Kendimi yalnız hissediyorum Cnm
OYY KUZUM ÜZÜLME BAK BEBİŞİN VAR BİZ VARIZ
canım eklenti ekle va ya yazı yazdığın yerin altında onu tıklıyosun dosya ekle diyosun resmi seçtikten sonra upload files diyip sağ altta içeriği ekle diyip bitir e tıklıyosun :126:
Eki Görüntüle 741092 nasıl kızlar sadece bunu eklerdi
Kız masallah hepsi çok güzel Cnm sen yeni doğan kiyafeti mı aldin sadece bayildim bunlara
Oyyy oyy oyyy ben bu elbiseleri yerim ne tatli helede mavi olan yesinler hele bebisinle dahada tatli olur gelsinn artik su ekim ayi hayirlica gelsinn
teyzecim ama elbiselerimle ayakkabılarım takım kokoş kız olucam ben
Hadi yaa :) Dr'a falan gitmeden çözebilmen ne guzel.
Evet canım cok sukur kurtuldum doktorla cozulcek bısey deıl zaten bu ınsanın olayı kafasında bıtırmesı gerekıyor.
cicim sen ne yaptınnnn mağazalarda bebek kıyafeti bırakmamışsınnn
bu arada ben bebeğime bir şeyler alırken üzerlerinde hayvan ve insan sureti olmamasına dikkat ediyorum
"Melekler içinde köpek ve suret (resim, heykel, biblo vs) bulunan eve girmezler"
(İbn Ebi Şeybe (6/71-72) Tirmizi (1749) Darimi (2666) Ebu Davud (taharet 90) Nesai (1/116) İbn Mace (2/1203) Ahmed (1/83, 104, 107) Tayalisi (s.17)
2- Halid b. Sad'den: Ebu Mesud'u yemeğe davet ettim. evde bir suret gördü ve onu ben kırmadıkça içeri girmedi."
(İbn Ebi Şeybe (6/71)
3- Eslem'den: Ömer ra. Şam'a gelince biri onu yemeğe çağırdı. dedi ki: "Bizler içinde suret bulunan eve girmeyiz"
(Buhari Edebul Mufred (1248) İbn Ebi Şeybe (7/71-72)
4- Ali ra. içinde suret bulunan eve girmeyi çirkin görürdü. (İbn Ebi Şeybe (7/72)
5- Ebu Cafer'den: "Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem) içinde suret bulunan eve girmezdi"
(İbn Ebi Şeybe 7/73) bu muallak bir rivayettir[/QUOTE
ay canım bilmiyordum ben ama baktım şimdi her şeyimiz öyle alt açmamız falan tavşanlı bornozu zıbınları düz yok gibi bişey acaba bundan sonra düz bulabılırmıyız ki nevresim takımı hello kıtty li bı bazı ayakkabımızda bıle warr napıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?