2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet canım kamudayım izinde sıkıntı yok ama ben çalışabildiğim kadar çalışıp izinlerimi oğluşumla geçirmek istiyorum. yıllık izin felande kullanıcam ücretliden sonra. hiçbirini kullanmıyorum hepsi oğluşuma kalsın dıye :) özel sektörde sorun var cnm evet. arkadaşım doğum yaptı bebeği iki aylık daha bir ayı var kullanacak ama adamlar işe çağırmış. kızım durmuyo dıye zar zor ikna etmiş ramazandan sonra başlıycak. özelde çalışanların işi zor yani Allahım kolaylık versin.
tekmelere gelince benim oğluşumda maşallah çok hareketli sabah tekme atmadı resmen uçurdu yani yatakta onu izledim işe geç kaldım hehehe :)

kan hapına yeni başladım ondan mı olmuş kabızlığım.
yaparım cnm saolasın. :)
su çok içiyorum zaten ):

evet ya emsinler ilk 6 ay hem sağlıkları için hemde masraf olmasın demi :) ben emzireceğim anın hayalini kuruyorum ya içim kıpır kıpır oluyo inşallah başarabilirim kolayca emzirmeyi. korkuyorum almıycak ağlıycak diye ya beceremezsem dıye. geçen gün rüyamda emziriyodum oğlumu o kadar güzeldiki :) sonra bi bebek daha çıkıyo ortaya oda kızmış ikizim olmuş hahaha :)

tabikide emsinler canım, inşallah, emer sen merak etme, ya bizim arkadaş 8 aylık doğum yaptı, biraz strese girmiş ve akşam suyu geliyo hop hastaneye ve doğum yapıyo ama bu arada bebiş çok sağlıklı erken doğum olarak adlandırmıyolarmış kesinlikle annecinin yanındaydı ben gittiğimde, neyse ben bunu görmeye gittim gördüklerimi anlatayım size bu minnakkk prenses açmış ağzını annesinin memesini emiyo yaa, akşam doğum yaptı ve ben ertesi gün öğlende gittim gördüm, yani dersinizki nerden bilio bu bebiş emmeyi ama biliyo işte, Allahın hikmeti dün gece karnında olan çocuk şimdi kucağında ve resmen cog cog emmeye çalışıyo, arkadaşın göğüs ucu yoktu bi tek o sıkıntısı vardı, onada yalancı uç takmışlar ama emiyodu yavrum, bi görseniz şaşarsınız, Allahım sen nelere kadirsin. O yüzden korkma hiç herşey kendiliğinden gelişçek, yeterki sütümüz olsun bol bolllll

o sefa sürüyor ama bnm bi canımı acıtıyor bazen.
ayaktayken bile atıo tekme aşşağılara doğru sanıom çıkacak :)

evet ya banada çok oluyo bazen ayaktayken bi vuruyo ahh diyorum eşim koşa koşa yanıma geliyo nooldu dıyo bende bişey yok yaramaz oğlun tekme attı ama canımı cok acıttı dıyom :) çıkacak sanıyo insan aynen yaa

valla şu anki halimiz nasıl bilmiyom ama ilerde uyuyamayacağımız kesin :) hafta sonu iş yaptım yoruldm azıcık yatayım dedım ama sağolsun tekmeleriyle uyutmadı paşa. kalk dedim kendime uyutmayacak seni bu yaramaz :) bide geceleri tam dalıyom eşimin gülmesine uyanıyom yaa. elini karnıma koymuş tekme dinliyo :) bizim oğlan vurdukça bu gülüyo. tekmelere değılde gülmelere uyanıyom sonra bende başlıyom gülmeye hahaha :)

azönce tuvalate girdim peçete azcık kan gördüm bi damla kadar ne korktum.
galiba totoşum kanadı :) çok acıo. bu kabızlık başa bela:)
inş. da ordan gemşdr o kan.

