2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
cullucancımm dun gunduz 3 saat uyudum valla ee gece uyku tutmadıııı sabahta malum kıızzz aynen totoş büyüdüüü gidiyooooooooo göbekten önce

yat canım benim yat zaten, evde olmanın ve hamiş olmanın keyfi başka türlü çıkmaz zati, bende evde olsam aynısını yapardım ne zaman istiyosam o zaman kalkardım, sora arıcaz bu uyuduğumuz günleri, boşver sen tadını çıkar, yayıl gitsin, bi o tarafa devril bi bu tarafa bişi olmaz totoşta küçülür sora napalım hem totoş güzel duruyo biz hatunlarda hahaha

valla canım ben de her gittiğimde onaylatıyorum bi de 3 dr a gösterdim üçü de erkek dedi yani artık değişmez heralde :26:

benim kociş te totoşumu göstererek bu kilolar sana çok yakıştı hiç verme diyo

kıız eşim hep erkek isterdı flört zamanlarımızda hamıle kaldım narinim geliyor dedı nerden bılıyon erkek olacak ben öyle hissediyorum dedım sen dışardan ne hissedicen o benım içimde dedim kız olsun benı daha cok sevsın dedı kızlar babacı olur ya diye diye kız yaptı ee ben erkek hıssedıyodum acaba ultrason yanılır mıki diyorum halen daha her gıtmemde soruyorum doktora once bı bakalım altına hala kızmı diye cullucannncazım odasını paylaşırmısın bizimleeee

iyi temennileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun kızlar.benim ilk doğumumda erken olmuştu.rahim bebeği taşımıyormuş.ilkinde 29.haftada böyle olmuştum hastanede yata yata serumlarla 6 hafta tutuldu şimdi 19 dan sonra başladı.ayağa kalktığımda kasılmalarım başlıyo.suyum fazla bebeğim iri.ve şimdiden aşağı inmiş.2 haftaya kadar bişey olmazsa yatacam yine hastaneye.inşallah kimse yaşamasın böyle sorunları.bebeklerinin cicilerini alan arkadaşlar inş iyi günlerde kullansınlar melekleriyle.bende tedbirli davranıp bitirmiştim alışverişimi

hehehe, kız babası olmak başka bişi, biz 3 kız kardeşiz o yüzden bilirim babaya olan bağlılığı, babamda hep gurur duymuştur bizimle, hayırlı evlat olsunlar, kız erkek çok önemli değil, hayırsız olduktan sonaa gerisi boşşş
paylaşayım tabi canım, dün paylaşmıştım sen kaçırdın büyük ihtimal, al bakalımmmmEki Görüntüle 742544 Eki Görüntüle 742545 Eki Görüntüle 742546

ahh canımm ilk çocugun kaç yaşında hepiimiz farlı sıkıntılar yaşadık hayatımız boyunca ama annelıkle ılgılı problemler daha sarsıcı oluyor inş Allaın ıznıyle doğar doğuncada sağlııgına hemen kavuşuverir

cullucan sanırım ben kafayı yedım kız görduk ya bunlar ben o başka arkadaş sanıyorum uyumak yaramadı bana uyanamadım hala haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyy bızde 3 kıız kardeşiz ben en küçük babacıgımız kaybettık 1 yıl önce çok düşkündük bizdeee (((((((((

Komsum yada arkadaşım yok buraya yeni geldik kahve çay kola bunları hiç sevmem hiç te içmem ki herhalde yalnizliktan sıkılıyorum Cnm kimsem yok

herzamannnnnnn, slm hoşgeldin, nası keyifler, hangi şehirden katılıyon bakalım aramızaaaa

hoşbulduk canım iyiyiz nasıl olsun sıcaklarla uğraşıyoruz... okuldan geldik teyzelerimize bi bakalım dedik uzaktan takip ediyorduk ama bu sefer sohbete dalalım dedik...bir yandan da acıktık ama yorulduk dinlenelim sonra doyururuz karnımızı... Kahramanmaraştan katılıyoruz canım aranıza...

sizler nasılsınız?

kızlar kımler umranıyeden bı bulusma duzenyelım tanıyalım bırbırımızı güzel arkadaslıklar olusur belkı :)

Komsum yada arkadaşım yok buraya yeni geldik kahve çay kola bunları hiç sevmem hiç te içmem ki herhalde yalnizliktan sıkılıyorum Cnm kimsem yok

anlattım daha once bende yalnız sayılırım bazen baolkondan gezmeye gıdenlerın arkasından bakıyoom benım gurbetçı arkadaşlar edınmiştim onlarda yaz tatılınde annelerının yanlarına gıttıler memleketlerıne eşiimin akrabalarınıda salla salla vur çuvala kımı arkadaşlarım eşimin arkadaş grubu var eşleri çok tatlı kaynaşmıştık hemen buralılar eee onlarda çalışan kadınlar gunduz işteler akşamları eşim yorgun olmazsa toplanıyoruz ee bende netın başında burası olmasa muhabbet etmeyı unutcam yalnız değilsin yanı senın gıbı olanlar çook hangı şehrdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…