2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Hosgeldin Cnm biz iyiyiz siz nasılsın bakalım ah Cnm gece gündüz taşınmayi düşünüyorum yakında ablam da gelecek doğum da yanımda olacak burada kimsem olmadığı için ablami göreceğim ya çok mutluyum

maşallahhh canımmm bizde iyiyiz şükürr, tepinip geçinip gidiyoruz şimcik yemek yices, sonra evi toplıcam, akşama annem geliyo allahın izniyle ablanın gelmesine çok sevindimm, mutluluğunu şuan çokk iyi anlıyorummm, Rabbim bir an önce kavuştursun zullummm

Amin Cnm acikmistir annesi bebis besle bebis.yakında bebis büyüyünce evi toplamak zor olacak

merhaba kızlar

bende inşallah ekimde doğum yapıcam 22 ocak son adet tarihim 29 ekim görünüyor muhtemel doğum tarihim :)

canım hamilelikte farkında olmadan idrar kaççırma olabiliyor bana senin sorunun öyleymiş gibi geldi korkma o yüzden mıhtemelen sıkışmışsındır o yüzdendir
kızlar banada kulak verin rüyamda bebeğimin adının celil olduğunu gördüm bilginiz varmı bu arada 16 haftalık hamileyim
canım psikolojik de olabilir bir de babanın adı olduğu için de görmüş olabilirsin
kizlar ben cikiyorum yine kotulestimm iyi bakin kendinize
geçmiş olsun looricim iyi bak kendine dikkat et ilaçlarına yediklerine filan da
merhaba kızlar

bende inşallah ekimde doğum yapıcam 22 ocak son adet tarihim 29 ekim görünüyor muhtemel doğum tarihim :)

hoşgeldin Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini..cinsiyeti ne bebişin

teşekkür ederim saolun :)

yüzde doksan kız dedi doktor biraz nazlı çıktı göstermedi bir türlü :) sizin ki ne

iyiyiz canım bizde büyütüyoruz merak etme

hoş geldin aramıza
sen de hala istirahatlimisin canm?ben 10 gündür yatıyorum,zaman geçmiyo sanki...
Ohh ne güzel yapıyorsun zaten hava çok sıcak Cnm
gercekten ya yanıyo resmen,dışarı hiç çıkmııyorum ama ev bile cok sıcak...
amaan böyle fırsat bulmuşken büyüt canım hamişlik her zaman ele geçmez
doğru valla canm,bebişleri kucağımıza aldığımızda yatıp uzanmak hayal olcak... Ama olsun tontişlerimiz sağ salim gelsinde...

Son düzenleme:
teşekkür ederim saolun :)

yüzde doksan kız dedi doktor biraz nazlı çıktı göstermedi bir türlü :) sizin ki ne

hayırlı olsun canım benim de kız olacak..yüzde doksan demişse kızdır o değişmez çünkü dış genital organlar şekillendi ve belli olurdu ultrasonda benim de yüzde doksan demişti sonra yarınyılı ultrasonda tamamen göründü kız bebek yani

Benim bebiste kız Cnm

ne güzel inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

inşallah çok istiyorum kız olmasını bir oğlum var cünkü :) doktorda öyle söyledi erkek olsa hemen belli olurdu gösterirdi dedi. Önemli olan sağlıklı olması tabi ama insan değişiklik istiyo hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah

ne güzel ikinci kez anne oluyorsun benim ilk canım çok heyecanlıyım

ewet canım aynen devam cuma günü randevum var dua edin bugün bana artık bi sıkıntı yokturda geçiyim evime artık. bide bana sor canım bu zaman gelene kadar yattım inşallah bundan sonra kalkıyım oglumun hazırlıkları kaldı

gülücük canım senin durum ne oldu durdumu kanaman neden olmuş nezamana kadar istirahatlisin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…