bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de çalışmamıza engel bi durum olmasın inş. sen kamudasın sanırım, özel sektörde iznini bile kullandırmak istemiyolar ama benim hiç taviz vermeye niyetim yok. ücretsiz izne belki bırakmam ama doğum iznimi son damlasına kadar kullanıcam inş.
evet canım gayet hareketlilier şu sıralar çok şükür ama şunu farkettim. hep sola yatın diyorlar ya varmış bi bildikleri çünkü ben ne zaman sağıma yatsam hareketleri duruyor. sola dönüyorum başlıyo tekmelemeye. sanırım gerçekten kan akımı etkili oluyor.
hemennnnnnnnnnnn yoksa eğer evde 1 kg kayısı alıyosun tazesinden, sora yemeklerden önce ( sabah öğle akşam olmak üzere ) 3 adet yiyon ve üstüne 1 bardak su içiyon sora yemeğini yiyon, akşam yatmadan öncede ( yani yatmaya yakın ) 3 tane kayısı yiyip üzerine 1 bardak su içiyon ve yatıyon, ertesi gün düzelmeye başlıcak canım, ben çok uğraştım bu meretle, çünkü kan hapıda kabızlık yapıyo, o nedenle ben her gün bu şekilde günümü geçiriyorum düzene girdi çok şükür. birde en az 1,5 lt su iç gün içinde muhakkak
sağlığımız el versinde çalışalım işallah canlarrr, bi maaş bi maaştır, bende 37. haftama kadar çalışmak istiyorum, para alcam sonuçta, hem hamişim diye kimse bişi demiyo artık böle çalışmak daha keyifli vala hahahasora babaya sırtımızı yaslıcaz çok zor vala, şimdiden düşünüyom, hatta kenara bişiler koymaya çalışıyom nolur nolmaz diye, napimm kolay değil bebiş gelcek masraf artçak ve işallah bebişlerimiz emerde en az ilk 6 ay mama parası çıkmaz bize hehehe, herşey parayla oluyo napalım yaaa
kan hapına yeni başladım ondan mı olmuş kabızlığım.
yaparım cnm saolasın. :)
su çok içiyorum zaten ):
evet ya emsinler ilk 6 ay hem sağlıkları için hemde masraf olmasın demi :) ben emzireceğim anın hayalini kuruyorum ya içim kıpır kıpır oluyo inşallah başarabilirim kolayca emzirmeyi. korkuyorum almıycak ağlıycak diye ya beceremezsem dıye. geçen gün rüyamda emziriyodum oğlumu o kadar güzeldiki :) sonra bi bebek daha çıkıyo ortaya oda kızmış ikizim olmuş hahaha :)
o sefa sürüyor ama bnm bi canımı acıtıyor bazen.
ayaktayken bile atıo tekme aşşağılara doğru sanıom çıkacak :)
valla şu anki halimiz nasıl bilmiyom ama ilerde uyuyamayacağımız kesin :) hafta sonu iş yaptım yoruldm azıcık yatayım dedım ama sağolsun tekmeleriyle uyutmadı paşa. kalk dedim kendime uyutmayacak seni bu yaramaz :) bide geceleri tam dalıyom eşimin gülmesine uyanıyom yaa. elini karnıma koymuş tekme dinliyo :) bizim oğlan vurdukça bu gülüyo. tekmelere değılde gülmelere uyanıyom sonra bende başlıyom gülmeye hahaha :)acıtıyo dimi ya, benimkide yapıyo onu özellikle sağ tarafıma çok yapıyo benimki, geçen gün markete gidiyoruz eşimle arabadayız inemedim resmen, sağıma bi vurdu, dedim bi 1 dk kendime geleyim resmen ayağa kalkamadım:26:güçlendikçe tekmelerde güçleniyo orası kesin, sora napçaz bakalım, gece hiç uyumayanları biliyorum ben, sabah zombi gibi geliyolardı işe, çıksın artık bu velet yeter diye hahahaşuanki halimiz en iyi halimiz mi yoksammm anammmmm
azönce tuvalate girdim peçete azcık kan gördüm bi damla kadar ne korktum.
