2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
biz de iyiyiz çok şükür sıcaklar dışında bi sıkıntımız yok
işe gelmek istemiyorum evimde kalmak istiyorum hep ama para da kazanmak istiyorum nasıl olucak bakalım

al bendende o kadar, ya ben çok zor kalkıyorum sabahları sizinde böle oluyomu çünkü bu sıpa gece uyutmuyo beni, bide sağa sola dönüşlerim zorlandı artık, resmen mıkırdanarak dönüyorum, sevgilim canım kocamda benide uyutmadın tüm gece diyo hahaha ama napıyım valla zorlanıyorum yaaa

günaydın annişler.
bebekleriniz nasıl. rahat duruyorlar mı merak ettim. hareketliler maşşallah.

günaydın tatlişşş, iyi iyi hareketlerden anlaşılıyor, hareketmiii vala durmuyo, içimde bi inşaat çalışıyo sanki, çok şükür, hiç şikayetçi değilim olmıcamdaaaaaaa kızlar hareket ettikçe karnınızı okşayın hissediyomuş bebişler, ben burdayım yanındayım diyinnnn, ay yazarken duygulandım yaa, nası bişi bu hamişlik vala ağlıcam şimdik

bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de çalışmamıza engel bi durum olmasın inş. sen kamudasın sanırım, özel sektörde iznini bile kullandırmak istemiyolar ama benim hiç taviz vermeye niyetim yok. ücretsiz izne belki bırakmam ama doğum iznimi son damlasına kadar kullanıcam inş.

günaydın annişler.
bebekleriniz nasıl. rahat duruyorlar mı merak ettim. hareketliler maşşallah.
evet canım gayet hareketlilier şu sıralar çok şükür ama şunu farkettim. hep sola yatın diyorlar ya varmış bi bildikleri çünkü ben ne zaman sağıma yatsam hareketleri duruyor. sola dönüyorum başlıyo tekmelemeye. sanırım gerçekten kan akımı etkili oluyor.

bbnmki içerde resmn taklalar atıyor. sizide ondan merak ettim herkesmi öle yoksa bnm veelet mi çok fena. karnımı resmen attırıyor dışardan bile belli yani göbiş sallanıyor:)

sağlığımız el versinde çalışalım işallah canlarrr, bi maaş bi maaştır, bende 37. haftama kadar çalışmak istiyorum, para alcam sonuçta, hem hamişim diye kimse bişi demiyo artık böle çalışmak daha keyifli vala hahaha sora babaya sırtımızı yaslıcaz çok zor vala, şimdiden düşünüyom, hatta kenara bişiler koymaya çalışıyom nolur nolmaz diye, napimm kolay değil bebiş gelcek masraf artçak ve işallah bebişlerimiz emerde en az ilk 6 ay mama parası çıkmaz bize hehehe, herşey parayla oluyo napalım yaaa

sağa nedense bnde hiç yatamıyorum zaten. direk bni sola döndürüyor beyfendi :)

bbnmki içerde resmn taklalar atıyor. sizide ondan merak ettim herkesmi öle yoksa bnm veelet mi çok fena. karnımı resmen attırıyor dışardan bile belli yani göbiş sallanıyor:)

benim oğluşum da öyle teyzesi çokkk hareketli bazen içerde egzersiz mi yapıyo diye düşünüyorum yarın yerleri daralınca daha çok hissedecekmişiz dışardan bakınca bile belli oluyo şimdiden

benim oğluşum da öyle teyzesi çokkk hareketli bazen içerde egzersiz mi yapıyo diye düşünüyorum yarın yerleri daralınca daha çok hissedecekmişiz dışardan bakınca bile belli oluyo şimdiden

hepimizinkinin öyle olmasına sevindim :)
bnde bzmkinde bir anormallikmi var diyordum. zıpır bişi olcak diyordum :)
rahatları yerinde oynayıp zızplasınlar bakalım :)

o sefa sürüyor ama bnm bi canımı acıtıyor bazen.
ayaktayken bile atıo tekme aşşağılara doğru sanıom çıkacak :)

acıtıyo dimi ya, benimkide yapıyo onu özellikle sağ tarafıma çok yapıyo benimki, geçen gün markete gidiyoruz eşimle arabadayız inemedim resmen, sağıma bi vurdu, dedim bi 1 dk kendime geleyim resmen ayağa kalkamadım:26:güçlendikçe tekmelerde güçleniyo orası kesin, sora napçaz bakalım, gece hiç uyumayanları biliyorum ben, sabah zombi gibi geliyolardı işe, çıksın artık bu velet yeter diye hahaha şuanki halimiz en iyi halimiz mi yoksammm anammmmm

sağa nedense bnde hiç yatamıyorum zaten. direk bni sola döndürüyor beyfendi :)
ben de hep sağıma yatar uyurum yoksa uyuyamıyorum hala sola alışamadım bi türlü

o sefa sürüyor ama bnm bi canımı acıtıyor bazen.
ayaktayken bile atıo tekme aşşağılara doğru sanıom çıkacak :)
işte o can acısına katlanmaya ANNELİK deniyor sanırım

beni en çok yoran koca göbek

ben de hep sağıma yatar uyurum yoksa uyuyamıyorum hala sola alışamadım bi türlü

işte o can acısına katlanmaya ANNELİK deniyor sanırım

beni en çok yoran koca göbek

ben de sola alışamadım canım yaa :26:

aynen göbeğim öyle bi olmuş ki gören doğuma gidiyorum sanar

bi de uzandıktan sonra kalkarken göbeğimin alt tarafı ağrıyo kızlar sizde de oluyo mu :26:

azönce tuvalate girdim peçete azcık kan gördüm bi damla kadar ne korktum.
galiba totoşum kanadı :) çok acıo. bu kabızlık başa bela:)
inş. da ordan gemşdr o kan.

ben de sola alışamadım canım yaa :26:

aynen göbeğim öyle bi olmuş ki gören doğuma gidiyorum sanar

bi de uzandıktan sonra kalkarken göbeğimin alt tarafı ağrıyo kızlar sizde de oluyo mu :26:

göbek ve şişkinlik hissi kötü yapıyo zor kalkıyorum ben de yerimden
canım sen de daha yavaş hareket et bence acımaz o zaman hızlıysan canını yakıyordur.

azönce tuvalate girdim peçete azcık kan gördüm bi damla kadar ne korktum.
galiba totoşum kanadı :) çok acıo. bu kabızlık başa bela:)
inş. da ordan gemşdr o kan.

hemennnnnnnnnnnn yoksa eğer evde 1 kg kayısı alıyosun tazesinden, sora yemeklerden önce ( sabah öğle akşam olmak üzere ) 3 adet yiyon ve üstüne 1 bardak su içiyon sora yemeğini yiyon, akşam yatmadan öncede ( yani yatmaya yakın ) 3 tane kayısı yiyip üzerine 1 bardak su içiyon ve yatıyon, ertesi gün düzelmeye başlıcak canım, ben çok uğraştım bu meretle, çünkü kan hapıda kabızlık yapıyo, o nedenle ben her gün bu şekilde günümü geçiriyorum düzene girdi çok şükür. birde en az 1,5 lt su iç gün içinde muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…