2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
3 ay kaldı ilk başlarda diyordum 9 ay nasıl geçecek bir bakmışsın son haftada gün sayıyoruz sağlıcakla inşallah...
inşallah o günler gelecekmi???
banada hiç geçmiyo bu zaman sanki hep 20lerde hamıleydım bı 30 gelsek geri sayım olucak gunler uzun bıtmıyooo kış gibi değilkii
aynen canım şu 20leri bi atlatsaydık

ben yastıkla 2 aydır yatıyorum şimdi o bile yetmio ne yapıcam bilmiorum ilerde Allah yardımcımız olsun.zaten uyku denen bişe kalmadı saga dönsem olmuyo sola dönsem olmuyo sırt üstü desen belim agrıo sızıp kalıyorum en son

ama zaten o beşik odasında olacak ileride yatak olması avantaj olmaması dezavantaj ben bitane oyun parkı alıcam bibeyonda gördüm onuda 250lıra onu yatak odama koyucam ilk zamanlar benımle olsun kızım dıye 1 yaşına kadar sanırım bızımle yatıcak sonra diğer beşikli yataga odasına alırım dıyorum ilk zamanlar her daim emıyorlar nasıl odalarına bırakıp biz başka odada olucaz

3 ay kaldı ilk başlarda diyordum 9 ay nasıl geçecek bir bakmışsın son haftada gün sayıyoruz sağlıcakla inşallah...

bende hazıranı sayıyorum bitti diye ekımı saymıyorum doğum ayı diye kocaa TEMMUZ AGUSTOS EYLLUULL VARR esas şimdi hamılelık başlıyorr karınlar buyudu bile 7.ayda 8.ayda .9.ayda şiş ayaklar :)))) felaket tellalcısı gibi oldum dimi ama sabırsızım bebeklerımız sabırsız olmasınlardavaktınde gelsınler napalım atık

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın??

hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür.yavaş yavaş göbeğimiz belli olmaya başladı büyüyoruz.önce tatilde yemeğe yüklendim 1 haftadır da annemlerdeydim oda sürekli yedirdi içirdi.kiloları yükleyip gönderdi sağolsun :) daha da çok var doğuma korkar oldum kilodan :) dediğin gibi geçmek bilmiyo zaman banada öle geliyo.sanki yıllardır hamileyim.

canım yavru yatağı biri gelince kalmaya yer olur die istemistm. bende ilk zamanlar için odama ahşap bebek sepetlerinden almayı düşünyorum.bakalım ne zaman alırız :)

bişe olmaz canım boşver dert etme kiloyu şimdiden keyfini çıkar. önümüzde daha koca 3 ay var ya geçseydi çabucak

canım yavru yatağı biri gelince kalmaya yer olur die istemistm. bende ilk zamanlar için odama ahşap bebek sepetlerinden almayı düşünyorum.bakalım ne zaman alırız :)

aynen canım patıde 2 tane arsında kalmamın sebebı bırınde yawru yatak olması birinde olmaması hemde çekmece gıbı esyada koyulur sıcaklarla aran nasılll nemden ben bztepedeyım pek sıcakla alakam yok

aynen canım patıde 2 tane arsında kalmamın sebebı bırınde yawru yatak olması birinde olmaması hemde çekmece gıbı esyada koyulur sıcaklarla aran nasılll nemden ben bztepedeyım pek sıcakla alakam yok

şimdilik benimde sıcaktan pek bir sıkıntım yok. ama temmuz ağustos ne olur bilemiyorum. çok dolaşınca biraz yorgunluk oluyo sadece ayaklarım filan ağrıyo. aslında çok ağırlaşmadan alışverisi yapmak lazım ama ben daha hiçbir şey almadım.yalnızca 1 tane hastane çıkışı :)). ama gelen hediyeler filan var.sen almışsın baya ne güzel

bişe olmaz canım boşver dert etme kiloyu şimdiden keyfini çıkar. önümüzde daha koca 3 ay var ya geçseydi çabucak

geçer inş. cnm geçtiği zamanda çok çabuk geçti deriz :) insan sabırsızlanıyo bebişini beklerken.sen ne yaptın eve geçtinmi canım?

merhaba kızlar.hepinizin bebekleri iyidir inş.ben uzun zamandır giremiyorum sayfaya.ben ekimden çok önce anne olacağım sanırım.haftalardır erken doğum riskinden dolayı yatıyordum arada dışarı çıkabiliyordum.ama bir haftadır yatak hapsindeyim sadece wc için yataktan kalkıyorum.sancıdan kıvranıyorum.dua isrtiyorum sizlerden bebeğim bari 28 haftasını doldursun inşallah.

neden erken doğum riskin var canım?inş. bebişin zamanında sağlıkla gelir kucağına canım.

allah yardımcın olsun canım.ama zamanında da olabilir kendini öyle motive etmeye çalış.kardeşimede aynısını sölemişlerdi ama zamanında oldu.inşallah seninde öyle olur.

Geçmiş olsun Cnm inşallah bebeğin zamanında doğar dualarim senin ve bebeginle

Allah yardımcın olsun canım insallah zamanı gelene kadar gobusunde buyur bebegin kendini 28 hafta die motive etme yat dinlen
hayırlısı olur inş. canım

insallah canım eşimlede limoniyiz zaten ne olur bilmem

Ablama da demişlerdi zamanında geldi..İnşallah sennki de vaktinde gelir hayırlısıyla sağlıkla cnm..

canım ya biz iyiyiz inşaallah bebeğin vaktinde gelir dualarımız seninle... yat sen dinlen aman dikkat et kendine ve bebeğine...

evet canım bizim kıyafet tamam eksiğimiz yok sadece buyuk ihtiyaçlar kaldı odası , küveti ,puseti falan nevresim takımımız bile var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…