2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Son düzenleme:
aynen öyle odanın birini kaptı artık o odayı ben kullanıyodum sabah saçımı falan kurutuyodum bide ütü vs herşeyi orda yapıyodum artık bebişimin oldu orası, napalım biz başka bi çare bulcaz saç kurutmak için Amin canım Allah size dahada güzellerini nasib etsin inşallah.

cuma günü tam bir ay olmuştu bende görmeyeli, çok özlemişim ya, kıyamam ona, büyüdükçe dahada şok oluyorum, her gidişimde daha farklı geliyo, sende en kısa sürede göre bebişini inşallah, Amin canım, Allah sana daha güzellerini nasib etsin inşallah

alırsın canım içine sinen bişi beğenirsen alırsın işallah, çok sağol canım, amin iyi günlerde inşallah kullanmayı nasib etsin allah hepimize.

maşallah canım bebişine

güle güle can sağlığı ile kullanın inşallah
Amin canım

Hayırlı olsun Cnm gule güle kullansın bebis biz tasinacagimiz için oda hazirlayamiyoruz
taşınacaklar çok haklılar o konuda, birde kirada oturan arkadaşlar ben olsam bende yapamazdım en azından minik bi beşik vs alırdım, Allah daha güzellerini nasib etsin işallah canım, gönlüne göre versin

ben de kiracıyım canım o yüzden oda bakmıyorum küçük bi beşik almayı düşünüyorum sepet beşlik gibi, 1 sene kullansa yeter
zaten seneye evime geçeceğim inşallahh :79:

ayyy bu elbiselere de bakkk ne güzel şeyler canım bunlar kızın çok kokoş çok tatlı olacak bunlarla Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsinnn

evet sebiaruz teyzecim ben kokoş bir elif olacağım kafamda gülüm eksik olmayacan inşşşş.hepimize Allahım o günleri göstersin

selam kızlar nasılsınız?uzun zamandır yoktum annemlere gitmiştim.açıkçası bütün geçmişi okuyamadım :) bebişler nasıl neler yapıyosunuz.?

canım çok güzel olmuş :)) güle güle kullanın inşaallah .... nerden almıştın ne kadardıı fiyatı acaba şimdi bizde özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi paylaşırsan , alırken nelere dikkat etmeliyiz öğrenmiş oluruz ?

bize resmini göstersene canım bizimde bır tek odamız eksik beğendim 2 oda arasında kararsız kaldım beyaz baktım bende

teşekkür ederiz melek teyzesi :) odayı nerden baktınız bızde baktık bir kaç yerede

ben de kiracıyım canım o yüzden oda bakmıyorum küçük bi beşik almayı düşünüyorum sepet beşlik gibi, 1 sene kullansa yeter
zaten seneye evime geçeceğim inşallahh :79:

Hayirlisi isallah canim, tez zamanda gecersin kendi evine sora yaparsin zaten bebisine oda hem oda buyumus olur ohhhhh

Maskodan aldim canim ikitellide seval bebeden, vaktinden once ve tam istedigim gibi geldi, titiz calisiolar tavsiye ederim,3500 canim bu takim biz bide dolabi buyuttuk falan gayet uygun geldi bize, odamiza gore yaptirdik canim, medefe olmasi ve boyasinin kimyasal icermemesi gerekio sertifikali olmasi lazim ona dikkat edin, koselerin yuvarlak olmasi onemli, bebis biyerini carparsa die, bide ben cok suslu seyleri sevmiorum, bebisin dikkatini dagitiomus ayrica o nedenle sade bisi aldik:)

evett harıka canım guzel gunlerde buyut burda bebeğini bende böyle beğendim benzıyor
Amin canim isallah, cumlemize nasib etsin allahim,Hayirlisi olsun canim, insallah gonlune gore olur seninkide,erkek bebis olunca cok secenek olmuo:)tamamen sade bisi aliosun bide benim zevkim bole cafcafli sevmiorum ben yoruluorum bakarken eminim bebiste yorulur hehehe:)

Amin canim benim cok sagol ama inan muhtesem bir oda olmus gercekten sade ve cok güzel insanin ici gidiyor ya icinde bebisi düsününce bi dogsalardi insaallah o günleri rsbbim görmeyi nasip etsin

Hanımlar merhabalar, ben 22. haftayım ve şeker yükleme testi zamanım yaklaştı.
Ankarada Zekai Tahir Burak'ta muayene olan hanımlar varsa onlara bir sorum olacak:
şeker yükleme testi için önceden randevu almaya gerek var mı biliyor musunuz? yoksa o gün gidip muayene olup testi yaptırabilir miyim? Tecrübe edenlerden yardım lütfen??

teşekkür ederiz melek teyzesi :) odayı nerden baktınız bızde baktık bir kaç yerede

canım caploonbadan, kanky ve patiden baktım. kankyde indirim vardı %30, orda bitane beğendim. meydanla meltem var orayada bakmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…