2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slmlar kızlar yetisemedim sıze valla sabah sabah muhabbet koyulasmıs ne guzel
a.s ezinemm hosgeldinnnn nasılsın kuzum ?
Tesekkur ederım canım cok sukur bende ıyım bebıste ıyı. detaylı ultrasonumuzu yaptırdık bakalım yarın kendı doktorumuzda randevumuz var o ne dıyecek . senle bebişin nasıl ?
maşallahh canımm Allahım daim etsin
bende dün yaptırdım ayrıntılıyı, ordan da dr.uma gösterdim, çok şükür herşey yolunda, Darısı başına inşallah güsel haberlerle gelirsinn..

ben de bu sefer yüz görümlüğünde yaptığım hatayı yapmıycam kararlıyım
o zaman da sormuştu daha yeniyiz tabii utandım bişey demedim, ama görümcecimm altın sevmiyorum diye gitmiş gümüş bi takım almış. ve çookkk çirkin basit bişey. hiç takmadım kolyesi de olmadı ztn :)
şimdi de temkinliyim dedim hediyemi istiorum. bu sefer kendim seçicem hatıra kalıcak gibi bi kolye olsun yine :)

haklısınız valla:18: bugün ki söylenenle adamı kapıda sıkıştırım artık belki bizim hanıma ne oldu der bu seferde
tecbübelileri dinlemek lazım aslında
slmlar kızlar yetisemedim sıze valla sabah sabah muhabbet koyulasmıs ne guzel

selam canım hoşgeldin

Yapan doktor sonucun ıyı oldugunu soyledı ama kendı doktoruma butun sonuclarımı goturdugum ıcın bunuda goturcem habrı olması acısından. Bı sıkıntı yok yanı normalde :)

Canim hele son bir aydir benim hormonlarda tavan durumda, adamda diyor cincellik en oneli egitim kucuk yastan ogretelim cocuga diye komik komik gulduruyor. Cok sukur bir sorunda olmadi simdiye kadar ama bu sbah hareketini hissetmeyince endisilendim biraz yorgunluktan herhalde 4 saat fln uyuyabildim bgn dun is yemegi vardi gec gitmistim eve bakalim bekliyoruz bizdik kalksin die :))

Günaydın hanımlar.iyisinizdir inşallah,ben bişey sormak istiyorum.Dün geceden bu yana kızım hiç hareket etmedi ne yaptıysam sizce neden bi sıkıntı yoktur inşallah

Yapan doktor sonucun ıyı oldugunu soyledı ama kendı doktoruma butun sonuclarımı goturdugum ıcın bunuda goturcem habrı olması acısından. Bı sıkıntı yok yanı normalde :)
anladım canımcımmm
yolun yarısını öyle ya da böyle bi şekilde atlattık, Rabbim bundan sonrada yardımcımız olsun, sağlıcakla kavuşalım inşallah

ferda antaLyalı msn???? hangi doktora gidiosn??

haklısınız valla:18: bugün ki söylenenle adamı kapıda sıkıştırım artık belki bizim hanıma ne oldu der bu seferde

işte bu DDDD demez demez D

vaLaa ben mutLuyum esim de mutLu herhalde ogLus kotu etkıLenmez bu ortamda DDD

Son düzenleme:

vicdansız bu hatunlar şekerim

hoşbulduk canımcım ne olsun pazartesiyi bekliyorum artık evime geçicem kısmetse inşallah bi sıkıntı olmaz evimde geçiriyim artık hamileligimi

tecbübelileri dinlemek lazım aslında

selam canım hoşgeldin

hoşbulduk canımm

Kızlar bana musade, mutfak toplanmak üzere beni bekliyo, hazır yolum ora düşmüşken bişilerde yesem fena olmıcak
gelen giden olmazsa girerim yine

Günaydın hanımlar.iyisinizdir inşallah,ben bişey sormak istiyorum.Dün geceden bu yana kızım hiç hareket etmedi ne yaptıysam sizce neden bi sıkıntı yoktur inşallah

1 hafta kadar önce benimde öyle oldu. tam 1 gün hiç hareket hissetmedim. Arada olurmuş öyle normalmiş üzme kendini. Süre uzarsa mutlaka git ama doktoruna..

Kızlar bana musade, mutfak toplanmak üzere beni bekliyo, hazır yolum ora düşmüşken bişilerde yesem fena olmıcak
gelen giden olmazsa girerim yine

ah ısparta ah şimdi havası nasıl güzeldir oranın seviyodum ben ıspartayı ya keşke gene yolum düşse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…