2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bence de öyle. diğer güzel güzel arabalara ben de özeniyorum ama evimde sonrasında koyacak yerim yok.
kiracı olunca mecbur işin her kısmını düşünüyosun
aynen canım bende büyük bişe alamam koyacak yerim yok

travel sistemler hem normal bebek arabası hemde oto koltugu monteli oluyo canım genelde set şeklinde satıolar.elde taşınan zaten oto koltugu. benim bildigim pusetler baston tipi bebek arabalarına deniyo.

Son düzenleme:

Evet o cok guzel birsey. Ama arabası olmayınca insanın gereksiz mı olur acaba?

bu araba süpermiş gerçekten ben Kraft Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası Pembe - e-bebek.com bu arabayı çok begenmiştim. vazgeçtik biz şimdilik sadece oto koltugu düşünüyoruz bakalım

Canım hani ana kucağı mı ne deniyor ya, hastaneden çıkarken bebeği koyuyorsun, o dan zaten almak gerekecek. Onu monte edebileceğimiz bir araba yada baston tipi arabalar oluyor mu? Ben gormuştum birinde ana kucağını araba yapıyor. Cok rahat olur öyle olursa herhalde.
Belki de travel setlerde vardır sadece

Son düzenleme:

canım benim bildigim sadece travel sistemlerde hem bebek arabası hemde anakucagı monteli oluyo bebek arabasına anakucagını monte ediyosun

Son düzenleme:
o kadar çok bebek arabası modeli var ki nasıl karar vercez bilmiom

evet hele de benim gibi alışveriş yapmayı çok seviyorsanız bebişlere ilk aydan araba şart ben kesinlikle travel sistem alıcam ama hangi marka daha karar vermedim

Evet o cok guzel birsey. Ama arabası olmayınca insanın gereksiz mı olur acaba?

yok canım bence yine gerekli çünkü bebeği hiç kıpırdatmadan uyuyosa falan uykusunu rahatını bölmeden arabasına koyup sonra yetiştiğin yerde çıkarıp elde taşımak çok rahat olur bebişin de rahatsız olmamış olur

merhaba kızlar bır suredır aranızda yoktum annemde kaldım 13 gun kadar dun aksam geldım evıme.
Sayfalar bayag ılerledıgı ıcın gecmısı okuyamadım. annemdeyken detaylı ultrasonumu yaptırdım cok sukur kı bebegımde hıcbır problem yok hersey yolunda c.tesi gunude sonucları kendı doktoruma goturcem. Bebişimi nerdeyse 1 aydır gormuyordum ama bu sefer gorunce cok farklı ve bayag buyumus geldi :)

Kızlar benim Göbeğimde gerindiğimde bir acı oluyor.yatakta sağa sola dönerken de oluyor.sizdede var mi böyle bir durum

maşallah bebegine canım benimde randevum 28ide sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Kızlar benim Göbeğimde gerindiğimde bir acı oluyor.yatakta sağa sola dönerken de oluyor.sizdede var mi böyle bir durum

bebekler büyüdügü için içerde yer açıolar kendilerine canım bebek dönüo haliyle agrılrımız olacak daha dur büyüyecekler

kızlar bebek arabası konusu olmuş.
biz aldık arabamızı. travel sistem istediğim için travel aldım.
wei-b 1012 marka bebek arabasını aldım.

Wei-b Çocuk Gereçleri

internette fiyatı 676 bn saraçhaneden 550 liraya aldım 10 taksit:)

Eklentiler

• $urun_16.03.2013_06.25.03_ffY7t.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 27
mrb hanimlar 1yili askindir takip ediyorum ama yeni uye oldum, kismet olursa bende ekim annesiyim :) ilk bebegim oglusum olcak insallah.hepinize hayirli dogumlar, hayirli saglikli evlatlar diliyorum :)

mrb hanimlar 1yili askindir takip ediyorum ama yeni uye oldum, kismet olursa bende ekim annesiyim :) ilk bebegim oglusum olcak insallah.hepinize hayirli dogumlar, hayirli saglikli evlatlar diliyorum :)

hoşgeldin aramıza amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…