2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
biz kardeş kardeş yatıyoruz hala çünkü ben korkuyorum

Canim korma doktorun bisi demediyse..
Bazen isten geliyorum sinirli gergin adama catiyorum durduk yere agliyorum ozellikle boyle zamanlarda cok iyi geliyor, insan hissediyor kocis bile sanki daha farklilasiyor bana karsi. Bende 12-13 haftaya kadar hep korktum ama o zamandan beri cok sukur bisi olmadi..

Merhaba arkadaşlar,

aşağıdaki linki inceler misiniz? 5 li setler çok kullanışlı gibi ama kaliteleri nasıl acaba? Bileniniz var mı?

Little Prince LÜKS 5Lİ PORTBEBE SET KARGOBİZDEN GittiGidiyor'da 85968469
canım bende dün kontrolden sonra biraz gezdim, buna benzer bi set gördüm, çok pratik ve kullanışlı olduğunu söylediler. Benimde hosuma gitmisti acıkcası ama ilk alısverisler olunca tabi bende emin olamadım. Kalitesi konusunda çok bi bilgim yok bu yüzden.
nuarinimm üsülme kıss, bende kardeşlikten yanaydım ama hormoncuklar üstün gelince yumuşamaya başladım

evet birde böyle diyorlar iyice daralıyorum ben anlamıyorsun beni diyorum dahada ağlıyorumdoğuma kadar işimiz iş

eşim bana oturup ağlıyorum diye o programı izlettirmiyor.

teyze de varyemez miymiş..nasıl biriktirip de gelinine yakut kolye almış..maşşallah

geçen birşeyler yapacaktıkben oturdum ağladım korkuyorum bebeğime birşey olacak diye adamada sırtını dönüp yattı:18:

ya yumuşuyorum ama üsste yazdıgım gibi korkuyorum sanki bebeğime birşey yapacağım gibi geliyor

geçen ben öle bi pozisyonunu yakaladım hemen fotoğrafını çektim eşim aman Allahım nasıl bi duruş bu diyo

şu patavatsız insanlara bi sinir oluyorum
hamile kadına hiiiiiiiiiii ne kadar kilo almışsın denir mi yaa
vala ben hepsine cevap veriyom, içimde kalırsa daha çok sinir oluyom çünkü, kimisi ay hiç kilo almadın der kimisi ay hemende şiştin der, onların manyaklığına göre yorumda değişiyo tabi o yüzden hiç lafımı esirgemiyorum, alttan alttan bi güzel halledip geliyorum, sorada oh be diyorum kendi kendimeee

maaşşallah size, allah nazarlardan saklasın, mutlu haberler duymak çok hoşuma gidiyo yaaaaaa

aman muza dikkat, hamişlikte kabızlık olabiliyomuş, ona göre, şimdi taze kayısı var bol bol yiyin ondan da dengeliyin barimm hihihi

ay millete ne beee, bazen sadece SANANEEEEEE diyesim geliyo ama bunada bi haller oldu dicekler diye geri çekiyorum ama canıma tak diyenede yapıştırıyom lafa vala, banane benim canımın sıkılcağına onunki sıkılsan hahaha

ay hakkaten yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy bizde öle yaaa napim, başta sıkıntı olunca hepten korkmaya başladım, oda zorlamıyo garibim ama canına tak dedi ben biliyom

Kis kusturme kocisi sonra lazim olcaklar
Alistir yavas yavas kendini nasil rahat hissediyorsan oyle davran o zaten yolunu buluyor :)

Gunaydin kizlar,

Size birsey danismak istiyorum, dun gece biz biraz iliskinin dozunu kacirdik galiba Sabah kalktigimdan beri yaklasik 3 saat oldu bebegin hareketini henuz hissetmedim, iyimidir bebisim ?

hıım yaramzlık mı yaptınız siz merak etme bir sey olmamıştır minnoşa.uyuyordur annesi.birazdan tekmeler uyandım diye

Kis kusturme kocisi sonra lazim olcaklar
Alistir yavas yavas kendini nasil rahat hissediyorsan oyle davran o zaten yolunu buluyor :)

haklısın canım bende öyle olsun istiyorum ama iş o noktaya geldi mi? kal geliyor sanki bana, eşimde bu durumdan çok hoşnut değil farkındayım

vall az önce 3 tane kayısı yedim..nerden bildin..

korkma kuzum bir sey olsaydı doktorun zaten sizi uyarırdı.seni zorlamayacak şekilde deneyin. daha da ağırlaşcağız o zamanlar şimdiki kadar rahat olamayacağız.bebek doğduğunda hep bebekle ilgileneceğiz eşlerimze o zamanlar vakit ayıramayacağız hiç yoksa şimdi birazcık ilgilenelim

Nasılsınız bakayım catlagi yeni oluşmuş arkadaşlar bepanthol el yüz ve cilt kremi var yeni çatlakları hemen geçiriyor ben denedim gecti aman gec kalmayın ben gogsumun birinde gec kaldim onda biraz çatlak var :'''''(

nuarinim o korkuyu tam başlayacakken yaşadığında dünya kararıyo birden, bende zorla alıştırdım kendimi, düşünmicem diye.
sonra nette biraz araştırdım ve yazılanları okuyunca içim epey rahatladı. eğer sanada yardımcı olacaksa okumanu tavsiye ederim kuzum.
geçen ben öle bi pozisyonunu yakaladım hemen fotoğrafını çektim eşim aman Allahım nasıl bi duruş bu diyo
şaşırmıştır adamcağız ayaklar başının üstünde olunca ortaya böyle bir pozisyon çıkıyo işte

orası kesin oğluşum gelince babamız 2. planda kalacak ilk zamanlar
tatlım ben de sendenim aynen

şebiaruzum ne yapayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…