nuarinim o korkuyu tam başlayacakken yaşadığında dünya kararıyo birden, bende zorla alıştırdım kendimi, düşünmicem diye.
sonra nette biraz araştırdım ve yazılanları okuyunca içim epey rahatladı. eğer sanada yardımcı olacaksa okumanu tavsiye ederim kuzum.
şaşırmıştır adamcağızayaklar başının üstünde olunca ortaya böyle bir pozisyon çıkıyo işte
tatlım ben de sendenim aynen
ay e-bebek te takılı kaldım ordan oraya ordan oraya.. Kızlar göğüs pompası alıcam ne alayım karar veremiyorum. Mecbur elektirikli almam gerek işyerinde başka türlü sağılamam
Walla benim beyde aynı durumda. Kardeş kardeş yatıyoruz. O da isyanlarda ama bana belli etmiyor üzülürüm diye. Karın da şişti olmuyor ki zaten anacım
Korkuyorum ve canım yandı birkaç ay önce. Sonra hiç yeltenemedim bile. O da birşey demiyor sağolsun. Bende küsecek ondan korkuyorum
aynen öyle benimkininde canınıa tak dediği kesin:18:
galiba hepimiz iyicene duygusallaştık bende geçenlerde bir filimde çocuğun ayakkabısı yırtık diye ağla ağla bi hal oldum
eşim bana oturup ağlıyorum diye o programı izlettirmiyor.
evet birde böyle diyorlar iyice daralıyorumben anlamıyorsun beni diyorum dahada ağlıyorum doğuma kadar işimiz iş
Ben alternatif yollara basvuruyordum ilk aylar, sende dene bir istersen ise yariyor..
Adamlar bebis olsun diye haftada kac mik mike alistilar tabi simdi bosta kalinca zor geliyor onlarada.
Ben alternatif yollara basvuruyordum ilk aylar, sende dene bir istersen ise yariyor..
Adamlar bebis olsun diye haftada kac mik mike alistilar tabi simdi bosta kalinca zor geliyor onlarada.
zullummmmm hoşgeldinnn nasılsın ?Nasılsınız bakayım catlagi yeni oluşmuş arkadaşlar bepanthol el yüz ve cilt kremi var yeni çatlakları hemen geçiriyor ben denedim gecti aman gec kalmayın ben gogsumun birinde gec kaldim onda biraz çatlak var :'' ' ' '(
günaydınnn nacisimmm hosgeldinnngunaydın kızlar...
eşim korkuyo bebişe bişey olucak die ama çok da istiyo belli napcak isteyecek o da haklıııı
doğum hediyesi ile ilgili ben eşime bişey demedim kendi duymuş sordu istediğin özel bişey var mı die ben de senin ne alacağın önemli benim istemem olmaz dedim ama ömür boyu saklanacak ona göre demeyi de ihmal etmedim
yazık napsınlar hormon. bende canım tatlı çekiyor yapıyorum hafta sonları. ama sen böyle tatlı da yaparsan olmaz bu iş diyor
mik mik mik fik fik fik
ben 3 isimli kolyelerden istedim valla eşimden. Zaten seviyordum onları biliyordu alacaktı, doğum hediyesi al işte dedim bende. Milletin kayınvalidesi falan hep altın alıyor benim arkadaşların, benim hiç öyle bir umudum yok
zullummmmm hoşgeldinnn nasılsın ?
günaydınnn nacisimmm hosgeldinnn
nasılsın canımmm ? Bebis nasılllHosbulduk canım :)
ay e-bebek te takılı kaldım ordan oraya ordan oraya.. Kızlar göğüs pompası alıcam ne alayım karar veremiyorum. Mecbur elektirikli almam gerek işyerinde başka türlü sağılamam
Walla benim beyde aynı durumda. Kardeş kardeş yatıyoruz. O da isyanlarda ama bana belli etmiyor üzülürüm diye. Karın da şişti olmuyor ki zaten anacım
Korkuyorum ve canım yandı birkaç ay önce. Sonra hiç yeltenemedim bile. O da birşey demiyor sağolsun. Bende küsecek ondan korkuyorum
nasılsın canımmm ? Bebis nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?