2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Allah yardımcın olsun canım umarım saglıkla gelir bebegin

ay hahaha çok güldürdün beni hamişlikten canım minik unutkanlıklar başladı bizde normalllllllllllllllllllll, başınız sağolsun canım, allah sizlere uzun ömürler versin inşallah

başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin

Komsum yada arkadaşım yok buraya yeni geldik kahve çay kola bunları hiç sevmem hiç te içmem ki herhalde yalnizliktan sıkılıyorum Cnm kimsem yok
ay canım yaa, kitap okumanı tavsiye ederim ozaman sana bol bol vakit nası geçer bilemezsin, ben çalışmıyo olsam onu yapardım vala, acayip seviyorum okumayı ama işten fırsat buldukça işte. dvd vs izleyebilirsin, yada bizimle takıl işteeee

hımmm orasıda sıcak demekki, istanbulda fena bugün klima yetmiyo vala o kadar yani, zaten uzaktan takip eden çok var şuanda bile sayfanın altında 9 üye 7 ziyaretçi diyo hehe, onllarda senin gibi arkadan okuyolar sadece çok şükür iyiyiz, çalışırken birazcık zor oluyo bu hamişlik ama idare ediyoz işte, şu ayaklar şişmeseeeee

kızlar kımler umranıyeden bı bulusma duzenyelım tanıyalım bırbırımızı güzel arkadaslıklar olusur belkı :)
avrupa yakası canım ben ama istanbul işte başka kimler var ümraniyeden bilmiyom yazarlar sana cevap

ay hahaha çok güldürdün beni hamişlikten canım minik unutkanlıklar başladı bizde normalllllllllllllllllllll, başınız sağolsun canım, allah sizlere uzun ömürler versin inşallah

amin cancazım o konuya hiç girmiyeyim Allah kımseyı dağ gibi babasız bırakmasın darmadağın olduk ondan sonra toparlanamdık anı olmuştu burnumun dıregi sızlar nezaman ansam bırde başka erkek olmadıgı için abım rkek kardeşim ....dunyanın kuralı doğana sevınıyosun ölene uzuluyorsun.... kıııızz b12 eksıklıgımı yaşıyom acep eyvahh şişman ve unutkan oldum bir gözlüğüm eksik

öyle canım sabah okula geçerken 34 derece gösteriyordu.... şimdi gelirken bakmadım...klimayı da açmaya korkuyorum çarpıyorda accık beni..rahatsız ediyo...kapı pencere sonuna kadar açık ama o da kar etmiyo...çalışırken hamişlik çok zor canım..çok şükür benim çok güzel denk geldi..kaldı 3 günüm..gün sayar oldum..seneye de sadece seminer dönemine katılıp sezonu kapatacağım nasipse...

ben de avrupa yakasındaydım evlendım buraya geldım kımsem yok arkadaslarımlada gorusemıyorum eskısı gıbı ıns cıkar bı kac kısı

kızlar hep bebişe bişyler aldım bn kendime daha hiçbişey almadım. ne aalmamız lazım bizm?

ya ne alcan gitçen doğurcan gelcen işte hehehe, şaka şaka al bakalım sana minik bir liste, kendine göre uyarlarsın artık bunu
[TABLE="width: 618"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 824, bgcolor: yellow"]ANNE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]HİJYENİK KADIN PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]EMZİRME ÖRTÜSÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]EMZİRME SÜTYENİ ( DAGİ ) 2-3 ADET YADA ATLETİ - EKRU YADA SİYAH[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS PEDİ ( MOTHERCARE ) - İLK ZAMANLAR ÇOK GİDİYOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KREMİ ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl23, width: 824, bgcolor: transparent"]GÖĞÜS KALKANI ( LANSİNOH OLABİLİR DOKTORA SOR ) YA BU YADA GÖĞÜS PEDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT POMPASI PHILIPS AVENT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT SALKAMA POŞETİ VS. GİBİ BİR ÜRÜN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]3 TAKIM GECELİK ( ÖNDEN AÇILIR )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KULLAN AT İÇ ÇAMAŞIRI ( LOHUSALIK İÇİN )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: yellow"]ANNE HASTANE İÇİN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]YUKARIDAKİLER OLMALI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ÖNDEN AÇILIR 3 TAKIM GECELİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SABAHLIK - LİZÖZ ( ÜŞÜMEYE KARŞI )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KALIN ÇORAP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]TERLİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]DEODORANT, DİŞ FIRÇASI, DİŞ MACUNU, MAKYAJ MALZ.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]PARFÜM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]TOKA, FIRÇA, TAÇ VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]DUŞ İÇİN GEREKLİ MALZ. ŞAMPUAN, DUŞ JELİ, LİF[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KAĞIT HAVLU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ISLAK MENDİL[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]KİRLİ EŞYA TORBASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]SÜT ARTTIRICI REZENE ÇAYI ( ECZANELERDE )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]ŞARJ ALETİ, KAMERA VS.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]HASTANE ÇIKIŞINDA GİYMEK İÇİN KIYAFET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl22, bgcolor: transparent"]FÖN MAKİNE YADA DÜZLEŞTİRİCİ[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar hep bebişe bişyler aldım bn kendime daha hiçbişey almadım. ne aalmamız lazım bizm?

ben şunları alcam bir haftaya canım...
belki yardımcı olur sana da...

bir tane kısa kollu penye gecelik. Pijamadan daha rahat oluyor. Lastik yeri karnını sıkmıyor.

rahat pijama takımı. önden düğmeli olsun gecelik de pijama da. Emzirmek kolay olur. Kısa kollu olursa serum takılması da kolay olur.

göğüs pedi. sütün akabilir.

bir tane sabahlık. hastanede yürürken giymek için.

terlik

hasta bezi. bir paket.

sıkmayacak penye kilotlar.

İstanbuldayim Cnm

İnsan konuşacak birini istiyor Cnm.bende anadolu yakasindayim karşıya geçmek biraz zor gibi geçen gittik öldüm ya kimse yer de vermiyor ayaklarım ağrıdı

kızlarrr şu anda belimin sol tarafından bacağıma doğru inen bi ağrı var mahvediyo beni yaa ağlıycam nerdeyse. magnezyum içiyorum şu an bacaklarım feci durumda varisler cıktı ve şişti ayaklarım. naapcaz biz böyle yaa :

valla bende kendime hiçbişi almadım canım :26:

kendımıze son aylarda almazmıyız şekerim ne kadar şişiceğimizi bilmıyoruz çunku şimdi neye gore hangı bedene gore alıcaz evet gecelık sabahlık gıbı şeyler alıcaz onlar ağustos eylul gıbı bakarız artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…