2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım doktorun kalsiyum magnezyum takviyesi vermedi mi? ben rahat 2-2,5 aydır kullanıyorum. çünkü bitmek bilmeyen bacak ağrılarım vardı sonra kramplar eklendi. kramp 1 haftadır yok çok şükür ama onun yerini ayak şişmesi aldı
her gün yeni bi icat çıkarıyoruz, hayırlısıyla bebeklerimiz de çıkarsak

ayyy bana da oldu bende gece fırladım uykudan. Sol arka bacağımdaki kasa girdi ağrı. 3 gün ağrıdı geçtikten sonra. Bazen yatarken böyle geriliyor şimdi anlıyorum kramplanacak hemen kalkıp yürüyorum çok fena.
Ben tartıya da çıkmadım bayadır. herkes baya şiştin. piknik tüpü takmışlar sana diye laf ediyor ama aldırmıyorum. hamileyim gerekirse 100 kilo olurum. Benim derdim selülit ve çatlak onlar olmasın kafi :))

canım bende de bi ara çok oluyodu magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyo dr magnezyum ilacı verdi kullandığmdn beri hiç olmadı kramp :94:

cnm benm ilk defa oldu..dr her seferinde soruyordu, olursa takviye verelim filan diye..önümüzdeki hafta kontrolde söylerim bakalım..hiç de sevmiyorum ilaç içmeyi ama bakalım..muzda magnezyum varmış, bir de maden suyu onlara yükleneyim diyorum..tabi muza da fazla yüklenmeye gelmez bu arada

eşim de dedi anlıyorsun zamanla diye..bakalım öğrence artıkın

muz çok güzel bi meyve bayılıyorum ben de ama çok da güzel kabız yapıyo işte

ayy bu arada o senn kilona takanları da Allaha havale ediyorum..benm de kilomu hesaplıyorlar "hmm bu ayda bu kadar aldığına göre demek sen şu kadar alırsın""..bunu diyenler de ya hiç doğum filan yapmamış yada 30 küsür sene önce yapmış insanlar...hıı evet diyorum..artık o kadar saçma şey duyuyorum ki cevap vermeye yoruluyorum..yaa gerçekten filan gibi tepkiler veriyorum..

Kızlar bu arada, benimde çatlaklar oluşmaya başlayınca dün ayrıntılıya gittiğim prof.a sordum neler yapabileceğimi.
Çatlakların genelinin genetiğe bağlı olduğunu ve olacak olan insanlarda tamamiyle engellenemediğini söyledi.
Dış kısımda görünmese bile mutlaka deri gerildiği için çatlakların illaki olduğunu ve en güzel yönteminde kullanılan kremlerden çok düzgün yapılan masajlar olduğunu söyledi. Herhangi bir badem yağı, zeytin yağı veya o bölgede kayganlık saglayacak şeylerin parmak ucuyla yapılan masajlar ile vücuda yedirilmesi gerekiyomuş. :26:

benim de psikolojimi bozdu bu insanlar yaa

yok çok kilo almışım bu gidişle son aylarda daha fazla alırmışım, bebeğim zayıf olurmuş daha nelerrr nelerr çok pis dalmak istiyorum böle konuşan insanlara

çatlağın mı oldu tatlımmm :26:

badem yağı ile masaj yap badem yağı sevmiyosan fındık yağı ile kaysı yağı karıştırıp öle sür çok iyi geliyo hem gerginliği alıyo hemde çatlak oluşumunu önlüyo canımm :106:

ben doğru yoldayım o zaman kızlar. karnım inanılmaz kaşınıyor benim 2 günde 1 tatlı badem yağıyla yağlanıyorum. Pehlivan gibi güreşe hazır durumda oluyorum
Güzelce kasıklarıma yanlara göğüslerime falan yediriyorum yağı. Ertesi günde idare ediyor beni zaten. Şu ana kadar hiç çatlağım yok. Sağdan soldan damarlarım görülmeye başladı sadece. Oralar çatlayabilir sanırım:26:

kuzummm biliyosun ki elalemin ağzı torba değil büzülmüyo, herkesi bir tutuyolar. Hele bir de eskiden bu mu vardı, eskiden böyle mi olurdu diyenlere illet oluyorum eskiden biz mi vardık, onların zamanında bu kadar teknoloji, bu kadar hastalık mı vardı sanki. sen onları boşver, daha dün ne yediğimi unutuyorum derler, ama lafa gelince 30 sene öncesini anlatıp böyle sinir ederler. gıcık oldum şimdi iyice yav

ben de dalmak istiyorum..ama o zaman da aa hamile ya gerginnn derler..laf dedirtmemek için hı hı evet yaa di mi filan diorum..hatta geçen biri saçma bişey söyledi yine ben de evet yaa dedim..eşim şaşırdı emin misin bence hiç de öyle değil diyo..ben de dedim bence de değil...ama anlamaz insanlar bu kız da baksana ne kadar sıkılmış ki otomatiğe bağlamış herşeye yaa evet diyo demezler..

ben de tatlı badem yağı ile yağlanıyorumm çok şükür çatlağım yok şimdilik ama kocişim hiç sevmiyo bu yağ işini sürünce oğluma dokunamıyom diye yakınıyo

Talya marka çatlak önleyici yağ kullanabilirsin.Doğumdan önce 7. ayda başlayıp doğum bitimine kadar kullan inşAllah.

ay ben dün gece saat 1'de bir başladım ağlamaya durduk yere susturamadım kendimi. Eşim işten geldi bir yarım saat sonra çocuk şok. Ne oldu sana, biri canını mı sıktı diye endişelendi, birşey oldu sandı. Niye ağlıyorsun o zaman diyor bilmiyorum diyorum. Sarıldım ona hüngür hüngür ağladım öyle yatırdı beni sızmışım ağlaya ağlaya yazık bize yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…