- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Selam kizlar... gosteri de bitti cok şükür ama ben de bittim. Karnimin alt kismi cok agriyor kasilmalar var hafif hafif. Gündüz kizimi pek hissedemedim ama simdi biraz kipirdamaya basladi elhamdulillah. 10.30dan 15.00a kadar kosturdum bebegimi cok yordum simdi vicdan azabi çekiyorum. Rabbim onu korusun. Yarin evdeyim uyiceee dinlenip uyuyacagim insaallah.
canım bişe olmaz merak etme dinlen bol bol artık iyidir annesi yorulmuştur rabbime emanetlerGünaydın herkese... iyi haftalar... kociskoyu ise gönderdim ben de yatıştayim. Bugun tatilim. Bebegim biraz asagi indi gibi karnimda aci var alt taraflarda yordum galiba kendimi... insaallah kizim iyidir
Günaydın herkese..
Kızlar cumartesi günü ayrıntılı ultrasona girdim. doktor bir problem yok dedi ama haftayı söylerken 1 hafta geriden söyledi. normalde benim sat a göre hesabım 1 hafta daha ileri. uzmana sordum neden böyle diye,bazen olur dedi ama içim hiç rahat değil. benim gibi olan var mı neden böyle olur sizce..
Eki Görüntüle 741092 nasıl kızlar sadece bunu eklerdi
slm kızlar, ben de cinsiyeti öğrendim. bir prenses daha geliyor :) bu hafta tetanoz aşısı olacaktım gidemedim bi türlü, siz oldunuz mu? geç sayılmaz dimi? bu hafta bi de renkli ultrason ile görücez kızımızı :) çok merak ediyoruz yaa...
slm kızlar, ben de cinsiyeti öğrendim. bir prenses daha geliyor :) bu hafta tetanoz aşısı olacaktım gidemedim bi türlü, siz oldunuz mu? geç sayılmaz dimi? bu hafta bi de renkli ultrason ile görücez kızımızı :) çok merak ediyoruz yaa...
Günaydın kızlar haftasonu döktürmüşsünüz yinecuma günü bebişimi gördüm çok şükür keyfi yerinde, çok hareketli benim bebiş onu sordum doktora iyidir hareket olması hiç merak etme dedi, bazen yatarken tepikliyo acaba sıkışıyomu die sordum, merak etme 8-9 aylarda sıkışıyolar şuanda gani gani yeri var onun sen rahat ettiğin şekilde yat dedi bana , 685gr olmuş bizimki, haftasıyla vs uyum içersinde, boyunu artık ölçemiyolar sadece kasıktan dize kadar bacak boyuna bakıyolarmış sığmadığı için ama tahmini 30cm olmuştur dedi.
aaaaa birde cuma günü bebişimin odası geldi bütün koşturmaca bi gün içinde çok yoruldu vala, doktordan çıktık koştur koştur eve gittik, oda kuruldu çok şükür ve tam istediğim gibi olduAllah bebişimi orada yatırmayı nasib etsin inşallah, yalnız kızlar oda yapçaksanız hemen yaptırın acayip kokuyolar havalandırıyoruz ama banamısın demedi vala iki gündür
Günaydın kızlar haftasonu döktürmüşsünüz yinecuma günü bebişimi gördüm çok şükür keyfi yerinde, çok hareketli benim bebiş onu sordum doktora iyidir hareket olması hiç merak etme dedi, bazen yatarken tepikliyo acaba sıkışıyomu die sordum, merak etme 8-9 aylarda sıkışıyolar şuanda gani gani yeri var onun sen rahat ettiğin şekilde yat dedi bana , 685gr olmuş bizimki, haftasıyla vs uyum içersinde, boyunu artık ölçemiyolar sadece kasıktan dize kadar bacak boyuna bakıyolarmış sığmadığı için ama tahmini 30cm olmuştur dedi.
aaaaa birde cuma günü bebişimin odası geldi bütün koşturmaca bi gün içinde çok yoruldu vala, doktordan çıktık koştur koştur eve gittik, oda kuruldu çok şükür ve tam istediğim gibi olduAllah bebişimi orada yatırmayı nasib etsin inşallah, yalnız kızlar oda yapçaksanız hemen yaptırın acayip kokuyolar havalandırıyoruz ama banamısın demedi vala iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?