telefonla manzara şeklinde çekmeye çalıştım kızlar, çok düzgün çıkmamış ama idare edin, eksiklerimizde tamamlanınca işallah çok güzel olcak bi tek bebişimiz eksik olacak oda hayırlısıyla gelsin bekliyoruzEki Görüntüle 742023 Eki Görüntüle 742021 Eki Görüntüle 742022
aynen öyle odanın birini kaptı artıkCANIM SÜPER YA , bebeiş evde yerini hazırlamay başladı o zaman :) hemen foto lazım bize ama merak ediyoruz :) bende cuma gördüm , daha bi bağlanıo insan ultrasondan sonra , Rabbim sağ salim kavuştursun bizi bebişlerimize .....
cuma günü tam bir ay olmuştu bende görmeyeli, çok özlemişim ya, kıyamam ona, büyüdükçe dahada şok oluyorum, her gidişimde daha farklı geliyo, sende en kısa sürede göre bebişini inşallah, Amin canım, Allah sana daha güzellerini nasib etsin inşallahCok sevindim canim vallahi ben bir aydir göremiyorum oglumu doktorum tatile gitti onun yerine bakan doktorda hic ilgilenmedi..temmuzun 15inde görecegim insaallah.bu arada bebisin odasi da hayirli olsun rabbim sagliklica mutlu günler yasatmayi nasip etsin insaallah tatlim ama resim istiyoruzzz ona göre
alırsın canım içine sinen bişi beğenirsen alırsın işallah, çok sağol canım, amin iyi günlerde inşallah kullanmayı nasib etsin allah hepimize.günaydın kızlarrr nasılsınız?
bizde bikaç yer baktık oda için ama henüz almadık, cullucan odanız hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inş .. sezincim kızının cicileri çok güzel maşallah
Amin canımmaşallah canım bebişine
güle güle can sağlığı ile kullanın inşallah
taşınacaklar çok haklılar o konuda, birde kirada oturan arkadaşlar ben olsam bende yapamazdım en azından minik bi beşik vs alırdım, Allah daha güzellerini nasib etsin işallah canım, gönlüne göre versinHayırlı olsun Cnm gule güle kullansın bebis biz tasinacagimiz için oda hazirlayamiyoruz
aynen öyle odanın birini kaptı artıko odayı ben kullanıyodum sabah saçımı falan kurutuyodum bide ütü vs herşeyi orda yapıyodum artık bebişimin oldu orası, napalım biz başka bi çare bulcaz saç kurutmak için Amin canım Allah size dahada güzellerini nasib etsin inşallah.
cuma günü tam bir ay olmuştu bende görmeyeli, çok özlemişim ya, kıyamam ona, büyüdükçe dahada şok oluyorum, her gidişimde daha farklı geliyo, sende en kısa sürede göre bebişini inşallah, Amin canım, Allah sana daha güzellerini nasib etsin inşallah
alırsın canım içine sinen bişi beğenirsen alırsın işallah, çok sağol canım, amin iyi günlerde inşallah kullanmayı nasib etsin allah hepimize.
Amin canım
taşınacaklar çok haklılar o konuda, birde kirada oturan arkadaşlar ben olsam bende yapamazdım en azından minik bi beşik vs alırdım, Allah daha güzellerini nasib etsin işallah canım, gönlüne göre versin
çok tatlılar yaa yerim ben bunları güle güle giysin canım can sağlığıyla
ayyy bu elbiselere de bakkk ne güzel şeyler canım bunlar kızın çok kokoş çok tatlı olacak bunlarla Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsinnn
telefonla manzara şeklinde çekmeye çalıştım kızlar, çok düzgün çıkmamış ama idare edin, eksiklerimizde tamamlanınca işallah çok güzel olcak bi tek bebişimiz eksik olacak oda hayırlısıyla gelsin bekliyoruzEki Görüntüle 742023 Eki Görüntüle 742021 Eki Görüntüle 742022
evet sebiaruz teyzecim ben kokoş bir elif olacağım kafamda gülüm eksik olmayacaninşşşş.hepimize Allahım o günleri göstersin
Günaydın kızlar haftasonu döktürmüşsünüz yinecuma günü bebişimi gördüm çok şükür keyfi yerinde, çok hareketli benim bebiş onu sordum doktora iyidir hareket olması hiç merak etme dedi, bazen yatarken tepikliyo acaba sıkışıyomu die sordum, merak etme 8-9 aylarda sıkışıyolar şuanda gani gani yeri var onun sen rahat ettiğin şekilde yat dedi bana , 685gr olmuş bizimki, haftasıyla vs uyum içersinde, boyunu artık ölçemiyolar sadece kasıktan dize kadar bacak boyuna bakıyolarmış sığmadığı için ama tahmini 30cm olmuştur dedi.
