2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydınn kızlarrr, iyi haftasonları geçirmeniz dileğiyle
Forumdan son çıktığım andan itibaren okumaya başladım ama yetişmek ne mümkün

ya arkadaslar ben bu gece cok korktm gece 3 te uyndm tuvaletım vardı kalktgmda bıraz ıslaktı kilotm bi korktm bıde nettede 26 haftalık dogum yapanları falan görünce cok korktm uyuyamadm bakalım gelckmı bıdaha dedım gelmedı ama korkudan ha bıre çişim gelıyo halada öle hep çişim var sanki bıde üstüm acık yatıyorm hep acaba üşütmüsmdr dıye tahmın ettm ama ama suyum gelse tutamam dıme bıde kıpırdanıyo bebek içimde şimdi ona taktm ya sizde böyle bisey yasayan varmı

bide vajina kurlugu ben hamıle olmadan cok önce yasadm eczanade satılan jeller var onlardan kullandm ama hamıleyke kullanılırmı bılmym

Kandiliniz mübarek olsun kizlar oglusum hepinizin ellerinden öper..bugün hep birbirimiz icin dua edelim insaallah olurmu sagliklica bebislerimizi kucagimiza alalim ve kolay dogum yapalim diye

kızlar kandiliniz mubarek olsun...
seninde kandilin mubarek olsun canım
Bizde iyiyz Cnm bizde kızımla kahvaltı hazırlıyoruz
simdiden afiyet olsun canım yarasın fıstıga
Kandiliniz mübarek olsun kizlar oglusum hepinizin ellerinden öper..bugün hep birbirimiz icin dua edelim insaallah olurmu sagliklica bebislerimizi kucagimiza alalim ve kolay dogum yapalim diye

seninde kandilin mubarek olsun.amin canım kulun kula duası kabul olur derler hamilelerinde oyle...

seninde kandilin mubarek olsun canım

simdiden afiyet olsun canım yarasın fıstıga

seninde kandilin mubarek olsun.amin canım kulun kula duası kabul olur derler hamilelerinde oyle...

Bugün çok önemli bir gece kızlar bu gece yasin-i şerif ve bir cüz kuran okuycam ve hepiniz için dua edeceği
beblerimizi allah bizlere bağışlasın bu geceyi boş gecirmeyelim

Selam kizlar trden geldigimden beri acillerdeyim sinuzit var bende suratim fln muthis agriyo ve burnum tikali dun yine gittik bana antibiyotik verdi onu kullaniyorum korka korka olsada ama icmesem daha kotuymus o yuzden iciyorum doktor dogumdan sonra ameliyat dedi hem bademciklerim alinacak hemde sinusler yikaicak bende istiyorum bu illet cocuklugumdan beri birakmadi pesimi bide bebegim cok hareketliydi pek hissedemiyorum bende tedirgin oluyorum haliyle Rabbime emanet artik:26:

Kandiliniz mubarek olsun bu arada

Gecmis olsun canimm cok üzüldüm insaallah hemen iylesirsin.bebisde uyuyodur annesi korkma iyidir insaallah
Sdninde kandilin mübarek olsun bol bol dua edelim bugün

Gecmis olsun canimm cok üzüldüm insaallah hemen iylesirsin.bebisde uyuyodur annesi korkma iyidir insaallah
Sdninde kandilin mübarek olsun bol bol dua edelim bugün

cok sagol cok tesekkur ederim canim insallah gecer biran once Rabbim hepimize kolaylik versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…