, bende içimde bebiş kıpır kıpırken uykuya dalamıyorum dön sağa dön sola ona uygun bi pozisyon bulana kadar 1 saat dolanıyorum yatak içinde
masa başı olduğu için neyazıkki bu oluyo, havaların sıcak olmasıda çok etkiliyo bu durumu artık, tavsiyem gece yatarken bacak arasına bi yastık koyman, gece dolaşımı rahatlatmak için, birde ben bi koli buldum içini doldurdum ona uzatıyorum ayaklarımı fırsat buldukça ve az biraz azalıyo gün içinde yoksa akşam davul gibi oluyo, ne kadar uzansamda geçmiyo, bazen sabah bile şişliğin inmediği oluyoo nedenle gece bacak arasına bi yastık koymanız şart bide fırsat varsa ayakları gün içinde iş yerinde uzatmak ve dinlendirmek, birde saatte bir bi tur atın şirket içinde, dolaşım rahatlaması için, akşamda kocişlere masaj yaptırırsanız bayağı bir aza iniyo bu şişlik benden sölemesiiiiiii, erkende değil bu arada bu şişlikler için geç bile kaldı bence, evdeki anneler değilde özellikle biz çalışanların en büyük sıkıntısı bu olacak gibi
ben travel alıcam canım, arabanız varsa travel öneriyolar çünkü bebişi oturtucak bi koltuk lazım araba içinde seyehat ederken, birde hastanelerin çoğu artık ana kucağı olmadan bebişi evine göndermek istemiyolar, şart koşanlar var, bebişin sağlığı açısından. Durum böyle olunca ha şimdi ha sonra mecbur almamız lazım bizim, ben aktif olarak araba kullandığım için ve çalıştığım için hafta sonları kendimi dışarı atıyorum o nedenle travel system alıcam, graco evo ya baktım ve concord neo, onların ayarında saraçhane köprü altına bakmaya gidicem orda fiyatlar daha uygun çünkü, gidince fikirlerimi belirtirim burdan. Sadece ilk 2 ay bebişi çok kıpırdatamayız gibime geliyo en azından 40 ı çıkana kadar oda ekim kasım ayına denk geliyor, hava elverdiği müddetçe kışın alışveriş merkezlerine giderim gibime gelio o nedenle almak lazım gerek.
Canım çok duygulandim okurken. Ben de tup bebek tedavisine gitmeden ümitlenmiştim belki kendiliğinden kalır diye. Bizde oğlumuza Yahya ismini koyacağız :) ikinciyi de daha düşünüyoruz.
Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimizin insallah.
canım ben bi süredir yastıksız yatmıyorum zaten gerçekten rahat oluyor ama bi yastık da yan dönünce göbeğin altına lazım bence
ben döndükçe benimki tekmeliyo noluyo yaa der gibi
benim oğluşum da öyle yan dönünce başlıyo tekmelere yastıksız olmuyo o yüzden
Dün gece benim kızım da beni uyutmadi sağa yada sırt üstü yatınca hic durmadan oynuyor anca sola yatınca duruyor ayy kızlar dün karnıma birden ağrı girdi bir baktım bebisimmis ayağını koymuş karnimn bir tarafı cikintili olmuştu kızlar benim kız şimdiden böyleyse bir kac ay sonra nasıl olacak♥♥♥♥♥♥♥
Hosgeldin :)merhabalar....bende ekimde doğum yapacağım Allahın izniyle:)))))))
linkler açılmıo canım ama travel sisteamler benimde çok hoşuma gidio ama ben almıcam bebek arabası bi oto koltugu yaza dogruda baston arabalardan almayı düşünüyorum
Hosgeldin :)
Canım bu travel setlerde neler var? Bizim arabamız yok. Bunlarda arabaya özel birşeyler var galiba.
Ben aslında bebek arabası birde hani elde taşınan birsey var ya puset mı oluyor o, ondan istiyorum. Aslında o pusetin arabaya monte edileni var sanırım. Ama o travel setlerde mı oluyor? Hiç de bilgim yok bu konularda vallah.
aminnn canım tek isteği o hepimizin. bir de hiç bi kıyafetim olmuyo pijamalarım iç çamaşırlarım.
bi iki hafta öncesine kadar idare ediyordum ama artık giyince çok rahatsız oluyorum
gece söyleniyordum kendi kendime Allahım vallahi şikayetçi değilim ama bu işin gitgide zorlaşıcağını tahmin etmemiştim diye. baktım eşim kıs kıs gülüyo yataktagöbekli adamlara şaşıyorum nasıl yaşıyolar o fazlalıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?