evet canım bizim kıyafet tamam eksiğimiz yok sadece buyuk ihtiyaçlar kaldı odası , küveti ,puseti falan nevresim takımımız bile var :)
merhaba kızlar.hepinizin bebekleri iyidir inş.ben uzun zamandır giremiyorum sayfaya.ben ekimden çok önce anne olacağım sanırım.haftalardır erken doğum riskinden dolayı yatıyordum arada dışarı çıkabiliyordum.ama bir haftadır yatak hapsindeyim sadece wc için yataktan kalkıyorum.sancıdan kıvranıyorum.dua isrtiyorum sizlerden bebeğim bari 28 haftasını doldursun inşallah.
sen baya asmissin kuzum yabende uyku setini yorgan yastigini aldim havlu setini aldim battaniyelerini aldim bi kac tanede tulum zibin fln aldim diger butun eksikler duruyo :18::18:
canım eşim benden hevesli 16 haftalık hamıleyım kızımızın ayakkabısı yok dedi bana sankı doğduda yurumeye başladı yalınayak kaldı kızım :) birgün sadece ayakkabı almaya çarşıya gittim az öncede diyorki çocugumun hiç oyuncagı yokkk gülermisin ağlarmısın
merhaba kızlar.hepinizin bebekleri iyidir inş.ben uzun zamandır giremiyorum sayfaya.ben ekimden çok önce anne olacağım sanırım.haftalardır erken doğum riskinden dolayı yatıyordum arada dışarı çıkabiliyordum.ama bir haftadır yatak hapsindeyim sadece wc için yataktan kalkıyorum.sancıdan kıvranıyorum.dua isrtiyorum sizlerden bebeğim bari 28 haftasını doldursun inşallah.
benimkide ugursuzluk getirire takmis kafayine guzel iste fazla agirlasmadan almak lazim bizde bebek arabasi ve yatak bakiyoruz bakalim onlari alicaz ben bi begenebilirsem
ilk başlarda ben öyleydım oyle ınanıyordum sonra bana dedıkı eşim olacagı warsa her şeyi hazır son aydada olur Allah yaşatmasın dedi 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrasondan sonra hamıleleğim sahıcı gelmeye başladı daha rahatım gerisi Allaha kalmış tabii aaa daha yastık yorgan var demiii iyi hatrlattın cancazım
slm kızlar
Herkez birşeyler almış ama ben kızıma pek birşey almadım eşim le baktık o da kizimiza mavi zibin aldı erkek bebis için mavi dedim oda ne farkeder dedi
hayırlı geceler...bir şey sormak istiyorum özel hastanelerde şeker yüklmesini ortalama kaç para yapıyorlar..hiç bilgisi olan var mı...?
babasının gönlü erkekten yanaymış galıbamavı giyen kızlar nazar almazmış bizdede 1 tane mavı yelek var merak etme canm kaynanm cınsıyetı bellı değilken ördürtmüştü birde anımız anımıza uymuyo bır alınganız bazen sınırlı olmadık şeye ah şu hormonlar
Yok Cnm eşim için hiç farketmiyor ben hep erkek hissediyorum ama nedenini galiba dogana kadar kız olduğuna inanmiycam.bazen kötü şeyler duyuyorum psikolijim bozuluyor
cancazım bende hep erkek hissettım en başından berı hep maviş şeyler gözumun onune gelirdı ruyamda erkek bebek emzırdım kız ddı ya doktor ınanmadım halen daha her gıtmemde soruyom hala kız diyo
Gunaydin annisler ,
Bekleyin biz geliyoruz bugun butun mamalari bitiricez bebisimle :))))
günaydınnnnnnn, bitirin bitirin oohhhhhh yarasınnnnyanlış hatırlamıyosam bugün geliyodun sen trye dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?