cullucancımm dun gunduz 3 saat uyudum valla ee gece uyku tutmadıııı sabahta malumkıızzz aynen totoş büyüdüüü gidiyooooooooo göbekten önce
ayyyy hakkaten yaa, şimdi düşünüyorumda ben herşeyini mavişli yeşilli aldım bitek odası krem hahaha, vala bomba olurdu hee, bizimki başından beri erkek geçen cuma gittiğimde yine sordum bida bakın dedim, bida baktı, yok yok tamam artık %100 erkek bu daha ne istiyonuz diyip pipisini gösterdi hahahaa
yat canım benim yat zaten, evde olmanın ve hamiş olmanın keyfi başka türlü çıkmaz zati, bende evde olsam aynısını yapardım ne zaman istiyosam o zaman kalkardım, sora arıcaz bu uyuduğumuz günleri, boşver sen tadını çıkar, yayıl gitsin, bi o tarafa devril bi bu tarafabişi olmaz totoşta küçülür sora napalım hem totoş güzel duruyo biz hatunlarda hahaha
ayyyy hakkaten yaa, şimdi düşünüyorumda ben herşeyini mavişli yeşilli aldım bitek odası krem hahaha, vala bomba olurdu hee, bizimki başından beri erkek geçen cuma gittiğimde yine sordum bida bakın dedim, bida baktı, yok yok tamam artık %100 erkek bu daha ne istiyonuz diyip pipisini gösterdi hahahaa
benim kociş te totoşumu göstererek bu kilolar sana çok yakıştı hiç verme diyo
Kızlar çok sıkıcı bir gün
Ooohhh ohhh tadini cikar sezinimm evet artik büyüyoruz kiz.bizde iyiyiz cok sükür tatlim benim oglumda masaallah hic durmuyor aman durmasinda cok güzel oluyor.ama beslenmeye gelince biliyorsindur diyetteyim zorlaniyorum bazen asiri yemek yeme hissi geliyor birden dur demek cok zor oluyor ama mecburum cok kilo aldim cook zaten suanda tek sorunum kilo[/QUOT
bir doğsunlar zaten kııııııııız herşeyden mahrum kaldık evden dışarı çıkmıyorum dışarı sıcak dıye eve kapandım kı fıldır fıldır gezerdım ama değer kucagımıza alıcaz bakıcak bıze bizden beslenecek bunların haylı yetiyo ben ilk defa bu yaz trabzondayım memleketıme gıdmedm çakıldım kaldım buraya aahh aahhh ablacıgım kolı yapıp yollucak egenın güzel sebzelerinden dun diğer topıkte yazmışlar canm stedi burda hiç bişey yok karalahanadan baaşka ıyyy
Bak ne güzel ablan yolliyacakmis canim sanslisin..evet zaten bi dogsalardi cok sabirsiziz biz kiz :) hemen dogsun bitsin istiyoruz ama bu aralar gercekten bende eve kapandim ayyy bizden beslencekler dedin ya icin eridi canim ya ayy cok güzel olacak insaallah cok
kıız eşim hep erkek isterdı flört zamanlarımızda hamıle kaldım narinim geliyor dedı nerden bılıyon erkek olacak ben öyle hissediyorum dedım sen dışardan ne hissedicen o benım içimde dedim kız olsun benı daha cok sevsın dedı kızlar babacı olur ya diye diye kız yaptı ee ben erkek hıssedıyodum acaba ultrason yanılır mıki diyorum halen daha her gıtmemde soruyorum doktora once bı bakalım altına hala kızmı diyecullucannncazım odasını paylaşırmısın bizimleeee
iyi temennileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun kızlar.benim ilk doğumumda erken olmuştu.rahim bebeği taşımıyormuş.ilkinde 29.haftada böyle olmuştum hastanede yata yata serumlarla 6 hafta tutuldu şimdi 19 dan sonra başladı.ayağa kalktığımda kasılmalarım başlıyo.suyum fazla bebeğim iri.ve şimdiden aşağı inmiş.2 haftaya kadar bişey olmazsa yatacam yine hastaneye.inşallah kimse yaşamasın böyle sorunları.bebeklerinin cicilerini alan arkadaşlar inş iyi günlerde kullansınlar melekleriyle.bende tedbirli davranıp bitirmiştim alışverişimi
zayıftın ozaman hamılelıkten önce bıraz etlı butlu olunca kılo yakışmıştır lopez totoşlu oldugum için normaldeeee eee görmüyom arkamı zaten sorun değil
Selam kızlar...
oğluşumla bana da yer var mı teyzeleri....?
hehehe, kız babası olmak başka bişi, biz 3 kız kardeşiz o yüzden bilirim babaya olan bağlılığı, babamda hep gurur duymuştur bizimle, hayırlı evlat olsunlar, kız erkek çok önemli değil, hayırsız olduktan sonaa gerisi boşşş
paylaşayım tabi canım, dün paylaşmıştım sen kaçırdın büyük ihtimal, al bakalımmmmEki Görüntüle 742544 Eki Görüntüle 742545 Eki Görüntüle 742546
deme öyleeeee ama sen böyle olursan kızında surat asar içerde aç kral fm iaç pencerelerı temız hava gelsın arada ben içiyom yap bır kahve kendıne komşun falan yok mu çağırıver silkelen zuluuuuuuuuuuuuuuuuuuum
herzamannnnnnn, slm hoşgeldin, nası keyifler, hangi şehirden katılıyon bakalım aramızaaaa
Selam kızlar...
oğluşumla bana da yer var mı teyzeleri....?
Komsum yada arkadaşım yok buraya yeni geldik kahve çay kola bunları hiç sevmem hiç te içmem ki herhalde yalnizliktan sıkılıyorum Cnm kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?