galiba totoşum kanadı :) çok acıo. bu kabızlık başa bela:)
inş. da ordan gemşdr o kan.
tabikide emsinler canım, inşallah, emer sen merak etme, ya bizim arkadaş 8 aylık doğum yaptı, biraz strese girmiş ve akşam suyu geliyo hop hastaneye ve doğum yapıyo ama bu arada bebiş çok sağlıklı erken doğum olarak adlandırmıyolarmış kesinlikle annecinin yanındaydı ben gittiğimde, neyse ben bunu görmeye gittim gördüklerimi anlatayım sizebu minnakkk prenses açmış ağzını annesinin memesini emiyo yaa, akşam doğum yaptı ve ben ertesi gün öğlende gittim gördüm, yani dersinizki nerden bilio bu bebiş emmeyi ama biliyo işte, Allahın hikmeti dün gece karnında olan çocuk şimdi kucağında ve resmen cog cog emmeye çalışıyo, arkadaşın göğüs ucu yoktu bi tek o sıkıntısı vardı, onada yalancı uç takmışlar ama emiyodu yavrum, bi görseniz şaşarsınız, Allahım sen nelere kadirsin. O yüzden korkma hiç herşey kendiliğinden gelişçek, yeterki sütümüz olsun bol bolllll
evet canım kamudayım izinde sıkıntı yok ama ben çalışabildiğim kadar çalışıp izinlerimi oğluşumla geçirmek istiyorum. yıllık izin felande kullanıcam ücretliden sonra. hiçbirini kullanmıyorum hepsi oğluşuma kalsın dıye :) özel sektörde sorun var cnm evet. arkadaşım doğum yaptı bebeği iki aylık daha bir ayı var kullanacak ama adamlar işe çağırmış. kızım durmuyo dıye zar zor ikna etmiş ramazandan sonra başlıycak. özelde çalışanların işi zor yani Allahım kolaylık versin.
tekmelere gelince benim oğluşumda maşallah çok hareketli sabah tekme atmadı resmen uçurdu yani yatakta onu izledim işe geç kaldım hehehe :)
ayy stres yapmamak lazım desene rahat olalım erken gelmesin kuzucuklar. ya işte annelik iç güdüsü galiba duyuyorum emmedi almadı yk sütüm yetmedi. korkuyorum haliyle ama bi yanımda dıyokı korkma cok sütün olacak ve bebiş cop cop emecekkk :) inşallahhhh Allahımm sağ salim kucağımıza alırız. yaklaştıkça hasretı sarıyo. karnımı hoplattıkca acaba sen nasıl bişeysin dıye soruyom cok merak edıyom yaa sizde öyle misiniz kızlar
arkadaslar sizinde zaman zaman nefes darlığınız oluyomu cok daralıyorm bvazen bide havalarda sıcak aksam zor uyudm sıcaktan bu yaz da cok sıcak olcakmıs napcz bılmem
iyiyiz canım, sen nasılsın? Bi tek bendemi var acaba az kaldı korkusuarkadaşlara gün geçmiyo banada çok çabuk geçiyo ve hiçbişeyi yetiştiremicem korkusu sardı beni hahaha, çok mu paniğim acaba
bizde de biliyosundur belki doğum izni sonrası 6 ay gelmeme hakkın var ücretsiz olarak ama malum onu kullanabilen çok az kişi var.
onda gözüm yok ama doğum iznimde de gelemem arkadaş kızımı bırakıp, kimse kusura bakmasın
Slm anneler
nasılsınız benim kız da bu aralar fazla oynamıyor
bu aralar Cnm birşey istemiyor arada meyve yiyorum o kadar
acaba ondan mı pek oynamıyor istahim kesildi resmen
bide ben hiç ilaç kullanmıyorum
good mornıınngggg
slm anneler
nasılsınız benim kız da bu aralar fazla oynamıyor
bu aralar cnm birşey istemiyor arada meyve yiyorum o kadar
acaba ondan mı pek oynamıyor istahim kesildi resmen
bide ben hiç ilaç kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?