2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlaaar bugün oglum hic hareketli degil sadece bir iki kere hissettim onu baskada yok.kötü birsey yoktur demi??

canım eklenti ekle va ya yazı yazdığın yerin altında onu tıklıyosun dosya ekle diyosun resmi seçtikten sonra upload files diyip sağ altta içeriği ekle diyip bitir e tıklıyosun :126:

sağol canım ama malesef sectıgım dosyanın yanında unlem işareti çıkıyor file is too large diyor ve asğıya suruklenmedıgı için yukleyemedım bakalım uğraşıyorum dosyayı buyuk göruyor

arkadaslar hıc nefes darlıgınz oluyomu benm bazen oluyo bıde panık atak var ezıne tes ederm yardmn ıcın avatarı degıstrı buldm ama o küçük bebeklı resımlerı nerden bulcm cok oldum ama ben pek anlamıyrm bılgsyrdn yardımcı olurmusnz

cicim sen ne yaptınnnn mağazalarda bebek kıyafeti bırakmamışsınnn

bu arada ben bebeğime bir şeyler alırken üzerlerinde hayvan ve insan sureti olmamasına dikkat ediyorum

"Melekler içinde köpek ve suret (resim, heykel, biblo vs) bulunan eve girmezler"
(İbn Ebi Şeybe (6/71-72) Tirmizi (1749) Darimi (2666) Ebu Davud (taharet 90) Nesai (1/116) İbn Mace (2/1203) Ahmed (1/83, 104, 107) Tayalisi (s.17)

2- Halid b. Sad'den: Ebu Mesud'u yemeğe davet ettim. evde bir suret gördü ve onu ben kırmadıkça içeri girmedi."
(İbn Ebi Şeybe (6/71)

3- Eslem'den: Ömer ra. Şam'a gelince biri onu yemeğe çağırdı. dedi ki: "Bizler içinde suret bulunan eve girmeyiz"
(Buhari Edebul Mufred (1248) İbn Ebi Şeybe (7/71-72)

4- Ali ra. içinde suret bulunan eve girmeyi çirkin görürdü. (İbn Ebi Şeybe (7/72)

5- Ebu Cafer'den: "Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem) içinde suret bulunan eve girmezdi"
(İbn Ebi Şeybe 7/73) bu muallak bir rivayettir

Merhaba kızlar bugun kontrolum vardı. 23+2 deyız ve bebegım 632 gram 27 cm . doktorum herseyın normal oldugunu soyledı ve ben sadece 2 kılo aldım

Evet canım cok sukur kurtuldum doktorla cozulcek bısey deıl zaten bu ınsanın olayı kafasında bıtırmesı gerekıyor.

o zaman benim kafada sorun var canım :) bu arada bebeğin için de senin için de sevindim... ben de senin gibiyim 1.5-2 kilo arasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…