Merhaba,ben de yemek yedikten sonra bulantı değil de mide ekşimesi gibi bir hisse kapılıyorum,meyveyi ben de çok yiyorumMerhaba kızlar iki gündür sürekli midem bulaniyor ağzımda kötü bir tat var sanki eksime oluyor hiç birşey yiyemiyorum ne yesem ağzımın tadı kaçıyor neden böyle oluyor dünden beri sadece meyve yiyorum
SÜtü hiç icemiyorum Cnm direk midem eksiyor ağzımın tadı bozuluyor inşallah geçerİsallah bir iki gunluk bisidir canim, ilik sut falan icebiliomusun? İyi gelir midene
canım keşke eşine arattırsaydın tekrar... böyle şeylerde rahat olmak lazım sonuçta ertesi gün de işe gidiyorsun... ay bu kaynanalar bazen ne kadar düşüncesiz oluyorlarrr çok kızdım şimdii...
canım ben orda yorulmadım ki el üstündeydim ama 10 kişinin gece 23:30 a kadar gitmemesi çok kötü olduCanım ne sinir bir kayınvaliden varmis. Hamilesin sen sonuçta. Yorgun bile olmasan 10kisiyle mı gelinirmiş. Üstelik emrivaki yapması da cok sinir. Dikkat et kendine canım. Sünnet yatağını yapmakla uğraşmasaydın sen, sonuçta mazeretin var. Oraya gittiysen bile dinlenerek yardım etseydin.
canım caploonbadan, kanky ve patiden baktım. kankyde indirim vardı %30, orda bitane beğendim. meydanla meltem var orayada bakmayı düşünüyorum
aynen :) meltem çok gıcık neden dersen ne kadar dıyoruz fiyatı kız dıyorkı 4532 tl taksıtlı 4326 tl peşin ayy kafamız allak bullak çıktık mağazadan küsaratlar soğuttu bızız sevmedık orayı ne bıcım hesap onlr oyleymiş .kankydenbeğenmiştim ben 4.ayımda erken demiştik 4500 tl di bırazda pahalı yaptırırız aynısını demiştik ki gecen cumartsı bı gıttık 3000 tl ye satmışlar onu sattıkları cocuk tesadufen dukkandaydı bız aaldık dedı eşimin arkadaşıymış teşhir urunu 3000 bedava geldı kalanlarıda ben beğenmedim morelım bozuldu patiye gittik yanına orda 2 tane beğendim kararsız kaldım . 4. ayımda dedım ya baktık dıye ilk caploonba ya bakmıştıp pek şirin gelmişti cicili bicili ama bu beyazları görünce daha dönüp bakmadık oraya e zaten başkada yoookkk
aaa çok üzüldüm canım satılmasına. bizde dün eşimle baktık kankye ve pati hemen evimizin yakınındalar zaten. teşhir ürünleri sadece var ve indirimde devamı yok yeni bir firmayla anlaşmışlar yeni ürünler gelecekmiş. bizde beyaz bir takım mavi detayları vardı onu beğendik görmüşsündür belki sende. herşeyi de vardı tam takım halı lamba filan bikaç yere daha bakalım sonra karar veririz dedik ama bizimkide satılırsa üzülürüz.
selam kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim kız mış kesinleşti iyice artıkbebeğim 21 hafta 6 günlük 489 gram.sizce güzelmi kilosu?doktorum normal dedi ama size sormak istedim sizin bebeklerinizin kilosu nasıl
selam kızlar nasılsınız?uzun zamandır yoktum annemlere gitmiştim.açıkçası bütün geçmişi okuyamadım :) bebişler nasıl neler yapıyosunuz.?
amin canım maşallah maşallah bizimde yarın 24 bitecek
o kadar çabuk geçiyor ki zaman.. bi kaç gün sonra 26 bile bitiyor...
ah canım gel bide bana sor geçmio vakit bana
ah canım gel bide bana sor geçmio vakit bana
banada hiç geçmiyo bu zaman sanki hep 20lerde hamıleydım bı 30 gelsek geri sayım olucak gunler uzun bıtmıyooo kış gibi değilkii
beğendiysen al derim canım benım kankyden beğendıgım aslan bacaklıydı klasık oradakı kız da tanıyo artık bizi taaa 3 aylıkken zıbınlar almıştık ordan çok kalıtelı urunleri patidenden en arkada köşede beyaz pembe fiyonku vardı onu beğndim bızım kız ya mavılılere dıkkat etmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?