aynen canım bende büyük bişe alamam koyacak yerim yokbence de öyle. diğer güzel güzel arabalara ben de özeniyorum ama evimde sonrasında koyacak yerim yok.
kiracı olunca mecbur işin her kısmını düşünüyosun
Hosgeldin :)
Canım bu travel setlerde neler var? Bizim arabamız yok. Bunlarda arabaya özel birşeyler var galiba.
Ben aslında bebek arabası birde hani elde taşınan birsey var ya puset mı oluyor o, ondan istiyorum. Aslında o pusetin arabaya monte edileni var sanırım. Ama o travel setlerde mı oluyor? Hiç de bilgim yok bu konularda vallah.
amin canım .bende yazarken duygulandım.çok şükür bu günleri gördük.az bişey kaldı.o da hazırlıklarla çok güzel geçecek inş.yahyalarımızı kucağımıza alcaz:)
Kizlar sabahları kollarimda uyuşma ağrı oluyor acaba sizlerde de oluyor mu?birde bua aralar ne yesem midem bulanıyor ağzımda da kötü bir tat var cok kötü cok
canım tam da dediğin gibi zaten puset ve araba set oluyo puseti arabaya monte ediyosun rahatlıkla çocuğu ordan oraya alman gerekmiyo hiç kıpırdamadan yer değiştiriyo bebişin araba için avantajı arabaya da sabitleniyo olması çok avantajlı bi özellik arabadan inince çocuğu direk pusetle alıp bebek arabasına monte ediyosun ben travel sistem alıcam
herkese merhaba ne güzel şeyler konuşuyorsunuz bebeklerinizi nasıl öğrendiklerinizi, şikayetlerinizi,bebek arabaları ... bebek arabası konusunuda ben de hem puset olan hem de ana kucağı takılabilen bir araba düşünüyorum. bebeklerimiz kış bebebği olacak ama kışın da hep evde olacak değiliz biz de gezmeye gideriz alışveriş merkezine gideriz o zaman araba lazım olacak. ana kucağında ne kadar taşıyabilirz ki? biz bu arabadan alacaz sanırım Nuna Pepp Bebek Arabası Night - e-bebek.com haftasonu e bebeğe gittik.ordaki görevli bunu çok methetti.üzeerine çıktı oturdu :) 85 kiloya kadar taşıyor dedi.araba konusunda kararsız kalanlar bu modele de bakabilir
Vallah ben pazara gittim gecen, büyük beden tshirt, şort ne varsa aldım. Sıkıldım öteki kıyafetlerimle cok dar gelmeye basladi.
aynen canım bende büyük bişe alamam koyacak yerim yok
travel sistemler hem normal bebek arabası hemde oto koltugu monteli oluyo canım genelde set şeklinde satıolar.elde taşınan zaten oto koltugu. benim bildigim pusetler baston tipi bebek arabalarına deniyo.
hmmm çok mantıklı :))
en azından evde rahat giyinelim
Canım hani ana kucağı mı ne deniyor ya, hastaneden çıkarken bebeği koyuyorsun, o dan zaten almak gerekecek. Onu monte edebileceğimiz bir araba yada baston tipi arabalar oluyor mu? Ben gormuştum birinde ana kucağını araba yapıyor. Cok rahat olur öyle olursa herhalde.
Belki de travel setlerde vardır sadece
herkese merhaba ne güzel şeyler konuşuyorsunuz bebeklerinizi nasıl öğrendiklerinizi, şikayetlerinizi,bebek arabaları ... bebek arabası konusunuda ben de hem puset olan hem de ana kucağı takılabilen bir araba düşünüyorum. bebeklerimiz kış bebebği olacak ama kışın da hep evde olacak değiliz biz de gezmeye gideriz alışveriş merkezine gideriz o zaman araba lazım olacak. ana kucağında ne kadar taşıyabilirz ki? biz bu arabadan alacaz sanırım Nuna Pepp Bebek Arabası Night - e-bebek.com haftasonu e bebeğe gittik.ordaki görevli bunu çok methetti.üzeerine çıktı oturdu :) 85 kiloya kadar taşıyor dedi.araba konusunda kararsız kalanlar bu modele de bakabilir
Evet o cok guzel birsey. Ama arabası olmayınca insanın gereksiz mı olur acaba?
o kadar çok bebek arabası modeli var ki nasıl karar vercez bilmiom
merhaba kızlar bır suredır aranızda yoktum annemde kaldım 13 gun kadar dun aksam geldım evıme.
Sayfalar bayag ılerledıgı ıcın gecmısı okuyamadım. annemdeyken detaylı ultrasonumu yaptırdım cok sukur kı bebegımde hıcbır problem yok hersey yolunda c.tesi gunude sonucları kendı doktoruma goturcem. Bebişimi nerdeyse 1 aydır gormuyordum ama bu sefer gorunce cok farklı ve bayag buyumus geldi :)
Kızlar benim Göbeğimde gerindiğimde bir acı oluyor.yatakta sağa sola dönerken de oluyor.sizdede var mi böyle bir durum
mrb hanimlar 1yili askindir takip ediyorum ama yeni uye oldum, kismet olursa bende ekim annesiyim :) ilk bebegim oglusum olcak insallah.hepinize hayirli dogumlar, hayirli saglikli evlatlar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?