Onu yesin isirsin teyzesi kokos olacak tabii benim yegenimin herkesten ne eksigi var demi o mini ayaklarina cok tatli olur o ayakkabilar ayy düsünmesi bile coook heycan verici
o zaman benim kafada sorun var canım :) bu arada bebeğin için de senin için de sevindim... ben de senin gibiyim 1.5-2 kilo arasındayım
Senin neden sorun kafada canım anlamadım ?
canım sen dedin ya kafada bitiyor diye... bizim evlilik 2 seneye yaklaşıyor ben bu konuda doktor psikolog yardımı aldım fakat tam bir düzelme olduğu söylenemez... yani kafamda bitmemiş :) kafada sorun var diye ona dedim yanlış anlama
sende vajınusmusmuydun ? ben vajınusmustum ama cok sukur kurtuldum onun ıcın yazmıstım kafada bıtırmek gerektıgını :44:
Ne guzel bunu idrak edebilmek. Ama kendi basına çözmesi de zordur. Helal olsun sana.Evet canım cok sukur kurtuldum doktorla cozulcek bısey deıl zaten bu ınsanın olayı kafasında bıtırmesı gerekıyor.
Maasallah bebeğine :)Merhaba kızlar bugun kontrolum vardı. 23+2 deyız ve bebegım 632 gram 27 cm . doktorum herseyın normal oldugunu soyledı ve ben sadece 2 kılo aldım
o zaman benim kafada sorun var canım :) bu arada bebeğin için de senin için de sevindim... ben de senin gibiyim 1.5-2 kilo arasındayım
evet... hamileliğim de mucize işte... amann uzun hikâye... hamilelikle geri de geldi sanırım benimki... sen tamamen kurtuldun mu
Hayirdir canım senin ne sorunun var? Cinsellikle ilgili mı?
Evet canım kurtuldum cok sukur . Cok ıllet bısey Allahım kımseye yasatmasın. Kurtulduktan 4 ay sonrada hamıle kaldım zaten.
canım sen dedin ya kafada bitiyor diye... bizim evlilik 2 seneye yaklaşıyor ben bu konuda doktor psikolog yardımı aldım fakat tam bir düzelme olduğu söylenemez... yani kafamda bitmemiş :) kafada sorun var diye ona dedim yanlış anlama
evet... hamileliğim de mucize işte... amann uzun hikâye... hamilelikle geri de geldi sanırım benimki... sen tamamen kurtuldun mu
Ne guzel.
Evet canım kurtuldum cok sukur . Cok ıllet bısey Allahım kımseye yasatmasın. Kurtulduktan 4 ay sonrada hamıle kaldım zaten.
cnm peki hamilelikte durum nasıl? ya kusura bakma normalde hiç hoşlanmam bunları konuşmaktan ama sorabileceğim kimse de yok...
cnm peki hamilelikte durum nasıl? ya kusura bakma normalde hiç hoşlanmam bunları konuşmaktan ama sorabileceğim kimse de yok...
Ne guzel bunu idrak edebilmek. Ama kendi basına çözmesi de zordur. Helal olsun sana.
Maasallah bebeğine :)
Ne guzel sadece 2 kilo almışsin. Ben 10 kilo aldım :0)
Hayirdir canım senin ne sorunun var? Cinsellikle ilgili mı?
Sende de vardı sanırım. Allah yardım etsin. Bizde de kuruluk sorunu var su an hamiltlikte. Onceden de vardı ama o zaman bebe yağ, vazelin birşeylerle idare ediyorduk.
Ama simdi hamilelikte iyice fena. İstiyorum birlikte olmak. Ama bir turlu islanma olmuyor. Dolayısıyla devamı gelmiyor. Cok agri oldugu icin.
