selaam kızlar size bir şey sorucam belki tuhaf gelebilir ama ben de şöyle bir korku oluştu bebeğimi sevememe korkusu ya doğunca yeteri kadar sevemezsem diye saçma bir düşünce takıldı aklıma kaçgündür nasıl kurtulucam bundan yaaa oooff bööyle bir şey yaşayan var mı
valla şoka girdim tartıyı kırcaktımm
bu gidişle benim koca beni tırla doğuma götürcek
benı gören uzaylı görmüş gibi tepki veriyonolmuşun sen burnun şişmiş popon buyumuş y benı strese sokuyorlar kımseyle gorusmek ıstemedım bı ara buyuzden mılletın sayesınde takıntılı oldum koşa koşa dıyetısyene gitti toplamda 8 kılo aldım ama napayım ben kolay alıyorum kıloyu napayım
canım 5 aylık hamişiz 27. hafta bitince 6 aylık oluyor ben hesapladımŞimdi biz kaçıncı aydayiz kizlar
ben ne zaman yürüsem kasıklara ağrı giriyor alıştım artık normaldir diye düşünüyorumKizlaaaar bugün biraz yürüyüs yaptim alisveris fln derken yeni geldim eve.ama yürürken acaip bir agri girdi sol tarafima yani kasiklarima.daha cok dedigim gibi sol tarafta siddetliydi.umarim kötü birsey degildir.sizde ne var ne yok bu arada diyete devam seker sonucum hala gelmedi doktorum kötü birsey olursa biz seni arariz dedi ama ses soluk yok.insaallah yoktur seker ama 25+0 haftalik oldum ve 16 kilo aldim cikmamasi bir mucize ama dedigim gibi diyetteyim
iyi canım şükür kilo konusu da iyi 23 haftam bitecek 3 kilo aldım toplam da sen kaç kilo aldın toplamoff çok sıkılıorumm yaaaaaa...
nasılsınız millet nasıl gidioo hamilelik
kilo alımları ne durumda
bana sağlık ocagındakı ebe dedıkı kucagına alınca catlakmış kıloymuş tuylenmeymiş her şeyı unutucan çok guzel bır duygu dedı helekı emzırdığın an dedı .oyuzden canım böyle düşünme canımız olucak düşünsene şuan bızden beslenıyo içiizde yaşıyo her yerde bizle muhteşem düşüncesi bile
canım bende bugün eşime sordum ben nasıl bi anne olurum diye sıkma canını evlat bu can sevilmezmi rabbim utandırmasın inşallah güzel evlalar yetiştirelim sevgili saygılı
canım 5 aylık hamişiz 27. hafta bitince 6 aylık oluyor ben hesapladım
ben ne zaman yürüsem kasıklara ağrı giriyor alıştım artık normaldir diye düşünüyorum
iyi canım şükür kilo konusu da iyi 23 haftam bitecek 3 kilo aldım toplam da sen kaç kilo aldın toplam
ne bileyim kızlar bu korkuda annelik içgüdüsünden kaynaklı herhalde ya iyi bir anne olamazsam ya onu yeterince sevemezsem diye korkuyorum umarım hepimiz layıkıyla iyi bir anne oluruz
ben 4 aldımm canımm ama 1.5 kilosunu 5 günde aldım hızlı bi giriş yaptımm tam gaz devamm
arada nedense öyle oluyor galiba çünkü geçenlerde ben de 1 haftada 1 kilo almıştım ama Allahtan devamı gelmedi
ama Allahtan hamile kalınca 5 kilo vermiştim avantaj olur belki
hm mmmm aş ermede -5 sonra + 4 mü :) ben öyle aş ermedim çok miğde bulantısı olupta yedıgımı cıkarmadım çok iştahsızlıkta olmadı hiç eksilrde lmadım yanı ılk aylardan berı hep artılardayım
benım şuan gobeğimde kahverengi çizgi yok ama göğsüm koyulaştı eskiye oranla
selaam kızlar size bir şey sorucam belki tuhaf gelebilir ama ben de şöyle bir korku oluştu bebeğimi sevememe korkusu ya doğunca yeteri kadar sevemezsem diye saçma bir düşünce takıldı aklıma kaçgündür nasıl kurtulucam bundan yaaa oooff bööyle bir şey yaşayan var mı
Slm kızlar ya benim karnımla birlikte midemde şişiyo rsmen 2 kat görünüyo sizinde öylemi bendemi bi problem var midem niye şişiyo onu anlamadım
bayıldımmm bende istiommm bundan ya kocalarda salona artık :))
benımde mıdem yanma oluyor oğlumun saclar cıkıyor galıba :)))
hmmm fena fikir değil. o yastıktan almayı düşünüyorum ben de ya da anneme diktirmeyicnm resmini goremiyorum ama ben simdi bebek emzirme yastigiyla uyuyorum bebek emzirmek icinde ideal bi yastik tavsiye ederim
Bu yastıktan lazım bencede hepimize.Ama dedıgın gıbı kocayı napcaz,yataktan sepetlemek lazım yastık olursa
benı gören uzaylı görmüş gibi tepki veriyonolmuşun sen burnun şişmiş popon buyumuş y benı strese sokuyorlar kımseyle gorusmek ıstemedım bı ara buyuzden mılletın sayesınde takıntılı oldum koşa koşa dıyetısyene gitti toplamda 8 kılo aldım ama napayım ben kolay alıyorum kıloyu napayım
Kızlar..dün sabah uykudan acaip bi bacak krampıyla uyandım..dr her gittiğimde soruyordu kramp var mı diye..ben de yok diodum..sabah beni bacağımdaki acı resmen uykudan fırlattı..kıpırdayamıyorum da hayatımda ilk defa oldu galiba...eşime bağırıp durdum kalk kalk die yazık korkup kalktı..dedi kramp girmiş..ona oluyodu bazen..1-2 dakikaya o şiddeti geçti, kasılma gibi az bişey kaldı..şu an iyi ama çok korktum..siz panik yapmayın benm gibi, olursa eğer..
canım bana bi ara her gece oluyodu aramıza hoşgeldin
hele ki o gün çok gezindiysem ağlıcak kadar oluyordu kramplar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?