2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kizlaar size birsey sorcam..benim 2-3 gündür bogazim agriyor yani cok baska bir agri bogazimi elledigimde eti agriyo.ne olabilecegini bir türlü anlamadim.sizce nedir?

Merhaba,ben de yemek yedikten sonra bulantı değil de mide ekşimesi gibi bir hisse kapılıyorum,meyveyi ben de çok yiyorum

canım keşke eşine arattırsaydın tekrar... böyle şeylerde rahat olmak lazım sonuçta ertesi gün de işe gidiyorsun... ay bu kaynanalar bazen ne kadar düşüncesiz oluyorlarrr çok kızdım şimdii...

olamadım işte rahat geldiler bide görümcem saolsun elini bişeye sürmez tek başıma servis yaptım öldüm valla ya

Bizde oyleyiz canim seni cok iyi anliorum ama ben hamislik basladigindan beri arnavutluk adetlerine bi durrrrr dedim benden daha onemli deiller sonucta, kaynananda anlayissiz bi cok arnavut kaynana gibi hepsi hemen hemen ayni zaten ama onada cozum buldum ben kocaya soylettiriomm cikiom isin icinden sende yap en azindan bu hamislik suresince:)iyi oluo vala ben cok memnunum halimden heheh tatil gibi oluo bi nevi:)))

canım benim kaynanam arnavut değil ki ama biliyo adetlerimizi ve ailemi ben orda yorulmadım sonuçta kendi annem halamlar filan ordaydı ve yorulmamam için ellerinden geleni yaptılar ama nede olsa bir gün iznim var ve bi toplantıdaydı bu gelin diyip bide başıma misafir çıkarmasaydı iyidi

canım ben orda yorulmadım ki el üstündeydim ama 10 kişinin gece 23:30 a kadar gitmemesi çok kötü oldu

canım caploonbadan, kanky ve patiden baktım. kankyde indirim vardı %30, orda bitane beğendim. meydanla meltem var orayada bakmayı düşünüyorum

aynen :) meltem çok gıcık neden dersen ne kadar dıyoruz fiyatı kız dıyorkı 4532 tl taksıtlı 4326 tl peşin ayy kafamız allak bullak çıktık mağazadan küsaratlar soğuttu bızız sevmedık orayı ne bıcım hesap onlr oyleymiş .kankyden beğenmiştim ben 4.ayımda erken demiştik 4500 tl di bırazda pahalı yaptırırız aynısını demiştik ki gecen cumartsı bı gıttık 3000 tl ye satmışlar onu sattıkları cocuk tesadufen dukkandaydı bız aaldık dedı eşimin arkadaşıymış teşhir urunu 3000 bedava geldı kalanlarıda ben beğenmedim morelım bozuldu patiye gittik yanına orda 2 tane beğendim kararsız kaldım . 4. ayımda dedım ya baktık dıye ilk caploonba ya bakmıştıp pek şirin gelmişti cicili bicili ama bu beyazları görünce daha dönüp bakmadık oraya e zaten başkada yoookkk

aaa çok üzüldüm canım satılmasına. bizde dün eşimle baktık kankye ve pati hemen evimizin yakınındalar zaten. teşhir ürünleri sadece var ve indirimde devamı yok yeni bir firmayla anlaşmışlar yeni ürünler gelecekmiş. bizde beyaz bir takım mavi detayları vardı onu beğendik görmüşsündür belki sende. herşeyi de vardı tam takım halı lamba filan bikaç yere daha bakalım sonra karar veririz dedik ama bizimkide satılırsa üzülürüz.

beğendiysen al derim canım benım kankyden beğendıgım aslan bacaklıydı klasık oradakı kız da tanıyo artık bizi taaa 3 aylıkken zıbınlar almıştık ordan çok kalıtelı urunleri patidenden en arkada köşede beyaz pembe fiyonku vardı onu beğndim bızım kız ya mavılılere dıkkat etmıyorum :)

selam kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim kız mış kesinleşti iyice artık bebeğim 21 hafta 6 günlük 489 gram.sizce güzelmi kilosu?doktorum normal dedi ama size sormak istedim sizin bebeklerinizin kilosu nasıl

iyi canım merak etme kilosu

benimde uyku sorunum varr gece bir türlü rahat edemiyorum,sağa sola döne döne sabah oluyor bir haftadır yastık aldım yedek azcık iyi geldi son ay nasıl olur inanın bilmiyorum...havalar sıcak klimada üşütüyorum,evde ne kadar cam kapı var hepsi açık ama nafile...

patide tam en arkaya gittik baktık kız odası o yüzden dikkat etmedim ama orda kız odaları güzeldi girişte krem rengi bi takımın beşiği vardı üstten süsleri filan vardı oda güzeldi kız içindi.bir de takımların çoğu yavru yataklıydı hoşuma gitti.orda genç bi adam vardı hiç doğru düzgün ilgilenmedi zaten. kankydeki kız çok ilgiliyli benim beğendiğim takımın yavru yatağı yoktu olsaydı iidi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…