Sende de mı hamilelikte böyle. Yoksa korku mu var sende?
arkadaslar hıc nefes darlıgınz oluyomu benm bazen oluyo bıde panık atak var ezıne tes ederm yardmn ıcın avatarı degıstrı buldm ama o küçük bebeklı resımlerı nerden bulcm cok oldum ama ben pek anlamıyrm bılgsyrdn yardımcı olurmusnz
ben hiç zyıflamadım ya o aşerme döneminde midem de bulanıyodu ama zayıflamadım belki 1 kilo filan gitmişse gitmiştir o döemde yaniama Allahtan hamile kalınca 5 kilo vermiştim avantaj olur belki
biz kardeş kardeş yatıyoruz halaçünkü ben korkuyorum
kızlar okuduğum kadarıyla ilişkiden korkan arkadaşlar var canlar korkunuz çok yersiz eğer bir şey olacak olsaydı ilk baştan doktorlar herkese yasaklardı yani benim mesela ilk zamanlar düşük tehlikem vardı doktor yasaklamıştı ama benim kociş o kadar dayanamıyordu yasak gün sayısı biter bitmez çalışmalar başlıyordu çok şükür hiiiiççç birşey olmadı sizde de birşeycikler olmaz hem bebek rahimde ilişkide haznede yaşanıyor yani bebeğe kadar gitmiyor.....hem kocişleri soğutmayalım dimiii onlar da ne çektii bee bekle bekle adamlar kurudu yazıııkk sizde onların gönüllerini hoş edeceniz napacanız meccbuurryaa arkadasLar nie kardes kardes yatıosunz anLamadm aranızda bitek bende mi hormonLarı oLumLu yonde caLıstı bu konuda??? sanmıorm.... korkuLarınız esınızLe guzeL seyLer yasamanıza engeL oLmasın doktor aksini demedikce bu oLayın hiçbir sakıncası yok hepiniz akıLLı ınsanLarsınz yapmayın ALLah askına esınıze de zuLmetmeyin:)))) biraz acık konustum ama gercekten yersiz kuskuLarınızı atın Lutfen hicbir sıkıntı oLmuor hem de hiç ozeLLikLe erkek anneLerine soLuormmm esınız kıskanmaya basLamıstır buyuk bi ihtimaLLeDDD artık sizin tek erkekiniz o oLdu die sakayLa karısık sitem ediodur bu payLasımLar onu unutmadınızı gosterir
Günaydın hanımlar.iyisinizdir inşallah,ben bişey sormak istiyorum.Dün geceden bu yana kızım hiç hareket etmedi ne yaptıysam sizce neden bi sıkıntı yoktur inşallah
ahh yazık size...ne çektiniz be ezinebizm doktor bu hareketi yaptı bize
Arkadaslar bende size birsey soracağım. Tacyaprak iliskiden bahsetmişken.
Bizim basta kanamamız olmuştu iliski yasaktır bir ara. Sonra serbest bıraktı Dr, ama biz yine de cesaret edemedik. Gecen bir ara deneyelim dedik bende kuruluk vardı. Tık yok. Acaba psikolojik olarak cocuğu korumak icin mı oluyor bilemiyorum. Vajinal kuruluk yaşayan var mı aranizda?
Bizde bıraktık. Fakat esime de üzülüyorum. İstiyoruz yapalım. Ne yapsam bilemiyorum. Çözümü olan var mı?
Onceden de gerçi benim bazen olurdu bu kuruluk ama o zaman yardımcı birşeyler kullanırdik, bebe yağ vs gibi. Simdi cocuğa zarari olur belki diye de yöneltmedik onlara.
Ne yapsam bilmiyorum?
Siz iliskiye giriyor musunuz?
amaaan kızlar nette sorun vardı giremiyodum buraya bir okuyayım dedim geçmişi ama pes ettim sonundaa amma yazmışsınız heee
ahh yazık size...ne çektiniz be ezine
canım alıştıra alıştıra direk olaya girmeyin önden biraz yaramazlık sonrada yavaş yavaş olur gider arada oluor bende de hormolardan herhalde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?