benımde mıdem yanma oluyor oğlumun saclar cıkıyor galıba :)))
ayrıntılı ultrason sardı dört bir yanımı
çok heyecanlıyım sabahrandevum var
ay canım ne güzel bi daha olsada bende gitsem güzel haberlerle dön inşallah
inşallah canım sen ne zaman yaptırmıştın güzel çıktı değil mi sonucun
4ünde gitmiştim canım çok şükür hiçbi sıkıntı yok oglumda keşke bütün ultrasonlar renkli olsa :)
oh maşallah maşallahbakalım ben yarın görücem sonra alışkanlık yaparsa yandık istanbulda cok pahalı çünkü
Ayyyyy kizlar burda bir yagmur var simsekler cakiyor cok korkuyorumne yapsam
neresi orası canım yanlızmısın evde. ankarada yanıoz biz
Bu arada kızlar size birsey soracağım. Hani göbeğimizden aşağı doğru kahverengi bir çizgi oluştu ya, acaba bu çizgi göğüslerde de mı oluyor? Benim meme ucundan göğüs altına doğru kahverengilik oluştu. Birde mememin alt kısmında kirmizi cizger gördüm bunlar çatlak değildir umarım. Dr'a soracağım haftaya insallah. Sizde varmı böyle seyler?
Almanyadayim canim aslinda burasida inanilmaz sicak 33 derece ama birden bire yagmur basladi ve simsekler cakiyor halada devam ediyor( annemle babam var ama uyudular bende uyuyamadim esimde askerde bebegimle ben yalniz kaldik anliyacagin
anladım canım üzülme bebegin var ben olsam yerinde müzik dinlerdim kulaklıkla hissetmezsin gökgürültüsünü.
Süper fikir simdi dedigini yapacagim insaallah uyurum o sirada acaip uykum var korkudan uyuyamiyorum bile cok sagol tatlimm
hiç sorma çok fenaaaaaaaaaaaaaa seninnnn
aslında iyiydi taaaaaaaaaaaa kiiiii 5 günde 1.5 kilo alana kadar
çok mu yedin acaba ben 1 haftada 1 bucuk almıştım rekor bende sanıyordumaslında bazılarının vucudu daha çok su toplarmış biz onlardanız galıba sonumuzu düşünemıyorum daha temmuz var ağustos var eylul var var da var o zamanlar nasıl oluruz kımbılır ben takıntılıyım bu konuda çok
selaam kızlar size bir şey sorucam belki tuhaf gelebilir ama ben de şöyle bir korku oluştu bebeğimi sevememe korkusu ya doğunca yeteri kadar sevemezsem diye saçma bir düşünce takıldı aklıma kaçgündür nasıl kurtulucam bundan yaaa oooff bööyle bir şey yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?