Evettt cantalarimizi kapattik bir saat sonra fln cikariz ohh ohhh
Ama birazda cekiniyorum bakalim ucus nasil gecicek burda hava suan 8 derece yagmurlu , sicaklara dayanabilcez mi acaba ?
Günaydın kızlar, keyifler nası? bugün istanbul baya sıcak, tek parça elbiseyi atıp altına bi terlik geliyom işe vala, saçlarımıda topluyom tepeye en az sıkıntı verecek şekilde, korkuyorum temmuz ağustos aylarından:18: Allah büyük vericek bi kolaylığını, kızlar ben doktora gittiğimde doğum normal olarak hangi haftalarda gerçekleşir diye sordum oda bana 32-40 arası artık doğum beklenir dedi, biz hesap yapıyoz yok eylül bitçek ekim başı olcak falan diye ama ozamana bile kalmayabiliriz haberiniz olsun, ilk bebişleri olanlar için söylüyom biz tecrübesiz kalıyoz bu konuda, ikinci bebişleri olanlar daha rahattırlar. Yani ben bi hesap yaptım benim 32. haftam 5 ağustosa denk geliyo hani nerde eylül nerde ekimmmmmmmşaka gibi dimi, ne kadar erken, aman diyim hazırlıklı olmakta yarar var benden sölemesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar dünde ben sepet beşik aldım :)
Günaydın kızlar, keyifler nası? bugün istanbul baya sıcak, tek parça elbiseyi atıp altına bi terlik geliyom işe vala, saçlarımıda topluyom tepeye en az sıkıntı verecek şekilde, korkuyorum temmuz ağustos aylarından:18: Allah büyük vericek bi kolaylığını, kızlar ben doktora gittiğimde doğum normal olarak hangi haftalarda gerçekleşir diye sordum oda bana 32-40 arası artık doğum beklenir dedi, biz hesap yapıyoz yok eylül bitçek ekim başı olcak falan diye ama ozamana bile kalmayabiliriz haberiniz olsun, ilk bebişleri olanlar için söylüyom biz tecrübesiz kalıyoz bu konuda, ikinci bebişleri olanlar daha rahattırlar. Yani ben bi hesap yaptım benim 32. haftam 5 ağustosa denk geliyo hani nerde eylül nerde ekimmmmmmmşaka gibi dimi, ne kadar erken, aman diyim hazırlıklı olmakta yarar var benden sölemesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bursa da kavruluyor hele dün resmen eziyet çektim evde hem dışarıda hem evde.
vallahi ankara da çok sıcak.yanacağız bu hafta. idari izin çıksın da eve gidelim diye bekliyorum valla.
günaydın kızlarrrr:80:
günaydın cnm :) ya harbiden yanıo istanbul acaip bunaltıcı , rabbim hepimize yardım etsinbende izn süresini hesplıyorum ha bire şimdi biz yasal olarak çalışan anneler kaçıncı haftaya kadar çalışabiliolardı son 3 hafta kalana kadr diolarda yani 37. haftaya kadar mı olucak ? bide bakalım yıllık iznimi falan birleştiriim diorum yıllık iznimi kullanmamaya çalışıyorum son ana kadar durup son zamnlarımda kullanmak istiyorum , bakalım duruma göre değişir tabi izinler ....
günaydınlar herkesleretaçyaprakcğım annen ne yemekler yapmıştr şimdi kimbilir kızımla torunum geliyor diye. bütün meyveler sebzeler yemekler senin olsun :) cullucanım bebişinin mobilyaları da çok güzel olmuş. Allahım iyi günler de kullanmayı nasip etsin inşallah.
benm bilgisayarıma bir sey oluyo öğleden sonra sayfaya giremiyorum.tlf dan giriyorum bakiim ne yazmışsınız diye ordan da yazmaya üşeniyorum
kuzum 37+6 dan sonra izine çıkıyoruz. ben de senin gbi düşünüyorum yıllık iznimi kullanmayıp doğumdan önce kullanacağım inşallah. şu ücretli doğum iznini hala çıkarmadılar. dalga geçiyorlar resmen
Bursa da kavruluyor hele dün resmen eziyet çektim evde hem dışarıda hem evde.uyurken bile sırılsıklam kalkıyorum sabahları
sana da günaydın canımmm nbr
sağol canım, amin cümlemize nasib etsin inşallah. ya bilgisiyardaki sıkıntı bendede oluyo, dün oldu öğlenden sonra hiç giremedim, telden girdim bende ama ordanda zor oluyo yaa, demekki genel bi sıkıntı bu ve siteden kaynaklanıyo
iyidir canım nolsun iş güç çalışıyoruz oğluşum da bu gün çok hareketli maşallah ha bire tepikliyo
sen nasılsın canım bebekin nasıl?
biz de iyiyiz çok şükür sıcaklar dışında bi sıkıntımız yok
işe gelmek istemiyorum evimde kalmak istiyorum hep ama para da kazanmak istiyorum nasıl olucak bakalım
işe gelmek istemiyorum evimde kalmak istiyorum hep ama para da kazanmak istiyorum nasıl olucak bakalım
gunaydın herkese ve bebislere. Adige canım 2 basamaklı sayılara ulasmıssın sen 99 gunun kalmıs doguma 9 gunlere insallah hep birlikte
aynen valla tam hislerimi tarif ettin
evet canım ben de az önce farkettimhepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inş. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
bu hisler beni ele geçirmek üzere çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?