canım dikkat et kabız olduysan totoşundan gelmiştir. cullucanın kürü uygula bi sıkıntı kalmaz inş

arkadaslar sizinde zaman zaman nefes darlığınız oluyomu cok daralıyorm bvazen bide havalarda sıcak aksam zor uyudm sıcaktan bu yaz da cok sıcak olcakmıs napcz bılmem

Nasilsiniz kizlar??
Haziran annelerinin dogum hikayelerini okudum bende cok tuhaf oldum insan hemen dogurmak istiyor :) 5 gün sonra haziranda bitiyor temmuz geliyor ayyy yavas yavas geliyormu günümüz ne :) allahim sagliklica kavusmayi nasip etsin bebislerimize insaallah birde 2013 ekim annelerinin dogum hikayeleri topigi acildiginda tamam artik ben iyce heycanlanirim

ayy stres yapmamak lazım desene rahat olalım erken gelmesin kuzucuklar. ya işte annelik iç güdüsü galiba duyuyorum emmedi almadı yk sütüm yetmedi. korkuyorum haliyle ama bi yanımda dıyokı korkma cok sütün olacak ve bebiş cop cop emecekkk :) inşallahhhh Allahımm sağ salim kucağımıza alırız. yaklaştıkça hasretı sarıyo. karnımı hoplattıkca acaba sen nasıl bişeysin dıye soruyom cok merak edıyom yaa sizde öyle misiniz kızlar

bizde de biliyosundur belki doğum izni sonrası 6 ay gelmeme hakkın var ücretsiz olarak ama malum onu kullanabilen çok az kişi var.
onda gözüm yok ama doğum iznimde de gelemem arkadaş kızımı bırakıp, kimse kusura bakmasın

benim son zamanlardaki meşhur sorum acaba neye benziyo nasıl bişey

arkadaslar sizinde zaman zaman nefes darlığınız oluyomu cok daralıyorm bvazen bide havalarda sıcak aksam zor uyudm sıcaktan bu yaz da cok sıcak olcakmıs napcz bılmem

fazla hızlı konuştuğum zaman, biraz hızlı yürüdüğüm zaman ve 10 merdiven çıktıktan sonra nefesim kesiliyo benimde, normal bunlar hep, son aylara doru dahada artacak o nedenle hareketlerimizi dahada yavaşlatıcaz mecburen çünkü bebişe çalışıo bitane damar o nedenle de biz nefes zorluğu çekiyoruz.

Slm anneler
nasılsınız benim kız da bu aralar fazla oynamıyor
bu aralar Cnm birşey istemiyor arada meyve yiyorum o kadar
acaba ondan mı pek oynamıyor istahim kesildi resmen
bide ben hiç ilaç kullanmıyorum

iyiyiz canım, sen nasılsın? Bi tek bendemi var acaba az kaldı korkusuarkadaşlara gün geçmiyo banada çok çabuk geçiyo ve hiçbişeyi yetiştiremicem korkusu sardı beni hahaha, çok mu paniğim acaba

bazen bende tedirgin oluyorum ramazanda alışverişe başlasam diyorum o da zor gb gözüküo benden başka alışverişe gideceğim herkese oruçla bu sıcakta çok zor olucak o yüzden biraz sıkıntılı yani bakalım bi ara bulucaz artık napalım

doğrudur cnm özelde kullandırmazlar işten çıkarırlar. sende bari son üç haftaya kadar çalışda doğumdan sonra kızınla daha çok vakit gecir annesi küçücük oluyolar yaa insan bırakıp gelmeye kıyamaz

Slm anneler
bu aralar Cnm birşey istemiyor arada meyve yiyorum o kadar

kötü düşünme cAnm birgünleri öbürünü tutmuyokı bi gün cok hareketliler birgün degiller ama benmkı genelde aksam hareketlenıyo

slm anneler
bu aralar cnm birşey istemiyor arada meyve yiyorum o kadar

canım geçen hafta bende bir ara bişeyler yiyemiyodum , doktora söyleyince yemek yiyemediğinde vitamin almalısın dedi ki benim doktorum zaten gerekmedikçe asla vitamin dahi olsa böyle ilaçlara karşı biri , bu yüzden sende bi doktorunla konuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…