2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

inşallah herşye yolundadır canm... Dualarım seninle...
Benimde 10 gün önce az bi kanamam oldu,birdahada olmadı cok sükür...5gün hastanede yattım şimdide evde yatıyorum..ilk bebeğimi 16haftalık kaybettiğim icin tedbir amaclı istirahat ediyorum...Rabbime şükürler olsunki bir problem görünmedi...kese içinde kanama yoktu,muhtemelen rahim agzından gelmiştir dedi dr.o da önemli değilmiş...
Bebişlerimiz iyi olsun da yeterki gerekirse doğuma kadar yatarım...hazırlıklar bişekilde yapılır cnm,sıkma canını...

aynen canım bebeklerimiz Allaha emanet onlar iyi olsunda ne yapalım..

ilkler heycanlı oluyo bende heycandan çok telaş var şimdi :) cümlenin sonundaki gülücükleri nasıl yapıyosun

canım kullanıcı kontrol panelinden profili düzenliyosun orda editör seçiminde editör toolbarı seç oluyor gülücükler

amin canım inşallah...
bu ara korkularım çogaldı sizdede oluyomu erken dogum olurmu diye

bende tam tersi korkum kalmadı hamılelğim suresınce 20. haftama kadar o korkuyla yaşadım ben bebeeği kaybetme korkusu ve kıyafet almak istemıyordum bu yuzden kalp atışını aldık yıne korkum vardı 10.haftada omfalosel tanısı koydular ağla ağla kaybedıcem korkusu 12.hafta da yalnış teşşhis sapa sağlam bebek ... falan derken 20.haftaya kadar allak bullak geldım hep bişeey olacak sahıcı gelmedı hamılelığim ama ayrıntılıda herşeyını gördum sapasağlam tamam dedım kızım bu sefer benıle gerisi Guzel Allahımın takdiri

Çok güzel ben çoook beğendim en sonunda senin sayende alisverise çıkacağım Cnm

teşekkür ederiz canıncazım şaka maka 3 buçuk ayımız kaldı hazıranı saymayalım bitti gibi ekımıde saymayalım çunku sezeryan olursak 38. 39. haftalarda alırlar ekımin başında patır patır doğururuz o yuzden ağırlaşmadan almallııyız artık kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…