inşallah o günler gelecekmi???3 ay kaldı ilk başlarda diyordum 9 ay nasıl geçecek bir bakmışsın son haftada gün sayıyoruz sağlıcakla inşallah...
aynen canım şu 20leri bi atlatsaydıkbanada hiç geçmiyo bu zaman sanki hep 20lerde hamıleydım bı 30 gelsek geri sayım olucak gunler uzun bıtmıyooo kış gibi değilkii
benimde uyku sorunum varr gece bir türlü rahat edemiyorum,sağa sola döne döne sabah oluyor bir haftadır yastık aldım yedek azcık iyi geldi son ay nasıl olur inanın bilmiyorum...havalar sıcak klimada üşütüyorum,evde ne kadar cam kapı var hepsi açık ama nafile...
patide tam en arkaya gittik baktık kız odası o yüzden dikkat etmedim ama orda kız odaları güzeldi girişte krem rengi bi takımın beşiği vardı üstten süsleri filan vardı oda güzeldi kız içindi.bir de takımların çoğu yavru yataklıydı hoşuma gitti.orda genç bi adam vardı hiç doğru düzgün ilgilenmedi zaten. kankydeki kız çok ilgiliyli benim beğendiğim takımın yavru yatağı yoktu olsaydı iidi. :)
3 ay kaldı ilk başlarda diyordum 9 ay nasıl geçecek bir bakmışsın son haftada gün sayıyoruz sağlıcakla inşallah...
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın??
ama zaten o beşik odasında olacak ileride yatak olması avantaj olmaması dezavantaj ben bitane oyun parkı alıcam bibeyonda gördüm onuda 250lıra onu yatak odama koyucam ilk zamanlar benımle olsun kızım dıye 1 yaşına kadar sanırım bızımle yatıcak sonra diğer beşikli yataga odasına alırım dıyorum ilk zamanlar her daim emıyorlar nasıl odalarına bırakıp biz başka odada olucaz
hoşbulduk canım iyiyiz çok şükür.yavaş yavaş göbeğimiz belli olmaya başladı büyüyoruz.önce tatilde yemeğe yüklendim 1 haftadır da annemlerdeydim oda sürekli yedirdi içirdi.kiloları yükleyip gönderdi sağolsun :) daha da çok var doğuma korkar oldum kilodan :) dediğin gibi geçmek bilmiyo zaman banada öle geliyo.sanki yıllardır hamileyim.
canım yavru yatağı biri gelince kalmaya yer olur die istemistm. bende ilk zamanlar için odama ahşap bebek sepetlerinden almayı düşünyorum.bakalım ne zaman alırız :)
aynen canım patıde 2 tane arsında kalmamın sebebı bırınde yawru yatak olması birinde olmaması hemde çekmece gıbı esyada koyulur sıcaklarla aran nasılll nemden ben bztepedeyım pek sıcakla alakam yok
bişe olmaz canım boşver dert etme kiloyu şimdiden keyfini çıkar. önümüzde daha koca 3 ay var ya geçseydi çabucak
geçer inş. cnm geçtiği zamanda çok çabuk geçti deriz :) insan sabırsızlanıyo bebişini beklerken.sen ne yaptın eve geçtinmi canım?
neden erken doğum riskin var canım?inş. bebişin zamanında sağlıkla gelir kucağına canım.merhaba kızlar.hepinizin bebekleri iyidir inş.ben uzun zamandır giremiyorum sayfaya.ben ekimden çok önce anne olacağım sanırım.haftalardır erken doğum riskinden dolayı yatıyordum arada dışarı çıkabiliyordum.ama bir haftadır yatak hapsindeyim sadece wc için yataktan kalkıyorum.sancıdan kıvranıyorum.dua isrtiyorum sizlerden bebeğim bari 28 haftasını doldursun inşallah.
merhaba kızlar.hepinizin bebekleri iyidir inş.ben uzun zamandır giremiyorum sayfaya.ben ekimden çok önce anne olacağım sanırım.haftalardır erken doğum riskinden dolayı yatıyordum arada dışarı çıkabiliyordum.ama bir haftadır yatak hapsindeyim sadece wc için yataktan kalkıyorum.sancıdan kıvranıyorum.dua isrtiyorum sizlerden bebeğim bari 28 haftasını doldursun inşallah.
merhaba kızlar.hepinizin bebekleri iyidir inş.ben uzun zamandır giremiyorum sayfaya.ben ekimden çok önce anne olacağım sanırım.haftalardır erken doğum riskinden dolayı yatıyordum arada dışarı çıkabiliyordum.ama bir haftadır yatak hapsindeyim sadece wc için yataktan kalkıyorum.sancıdan kıvranıyorum.dua isrtiyorum sizlerden bebeğim bari 28 haftasını doldursun inşallah.
malesef canım cuma randevumuz var bakalım ona göre yön çizicez artık kendimize bakalım
Allah yardımcın olsun canım insallah zamanı gelene kadar gobusunde buyur bebegin kendini 28 hafta die motive etme yat dinlenmerhaba kızlar.hepinizin bebekleri iyidir inş.ben uzun zamandır giremiyorum sayfaya.ben ekimden çok önce anne olacağım sanırım.haftalardır erken doğum riskinden dolayı yatıyordum arada dışarı çıkabiliyordum.ama bir haftadır yatak hapsindeyim sadece wc için yataktan kalkıyorum.sancıdan kıvranıyorum.dua isrtiyorum sizlerden bebeğim bari 28 haftasını doldursun inşallah.
hayırlısı olur inş. canım
şimdilik benimde sıcaktan pek bir sıkıntım yok. ama temmuz ağustos ne olur bilemiyorum. çok dolaşınca biraz yorgunluk oluyo sadece ayaklarım filan ağrıyo. aslında çok ağırlaşmadan alışverisi yapmak lazım ama ben daha hiçbir şey almadım.yalnızca 1 tane hastane çıkışı :)). ama gelen hediyeler filan var.sen almışsın baya ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?