2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen canımm böyle patavatsız insanlara ne laf anlatmakla zaman harcican en iyisi he deyip geçmek

kıyamam canımmm

bende geçenlerde öle oldum eşim napacağını şaşırdı bişey yapma diyoum sadece ağlamak istiyorum diyorum çaresiz kalınca artık sarıldı ben de ağladım ağladım sonra durdum

şimdi aklıma geliyorda bak gülüyorum iş yerinde saçma sapan. Millet dicek bu kız kafayı yedi

doğru diyosun tatlım en iyisi hiç takmayacan hee deyip geçecen ama işte hormonlarrrr

herşeyi takıyo insan hamilelikte inşallah sağ salim bebikleri kucağımıza alırız kurtuluruz bu hamiş sendromundan

gerçi o zamnda lohusa sendromu başlar

ne çektik beee

Gunaydin kizlar,

Size birsey danismak istiyorum, dun gece biz biraz iliskinin dozunu kacirdik galiba Sabah kalktigimdan beri yaklasik 3 saat oldu bebegin hareketini henuz hissetmedim, iyimidir bebisim ?

Gunaydin kizlar,

Size birsey danismak istiyorum, dun gece biz biraz iliskinin dozunu kacirdik galiba Sabah kalktigimdan beri yaklasik 3 saat oldu bebegin hareketini henuz hissetmedim, iyimidir bebisim ?

bencede. merak etme o zaten birşey hissetmiyor bu durumda kesede olduğu için. Rabbim onu öyle koruyor ki kurban olduğum. Uyuyordur annesi mışıl mışıl öğlen yemek ye tekmeler

galiba hepimiz iyicene duygusallaştık bende geçenlerde bir filimde çocuğun ayakkabısı yırtık diye ağla ağla bi hal oldum

sana da günaydın canım

korkma tatlım iyidir bebiş gece yorulmuştur uyuyodur daha

bencede. merak etme o zaten birşey hissetmiyor bu durumda kesede olduğu için. Rabbim onu öyle koruyor ki kurban olduğum. Uyuyordur annesi mışıl mışıl öğlen yemek ye tekmeler

Sagolun kizlar, ne biliyim her sabah anne kalk aciktim derdi bu sabah hareket yok endiselendim .
Yapcak bisi yok sonucta esleride memnun etmek lazim ki bu gunlerde banada bir haller oluyor
Allahim bebislerimizi korusun ..

evet canımcım çatlamaya başladım, kilo almadan kabına sığamayan bi insan oldum çıktım
zeytinyagı ve nemlendirici deniyorum, sanırım şimdilik idare eder kuzum.

maşallah maşallah bende eşime yağlatıyorum bazen, sonrada o kadar yağ çektin yoruldun ben sana bi çay yapim diyorum (çok sever) ödeşiyoruz

yalnız olmadığıma seviniyorum bunları okuyunca, bende bazen acayip enerjik oluyorum, dünya yıkılsa gık demiyorum, ama bazende rüzgar esse ağlıyorum
aynen canım, buluttan nem kapıyoruz hamile sendromu, lohusa sendromu, sonra bunlar biter adet sendromu ohoo
hakkat ne çektik beeee

Gunaydin kizlar,

merak etme tatlım bişiciği yoktur onun. zaten korkulcak bişeyin olsaydı doktorun coktan yasaklamıs olurdu

Sagolun kizlar, ne biliyim her sabah anne kalk aciktim derdi bu sabah hareket yok endiselendim .
Yapcak bisi yok sonucta esleride memnun etmek lazim ki bu gunlerde banada bir haller oluyor
Allahim bebislerimizi korusun ..

ihmal etmemek lazım kocişleri bebişin de çok iyidir merak etme sen :emi_bebek:

Rabbim bebişlerimizi de bizi de korusun

Gunaydin kizlar,

bişey olmamıştır merak etmeeeee dinleniyordur
sen de biraz dinlen hissetmeye başlarsın canım korkma. bir sorun olsaydı kanaman olurdu zaten Allah muhafaza.

Son düzenleme:
aynen var ya bazen oğluşum tekmeliyo öyle hoşuma gidiyo gülüyorum dönüp bakıyolar
aynen kuşum benim bir de bebişim dönerken karnımın bi tarafı sivrileşiyo, kafası ya da poposu sanırım. oturdugum yerde herkes dönüsünü izliyo

galiba hepimiz iyicene duygusallaştık bende geçenlerde bir filimde çocuğun ayakkabısı yırtık diye ağla ağla bi hal oldum
kıss allah iyiliğini versin emi sende kendimi görüyorum

ben de her pazar şu show tv deki ilk nefes programına denk gelince ağlıyorum. kadınların doğum öncesi ve sonrası hallerini gösteriyolar, bebeklerini nasıl kucaklarına aldıklarını falan gel de ağlama ama eşim her seferinde saçmalama ne alaka yaa diyo, dedim sen ne anlarsın

ankara kanı çekiyordur

herkeslere günaydın hayrlı cumalar. bir sey soracağım. doğum hediyesi olarak bir sey isteyecek misiniz yoksa eşinizin bir sey almasını mı bekleyecek sizin? eşim geçen gün sordu sana ne alayım diye ben de bilmem ki dedim. google amcamıza sordum ilk karşıma çıkan büyük hediye şu :
"Benim kaynanam yakut pırlanta kolye , kayınpeder tam altın , görümcem ziynet (5'i bir yerde), eşim saat , annem 6 taş yüzük ayy daha ne olsun sağolsunlar
bide kayınvaldem ilk ona götürdüğümüz gün yüz görümlüğü altın bi kalpli kolye ucu hediye etti .
Çok da zengin diil ha biriktirip devamlı beni mutlu etmeye çalışıyo çok şanslıyım".
şanslıymuş bu kadın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…