yakında mevlüt filan varsa gidin..ben gecen gittim yedim tavuklu pilav ayran
yemekten bahsetmissiniz bende öğlen iskender yemeye gidicem
yakında mevlüt filan varsa gidin..ben gecen gittim yedim tavuklu pilav ayran
evet evet rahatlıyorum hahha, hiç umurumda değilmiş gibi önce masamı topladım, bide kave yaptım bol sütlü az kaveli, burda takılıyom, banane beee aaaaa, yetişen yetişçek, önce ben bi rahatlıyımda sona işlere bakçazzzzz hahaha, oh beeeee
evet evet rahatlıyorum hahha, hiç umurumda değilmiş gibi önce masamı topladım, bide kave yaptım bol sütlü az kaveli, burda takılıyom, banane beee aaaaa, yetişen yetişçek, önce ben bi rahatlıyımda sona işlere bakçazzzzz hahaha, oh beeeee
yemekten bahsetmissiniz bende öğlen iskender yemeye gidicem
ohhh şimdiden afiyet olsun bebişinle sana yerimize de ye emiii :125:
gitmemmm miii bebek mevlütüydü hemide kızzzzzzzzzz 2 tabak yiyivedim gariiiiiiiii
evet cnm işte bu süper...ben hamile olmadan önce hamileler kendilerini nie böyle dünyanın göbeğinde gibi görüyo
r derdim..ama hakkaten öyle oluyorraslında kimseden bişey beklemiyorum otobüste bile yer yoksa geri iniyorum ama kendimi de farklı bi dünyada rüyada geziyor gibi hissediyorum birass..daha bi önemli görüyorum galiba
ayy burdada erkekler fenerle beşiktaşın şike durumunu tartışıyolar başım şişti yaaaAllahtan benim eşim takım tutmaz ve hiç maç izlemez
yerim cnm yerimm ohhöğleden sonrda üstüne bi dondurmaa sıcak havada iyi gider :125:
evet tatlım aynen çünkü biz değerliyizgeleceğe nur topu gibi evlatlar kazandıracağız bize çok iyi bakmaları lazım
ayy burdada erkekler fenerle beşiktaşın şike durumunu tartışıyolar başım şişti yaaaAllahtan benim eşim takım tutmaz ve hiç maç izlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?