canım ben bağcılar medicine hospitalde 22,5 a yaptırdımhayırlı geceler...bir şey sormak istiyorum özel hastanelerde şeker yüklmesini ortalama kaç para yapıyorlar..hiç bilgisi olan var mı...?
nabr tatlım nasılsınız bu gün ? :80:
iyiyiz canım, sen nasılsın? bi tek bendemi var acaba az kaldı korkusuarkadaşlara gün geçmiyo banada çok çabuk geçiyo ve hiçbişeyi yetiştiremicem korkusu sardı beni hahaha, çok mu paniğim acaba
biz de iyiyiz çok şükür sıcaklar dışında bi sıkıntımız yok
işe gelmek istemiyorum evimde kalmak istiyorum hep ama para da kazanmak istiyorum nasıl olucak bakalım
günaydın annişler.
bebekleriniz nasıl. rahat duruyorlar mı merak ettim. hareketliler maşşallah.
aynen yaa bende sabahları yatağımdan ayrılmakta çok zorluk çekiyorum uyku güzel havada çok sıcak işe gelesim olmuyo ama dedğin gibi parada kazanmak lazım. şimdi mecbur çalışıyoruz da izin dolunca acaba kullansammı yoksa 1 ay daha çalışıp o izni doğumdan sonrmı kullansam kararsızım. en azından daha çok para almış olurum dıyorum ama sağlığım elverirse tabi. zaten ücretli izin bittikten sonra ücretsiz alıcam oğluma en az 6 aylık olana kadar ben bakıcam ama daha çok para almak daha güzel olur yani.naapcam kararsızım yani.
evet canım gayet hareketlilier şu sıralar çok şükür ama şunu farkettim. hep sola yatın diyorlar ya varmış bi bildikleri çünkü ben ne zaman sağıma yatsam hareketleri duruyor. sola dönüyorum başlıyo tekmelemeye. sanırım gerçekten kan akımı etkili oluyor.günaydın annişler.
bebekleriniz nasıl. rahat duruyorlar mı merak ettim. hareketliler maşşallah.
günaydın tatlişşş, iyi iyi hareketlerden anlaşılıyor, hareketmiii vala durmuyo, içimde bi inşaat çalışıyo sanki, çok şükür, hiç şikayetçi değilim olmıcamdaaaaaaakızlar hareket ettikçe karnınızı okşayın hissediyomuş bebişler, ben burdayım yanındayım diyinnnn, ay yazarken duygulandım yaa, nası bişi bu hamişlik vala ağlıcam şimdik
aynen yaa bende sabahları yatağımdan ayrılmakta çok zorluk çekiyorum uyku güzel havada çok sıcak işe gelesim olmuyo ama dedğin gibi parada kazanmak lazım. şimdi mecbur çalışıyoruz da izin dolunca acaba kullansammı yoksa 1 ay daha çalışıp o izni doğumdan sonrmı kullansam kararsızım. en azından daha çok para almış olurum dıyorum ama sağlığım elverirse tabi. zaten ücretli izin bittikten sonra ücretsiz alıcam oğluma en az 6 aylık olana kadar ben bakıcam ama daha çok para almak daha güzel olur yani.naapcam kararsızım yani.
bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de çalışmamıza engel bi durum olmasın inş. sen kamudasın sanırım, özel sektörde iznini bile kullandırmak istemiyolar ama benim hiç taviz vermeye niyetim yok. ücretsiz izne belki bırakmam ama doğum iznimi son damlasına kadar kullanıcam inş.
evet canım gayet hareketlilier şu sıralar çok şükür ama şunu farkettim. hep sola yatın diyorlar ya varmış bi bildikleri çünkü ben ne zaman sağıma yatsam hareketleri duruyor. sola dönüyorum başlıyo tekmelemeye. sanırım gerçekten kan akımı etkili oluyor.
bbnmki içerde resmn taklalar atıyor. sizide ondan merak ettim herkesmi öle yoksa bnm veelet mi çok fena. karnımı resmen attırıyor dışardan bile belli yani göbiş sallanıyor:)
yetiştirirsin canım yaa daha çoook var bana da geçmiyo
ayyyy hehhe, yerim ben onu, atsın atsın taklaları sefasını sürsün ohhhhhhhhhh
bbnmki içerde resmn taklalar atıyor. sizide ondan merak ettim herkesmi öle yoksa bnm veelet mi çok fena. karnımı resmen attırıyor dışardan bile belli yani göbiş sallanıyor:)
benim oğluşum da öyle teyzesi çokkk hareketli bazen içerde egzersiz mi yapıyo diye düşünüyorum yarın yerleri daralınca daha çok hissedecekmişiz dışardan bakınca bile belli oluyo şimdiden
o sefa sürüyor ama bnm bi canımı acıtıyor bazen.
ayaktayken bile atıo tekme aşşağılara doğru sanıom çıkacak :)
ben de hep sağıma yatar uyurum yoksa uyuyamıyorum hala sola alışamadım bi türlüsağa nedense bnde hiç yatamıyorum zaten. direk bni sola döndürüyor beyfendi :)
işte o can acısına katlanmaya ANNELİKo sefa sürüyor ama bnm bi canımı acıtıyor bazen.
ayaktayken bile atıo tekme aşşağılara doğru sanıom çıkacak :)
acıtıyo dimi ya, benimkide yapıyo onu özellikle sağ tarafıma çok yapıyo benimki, geçen gün markete gidiyoruz eşimle arabadayız inemedim resmen, sağıma bi vurdu, dedim bi 1 dk kendime geleyim resmen ayağa kalkamadım:26:güçlendikçe tekmelerde güçleniyo orası kesin, sora napçaz bakalım, gece hiç uyumayanları biliyorum ben, sabah zombi gibi geliyolardı işe, çıksın artık bu velet yeter diye hahahaşuanki halimiz en iyi halimiz mi yoksammm anammmmm
ben de hep sağıma yatar uyurum yoksa uyuyamıyorum hala sola alışamadım bi türlü
işte o can acısına katlanmaya ANNELİKdeniyor sanırım
beni en çok yoran koca göbek
ben de sola alışamadım canım yaa :26:
aynen göbeğim öyle bi olmuş ki gören doğuma gidiyorum sanar
bi de uzandıktan sonra kalkarken göbeğimin alt tarafı ağrıyo kızlar sizde de oluyo mu :26:
azönce tuvalate girdim peçete azcık kan gördüm bi damla kadar ne korktum.
galiba totoşum kanadı :) çok acıo. bu kabızlık başa bela:)
inş. da ordan gemşdr o kan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?