iyi temennileriniz ve dualarınız için Allah razı olsun kızlar.benim ilk doğumumda erken olmuştu.rahim bebeği taşımıyormuş.ilkinde 29.haftada böyle olmuştum hastanede yata yata serumlarla 6 hafta tutuldu şimdi 19 dan sonra başladı.ayağa kalktığımda kasılmalarım başlıyo.suyum fazla bebeğim iri.ve şimdiden aşağı inmiş.2 haftaya kadar bişey olmazsa yatacam yine hastaneye.inşallah kimse yaşamasın böyle sorunları.bebeklerinin cicilerini alan arkadaşlar inş iyi günlerde kullansınlar melekleriyle.bende tedbirli davranıp bitirmiştim alışverişimi
cullucan sanırım ben kafayı yedım kız görduk ya bunlar ben o başka arkadaş sanıyorum uyumak yaramadı bana uyanamadım hala haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyybızde 3 kıız kardeşiz ben en küçük babacıgımız kaybettık 1 yıl önce çok düşkündük bizdeee (((((((((
Selam kızlar...
oğluşumla bana da yer var mı teyzeleri....?
cullucan sanırım ben kafayı yedım kız görduk ya bunlar ben o başka arkadaş sanıyorum uyumak yaramadı bana uyanamadım hala haaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyybızde 3 kıız kardeşiz ben en küçük babacıgımız kaybettık 1 yıl önce çok düşkündük bizdeee (((((((((
tabi ki canım hoşgeldiniz
Hosgeldin canım topiğimizde herkese yer var
ay canım yaa, kitap okumanı tavsiye ederim ozaman sana bol bol vakit nası geçer bilemezsin, ben çalışmıyo olsam onu yapardım vala, acayip seviyorum okumayı ama işten fırsat buldukça işte. dvd vs izleyebilirsin, yada bizimle takıl işteeeeKomsum yada arkadaşım yok buraya yeni geldik kahve çay kola bunları hiç sevmem hiç te içmem ki herhalde yalnizliktan sıkılıyorum Cnm kimsem yok
hımmm orasıda sıcak demekki, istanbulda fena bugün klima yetmiyo vala o kadar yani, zaten uzaktan takip eden çok var şuanda bile sayfanın altında 9 üye 7 ziyaretçi diyo hehe, onllarda senin gibi arkadan okuyolar sadecehoşbulduk canım iyiyiz nasıl olsun sıcaklarla uğraşıyoruz... okuldan geldik teyzelerimize bi bakalım dedik uzaktan takip ediyorduk ama bu sefer sohbete dalalım dedik...bir yandan da acıktık ama yorulduk dinlenelim sonra doyururuz karnımızı...Kahramanmaraştan katılıyoruz canım aranıza...
sizler nasılsınız?
avrupa yakası canım ben ama istanbul iştekızlar kımler umranıyeden bı bulusma duzenyelım tanıyalım bırbırımızı güzel arkadaslıklar olusur belkı :)
ay hahaha çok güldürdün benihamişlikten canım minik unutkanlıklar başladı bizde normalllllllllllllllllllll, başınız sağolsun canım, allah sizlere uzun ömürler versin inşallah
hımmm orasıda sıcak demekki, istanbulda fena bugün klima yetmiyo vala o kadar yani, zaten uzaktan takip eden çok var şuanda bile sayfanın altında 9 üye 7 ziyaretçi diyo hehe, onllarda senin gibi arkadan okuyolar sadeceçok şükür iyiyiz, çalışırken birazcık zor oluyo bu hamişlik ama idare ediyoz işte, şu ayaklar şişmeseeeee
hoşbulduk canım nasılsınız iyi misiniz? Göbüşlerinizdekiler nasıl?
ay canım yaa, kitap okumanı tavsiye ederim ozaman sana bol bol vakit nası geçer bilemezsin, ben çalışmıyo olsam onu yapardım vala, acayip seviyorum okumayı ama işten fırsat buldukça işte. dvd vs izleyebilirsin, yada bizimle takıl işteeee
hımmm orasıda sıcak demekki, istanbulda fena bugün klima yetmiyo vala o kadar yani, zaten uzaktan takip eden çok var şuanda bile sayfanın altında 9 üye 7 ziyaretçi diyo hehe, onllarda senin gibi arkadan okuyolar sadeceçok şükür iyiyiz, çalışırken birazcık zor oluyo bu hamişlik ama idare ediyoz işte, şu ayaklar şişmeseeeee
avrupa yakası canım ben ama istanbul iştebaşka kimler var ümraniyeden bilmiyom yazarlar sana cevap
kızlar hep bebişe bişyler aldım bn kendime daha hiçbişey almadım. ne aalmamız lazım bizm?
kızlar hep bebişe bişyler aldım bn kendime daha hiçbişey almadım. ne aalmamız lazım bizm?
anlattım daha once bende yalnız sayılırım bazen baolkondan gezmeye gıdenlerın arkasından bakıyoombenım gurbetçı arkadaşlar edınmiştim onlarda yaz tatılınde annelerının yanlarına gıttıler memleketlerıne eşiimin akrabalarınıda salla salla vur çuvala kımı arkadaşlarım eşimin arkadaş grubu var eşleri çok tatlı kaynaşmıştık hemen buralılar eee onlarda çalışan kadınlar gunduz işteler akşamları eşim yorgun olmazsa toplanıyoruz ee bende netın başında burası olmasa muhabbet etmeyı unutcam yalnız değilsin yanı senın gıbı olanlar çook hangı şehrdesin
kızlar hep bebişe bişyler aldım bn kendime daha hiçbişey almadım. Ne aalmamız lazım bizm?
iyiyiz canım çok şükür göbüşümdeki yaramaz hiç durmuyo habire tepikliyo annesini
ay canım yaa, kitap okumanı tavsiye ederim ozaman sana bol bol vakit nası geçer bilemezsin, ben çalışmıyo olsam onu yapardım vala, acayip seviyorum okumayı ama işten fırsat buldukça işte. dvd vs izleyebilirsin, yada bizimle takıl işteeee
avrupa yakası canım ben ama istanbul iştebaşka kimler var ümraniyeden bilmiyom yazarlar sana cevap
valla bende kendime hiçbişi almadım canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?