2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
biz de hiçbir şey alamıyoruz o yüzden her şeye surat yapmışlar ya huu. Eşim çok katıdır bu konularda çevredeki herkese söyledi üstünde hayvan insan suratı olan bir şey alırsanız hayatta kullandırmam çöpe gider haberiniz olsun diye... biz de baştan sıkı tutuyoruz benim evimde de yoktur öyle ortalıkta fotoğraf falan

Onu yesin isirsin teyzesi kokos olacak tabii benim yegenimin herkesten ne eksigi var demi o mini ayaklarina cok tatli olur o ayakkabilar ayy düsünmesi bile coook heycan verici

canım Allahım giydirmeyı nasip etsin hepimizinkıleri korusun inşallah bunlarla uğraşınca her şeyı unutuveriyorum kımbılır doğunca naparız

Senin neden sorun kafada canım anlamadım ?

canım sen dedin ya kafada bitiyor diye... bizim evlilik 2 seneye yaklaşıyor ben bu konuda doktor psikolog yardımı aldım fakat tam bir düzelme olduğu söylenemez... yani kafamda bitmemiş :) kafada sorun var diye ona dedim yanlış anlama

sende vajınusmusmuydun ? ben vajınusmustum ama cok sukur kurtuldum onun ıcın yazmıstım kafada bıtırmek gerektıgını :44:

sende vajınusmusmuydun ? ben vajınusmustum ama cok sukur kurtuldum onun ıcın yazmıstım kafada bıtırmek gerektıgını :44:

evet... hamileliğim de mucize işte... amann uzun hikâye... hamilelikle geri de geldi sanırım benimki... sen tamamen kurtuldun mu

Evet canım cok sukur kurtuldum doktorla cozulcek bısey deıl zaten bu ınsanın olayı kafasında bıtırmesı gerekıyor.
Ne guzel bunu idrak edebilmek. Ama kendi basına çözmesi de zordur. Helal olsun sana.
Merhaba kızlar bugun kontrolum vardı. 23+2 deyız ve bebegım 632 gram 27 cm . doktorum herseyın normal oldugunu soyledı ve ben sadece 2 kılo aldım
Maasallah bebeğine :)
Ne guzel sadece 2 kilo almışsin. Ben 10 kilo aldım :0)
o zaman benim kafada sorun var canım :) bu arada bebeğin için de senin için de sevindim... ben de senin gibiyim 1.5-2 kilo arasındayım

Hayirdir canım senin ne sorunun var? Cinsellikle ilgili mı?

Evet canım kurtuldum cok sukur . Cok ıllet bısey Allahım kımseye yasatmasın. Kurtulduktan 4 ay sonrada hamıle kaldım zaten.

cnm peki hamilelikte durum nasıl? ya kusura bakma normalde hiç hoşlanmam bunları konuşmaktan ama sorabileceğim kimse de yok...

evet... hamileliğim de mucize işte... amann uzun hikâye... hamilelikle geri de geldi sanırım benimki... sen tamamen kurtuldun mu

Sende de vardı sanırım. Allah yardım etsin. Bizde de kuruluk sorunu var su an hamiltlikte. Onceden de vardı ama o zaman bebe yağ, vazelin birşeylerle idare ediyorduk.
Ama simdi hamilelikte iyice fena. İstiyorum birlikte olmak. Ama bir turlu islanma olmuyor. Dolayısıyla devamı gelmiyor. Cok agri oldugu icin.
Sende de mı hamilelikte böyle. Yoksa korku mu var sende?

Evet canım kurtuldum cok sukur . Cok ıllet bısey Allahım kımseye yasatmasın. Kurtulduktan 4 ay sonrada hamıle kaldım zaten.
Ne guzel.
cnm peki hamilelikte durum nasıl? ya kusura bakma normalde hiç hoşlanmam bunları konuşmaktan ama sorabileceğim kimse de yok...

Dediğin gibi bu tur konuları insan kimseyle konuşamıyor. Ben Dr'a bile kuruluk var diyemiyorum. Aslında utanmamalı gerek. Ama iste olmuyor. Bende de bazı seyler kafada herhalde.

hamılelıkte durumum normal ama hala benım yonlendırmemle oluyor.ben yenmeden once egzersız falan yaptıgım ıcın cok sıkıntı yasamıyorum ara ara zorlandıgım oluyo ama ona da razıyım :::)

tesekkurler canım 1,5 sene zor gunler yasadım kendı kendıme ama yendım sonunda. bu arada sen bayag kılo almıssın benım sadece az bısey gobısım cıktı :)

..........................................

Son düzenleme:

canım o resimleri googledan bebek resimleri bebek avatarları diye aratırsan görsellerde bulursun ordan bilgisayara yükleyip sonrada buraya yükleyebilirsin çok kolay

ama Allahtan hamile kalınca 5 kilo vermiştim avantaj olur belki
ben hiç zyıflamadım ya o aşerme döneminde midem de bulanıyodu ama zayıflamadım belki 1 kilo filan gitmişse gitmiştir o döemde yani
biz kardeş kardeş yatıyoruz hala çünkü ben korkuyorum

kızlar okuduğum kadarıyla ilişkiden korkan arkadaşlar var canlar korkunuz çok yersiz eğer bir şey olacak olsaydı ilk baştan doktorlar herkese yasaklardı yani benim mesela ilk zamanlar düşük tehlikem vardı doktor yasaklamıştı ama benim kociş o kadar dayanamıyordu yasak gün sayısı biter bitmez çalışmalar başlıyordu çok şükür hiiiiççç birşey olmadı sizde de birşeycikler olmaz hem bebek rahimde ilişkide haznede yaşanıyor yani bebeğe kadar gitmiyor.....hem kocişleri soğutmayalım dimiii onlar da ne çektii bee bekle bekle adamlar kurudu yazıııkk sizde onların gönüllerini hoş edeceniz napacanız meccbuurr
Günaydın hanımlar.iyisinizdir inşallah,ben bişey sormak istiyorum.Dün geceden bu yana kızım hiç hareket etmedi ne yaptıysam sizce neden bi sıkıntı yoktur inşallah

canım korkulacak birşey yoktur umarım da benim yaramaz kız da dünden beri hareketsizde az önce başladı yaramaz hareketlere olabiliyor demek arada böyle

amaaan kızlar nette sorun vardı giremiyodum buraya bir okuyayım dedim geçmişi ama pes ettim sonundaa amma yazmışsınız heee

bizm doktor bu hareketi yaptı bize
ahh yazık size...ne çektiniz be ezine

canım alıştıra alıştıra direk olaya girmeyin önden biraz yaramazlık sonrada yavaş yavaş olur gider arada oluor bende de hormolardan herhalde:26:

ah ah canım hiç sormaa bizim oglan yerini yaptı kapıları kapattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…