biz kardeş kardeş yatıyoruz halaçünkü ben korkuyorum
canım bende dün kontrolden sonra biraz gezdim, buna benzer bi set gördüm, çok pratik ve kullanışlı olduğunu söylediler. Benimde hosuma gitmisti acıkcası ama ilk alısverisler olunca tabi bende emin olamadım. Kalitesi konusunda çok bi bilgim yok bu yüzden.Merhaba arkadaşlar,
aşağıdaki linki inceler misiniz? 5 li setler çok kullanışlı gibi ama kaliteleri nasıl acaba? Bileniniz var mı?
Little Prince LÜKS 5Lİ PORTBEBE SET KARGOBİZDEN GittiGidiyor'da 85968469
nuarinimm üsülme kıss, bende kardeşlikten yanaydım ama hormoncuklar üstün gelince yumuşamaya başladımbiz kardeş kardeş yatıyoruz halaçünkü ben korkuyorum
ben de her pazar şu show tv deki ilk nefes programına denk gelince ağlıyorum. kadınların doğum öncesi ve sonrası hallerini gösteriyolar, bebeklerini nasıl kucaklarına aldıklarını falan gel de ağlamaama eşim her seferinde saçmalama ne alaka yaa diyo, dedim sen ne anlarsın
ben de her pazar şu show tv deki ilk nefes programına denk gelince ağlıyorum. kadınların doğum öncesi ve sonrası hallerini gösteriyolar, bebeklerini nasıl kucaklarına aldıklarını falan gel de ağlamaama eşim her seferinde saçmalama ne alaka yaa diyo, dedim sen ne anlarsın
herkeslere günaydın hayrlı cumalar. bir sey soracağım. doğum hediyesi olarak bir sey isteyecek misiniz yoksa eşinizin bir sey almasını mı bekleyecek sizin? eşim geçen gün sordu sana ne alayım diye ben de bilmem ki dedim. google amcamıza sordum ilk karşıma çıkan büyük hediye şu :
"Benim kaynanam yakut pırlanta kolye , kayınpeder tam altın , görümcem ziynet (5'i bir yerde), eşim saat , annem 6 taş yüzük ayy daha ne olsun sağolsunlar
bide kayınvaldem ilk ona götürdüğümüz gün yüz görümlüğü altın bi kalpli kolye ucu hediye etti .
Çok da zengin diil ha biriktirip devamlı beni mutlu etmeye çalışıyo çok şanslıyım".
şanslıymuş bu kadın dedim
geçen birşeyler yapacaktık
Canim korma doktorun bisi demediyse..
Bazen isten geliyorum sinirli gergin adama catiyorum durduk yere agliyorum ozellikle boyle zamanlarda cok iyi geliyor, insan hissediyor kocis bile sanki daha farklilasiyor bana karsi. Bende 12-13 haftaya kadar hep korktum ama o zamandan beri cok sukur bisi olmadi..
canım bende dün kontrolden sonra biraz gezdim, buna benzer bi set gördüm, çok pratik ve kullanışlı olduğunu söylediler. Benimde hosuma gitmisti acıkcası ama ilk alısverisler olunca tabi bende emin olamadım. Kalitesi konusunda çok bi bilgim yok bu yüzden.
nuarinimm üsülme kıss, bende kardeşlikten yanaydım ama hormoncuklar üstün gelince yumuşamaya başladım
aynen kuşumbenim bir de bebişim dönerken karnımın bi tarafı sivrileşiyo, kafası ya da poposu sanırım. oturdugum yerde herkes dönüsünü izliyo
kıss allah iyiliğini versin emisende kendimi görüyorum
vala ben hepsine cevap veriyom, içimde kalırsa daha çok sinir oluyom çünkü, kimisi ay hiç kilo almadın der kimisi ay hemende şiştin der, onların manyaklığına göre yorumda değişiyo tabişu patavatsız insanlara bi sinir oluyorum
hamile kadına hiiiiiiiiiii ne kadar kilo almışsın denir mi yaa
maaşşallah size, allah nazarlardan saklasın, mutlu haberler duymak çok hoşuma gidiyo yaaaaaaGünaydın kızlar, Hayırlı cumalar hepimize
Dün ayrıntılı ultrasona girdim, çok güzel geçti ve gerçekten içime sinen bir kontrol oldu.
Diğer doktorun söylediği gibi bebeğimin eşi sağ kasığımda değil, ön duvardaymış, içim nasıl rahatladı anlatamam. Rabbime şükürler olsun. İyi ki kendi doktoruma gelmişim. Ankara'da korkudan ne yapacağımı sapıtmış durumdaydım.
