2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım bende bugün eşime sordum ben nasıl bi anne olurum diye sıkma canını evlat bu can sevilmezmi rabbim utandırmasın inşallah güzel evlalar yetiştirelim sevgili saygılı

valla şoka girdim tartıyı kırcaktımm
bu gidişle benim koca beni tırla doğuma götürcek

benı gören uzaylı görmüş gibi tepki veriyo nolmuşun sen burnun şişmiş popon buyumuş y benı strese sokuyorlar kımseyle gorusmek ıstemedım bı ara buyuzden mılletın sayesınde takıntılı oldum koşa koşa dıyetısyene gitti toplamda 8 kılo aldım ama napayım ben kolay alıyorum kıloyu napayım

boşverr sıkma canını
napalım memlekette herkes zayıf olcak die bişi yok..hem verirsinn
benim annem 95 kilo
bana kilo alanlara diorum ki annemin küçülmüşlerini giymek için alıorummm

Şimdi biz kaçıncı aydayiz kizlar
canım 5 aylık hamişiz 27. hafta bitince 6 aylık oluyor ben hesapladım
ben ne zaman yürüsem kasıklara ağrı giriyor alıştım artık normaldir diye düşünüyorum
off çok sıkılıorumm yaaaaaa...
nasılsınız millet nasıl gidioo hamilelik
kilo alımları ne durumda
iyi canım şükür kilo konusu da iyi 23 haftam bitecek 3 kilo aldım toplam da sen kaç kilo aldın toplam

canım bende bugün eşime sordum ben nasıl bi anne olurum diye sıkma canını evlat bu can sevilmezmi rabbim utandırmasın inşallah güzel evlalar yetiştirelim sevgili saygılı

ne bileyim kızlar bu korkuda annelik içgüdüsünden kaynaklı herhalde ya iyi bir anne olamazsam ya onu yeterince sevemezsem diye korkuyorum umarım hepimiz layıkıyla iyi bir anne oluruz

ben 4 aldımm canımm ama 1.5 kilosunu 5 günde aldım hızlı bi giriş yaptımm tam gaz devamm

ama Allahtan hamile kalınca 5 kilo vermiştim avantaj olur belki

hm mmmm aş ermede -5 sonra + 4 mü :) ben öyle aş ermedim çok miğde bulantısı olupta yedıgımı cıkarmadım çok iştahsızlıkta olmadı hiç eksilrde lmadım yanı ılk aylardan berı hep artılardayım

aynen öyle oldu ama diodum 10 kilo almadan doğurrum die
ama maalesef bu işler böyle hesaplarla yürümüyomuş

canım, endişe edecek bir şey yok. içgüdüsel olarak bebeğin için her şeyin iyisini düşünüp yapacaksın zaten. daha da iyisini yapmak istersen çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar oku. iyi anneliğin yanında, bilinçli anne de olursun.

gunaydiiiin hanimlar... benim oglan buyudu gibi kipirdamalari tekmeleri midemin alt kismindada hissediyorum artik :) ustelik karnim o kadar buyumedi.

Slm kızlar ya benim karnımla birlikte midemde şişiyo rsmen 2 kat görünüyo sizinde öylemi bendemi bi problem var midem niye şişiyo onu anlamadım

Canım dün akşam bende de öyle oldu ne bulduysam yedim çünkü sonra yürüyüş yaptık eşimle de biraz indi şişim.
doğuma az kalmış gibi duruyodum yani

bayıldımmm bende istiommm bundan ya kocalarda salona artık :))

kıyamıyorum hiç kocama ama sıcaklar ilerledikçe olacağı o sanırım

benımde mıdem yanma oluyor oğlumun saclar cıkıyor galıba :)))

cnm resmini goremiyorum ama ben simdi bebek emzirme yastigiyla uyuyorum bebek emzirmek icinde ideal bi yastik tavsiye ederim
hmmm fena fikir değil. o yastıktan almayı düşünüyorum ben de ya da anneme diktirmeyi

Bu yastıktan lazım bencede hepimize.Ama dedıgın gıbı kocayı napcaz,yataktan sepetlemek lazım yastık olursa

bebekler gelince ztn kendileri kaçıcaklar şimdiden sepetlemesek mi acaba

Kızlar..dün sabah uykudan acaip bi bacak krampıyla uyandım..dr her gittiğimde soruyordu kramp var mı diye..ben de yok diodum..sabah beni bacağımdaki acı resmen uykudan fırlattı..kıpırdayamıyorum da hayatımda ilk defa oldu galiba...eşime bağırıp durdum kalk kalk die yazık korkup kalktı..dedi kramp girmiş..ona oluyodu bazen..1-2 dakikaya o şiddeti geçti, kasılma gibi az bişey kaldı..şu an iyi ama çok korktum..siz panik yapmayın benm gibi, olursa eğer..

şu patavatsız insanlara bi sinir oluyorum
hamile kadına hiiiiiiiiiii ne kadar kilo almışsın denir mi yaa

canım bana bi ara her gece oluyodu aramıza hoşgeldin
hele ki o gün çok gezindiysem ağlıcak kadar oluyordu kramplar.

Günaydın kızlar, Hayırlı cumalar hepimize
Dün ayrıntılı ultrasona girdim, çok güzel geçti ve gerçekten içime sinen bir kontrol oldu.
Diğer doktorun söylediği gibi bebeğimin eşi sağ kasığımda değil, ön duvardaymış, içim nasıl rahatladı anlatamam. Rabbime şükürler olsun. İyi ki kendi doktoruma gelmişim. Ankara'da korkudan ne yapacağımı sapıtmış durumdaydım.
Şuan herşey yolunda, minik kuzum 509 gr olmuş, ben halen 3 kilo almakla kalsamda bebişimin beslenmesi gayet iyi
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun, sağ salim kavuşalım inşallah..

canım bana bi ara her gece oluyodu aramıza hoşgeldin
hele ki o gün çok gezindiysem ağlıcak kadar oluyordu kramplar.

ayy gerçekten mi..benm bi hafta içinde başladı herşey salı günü akşam eve bi gittim ayaklar davul..inanamadım..o günden beri iş yerine terlik koydum terlik giyiyorum odada biraz iyi geldi..dün de kramp..ama çok şükür halimze tabii...yeter ki evlatlarımız biz sağlıklı olalım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…