ewet canım aynen devam cuma günü randevum var dua edin bugün bana artık bi sıkıntı yokturda geçiyim evime artık. bide bana sor canım bu zaman gelene kadar yattım inşallah bundan sonra kalkıyım oglumun hazırlıkları kaldı
inşallah herşye yolundadır canm... Dualarım seninle...
Benimde 10 gün önce az bi kanamam oldu,birdahada olmadı cok sükür...5gün hastanede yattım şimdide evde yatıyorum..ilk bebeğimi 16haftalık kaybettiğim icin tedbir amaclı istirahat ediyorum...Rabbime şükürler olsunki bir problem görünmedi...kese içinde kanama yoktu,muhtemelen rahim agzından gelmiştir dedi dr.o da önemli değilmiş...
Bebişlerimiz iyi olsun da yeterki gerekirse doğuma kadar yatarım...hazırlıklar bişekilde yapılır cnm,sıkma canını...
aynen canım bebeklerimiz Allaha emanet onlar iyi olsunda ne yapalım..
Kızlar iki gündür gözlerim ağrıyor Sizinde ağrıyor mu
ilkler heycanlı oluyo bende heycandan çok telaş var şimdi :) cümlenin sonundaki gülücükleri nasıl yapıyosun
bende yok anım uykusuzmu kalıosun acaba)?
Yok Cnm uyuyorum ama ağrıyor yanıyor ve sulaniyor devam ederse dr gideceğim
alerjin falanmı var acaba bişeye
Cnm bahar alerjisi var ondan olur mu acaba
olabilir tabi canm ama devam ederse git doktora
çok güzelmiş canım güle güle giysin kuzucukEki Görüntüle 741607 teyzoşlar hastane çıkışımız nasıl
Devam ederse gidecem bu aralar disimle de sorun yaşıyorum sende sorun yaşıyor musun Cnm:5g
çok güzelmiş canım güle güle giysin kuzucuk
aman çok şükür bende bişe yok
amin canm inş giydirmeyi nasip etsin Allahım şu mübarek günlerin hatrına bebeklerimiz sağlıklı zamannda doğsunlarr
Eki Görüntüle 741607 teyzoşlar hastane çıkışımız nasıl
amin canım inşallah...
bu ara korkularım çogaldı sizdede oluyomu erken dogum olurmu diye
Çok güzelben çoook beğendim en sonunda senin sayende alisverise çıkacağım Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?