Şuan herşey yolunda, minik kuzum 509 gr olmuş, ben halen 3 kilo almakla kalsamda bebişimin beslenmesi gayet iyi
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun, sağ salim kavuşalım inşallah..
aman muza dikkat, hamişlikte kabızlık olabiliyomuş, ona göre, şimdi taze kayısı var bol bol yiyin ondan da dengeliyin barimm hihihicnm benm ilk defa oldu..dr her seferinde soruyordu, olursa takviye verelim filan diye..önümüzdeki hafta kontrolde söylerim bakalım..hiç de sevmiyorum ilaç içmeyi ama bakalım..muzda magnezyum varmış, bir de maden suyu onlara yükleneyim diyorum..tabi muza da fazla yüklenmeye gelmez bu arada
ay millete ne beee, bazen sadece SANANEEEEEE diyesim geliyo ama bunada bi haller oldu dicekler diye geri çekiyorum ama canıma tak diyenede yapıştırıyom lafa vala, banane benim canımın sıkılcağına onunki sıkılsan hahahabenim de psikolojimi bozdu bu insanlar yaa
yok çok kilo almışım bu gidişle son aylarda daha fazla alırmışım, bebeğim zayıf olurmuş daha nelerrr nelerr çok pis dalmak istiyorum böle konuşan insanlara
ay hakkaten yaaaaaaaaaaaaaaaaaadoğru diyosun tatlım en iyisi hiç takmayacan hee deyip geçecen ama işte hormonlarrrr
herşeyi takıyo insan hamilelikteinşallah sağ salim bebikleri kucağımıza alırız kurtuluruz bu hamiş sendromundan
gerçi o zamnda lohusa sendromu başlar
ne çektik beee
ayy bizde öle yaaabiz kardeş kardeş yatıyoruz halaçünkü ben korkuyorum
geçen birşeyler yapacaktıkben oturdum ağladım korkuyorum bebeğime birşey olacak diye adamada sırtını dönüp yattı:18:
ya yumuşuyorum ama üsste yazdıgım gibi korkuyorum sanki bebeğime birşey yapacağım gibi geliyor
Gunaydin kizlar,
Size birsey danismak istiyorum, dun gece biz biraz iliskinin dozunu kacirdik galibaSabah kalktigimdan beri yaklasik 3 saat oldu bebegin hareketini henuz hissetmedim, iyimidir bebisim ?
Kis kusturme kocisi sonra lazim olcaklar
Alistir yavas yavas kendini nasil rahat hissediyorsan oyle davran o zaten yolunu buluyor :)
vala ben hepsine cevap veriyom, içimde kalırsa daha çok sinir oluyom çünkü, kimisi ay hiç kilo almadın der kimisi ay hemende şiştin der, onların manyaklığına göre yorumda değişiyo tabio yüzden hiç lafımı esirgemiyorum, alttan alttan bi güzel halledip geliyorum, sorada oh be diyorum kendi kendimeee
maaşşallah size, allah nazarlardan saklasın, mutlu haberler duymak çok hoşuma gidiyo yaaaaaa
aman muza dikkat, hamişlikte kabızlık olabiliyomuş, ona göre, şimdi taze kayısı var bol bol yiyin ondan da dengeliyin barimm hihihi
ay millete ne beee, bazen sadece SANANEEEEEE diyesim geliyo ama bunada bi haller oldu dicekler diye geri çekiyorum ama canıma tak diyenede yapıştırıyom lafa vala, banane benim canımın sıkılcağına onunki sıkılsan hahaha
ay hakkaten yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy bizde öle yaaanapim, başta sıkıntı olunca hepten korkmaya başladım, oda zorlamıyo garibim ama canına tak dedi ben biliyom
aynen öyle benimkininde canınıa tak dediği kesin:18:ayy bizde öle yaaanapim, başta sıkıntı olunca hepten korkmaya başladım, oda zorlamıyo garibim ama canına tak dedi ben biliyom
geçen birşeyler yapacaktıkben oturdum ağladım korkuyorum bebeğime birşey olacak diye adamada sırtını dönüp yattı:18:
ya yumuşuyorum ama üsste yazdıgım gibi korkuyorum sanki bebeğime birşey yapacağım gibi geliyor
vall az önce 3 tane kayısı yedim..nerden bildin..
nuarinim o korkuyu tam başlayacakken yaşadığında dünya kararıyo birden, bende zorla alıştırdım kendimi, düşünmicem diye.geçen birşeyler yapacaktıkben oturdum ağladım korkuyorum bebeğime birşey olacak diye adamada sırtını dönüp yattı:18:
şaşırmıştır adamcağızgeçen ben öle bi pozisyonunu yakaladım hemen fotoğrafını çektim eşim aman Allahım nasıl bi duruş bu diyo
kişi kendinden bilir işi demişlerde ondan, her sabah aç karnına 3 kayısı yiyom, bide akşamları yatmadan önce yine 3 kayısı 1 barka su heheheh
korkma kuzum bir sey olsaydı doktorun zaten sizi uyarırdı.seni zorlamayacak şekilde deneyin.daha da ağırlaşcağız o zamanlar şimdiki kadar rahat olamayacağız.bebek doğduğunda hep bebekle ilgileneceğiz eşlerimze o zamanlar vakit ayıramayacağız hiç yoksa şimdi birazcık ilgilenelim
tatlım ben de sendenim aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?