2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın herkese..

Kızlar cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim. doktor bir problem yok dedi ama haftayı söylerken 1 hafta geriden söyledi. normalde benim sat a göre hesabım 1 hafta daha ileri. uzmana sordum neden böyle diye,bazen olur dedi ama içim hiç rahat değil. benim gibi olan var mı neden böyle olur sizce..

günaydınlar herkese

Günaydın herkese... iyi haftalar... kociskoyu ise gönderdim ben de yatıştayim. Bugun tatilim. Bebegim biraz asagi indi gibi karnimda aci var alt taraflarda yordum galiba kendimi... insaallah kizim iyidir
canım bişe olmaz merak etme dinlen bol bol artık iyidir annesi yorulmuştur rabbime emanetler

oluyo canım merak etme benim bi arkadaşımda olmuştu çok şükür sag salim dogdu bebegi sonradan topluyolar canım kendilerini. arkadaşımınki 2 hafta geriden geliodu şimdi 1 yaşında güzelmi güzel kızı var

Son düzenleme:
slm kızlar, ben de cinsiyeti öğrendim. bir prenses daha geliyor :) bu hafta tetanoz aşısı olacaktım gidemedim bi türlü, siz oldunuz mu? geç sayılmaz dimi? bu hafta bi de renkli ultrason ile görücez kızımızı :) çok merak ediyoruz yaa...

hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kısçeni ben de tetanoz aşısı olmadım sağlık ocağından çağırıyolarmış beni çağırmadılar henüz, biz de girdik renliye çok çok başka bi duygu öyle mutlu oluyosun ki anlatamam

Günaydın herkese.
Havalar iyice ısındı. Temmuz Ağustos ne yapacağız bitmiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Hadi gözün aydin :)

Günaydın kızlar haftasonu döktürmüşsünüz yine cuma günü bebişimi gördüm çok şükür keyfi yerinde, çok hareketli benim bebiş onu sordum doktora iyidir hareket olması hiç merak etme dedi, bazen yatarken tepikliyo acaba sıkışıyomu die sordum, merak etme 8-9 aylarda sıkışıyolar şuanda gani gani yeri var onun sen rahat ettiğin şekilde yat dedi bana, 685gr olmuş bizimki, haftasıyla vs uyum içersinde, boyunu artık ölçemiyolar sadece kasıktan dize kadar bacak boyuna bakıyolarmış sığmadığı için ama tahmini 30cm olmuştur dedi.

aaaaa birde cuma günü bebişimin odası geldi bütün koşturmaca bi gün içinde çok yoruldu vala, doktordan çıktık koştur koştur eve gittik, oda kuruldu çok şükür ve tam istediğim gibi oldu Allah bebişimi orada yatırmayı nasib etsin inşallah, yalnız kızlar oda yapçaksanız hemen yaptırın acayip kokuyolar havalandırıyoruz ama banamısın demedi vala iki gündür

CANIM SÜPER YA , bebeiş evde yerini hazırlamay başladı o zaman :) hemen foto lazım bize ama merak ediyoruz :) bende cuma gördüm , daha bi bağlanıo insan ultrasondan sonra , Rabbim sağ salim kavuştursun bizi bebişlerimize .....

Cok sevindim canim vallahi ben bir aydir göremiyorum oglumu doktorum tatile gitti onun yerine bakan doktorda hic ilgilenmedi..temmuzun 15inde görecegim insaallah.bu arada bebisin odasi da hayirli olsun rabbim sagliklica mutlu günler yasatmayi nasip etsin insaallah tatlim ama resim istiyoruzzz ona göre

günaydın kızlarrr nasılsınız?
bizde bikaç yer baktık oda için ama henüz almadık, cullucan odanız hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inş .. sezincim kızının cicileri çok güzel maşallah

maşallah canım bebişine

güle güle can sağlığı ile kullanın inşallah

Hayırlı olsun Cnm gule güle kullansın bebis biz tasinacagimiz için oda hazirlayamiyoruz

telefonla manzara şeklinde çekmeye çalıştım kızlar, çok düzgün çıkmamış ama idare edin, eksiklerimizde tamamlanınca işallah çok güzel olcak bi tek bebişimiz eksik olacak oda hayırlısıyla gelsin bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…