2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

okurum canım sağol

doğum hediyesi ile ilgili ben eşime bişey demedim kendi duymuş sordu istediğin özel bişey var mı die ben de senin ne alacağın önemli benim istemem olmaz dedim ama ömür boyu saklanacak ona göre demeyi de ihmal etmedim

tatlım ben de sendenim aynen

ay e-bebek te takılı kaldım ordan oraya ordan oraya.. Kızlar göğüs pompası alıcam ne alayım karar veremiyorum. Mecbur elektirikli almam gerek işyerinde başka türlü sağılamam

Walla benim beyde aynı durumda. Kardeş kardeş yatıyoruz. O da isyanlarda ama bana belli etmiyor üzülürüm diye. Karın da şişti olmuyor ki zaten anacım
Korkuyorum ve canım yandı birkaç ay önce. Sonra hiç yeltenemedim bile. O da birşey demiyor sağolsun. Bende küsecek ondan korkuyorum

eşim korkuyo bebişe bişey olucak die ama çok da istiyo belli napcak isteyecek o da haklıııı

galiba hepimiz iyicene duygusallaştık bende geçenlerde bir filimde çocuğun ayakkabısı yırtık diye ağla ağla bi hal oldum

eşim bana oturup ağlıyorum diye o programı izlettirmiyor.

benimki de evdeyse mümkün değil seyretmek zaten trt de ki western filmler varken nerdeeeee

evet birde böyle diyorlar iyice daralıyorum ben anlamıyorsun beni diyorum dahada ağlıyorumdoğuma kadar işimiz iş

hiç bi zaman da anlamıcaklar Anne olunca anlarlar dicem ama

Ben alternatif yollara basvuruyordum ilk aylar, sende dene bir istersen ise yariyor..
Adamlar bebis olsun diye haftada kac mik mike alistilar tabi simdi bosta kalinca zor geliyor onlarada.

aynen öyle ya o zaman birde hemen hemen hergün yada gün aşırı adam buna alışınca doğal olarak surat yapsa haklı

eşim korkuyo bebişe bişey olucak die ama çok da istiyo belli napcak isteyecek o da haklıııı

yazık napsınlar hormon. bende canım tatlı çekiyor yapıyorum hafta sonları. ama sen böyle tatlı da yaparsan olmaz bu iş diyor

Ben alternatif yollara basvuruyordum ilk aylar, sende dene bir istersen ise yariyor..
Adamlar bebis olsun diye haftada kac mik mike alistilar tabi simdi bosta kalinca zor geliyor onlarada.

mik mik mik fik fik fik

ben 3 isimli kolyelerden istedim valla eşimden. Zaten seviyordum onları biliyordu alacaktı, doğum hediyesi al işte dedim bende. Milletin kayınvalidesi falan hep altın alıyor benim arkadaşların, benim hiç öyle bir umudum yok

vala doğru diyo

aa güzelmiş canım iyi fikir onu da sonra yaptırırım olmazsa ben de seviyom onları

ben de kayınvalideden öle bişey beklemiyom çünkü diğer gelinlere yapmamış bana da yapmaz :106:

slmlar kızlar yetisemedim sıze valla sabah sabah muhabbet koyulasmıs ne guzel

tatLım Lanisoh aL zaten e bebek te dehset bi indirimi vardı cift pompaLarın ben aLdm vaLLaa hatta daa reyondayken dogum yapmıs kadınLar birden geLdi hahaahhaah :))))))))))))))))))) ben avent aLacakken cogunLuk bi konustu benimLe gormen Lazmdı hemen aventi bırakıp Lanisoha yoneldım içim rahat

yaa arkadasLar nie kardes kardes yatıosunz anLamadm aranızda bitek bende mi hormonLarı oLumLu yonde caLıstı bu konuda??? sanmıorm.... korkuLarınız esınızLe guzeL seyLer yasamanıza engeL oLmasın doktor aksini demedikce bu oLayın hiçbir sakıncası yok hepiniz akıLLı ınsanLarsınz yapmayın ALLah askına esınıze de zuLmetmeyin:)))) biraz acık konustum ama gercekten yersiz kuskuLarınızı atın Lutfen hicbir sıkıntı oLmuor hem de hiç ozeLLikLe erkek anneLerine soLuormmm esınız kıskanmaya basLamıstır buyuk bi ihtimaLLeDDD artık sizin tek erkekiniz o oLdu die sakayLa karısık sitem ediodur bu payLasımLar onu unutmadınızı gosterir

Herkese merhabalar:124: arkadaşlar bakıyorumda herkeste bir korku anlaşılan ilk bebişleriniz benim ikinci bebişim ve emin olun ilkindede 8 aya kadar sıkıntısız oldu çalışmalarımız.şu andada bazen haftada bir bazen iki valla.korkmayın ve bugünlerinizin tadını çıkarın.bebişler doğduktan sonra sütler akacak bebek ağlayacak işte ozaman dahada zor olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…