- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
a.s ezinemm hosgeldinnnnslmlar kızlar yetisemedim sıze valla sabah sabah muhabbet koyulasmıs ne guzel
maşallahh canımm Allahım daim etsinTesekkur ederım canım cok sukur bende ıyım bebıste ıyı. detaylı ultrasonumuzu yaptırdık bakalım yarın kendı doktorumuzda randevumuz var o ne dıyecek . senle bebişin nasıl ?
doğum hediyesi ile ilgili ben eşime bişey demedim kendi duymuş sordu istediğin özel bişey var mı die ben de senin ne alacağın önemli benim istemem olmaz dedim ama ömür boyu saklanacak ona göre demeyi de ihmal etmedim
haklısınız valla:18: bugün ki söylenenle adamı kapıda sıkıştırım artık belkiyaa arkadasLar nie kardes kardes yatıosunz anLamadm aranızda bitek bende mi hormonLarı oLumLu yonde caLıstı bu konuda??? sanmıorm.... korkuLarınız esınızLe guzeL seyLer yasamanıza engeL oLmasın doktor aksini demedikce bu oLayın hiçbir sakıncası yok hepiniz akıLLı ınsanLarsınz yapmayın ALLah askına esınıze de zuLmetmeyin:)))) biraz acık konustum ama gercekten yersiz kuskuLarınızı atın Lutfen hicbir sıkıntı oLmuor hem de hiç ozeLLikLe erkek anneLerine soLuormmm esınız kıskanmaya basLamıstır buyuk bi ihtimaLLeDDD artık sizin tek erkekiniz o oLdu die sakayLa karısık sitem ediodur bu payLasımLar onu unutmadınızı gosterir
tecbübelileri dinlemek lazım aslındaHerkese merhabalar:124: arkadaşlar bakıyorumda herkeste bir korku anlaşılan ilk bebişlerinizbenim ikinci bebişim ve emin olun ilkindede 8 aya kadar sıkıntısız oldu çalışmalarımız.şu andada bazen haftada bir bazen iki valla.korkmayın ve bugünlerinizin tadını çıkarın.bebişler doğduktan sonra sütler akacak bebek ağlayacak işte ozaman dahada zor olacak.
slmlar kızlar yetisemedim sıze valla sabah sabah muhabbet koyulasmıs ne guzel
a.s ezinemm hosgeldinnnnnasılsın kuzum ?
maşallahh canımm Allahım daim etsin
bende dün yaptırdım ayrıntılıyı, ordan da dr.uma gösterdim, çok şükür herşey yolunda, Darısı başına inşallah güsel haberlerle gelirsinn..
yaa arkadasLar nie kardes kardes yatıosunz anLamadm aranızda bitek bende mi hormonLarı oLumLu yonde caLıstı bu konuda??? sanmıorm.... korkuLarınız esınızLe guzeL seyLer yasamanıza engeL oLmasın doktor aksini demedikce bu oLayın hiçbir sakıncası yok hepiniz akıLLı ınsanLarsınz yapmayın ALLah askına esınıze de zuLmetmeyin:)))) biraz acık konustum ama gercekten yersiz kuskuLarınızı atın Lutfen hicbir sıkıntı oLmuor hem de hiç ozeLLikLe erkek anneLerine soLuormmm esınız kıskanmaya basLamıstır buyuk bi ihtimaLLeDDD artık sizin tek erkekiniz o oLdu die sakayLa karısık sitem ediodur bu payLasımLar onu unutmadınızı gosterir
anladım canımcımmm
Yapan doktor sonucun ıyı oldugunu soyledı ama kendı doktoruma butun sonuclarımı goturdugum ıcın bunuda goturcem habrı olması acısından. Bı sıkıntı yok yanı normalde :)
Herkese merhabalar:124: arkadaşlar bakıyorumda herkeste bir korku anlaşılan ilk bebişlerinizbenim ikinci bebişim ve emin olun ilkindede 8 aya kadar sıkıntısız oldu çalışmalarımız.şu andada bazen haftada bir bazen iki valla.korkmayın ve bugünlerinizin tadını çıkarın.bebişler doğduktan sonra sütler akacak bebek ağlayacak işte ozaman dahada zor olacak.
haklısınız valla:18: bugün ki söylenenle adamı kapıda sıkıştırım artık belkibizim hanıma ne oldu der bu seferde
Canim hele son bir aydir benim hormonlarda tavan durumda, adamda diyor cincellik en oneli egitim kucuk yastan ogretelim cocuga diye komik komik gulduruyor. Cok sukur bir sorunda olmadi simdiye kadar ama bu sbah hareketini hissetmeyince endisilendim biraz yorgunluktan herhalde 4 saat fln uyuyabildim bgn dun is yemegi vardi gec gitmistim eve bakalim bekliyoruz bizdik kalksin die :))
yaa arkadasLar nie kardes kardes yatıosunz anLamadm aranızda bitek bende mi hormonLarı oLumLu yonde caLıstı bu konuda??? sanmıorm.... korkuLarınız esınızLe guzeL seyLer yasamanıza engeL oLmasın doktor aksini demedikce bu oLayın hiçbir sakıncası yok hepiniz akıLLı ınsanLarsınz yapmayın ALLah askına esınıze de zuLmetmeyin:)))) biraz acık konustum ama gercekten yersiz kuskuLarınızı atın Lutfen hicbir sıkıntı oLmuor hem de hiç ozeLLikLe erkek anneLerine soLuormmm esınız kıskanmaya basLamıstır buyuk bi ihtimaLLeDDD artık sizin tek erkekiniz o oLdu die sakayLa karısık sitem ediodur bu payLasımLar onu unutmadınızı gosterir
vicdansız bu hatunlar şekerim
hoşbulduk canımcım ne olsun pazartesiyi bekliyorum artık evime geçicem kısmetse inşallah bi sıkıntı olmaz evimde geçiriyim artık hamileligimia.s ezinemm hosgeldinnnnnasılsın kuzum ?
maşallahh canımm Allahım daim etsin
bende dün yaptırdım ayrıntılıyı, ordan da dr.uma gösterdim, çok şükür herşey yolunda, Darısı başına inşallah güsel haberlerle gelirsinn..
haklısınız valla:18: bugün ki söylenenle adamı kapıda sıkıştırım artık belkibizim hanıma ne oldu der bu seferde
tecbübelileri dinlemek lazım aslında
selam canım hoşgeldin
olsun derken adama nefes aldırmıyordumevt yaaa cocuk oLsun derken boLeee diiLdiniz amaDDDD yazık adamLar yorgun mu argın mı hic sormadınız DD
vicdansız bu hatunlar şekerim
Günaydın hanımlar.iyisinizdir inşallah,ben bişey sormak istiyorum.Dün geceden bu yana kızım hiç hareket etmedi ne yaptıysam sizce neden bi sıkıntı yoktur inşallah
olsun derken adama nefes aldırmıyordum
ayy siz öyle diyince pek üzüldüm kocama şimdik
olsun derken adama nefes aldırmıyordum
ayy siz öyle diyince pek üzüldüm kocama şimdik
Kızlar bana musade, mutfak toplanmak üzere beni bekliyo, hazır yolum ora düşmüşken bişilerde yesem fena olmıcak
gelen giden olmazsa girerim yine
Kızlar bana musade, mutfak toplanmak üzere beni bekliyo, hazır yolum ora düşmüşken bişilerde yesem fena olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?