ben de dalmak istiyorum..ama o zaman da aa hamile ya gerginnn derler..laf dedirtmemek için hı hı evet yaa di mi filan diorum..hatta geçen biri saçma bişey söyledi yine ben de evet yaa dedim..eşim şaşırdı emin misin bence hiç de öyle değil diyo..ben de dedim bence de değil...ama anlamaz insanlar bu kız da baksana ne kadar sıkılmış ki otomatiğe bağlamış herşeye yaa evet diyo demezler..
ay ben dün gece saat 1'de bir başladım ağlamaya durduk yere susturamadım kendimi. Eşim işten geldi bir yarım saat sonra çocuk şok. Ne oldu sana, biri canını mı sıktı diye endişelendi, birşey oldu sandı. Niye ağlıyorsun o zaman diyor bilmiyorum diyorum. Sarıldım ona hüngür hüngür ağladım öyle yatırdı beni sızmışım ağlaya ağlayayazık bize yaaaa
kıyamam canımmm
bende geçenlerde öle oldum eşim napacağını şaşırdı bişey yapma diyoum sadece ağlamak istiyorum diyorum çaresiz kalınca artık sarıldı ben de ağladım ağladım sonra durdum
kuzummm biliyosun ki elalemin ağzı torba değil büzülmüyo, herkesi bir tutuyolar. Hele bir de eskiden bu mu vardı, eskiden böyle mi olurdu diyenlere illet oluyorumeskiden biz mi vardık, onların zamanında bu kadar teknoloji, bu kadar hastalık mı vardı sanki. sen onları boşver, daha dün ne yediğimi unutuyorum derler, ama lafa gelince 30 sene öncesini anlatıp böyle sinir ederler. gıcık oldum şimdi iyice yav
şimdi aklıma geliyorda bak gülüyorum iş yerinde saçma sapan. Millet dicek bu kız kafayı yedi
Gunaydin kizlar,
Size birsey danismak istiyorum, dun gece biz biraz iliskinin dozunu kacirdik galibaSabah kalktigimdan beri yaklasik 3 saat oldu bebegin hareketini henuz hissetmedim, iyimidir bebisim ?
Gunaydin kizlar,
Size birsey danismak istiyorum, dun gece biz biraz iliskinin dozunu kacirdik galibaSabah kalktigimdan beri yaklasik 3 saat oldu bebegin hareketini henuz hissetmedim, iyimidir bebisim ?
ay ben dün gece saat 1'de bir başladım ağlamaya durduk yere susturamadım kendimi. Eşim işten geldi bir yarım saat sonra çocuk şok. Ne oldu sana, biri canını mı sıktı diye endişelendi, birşey oldu sandı. Niye ağlıyorsun o zaman diyor bilmiyorum diyorum. Sarıldım ona hüngür hüngür ağladım öyle yatırdı beni sızmışım ağlaya ağlayayazık bize yaaaa
sana da günaydın canım
korkma tatlım iyidir bebiş gece yorulmuştur uyuyodur daha
bencede. merak etme o zaten birşey hissetmiyor bu durumda kesede olduğu için. Rabbim onu öyle koruyor ki kurban olduğum. Uyuyordur annesi mışıl mışıl öğlen yemek ye tekmeler
evet canımcım çatlamaya başladım, kilo almadan kabına sığamayan bi insan oldum çıktımçatlağın mı oldu tatlımmm :26:
badem yağı ile masaj yap badem yağı sevmiyosan fındık yağı ile kaysı yağı karıştırıp öle sür çok iyi geliyo hem gerginliği alıyo hemde çatlak oluşumunu önlüyo canımm :106:
maşallah maşallahben doğru yoldayım o zaman kızlar. karnım inanılmaz kaşınıyor benim 2 günde 1 tatlı badem yağıyla yağlanıyorum. Pehlivan gibi güreşe hazır durumda oluyorum
Güzelce kasıklarıma yanlara göğüslerime falan yediriyorum yağı. Ertesi günde idare ediyor beni zaten. Şu ana kadar hiç çatlağım yok. Sağdan soldan damarlarım görülmeye başladı sadece. Oralar çatlayabilir sanırım:26:
yalnız olmadığıma seviniyorum bunları okuyunca, bende bazen acayip enerjik oluyorum, dünya yıkılsa gık demiyorum, ama bazende rüzgar esse ağlıyorumay ben dün gece saat 1'de bir başladım ağlamaya durduk yere susturamadım kendimi. Eşim işten geldi bir yarım saat sonra çocuk şok. Ne oldu sana, biri canını mı sıktı diye endişelendi, birşey oldu sandı. Niye ağlıyorsun o zaman diyor bilmiyorum diyorum. Sarıldım ona hüngür hüngür ağladım öyle yatırdı beni sızmışım ağlaya ağlayayazık bize yaaaa
aynen canım, buluttan nem kapıyoruzdoğru diyosun tatlım en iyisi hiç takmayacan hee deyip geçecen ama işte hormonlarrrr
herşeyi takıyo insan hamilelikteinşallah sağ salim bebikleri kucağımıza alırız kurtuluruz bu hamiş sendromundan
gerçi o zamnda lohusa sendromu başlar
ne çektik beee
merak etme tatlım bişiciği yoktur onun. zaten korkulcak bişeyin olsaydı doktorun coktan yasaklamıs olurduGunaydin kizlar,
Sagolun kizlar, ne biliyim her sabah anne kalk aciktim derdi bu sabah hareket yok endiselendim .
Yapcak bisi yok sonucta esleride memnun etmek lazim ki bu gunlerde banada bir haller oluyor
Allahim bebislerimizi korusun ..
Gunaydin kizlar,
ihmal etmemek lazım kocişleribebişin de çok iyidir merak etme sen :emi_bebek:
Rabbim bebişlerimizi de bizi de korusun
aynen kuşumaynen var yabazen oğluşum tekmeliyo öyle hoşuma gidiyo gülüyorum dönüp bakıyolar
kıss allah iyiliğini versin emigaliba hepimiz iyicene duygusallaştık bende geçenlerde bir filimde çocuğun ayakkabısı yırtık diye ağla ağla bi hal oldum
Merhaba arkadaşlar,
aşağıdaki linki inceler misiniz? 5 li setler çok kullanışlı gibi ama kaliteleri nasıl acaba? Bileniniz var mı?
Little Prince LÜKS 5Lİ PORTBEBE SET KARGOBİZDEN GittiGidiyor'da 85968469
galiba hepimiz iyicene duygusallaştık bende geçenlerde bir filimde çocuğun ayakkabısı yırtık diye ağla ağla bi hal oldum
aynen kuşumbenim bir de bebişim dönerken karnımın bi tarafı sivrileşiyo, kafası ya da poposu sanırım. oturdugum yerde herkes dönüsünü izliyo
kıss allah iyiliğini versin emisende kendimi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?