2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende öyleydimde şimdi doğumla ilğili bunalımdayım sizdede oluyormu

doğum derken canım? normal doğum korkusu mu sardı? bazen düşünüyorum acaba doğuma etkisi olur mu diye ama çok da kafaya takmıyorum. ama sanırım ben hamilelik depresyonu geçiriyorum

cullucan bebek odanız güzelmiş güle güle kullanın canım inşaallah

canım seninki de hayırlı olsun fiyatı da çok uygunmuş ayrıca... güle güle kullan... peki bebek bunun içinde ne kadar yatabilir?

4 aya kadar kullanabilirmişim yani bebek hareketlenince dönmeye başlayınca kullanılmaz. kısa ömürlü anlıycağın. zaten bn normal beşik aldım park yataklı beşiklerden bunu sadece ilk aylar kullanmak için aldım.

Merhabalar,nasılsınız arkadaşlar?
Cullucan burda mısın bilmiyorum ama bebek odan çok güzel olmuş,bebeğin içinde sağlıcakla yaşar inşallahBen bu hazırlıklara ne zaman başlarım bilmem,şimdilik sadece arada kıyafet alıyorum..Önce evime tam olarak yerleşsem sırası gelecek ama az kaldı inşallah..Hamileyken taşınmak ve yerleşmek çok zormuş..Geçen gün evi süpürdüm ve sildim sadece ama belim hala ağrıyor,incittim sanırım,aman siz de çok dikkat edin :26:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

kızlar bugün çok kötüyüm.dün sabahın köründe kalktım tek tatil günüm olmasına ragmen kuzenim sünnet olacak yatağını yapmaya gittik arnavutum ben o yüzden eğlenceye adetlerimize düşkün insanlarızdır. neyse gittim orda biraz oynadım oturdum kalktım derken erken kalkmanın etkisiyle prensesim anne uyumalısın sinyalleri verirken ve ben eve gitmeye hazırlanırken bide ne olsun kaynanam aramasın mı 10 kişi bize çaya geliyormuşlar aman Allah'ım eşimde gelme diyemez asla kimseye ama ben iyice çökünce arayayım dedi bu kezde ben bırakmadım geç olmuştu ama öldüm kızlar gece 11 e kadar hizmet etmekten canım çıktı bügünde işteyim ve herhalde uyucam olduğum yerde, benim kızdığım kaynanam arnavut olmasada biliyor adetlerimizi ve benim orda olacağımı ve yorulacağımı bildiği halde orduyla geldi nasıl yorgunum anlatamam yaa paylaşmak istedim başınızı agrıttım k.bakmayın

canım keşke eşine arattırsaydın tekrar... böyle şeylerde rahat olmak lazım sonuçta ertesi gün de işe gidiyorsun... ay bu kaynanalar bazen ne kadar düşüncesiz oluyorlarrr çok kızdım şimdii...

ahh canım yaa üzüldüm gerçekten sıkma ama canını bebişin için böyle insanları hiç anlamıyorum

dikkat et canım kendine ben de dün evdeydim temizlik yaptım abartmışım galiba çok yorgunum üstüne de işteyim çok yoğun bi an önce eve gitmek istiyorumm

ya ne bileyim normal zaten aklımdan geçmio sezeryandanda ödüm patlıo
nasıl doğurcam die

Aminnnnnnnn, Cok saol canim allah dahada guzelini sana nasib etsin insallah, allah sana kolaylik versin biz kurulu evde yapilan deisikliklere gelemiozda senin halini dusunemiorum, ne yaparsan yap yavas yap canim, dikkat et kendine, unutuoruz bazen hamis oldugumuzu ama cok yanlis yapioruz bende yapiorum sora bin pisman oluorum simdi artik kendimi uyarmayi orendim kendi kendimi durduruorum:)

Bizde oyleyiz canim seni cok iyi anliorum ama ben hamislik basladigindan beri arnavutluk adetlerine bi durrrrr dedim benden daha onemli deiller sonucta, kaynananda anlayissiz bi cok arnavut kaynana gibi hepsi hemen hemen ayni zaten ama onada cozum buldum ben kocaya soylettiriomm cikiom isin icinden sende yap en azindan bu hamislik suresince:)iyi oluo vala ben cok memnunum halimden heheh tatil gibi oluo bi nevi:)))

olacak bir şekilde canım takma kafana... onca insan nasıl doğum yapıyor... sıkma canını Allah büyüktür
Aynen canim katiliorum bebis orda kalcak deil ya elbet cikcak:) heheh ama nasi orasini allah bilir, herseyin hayirlisi hepimiz icin

Merhaba kızlar iki gündür sürekli midem bulaniyor ağzımda kötü bir tat var sanki eksime oluyor hiç birşey yiyemiyorum ne yesem ağzımın tadı kaçıyor neden böyle oluyor dünden beri sadece meyve yiyorum

Evettttt simdi yine basa donuoz iste, son 3 ayda ilk 3 ay gibi olabilir diolar canim sen o doneme girdin sanirsam yadaaaa mideni usuttun bu ikisinden biri ama hangisi😄, olsun canim meyvede yesen bisiler yion demekki, benimde getirtiler basladi gene ne guzel ara vermistik halbuki😒

Başa dönmek istemiyorum çok kötü amaaaa bu yüzden doğuma kadar evden çıkmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm

Canım ne sinir bir kayınvaliden varmis. Hamilesin sen sonuçta. Yorgun bile olmasan 10kisiyle mı gelinirmiş. Üstelik emrivaki yapması da cok sinir. Dikkat et kendine canım. Sünnet yatağını yapmakla uğraşmasaydın sen, sonuçta mazeretin var. Oraya gittiysen bile dinlenerek yardım etseydin.

canım geçmiş olsun dikkat et kendine...
Çok teşekkür ederim canım ,aman siz de edin
Canım kayınvaliden herzaman öyle midir bilmiyorum ama belki o anda düşünemedi,akşam ayaklarını uzatır yatarsın.Eşin de sana güzel bir çay demler ohh sen eşinle keyfine,hamileliğin keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…