2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayy burdada erkekler fenerle beşiktaşın şike durumunu tartışıyolar başım şişti yaaa Allahtan benim eşim takım tutmaz ve hiç maç izlemez

evet cnm işte bu süper...ben hamile olmadan önce hamileler kendilerini nie böyle dünyanın göbeğinde gibi görüyo
r derdim..ama hakkaten öyle oluyorraslında kimseden bişey beklemiyorum otobüste bile yer yoksa geri iniyorum ama kendimi de farklı bi dünyada rüyada geziyor gibi hissediyorum birass..daha bi önemli görüyorum galiba

ohhh işte bu cüllücanımmm aferin sana no stres relax :126:

evet tatlım aynen çünkü biz değerliyiz geleceğe nur topu gibi evlatlar kazandıracağız bize çok iyi bakmaları lazım

ohhh rahatla relax ol kızz bende sabahtan beri burdayım hiçbi iş yapmadım zaten iş yok herkes koridorlarda geziyo facede takılıyo ben bu halde nıye yorayım kendimi

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız?Acıkmış annecikler,şimdiden yemek muhabbetleri dönüyor Akşama biber dolması yapacaktım ama bu gidişle tavuk pilava dönüşecek

ayy burdada erkekler fenerle beşiktaşın şike durumunu tartışıyolar başım şişti yaaa Allahtan benim eşim takım tutmaz ve hiç maç izlemez

ayy hiç söyleme kuzum burdakilerde başladılar sabahtandır dırdır bitmrdi elimi masaya bi vurdum yeter bee aaa dedim oğluşumu şimdiden maçkolik futbolsever yapacaksınız bi susun yaa dedim hepsi koptu gülmekten tmm tmm kızma diyolar biz one mozart betoven açalım dinlesin diyolar ha şöyle dedim

Bak anlatıyom harfiyen uygula hemen olcak;
1- Üstte sağda kullanıcı kontrol paneli var gir içine
2- Solda aşağıda Hesabım var ona gir
3- Seçenekleri düzenleyi seç
4- Konu görünüm seçenekleri var orada, altındaki 3 kutuyuda işaretle canım
5- Çeşitli seçenekler var yine aynı safyada aşağıya doru oraya gelince mesaj editörü var ondaki gelişmiş düzenleyiciyi işaretle
sonra altta değişiklikleri kaydet var sayfanın en sonunda sağda aşağıda onu yap
bundan sora msj cevaplarken aşağıda gülücükler hazır çıkçak uraşma aklında tutmakla zaten hamişiz hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…