2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar bişe sorucam özellikle ikinci hamileligi olanlara şimdi bebeklerimiz büyüyo ya hareket alanları az gelio hareketlerini çok iyi hissediyorum ilerde büyüdükçe hareketleri azalacakmı sıkışıcaklarmı içerde

Selam kizlar tatil bitti kartal yuvaya dondu ama hastayim grip oldum dr ilac fln vermiyo papatya cayi gargara fln yapiyorum bogaz agrim gecti ama burnum fln hala kotu :26::26:

Benim oglus cok hareketli kiyafetimin uzerinden belli oluyo artik tekmeleyisleri babamizda fark ediyo artik benden bu kadar sizden ne var ne yok

canım bu araba koltugu pusete monte oluyor mu ben haftasonu baktım quinny diye bır markaydı buna benzıyordu fıyatı 1500 di ve bunun fiyaı daha uygunmuş

maşallah canım

benimde ayın 2 sinde kontrolüm bi an önce gelse de bebişimi görsem diyorum

Şimdi biz kaçıncı aydayiz kizlar

sakın zuluuuuuuuuuuuu en son bu soruyu sordugunda sıte karıştı yok 5. aydayız yok 5 bucuk boşver haftana bak bana soruyorlar ne kadar oldu dıye 24 haftalık dıyorum ben haftalık anlamam kaç aylık dıyo :) gulumsuyorum o an ne denk glıyorsa artık 5 i bitiridim 6.aya başladık dıyorum

canım bu araba koltugu pusete monte oluyor mu ben haftasonu baktım quinny diye bır markaydı buna benzıyordu fıyatı 1500 di ve bunun fiyaı daha uygunmuş

eklediğim resimde daha ayrıntılı görebilirsin cnm.:)
puset direk arabaya monte oluyor. puset çıkınca port bebe gibi olan aparatı arabaya yerleştiriliyor.

Eklentiler

• $wei-wb1012.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 36
eklediğim resimde daha ayrıntılı görebilirsin cnm.:)
puset direk arabaya monte oluyor. puset çıkınca port bebe gibi olan aparatı arabaya yerleştiriliyor.

canım açılmamıştı az once sayfa sımdıkı resımde gordum evet aynen boyleydı baktıgım sadece pusete 900 bebek koltuguna 550 dedı beraber 1500 quınny marka ama bunun fıyatı cok uygun ve aynısı yanı tıpa tıp sızın aldıgınz yer ınternetten bıle daha ucuz istanbulda mı oturuyorsunuz

quinny marka sadece bellki brz kalite farkıda olabilir.
ama gereksiz pahalı. o paralara az daha eklesem tosbağa araba alırım oğluşuma hemde gerçek arabası olurr :):):):)
istanbuldan aldım evet cnm.. saraçhane diye bir yer var orası sırf bebek arabası bisiklet vb. şeyler satıyor.

bencede gereksız o kadar pahalı kı bırde ben trabzondayım burada duz yol yok hep yokuş bayır duz yolda yuruyemıyorum kı bebek arabasını hiç kullanamıcam sadece alışveriş merkezlerınde ve sahıl de kullanabılecegım oyuzden okadar pahalı bır şeye gerek yok diye düşünmüştüm işte ıstanbulda olanak fazla burda malesef zaten trabzon normaldede pahalı bir kent

internetten temin et. kargoyla yolluyorlar. internettede fiyatı 650 filan.

canım benim bildigim sadece travel sistemlerde hem bebek arabası hemde anakucagı monteli oluyo bebek arabasına anakucagını monte ediyosun

Sanırım travel sistemden alacağım bende. Öyle gözüküyor.
Sebiaruz dediğin gibi cocuk da rahatsız olmaz.
İleride baston tipi gibi de kullanılabiliyor mu bunlar? Yani kac yadına kadar kullanılır?
Birde hepsinden tek tek alacağına travel sistem alırsın daha ucuza gelir sanırım.

4 yaşına kadar kullanabilirsin canım tek tek almaktansa böyle takım daha uygun

puset kısmı 6 ay kullanılıyyor daha sonra diğer aparatını takıyorsun. o aparatı ne kdr kullanmakda bize kalmış.

yok be canım, puset 1 yaşına kadar gidiyo, yani bebiş içine sığdığı müddetçe 1 yaşa kadar ok dediler, sonra başka araba koltuğu alcaz, zaten 1 yaşına kadarda puseti hep monte etcez araba ve bebek arabasına, bi oraya takcaz bi oraya, yeri gelcek eve çıkarcaz hiçc bebişi uyandırmadan rahatsız etmeden arabada 3-4 yaşına kadar kullanılıyo, yani bizim tercihimize kalmış, sonuçta kimse 4 yaşına kadar kullanmaz heralde eşek kadar olduktan sonra kalksın yürüsün sıpa, ama 3-3,5 yaşına kadar ideal bence, ha bide tatil yerlerinde süper oluyo, biz arkadaşlarla gitmiştikte ordan biliyorum akşam eğlenceye falan gidince 5 yaşındaki kazık kadar çocukları bebek arabalarında uyutup eğlendiler vala, benden sölemesi, hiç geri kalmadılar eğlenceden

çevremdeki anneler 6 aydan fazla kullanmadılar puseti. cocuk sıkılıo oturmak istemiyor kendini öne atıo. tabi bu evde anakucağı gibi kullananlarda oldu.
diğer türlü arabaya monteli kullananda pek görmedim.
biz kullanınca görcez bakalım kaç aya kadr kullanıcaz:)

ayy canım bende gecen gun fark ettım davul gıbı olmuslardı bu donemlerde normal galıba sısmesı

bebişimiz iri olurda o ana kucağının içine sığmazsa yandık gitti vala, okadar para ver bide sığmasın sıpaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…