aaaaa birde cuma günü bebişimin odası geldi bütün koşturmaca bi gün içinde çok yoruldu vala, doktordan çıktık koştur koştur eve gittik, oda kuruldu çok şükür ve tam istediğim gibi olduAllah bebişimi orada yatırmayı nasib etsin inşallah, yalnız kızlar oda yapçaksanız hemen yaptırın acayip kokuyolar havalandırıyoruz ama banamısın demedi vala iki gündür
günaydın kızlarrr nasılsınız?
bizde bikaç yer baktık oda için ama henüz almadık, cullucan odanız hayırlı olsun canım, güle güle kullanın inş .. sezincim kızının cicileri çok güzel maşallah
evet...... öyleydim
ben de kiracıyım canım o yüzden oda bakmıyorum küçük bi beşik almayı düşünüyorum sepet beşlik gibi, 1 sene kullansa yeter
zaten seneye evime geçeceğim inşallahh :79:
Hayirlisi isallah canim, tez zamanda gecersin kendi evine sora yaparsin zaten bebisine oda hem oda buyumus olur ohhhhh
Maskodan aldim canim ikitellide seval bebeden, vaktinden once ve tam istedigim gibi geldi, titiz calisiolar tavsiye ederim,3500 canim bu takim biz bide dolabi buyuttuk falan gayet uygun geldi bize, odamiza gore yaptirdik canim, medefe olmasi ve boyasinin kimyasal icermemesi gerekio sertifikali olmasi lazim ona dikkat edin, koselerin yuvarlak olmasi onemli, bebis biyerini carparsa die, bide ben cok suslu seyleri sevmiorum, bebisin dikkatini dagitiomus ayrica o nedenle sade bisi aldik:)canım çok güzel olmuş :)) güle güle kullanın inşaallah .... nerden almıştın ne kadardıı fiyatı acaba şimdi bizde özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi paylaşırsan , alırken nelere dikkat etmeliyiz öğrenmiş oluruz ?
Amin canim isallah, cumlemize nasib etsin allahim,Hayirlisi olsun canim, insallah gonlune gore olur seninkide,erkek bebis olunca cok secenek olmuo:)tamamen sade bisi aliosun bide benim zevkim bole cafcafli sevmiorum ben yoruluorum bakarken eminim bebiste yorulur hehehe:)evett harıka canım guzel gunlerde buyut burda bebeğini bende böyle beğendim benzıyor
aynen öyle odanın birini kaptı artıko odayı ben kullanıyodum sabah saçımı falan kurutuyodum bide ütü vs herşeyi orda yapıyodum artık bebişimin oldu orası, napalım biz başka bi çare bulcaz saç kurutmak için Amin canım Allah size dahada güzellerini nasib etsin inşallah.
cuma günü tam bir ay olmuştu bende görmeyeli, çok özlemişim ya, kıyamam ona, büyüdükçe dahada şok oluyorum, her gidişimde daha farklı geliyo, sende en kısa sürede göre bebişini inşallah, Amin canım, Allah sana daha güzellerini nasib etsin inşallah
alırsın canım içine sinen bişi beğenirsen alırsın işallah, çok sağol canım, amin iyi günlerde inşallah kullanmayı nasib etsin allah hepimize.
Amin canım
taşınacaklar çok haklılar o konuda, birde kirada oturan arkadaşlar ben olsam bende yapamazdım en azından minik bi beşik vs alırdım, Allah daha güzellerini nasib etsin işallah canım, gönlüne göre versin
teşekkür ederiz melek teyzesi :) odayı nerden baktınız bızde baktık bir kaç yerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?