2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Geçmiş olsun Cnm bende de vardı hatta yüzüm bile siserdi neyseki kurtuldum allah sana şifa versin Cnm

arkadaşlar rüyamda bebeğimin adının celil olduğunu gördüm rüya tabirlerine baktım bişey bulamadım bilginiz varmı

Bugün çok önemli bir gece kızlar bu gece yasin-i şerif ve bir cüz kuran okuycam ve hepiniz için dua edeceği
beblerimizi allah bizlere bağışlasın bu geceyi boş gecirmeyelim
amin canım bende boş geçiirmek istemiyorum inşallah

geçmiş olsun canım inşallah geçer bi an önce. bebeginde iyidir bazen böle sessiz zamaları oluyo bende telaş yapıorum ama sona düzelio merak etme iyidir annesi.

seninde kandilin mübarek olsun bu arada

kızlar banada kulak verin rüyamda bebeğimin adının celil olduğunu gördüm bilginiz varmı bu arada 16 haftalık hamileyim

insallah canim cok sagol

Kızlar bizde de taşınma telasi var bu ayın sonun da taşınacağız hiç sevmiyorum taşınmayi
Allah kolaylık versin canım çok iyi bilirm taşınma telaşını...
kızlar banada kulak verin rüyamda bebeğimin adının celil olduğunu gördüm bilginiz varmı bu arada 16 haftalık hamileyim

malum olmuştur göbek isim olarak koyabilirsin canım bebegine celil ismini

canim ben bu illeti 7-8 yasindan beri cekiyorum artik butunlestik ama hamilelikte hic bisey cekilmiyo malesef

Çok küçük yaşta yakalanmissin Cnm ben de 9 yasinda falan öğrendim gerçekten hamilelikte birşey çekilmiyor bende migren ve boyun duzlesmesi ve vertigo var kalabalıkta hemen basım dönüyor mide bulantısı algilayamama oluyor o yüzden pek alisverise gezmeye çıkamıyorum

loorimmm hoşgeldinnn, geçmiş olsunnn kuzum yaa :26: Bir ara bende de vardı, sıcak suyun içine vicks atıp buharından faydalanıyodum ama hamişlikte vicks kullanmadğımdan bişey diyemiyorum şimcik :26: istersen doktoruna sor sakıncası yoksa dene derim, bnm yüzüm düşüyo gibiydi resmen, beni bi süre idare etmişti belkim faydası olur. :26:

Kızlar bizde de taşınma telasi var bu ayın sonun da taşınacağız hiç sevmiyorum taşınmayi

Yazyagmuru nerelerdesin Cnm
geldimmm zullummmmmmmm.. nasılsın kuzummm ?
Taşınma işinden bende nefret ediyorumm yaa, bi de hamişsin çok dikkat et kendine, rabbim kolaylık versin..

Bu arada cümleten hayırlı kandilller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…