loorimmm hoşgeldinnn, geçmiş olsunnn kuzum yaa :26: Bir ara bende de vardı, sıcak suyun içine vicks atıp buharından faydalanıyodum ama hamişlikte vicks kullanmadğımdan bişey diyemiyorum şimcik :26: istersen doktoruna sor sakıncası yoksa dene derim, bnm yüzüm düşüyo gibiydi resmen, beni bi süre idare etmişti belkim faydası olur. :26:
geldimmm zullummmmmmmm.. nasılsın kuzummm ?
Taşınma işinden bende nefret ediyorumm yaa, bi de hamişsin çok dikkat et kendine, rabbim kolaylık versin..
Bu arada cümleten hayırlı kandilller
maşallahhh canımmmHosgeldin Cnm biz iyiyiz siz nasılsın bakalım ah Cnm gece gündüz taşınmayi düşünüyorum yakında ablam da gelecek doğum da yanımda olacak burada kimsem olmadığı için ablami göreceğim ya çok mutluyum
maşallahhh canımmmbizde iyiyiz şükürr, tepinip geçinip gidiyoruz şimcik yemek yices, sonra evi toplıcam, akşama annem geliyo allahın izniyle ablanın gelmesine çok sevindimm, mutluluğunu şuan çokk iyi anlıyorummm, Rabbim bir an önce kavuştursun zullummm
iyiyiz canım bizde büyütüyoruz merak etmeSelam kızlar nasılsınız? Biz evde istirahatteyiz yatıyoruz...karpuz büyütüyoruz:)
merhaba kızlar
bende inşallah ekimde doğum yapıcam 22 ocak son adet tarihim 29 ekim görünüyor muhtemel doğum tarihim :)
canım hamilelikte farkında olmadan idrar kaççırma olabiliyor bana senin sorunun öyleymiş gibi geldi korkma o yüzden mıhtemelen sıkışmışsındır o yüzdendirya arkadaslar ben bu gece cok korktm gece 3 te uyndm tuvaletım vardı kalktgmda bıraz ıslaktı kilotm bi korktm bıde nettede 26 haftalık dogum yapanları falan görünce cok korktm uyuyamadm bakalım gelckmı bıdaha dedım gelmedı ama korkudan ha bıre çişim gelıyo halada öle hep çişim var sanki bıde üstüm acık yatıyorm hep acaba üşütmüsmdr dıye tahmın ettm ama ama suyum gelse tutamam dıme bıde kıpırdanıyo bebek içimde şimdi ona taktm ya sizde böyle bisey yasayan varmı
canım psikolojik de olabilir bir de babanın adı olduğu için de görmüş olabilirsinkızlar banada kulak verin rüyamda bebeğimin adının celil olduğunu gördüm bilginiz varmı bu arada 16 haftalık hamileyim
geçmiş olsun looricim iyi bak kendine dikkat et ilaçlarına yediklerine filan dakizlar ben cikiyorum yine kotulestimm iyi bakin kendinize
merhaba kızlar
bende inşallah ekimde doğum yapıcam 22 ocak son adet tarihim 29 ekim görünüyor muhtemel doğum tarihim :)
Selam kızlar nasılsınız? Biz evde istirahatteyiz yatıyoruz...karpuz büyütüyoruz:)
Selam kızlar nasılsınız? Biz evde istirahatteyiz yatıyoruz...karpuz büyütüyoruz:)
merhaba kızlar
Hosgeldin Cnm bebisinin cinsiyeti ne
saol canım inşallah kız olacak
sen de hala istirahatlimisin canm?ben 10 gündür yatıyorum,zaman geçmiyo sanki...iyiyiz canım bizde büyütüyoruz merak etme
hoş geldin aramıza
gercekten ya yanıyo resmen,dışarı hiç çıkmııyorum ama ev bile cok sıcak...Ohh ne güzel yapıyorsun zaten hava çok sıcak Cnm
doğru valla canm,bebişleri kucağımıza aldığımızda yatıp uzanmak hayal olcak... Ama olsun tontişlerimiz sağ salim gelsinde...amaan böyle fırsat bulmuşken büyüt canım hamişlik her zaman ele geçmez
teşekkür ederim saolun :)
yüzde doksan kız dedi doktor biraz nazlı çıktı göstermedi bir türlü :) sizin ki ne
Benim bebiste kız Cnm
hayırlı olsun canım benim de kız olacak..yüzde doksan demişse kızdır o değişmez çünkü dış genital organlar şekillendi ve belli olurdu ultrasonda benim de yüzde doksan demişti sonra yarınyılı ultrasonda tamamen göründü kız bebek yani
ne güzel inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
inşallah çok istiyorum kız olmasını bir oğlum var cünkü :) doktorda öyle söyledi erkek olsa hemen belli olurdu gösterirdi dedi. Önemli olan sağlıklı olması tabi ama insan değişiklik istiyo hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah
sen de hala istirahatlimisin canm?ben 10 gündür yatıyorum,zaman geçmiyo sanki...
gercekten ya yanıyo resmen,dışarı hiç çıkmııyorum ama ev bile cok sıcak...
doğru valla canm,bebişleri kucağımıza aldığımızda yatıp uzanmak hayal olcak... Ama olsun tontişlerimiz sağ salim gelsinde...
ne güzel ikinci kez anne oluyorsun benim ilk canım çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?