2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

aynen vala, yasal hakkım o benim, çok istiosa çıkarsın işten tazminatımı da alırım sora işe iade davası açar yine aynı yerde çalışırım paşa paşa ahahaha hatta maddi durumum elverirse 6 ay ücretsiz bile kullanırım bi dilekçeye bakar onlardan izin isteyen yok zati, haklarınızı iyi öğrenin kızlar ona göre

Bu aralar iyi besleniyorum korkuyorum bebeğim zayıflar diye

zorla ye zulum şuan bız ne yersek ondan beslenıyorlar bak 2 gundur ağzımın içi yara resmen canım acıyor bırşey yerken lokmayı ağzımda çevırrıken ama yiyorum acı ceke ceke dıyorumkı bu kız doğsun oruç tutcam okdar bktım kıııııııız yemek yemekten sevmıyom yemek yemegi

mrhb kızlar napıyorsunuz sıze bı haberım sımdıye kadar bı oglusum olacagını sanıyordum dktr oyle demıstı sımdı ıse 6 aydan sonra bı kız annesı olacagımı ogrendım cok saskınım ya saglıklı sıhhatlı dogsunda baska bısey ıstemıyorum ya ben kızımı susler pusler gezmelere gotururum artık

111: günaydinn tatlimmm nasilsin bebisinle??

bugün içim kıpır kıpır uyandım musmutlu büşraam bugün daha başka sankı belkıde artık kocaman bır hamıle olduk ve alıştık bu duruma sen nasılsın nasıl gıdıyorrr beslenmen :)) miniği çok yorma

Yiyemiyorum meyve yiyorum dr gitmek istiyorum ama5 gün sonra iğne vurulacam iğneden sonra gideyim diyorum

Cnm ben vitamini iki hafta önce biraktim kan testi yaptırdım vitamin yüksek çıkmıştı dr bırak dedi :26:

Slm anneler
nasılsınız benim kız da bu aralar fazla oynamıyor
bu aralar Cnm birşey istemiyor arada meyve yiyorum o kadar
acaba ondan mı pek oynamıyor istahim kesildi resmen
bide ben hiç ilaç kullanmıyorum
canım benim yemeye çalışman lazım ama yiyemiyosanda bi vitamin takviyesi şart çünkü bebişin senin depoları eritio şuanda merak etme o yine gelişir, alır kilosunu senin yemenle onun kilosunun ilgisi yok, senin yiyememen sana zararlı çünkü doğum sonrası vitamin eksikliği çıkacak eğer böyle giderse, sen güçsüz düşüceksin, elevit al günde bi tane iç tok karnına hiçbir zararı yok bunun, aksine yararlı sen bilirsin tabiki yinede.

hu hu huuuuuuuuuuu kimseler yok mu
ben burdayımmmmmmmmmmmmmmm

good mornıınngggg
ay ne günaydını yaaaa, ben şuanda masamda öğlen yemeğimi yiyommm haha, birileri uyumuş uyumuş totosunu büyütüp geldi hahaha

bulcaz canım bulcaz, çok bişi almaya gerek yok önemli şeyleri alalım yeter, çıplak kalmazlar merak etme, ramazanda gitsende yarım gün şeklinde yaparsan belki sıkıntı olmaz oruçlulara, belki hava serin olcak belli mi olur, geçen sene ramazan çok güzel geçmişti, Allahın bi yağmur yağdırmasına bakar takma kafana, zati bu alışveriş 2 tam günde bitçek bişi tabi abartmaz sadece gerekli şeyleri alırsan hehehe

ne işten çıkarması kızzzz, olurmu hiç öle şey, çıkarsa bile işe iade davası açar gelir yine çalışırsın, korkmayın kızlar böle şeylerden, haklarınızı iyi öğrenin yeter, ben vala günün son saatlerini dolanarak geçiriyorum, günde 7,5 saatten fazla çalıştıramazlar beni iş aksıyosada aksıyo kendileri düşünsünler 6. ayı bitirmişim geriye ne kalmış ki hehehe, raaddd olunnnn

biz öğle yemeğine çıkıcaz cnm oğluşumla:) sen yeni kalktın galiba
hee yeni kalkmış tabi, totosunu büyütüp gelmişşşşşşşşşşşşşşşşş

anammm işte bu şok haber, günün şokuuuuuu olsun canım prenses geliyo yani, hadi bakalım hayırlısı olsun, şaşkınlığını anlayabiliyorum şimdi bana kızın olcak deseler vala bende küt bayılırdım hehehe

Ooohhh ohhh tadini cikar sezinimm evet artik büyüyoruz kiz.bizde iyiyiz cok sükür tatlim benim oglumda masaallah hic durmuyor aman durmasinda cok güzel oluyor.ama beslenmeye gelince biliyorsindur diyetteyim zorlaniyorum bazen asiri yemek yeme hissi geliyor birden dur demek cok zor oluyor ama mecburum cok kilo aldim cook zaten suanda tek sorunum kilo

Cnm şaşırdım biraz acaba bizim bebisinde cinsiyeti degisirmi galiba dogana kadar ben kız olduğuna inanmayacagim sen ne hissediyordun Cnm

ne diyosun fasulye SEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN hep bu durumdan korktum gecede zulumla bunu konuştuk benım kız ama ben erkek hıssettım kıızzzzzz herşeyımız pembiş naparız erkek derse taç bandını oğlana takarım artık ya kafasına ya...

cullucancımm dun gunduz 3 saat uyudum valla ee gece uyku tutmadıııı sabahta malum kıızzz aynen totoş büyüdüüü gidiyooooooooo göbekten önce

cok komık olur walla allahtan ben fazla kıyafet almamıstım aldıklarımıda her ıkı cınsten gıyebılır o yönden yırtık babamız sımdıden basladı ben kızımı kımseye vermıyecegım tursusunu kuracagım demeye

ayyyy hakkaten yaa, şimdi düşünüyorumda ben herşeyini mavişli yeşilli aldım bitek odası krem hahaha, vala bomba olurdu hee, bizimki başından beri erkek geçen cuma gittiğimde yine sordum bida bakın dedim, bida baktı, yok yok tamam artık %100 erkek bu daha ne istiyonuz diyip pipisini gösterdi hahahaa

sorma ne saskınlık ne saskınlık ya doktr bırde yuzde 90 erkek demıstı ne guldum ama kızım oyun oynamıs bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…