2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

tabi canım orası ölede rabbime emanet ama genede korkuyorum ilk gebeligim 22 haftada erken dogum olmuştu şimdi çok şükür 25in içindeyiz. Allahım korusun onları bizden almasın..

tabi canım orası ölede rabbime emanet ama genede korkuyorum ilk gebeligim 22 haftada erken dogum olmuştu şimdi çok şükür 25in içindeyiz. Allahım korusun onları bizden almasın..

sende zor zamanlar geçirmişsin kolay değil yaşayan bilir o korkunun sende olması şuan çok normal ben hep küçükken yaşadım sıkıntılardan dolayı o haftalarla kaldı korkularım ama sanırım kucagımıza alana kadar hep içimizde bır korku olacak annelik şimdiden onlara bir şey olur mu dıye telaşlanıyoruz gerçekten şuandakı varlıkları bıle vımızde değişik bir hava estiriyor doğunca nasıl olur kımbılır Allah korusun herkesinkileri bizimkileride

amin canım. gerçekten çok zor zamanlar atlattım şimdide erken dogum olurmu korkusu sardı. Ah hayırlısıyla zamanlarında dogup sag salim eli ayagı düzgün bi kucaklarımıza gelselerdi sonrası inşallah çok güzel olacak

kızlar sol kalça kemiğim mahvoldu resmen
ayamın üstüne basamıyom çok acıyo nie ki acaba

tek duamız bu zaten sağlıklı olmalar amn inş

hamileiğim başından beri yürüyorum olmadı ilk defa oldu oturamıyom kalkamıom felaket bi agrı
dr umu arıyom oda açmadı

telaşlanma olabilir hamileligimiz ilerlio ilk zamanlarda olmayabilir şimdi yavaş yavaş agırlaşıyoruz doktorun ayrıca bilgilendirecektir sen dinlen şimdi biraz. ulaşınca bizede hbr ver

kızlar göbek değil de artık karınlarımız büyüyor sanki eskıden göbek kısmıydı bellı olan artık göğüs altından yanı mıgdeden başlıyo genişlik benım bu 24.haftada daha farketti bi anda büyüdü gibi

Selam kizlar... gosteri de bitti cok şükür ama ben de bittim. Karnimin alt kismi cok agriyor kasilmalar var hafif hafif. Gündüz kizimi pek hissedemedim ama simdi biraz kipirdamaya basladi elhamdulillah. 10.30dan 15.00a kadar kosturdum bebegimi cok yordum simdi vicdan azabi çekiyorum. Rabbim onu korusun. Yarin evdeyim uyiceee dinlenip uyuyacagim insaallah.

Ya kizlar bu ara acaip bacaklarim agriyor.kilodan desem tabiiki kilo cok aldim ama suan diyetteyim ayaktada cok durmadim.offf cok feci bir agri

sizdemi vajınusmustunuz

Son düzenleme:
Günaydın herkese... iyi haftalar... kociskoyu ise gönderdim ben de yatıştayim. Bugun tatilim. Bebegim biraz asagi indi gibi karnimda aci var alt taraflarda yordum galiba kendimi... insaallah kizim iyidir

kızlar banada kulak verin rüyamda bebeğimin adının celil olduğunu gördüm bilginiz varmı bu arada 16 haftalık hamileyim

merhaba celil in anlamı allah için sıfat olarak kullanılır veya osmanlı devltlerınde vezir ve müşir rütbelerınde bulunanlara hitapta bu sıfat kullanılırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…