2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar benim ayaklarım şiş değil çok şükür ama canım çok ağrıyor hani derelr ya dayak yemiş gibiyim.her tarafım ağrıyor ağrı kesici ilaçta atmıyorum.yaşım 33 acaba bu yaşta hamilelikte böylemi oluyor şimdiden ağırlaştım sanki

4 yaşına kadar kullanabilirsin canım tek tek almaktansa böyle takım daha uygun

puset kısmı 6 ay kullanılıyyor daha sonra diğer aparatını takıyorsun. o aparatı ne kdr kullanmakda bize kalmış.

Sanırım artık cocuğun gelişimine gore kullanacağız. Ama em iyisi travel sistem sanırım. İleride ikinci cocuk da düşündüğüm icin onda da kullanılabilir insallah.

hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin??
geçmiş olsun dikkat et kendine

Kizlaaaar bugün biraz yürüyüs yaptim alisveris fln derken yeni geldim eve.ama yürürken acaip bir agri girdi sol tarafima yani kasiklarima.daha cok dedigim gibi sol tarafta siddetliydi.umarim kötü birsey degildir.sizde ne var ne yok bu arada diyete devam seker sonucum hala gelmedi doktorum kötü birsey olursa biz seni arariz dedi ama ses soluk yok.insaallah yoktur seker ama 25+0 haftalik oldum ve 16 kilo aldim cikmamasi bir mucize ama dedigim gibi diyetteyim

inşallah çıkmayacak canım

gece rahat uyumak için bu yastıktan istiyorum beeeennnn
ama kocayı napcaz o zaman

Eklentiler

• $hamilelik_folik_asit_destegi.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 22

Aman canım dikkat et. Alışverişte de hep mola vermek lazım. Kaptırıyoruz kendimizi.

Bu arada kızlar size birsey soracağım. Hani göbeğimizden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluştu ya, acaba bu çizgi göğüslerde de mı oluyor? Benim meme ucundan göğüs altına doğru kahverengilik oluştu. Birde mememin alt kısmında kirmizi cizger gördüm bunlar çatlak değildir umarım. Dr'a soracağım haftaya insallah. Sizde varmı böyle seyler?

Slm kızlar ya benim karnımla birlikte midemde şişiyo rsmen 2 kat görünüyo sizinde öylemi bendemi bi problem var midem niye şişiyo onu anlamadım

bayıldımmm bende istiommm bundan ya kocalarda salona artık :))

forum takipte gördüm yastıkla ilgili yazınızı yazmak istedim :)
tchibo'da ince uzunu var bunun ben şimdiden kullanıyorum alıştım bayaa çokda rahat siz bilirsiniz tabi bundan daha az yer kaplıyo :)
45 tl'ye almıştım :)

Bu güzelmiş ama simdi yoktur tchibo da herhalde. Belli zamanlarda geliyor bazı seyler.

ayrıntılı ultrason sardı dört bir yanımı
çok heyecanlıyım sabahrandevum var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…