2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
neresi orası canım yanlızmısın evde. ankarada yanıoz biz

Almanyadayim canim aslinda burasida inanilmaz sicak 33 derece ama birden bire yagmur basladi ve simsekler cakiyor halada devam ediyor ( annemle babam var ama uyudular bende uyuyamadim esimde askerde bebegimle ben yalniz kaldik anliyacagin

benım şuan gobeğimde kahverengi çizgi yok ama göğsüm koyulaştı eskiye oranla

Almanyadayim canim aslinda burasida inanilmaz sicak 33 derece ama birden bire yagmur basladi ve simsekler cakiyor halada devam ediyor ( annemle babam var ama uyudular bende uyuyamadim esimde askerde bebegimle ben yalniz kaldik anliyacagin

anladım canım üzülme bebegin var ben olsam yerinde müzik dinlerdim kulaklıkla hissetmezsin gökgürültüsünü.

off çok sıkılıorumm yaaaaaa...
nasılsınız millet nasıl gidioo hamilelik
kilo alımları ne durumda

selaam kızlar size bir şey sorucam belki tuhaf gelebilir ama ben de şöyle bir korku oluştu bebeğimi sevememe korkusu ya doğunca yeteri kadar sevemezsem diye saçma bir düşünce takıldı aklıma kaçgündür nasıl kurtulucam bundan yaaa oooff bööyle bir şey yaşayan var mı

aslında iyiydi taaaaaaaaaaaa kiiiii 5 günde 1.5 kilo alana kadar

çok mu yedin acaba ben 1 haftada 1 bucuk almıştım rekor bende sanıyordum aslında bazılarının vucudu daha çok su toplarmış biz onlardanız galıba sonumuzu düşünemıyorum daha temmuz var ağustos var eylul var var da var o zamanlar nasıl oluruz kımbılır ben takıntılıyım bu konuda çok

valla şoka girdim tartıyı kırcaktımm
bu gidişle benim koca beni tırla doğuma götürcek

bana sağlık ocagındakı ebe dedıkı kucagına alınca catlakmış kıloymuş tuylenmeymiş her şeyı unutucan çok guzel bır duygu dedı helekı emzırdığın an dedı .oyuzden canım böyle düşünme canımız olucak düşünsene şuan bızden beslenıyo içiizde yaşıyo her yerde bizle muhteşem düşüncesi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…