4 yaşına kadar kullanabilirsin canım tek tek almaktansa böyle takım daha uygun
puset kısmı 6 ay kullanılıyyor daha sonra diğer aparatını takıyorsun. o aparatı ne kdr kullanmakda bize kalmış.
Selam kizlar tatil bitti kartal yuvaya dondu ama hastayim grip oldum dr ilac fln vermiyo papatya cayi gargara fln yapiyorum bogaz agrim gecti ama burnum fln hala kotu :26::26:
Benim oglus cok hareketli kiyafetimin uzerinden belli oluyo artik tekmeleyisleri babamizda fark ediyo artik benden bu kadar sizden ne var ne yok
Kizlaaaar bugün biraz yürüyüs yaptim alisveris fln derken yeni geldim eve.ama yürürken acaip bir agri girdi sol tarafima yani kasiklarima.daha cok dedigim gibi sol tarafta siddetliydi.umarim kötü birsey degildir.sizde ne var ne yok bu arada diyete devam seker sonucum hala gelmedi doktorum kötü birsey olursa biz seni arariz dedi ama ses soluk yok.insaallah yoktur seker ama 25+0 haftalik oldum ve 16 kilo aldim cikmamasi bir mucize ama dedigim gibi diyetteyim
gece rahat uyumak için bu yastıktan istiyorum beeeennnn
ama kocayı napcaz o zaman
Kizlaaaar bugün biraz yürüyüs yaptim alisveris fln derken yeni geldim eve.ama yürürken acaip bir agri girdi sol tarafima yani kasiklarima.daha cok dedigim gibi sol tarafta siddetliydi.umarim kötü birsey degildir.sizde ne var ne yok bu arada diyete devam seker sonucum hala gelmedi doktorum kötü birsey olursa biz seni arariz dedi ama ses soluk yok.insaallah yoktur seker ama 25+0 haftalik oldum ve 16 kilo aldim cikmamasi bir mucize ama dedigim gibi diyetteyim
inşallah çıkmayacak canım
Aman canım dikkat et. Alışverişte de hep mola vermek lazım. Kaptırıyoruz kendimizi.
Slm kızlar ya benim karnımla birlikte midemde şişiyo rsmen 2 kat görünüyo sizinde öylemi bendemi bi problem var midem niye şişiyo onu anlamadım
bende şişme yokta ara ara agrı ve yanma var..
forum takipte gördüm yastıkla ilgili yazınızı yazmak istedim :)
tchibo'da ince uzunu var bunun ben şimdiden kullanıyorum alıştım bayaa çokda rahat siz bilirsiniz tabi bundan daha az yer kaplıyo :)Eki Görüntüle 740117
45 tl'ye almıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?