2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam kizlar bugun doktora gittim,Bebegimi gordum baya buyumus ult.fotograflarina sigmiyo artik cok hareketli muayene ederken bile bi rahat durmadi hala daha oyle ayin 10una seker testi yapilacak benim bakalim ne olucak hayirlisi olsun diyelim

saka maka baya ilerledik artik insanda heyecan giderek artiyo guzel heyecanlar bunlar

oradan cikista bebek arabasi ve yatak baktik bebek arabasi konusunda gercekten karmakarisigim ne olucak bilmiyorum

evet canım bizim kıyafet tamam eksiğimiz yok sadece buyuk ihtiyaçlar kaldı odası , küveti ,puseti falan nevresim takımımız bile var :)

sen baya asmissin kuzum ya bende uyku setini yorgan yastigini aldim havlu setini aldim battaniyelerini aldim bi kac tanede tulum zibin fln aldim diger butun eksikler duruyo :18::18:

etrafımda hep hamıle arkadaşlarım karşı komşum hep duam hepimize zamanında sağlıklı doğmaları aklı başında evlat olmalrı inş. kalabıldıgınce karnında durur bebeğin eğer stres yaparsan anlarmış ve gelmeye çalırmış ama ınsanın elınde olmuyordur tabı Allah yardımcın olsun

sen baya asmissin kuzum ya bende uyku setini yorgan yastigini aldim havlu setini aldim battaniyelerini aldim bi kac tanede tulum zibin fln aldim diger butun eksikler duruyo :18::18:

canım eşim benden hevesli 16 haftalık hamıleyım kızımızın ayakkabısı yok dedi bana sankı doğduda yurumeye başladı yalınayak kaldı kızım :) birgün sadece ayakkabı almaya çarşıya gittim az öncede diyorki çocugumun hiç oyuncagı yokkk gülermisin ağlarmısın

benimkide ugursuzluk getirire takmis kafayi ne guzel iste fazla agirlasmadan almak lazim bizde bebek arabasi ve yatak bakiyoruz bakalim onlari alicaz ben bi begenebilirsem

Cok gecmis olsun cnm.Allah yardimcin olsun. Dikkat et kendine de bebegine de...

benimkide ugursuzluk getirire takmis kafayi ne guzel iste fazla agirlasmadan almak lazim bizde bebek arabasi ve yatak bakiyoruz bakalim onlari alicaz ben bi begenebilirsem

ilk başlarda ben öyleydım oyle ınanıyordum sonra bana dedıkı eşim olacagı warsa her şeyi hazır son aydada olur Allah yaşatmasın dedi 20.haftadan sonra ayrıntılı ultrasondan sonra hamıleleğim sahıcı gelmeye başladı daha rahatım gerisi Allaha kalmış tabii aaa daha yastık yorgan var demiii iyi hatrlattın cancazım

Allaha emanetler canim erken diye almiyoruz ama erkenden de dogabilirler onuda dusunmek lazim Rabbim yardimcimiz olsun bebeklerimizi korusun Evet tatlikomm yorgan yastik var isimiz ne kadar zor ya kendime almaya kalksam simdiye kadar alirdim ama evlat boyle bisey demekki

slm kızlar
Herkez birşeyler almış ama ben kızıma pek birşey almadım eşim le baktık o da kizimiza mavi zibin aldı erkek bebis için mavi dedim oda ne farkeder dedi

Kızlar bugün cook sinirliyim ama nedenini bilmiyorum canım da sıkkın korkuyorum insan çocuk sahibi olunca korkuyor etrafimdan kötü şeyler duyuyorum ya benim çocuğumun başına gelirse diye düşünüp aklim yerinden çıkıyor:84:

hayırlı geceler...bir şey sormak istiyorum özel hastanelerde şeker yüklmesini ortalama kaç para yapıyorlar..hiç bilgisi olan var mı...?

slm kızlar
Herkez birşeyler almış ama ben kızıma pek birşey almadım eşim le baktık o da kizimiza mavi zibin aldı erkek bebis için mavi dedim oda ne farkeder dedi

babasının gönlü erkekten yanaymış galıba mavı giyen kızlar nazar almazmış bizdede 1 tane mavı yelek var merak etme canm kaynanm cınsıyetı bellı değilken ördürtmüştü birde anımız anımıza uymuyo bır alınganız bazen sınırlı olmadık şeye ah şu hormonlar

Yok Cnm eşim için hiç farketmiyor ben hep erkek hissediyorum ama nedenini galiba dogana kadar kız olduğuna inanmiycam.bazen kötü şeyler duyuyorum psikolijim bozuluyor

Yok Cnm eşim için hiç farketmiyor ben hep erkek hissediyorum ama nedenini galiba dogana kadar kız olduğuna inanmiycam.bazen kötü şeyler duyuyorum psikolijim bozuluyor

cancazım bende hep erkek hissettım en başından berı hep maviş şeyler gözumun onune gelirdı ruyamda erkek bebek emzırdım kız ddı ya doktor ınanmadım halen daha her gıtmemde soruyom hala kız diyo

cancazım bende hep erkek hissettım en başından berı hep maviş şeyler gözumun onune gelirdı ruyamda erkek bebek emzırdım kız ddı ya doktor ınanmadım halen daha her gıtmemde soruyom hala kız diyo

Bende oğlum olduğunu görüyordum Cnm hatta rüyamda dr tartışıyorduk dr erkek diyor ben kız bende her gittiğimde cinsiyetini soruyorum

Günaydın kızlar, keyifler nası? bugün istanbul baya sıcak, tek parça elbiseyi atıp altına bi terlik geliyom işe vala, saçlarımıda topluyom tepeye en az sıkıntı verecek şekilde, korkuyorum temmuz ağustos aylarından:18: Allah büyük vericek bi kolaylığını, kızlar ben doktora gittiğimde doğum normal olarak hangi haftalarda gerçekleşir diye sordum oda bana 32-40 arası artık doğum beklenir dedi, biz hesap yapıyoz yok eylül bitçek ekim başı olcak falan diye ama ozamana bile kalmayabiliriz haberiniz olsun, ilk bebişleri olanlar için söylüyom biz tecrübesiz kalıyoz bu konuda, ikinci bebişleri olanlar daha rahattırlar. Yani ben bi hesap yaptım benim 32. haftam 5 ağustosa denk geliyo hani nerde eylül nerde ekimmmmmmm şaka gibi dimi, ne kadar erken, aman diyim hazırlıklı olmakta yarar var benden sölemesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…