bende tam tersi korkum kalmadı hamılelğim suresınce 20. haftama kadar o korkuyla yaşadım ben bebeeği kaybetme korkusu ve kıyafet almak istemıyordum bu yuzden kalp atışını aldık yıne korkum vardı 10.haftada omfalosel tanısı koydular ağla ağla kaybedıcem korkusu 12.hafta da yalnış teşşhis sapa sağlam bebek ... falan derken 20.haftaya kadar allak bullak geldım hep bişeey olacak sahıcı gelmedı hamılelığim ama ayrıntılıda herşeyını gördum sapasağlam tamam dedım kızım bu sefer benıle gerisi Guzel Allahımın takdiri
tabi canım orası ölede rabbime emanet ama genede korkuyorum ilk gebeligim 22 haftada erken dogum olmuştu şimdi çok şükür 25in içindeyiz. Allahım korusun onları bizden almasın..
Eki Görüntüle 741607 teyzoşlar hastane çıkışımız nasıl
Eki Görüntüle 741609 bu da diğeri
sende zor zamanlar geçirmişsin kolay değil yaşayan bilir o korkunun sende olması şuan çok normal ben hep küçükken yaşadım sıkıntılardan dolayı o haftalarla kaldı korkularım ama sanırım kucagımıza alana kadar hep içimizde bır korku olacak annelik şimdiden onlara bir şey olur mu dıye telaşlanıyoruz gerçekten şuandakı varlıkları bıle vımızde değişik bir hava estiriyor doğunca nasıl olur kımbılır Allah korusun herkesinkileri bizimkileride
Ikiside harika canim rabbim sagliklica güzel günlerde giymeyi nasip eder insaallah
kızlar sol kalça kemiğim mahvoldu resmen
ayamın üstüne basamıyom çok acıyo nie ki acaba
kızlar sol kalça kemiğim mahvoldu resmen
ayamın üstüne basamıyom çok acıyo nie ki acaba
amin canım. gerçekten çok zor zamanlar atlattım şimdide erken dogum olurmu korkusu sardı. Ah hayırlısıyla zamanlarında dogup sag salim eli ayagı düzgün bi kucaklarımıza gelselerdi sonrası inşallah çok güzel olacak
geçmiş olsn canım damar kasılmasıdır belkı ters hareket ettıysen yada yuruduyen çok
yorgunsan dinlen biraz canım bacaklarının altına yastık koy uzan.
hamileiğim başından beri yürüyorum olmadı ilk defa oldu oturamıyom kalkamıom felaket bi agrı
dr umu arıyom oda açmadı
Selam kizlar... gosteri de bitti cok şükür ama ben de bittim. Karnimin alt kismi cok agriyor kasilmalar var hafif hafif. Gündüz kizimi pek hissedemedim ama simdi biraz kipirdamaya basladi elhamdulillah. 10.30dan 15.00a kadar kosturdum bebegimi cok yordum simdi vicdan azabi çekiyorum. Rabbim onu korusun. Yarin evdeyim uyiceee dinlenip uyuyacagim insaallah.
sizdemi vajınusmustunuz
kızlar banada kulak verin rüyamda bebeğimin adının celil olduğunu gördüm bilginiz varmı bu arada 16 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?