2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
olcak işmi yaaa , tereyağıda döktürürsün sen şimdi üstüne dimi ayyyyyyyyyy canım istedi yaaaa akşama bende kocişle gitçem bananeeeee

git kuzum git biz zaten her öğlen beraberiz kocacımla eve gidiyoduk kalan yemeklerden yıyoduk ama bugun cnm iskender çekti hadi gelin hep beraber yiyelim :125:

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız?Acıkmış annecikler,şimdiden yemek muhabbetleri dönüyor Akşama biber dolması yapacaktım ama bu gidişle tavuk pilava dönüşecek

bugünnnnnnn :125: herkes tavuklu pilav yapsın hem ne gzel bugun ne yı cez derdi olmaz her gun bir yemek yzallım ama çok yazmayalım yapamayız hepicini eskıden canım bişey istemezdi duyuncada eşim alayım mı getıreyımmı drdı yok be derdim geçen başaka topıkte börulce yazmışlarrrrrrr amannnnnnnnnn gece uyuyamadım ya ekşili ee burda bılmıyolar onu ablam bugun yolluyo mecburrrrr

bende yaptım valla çok iyi oldu bu ben de daha farklı dosyadan bulup yapıyodum cullucancım tşk ederim

selam hatunlarrrr

davıklım ben geldim...nbrsin....

ya senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu:26:

hoşgeldin datlumm..

evet cnm ya küçük prens geliyo inşallah...

maşallah bu hafta bi hareketli..normalde hareketlerini hissediim die dururdum beklerdim..

maşallah şimdi çalışırken filan artık duymazına geliyom bıdık maşallah içerde napıyosa

yirim onu ben..sennkini de yirim ama tabi...

bakalım sennki ne acaba

ama var ya içime doğmuştu..

zira ben kız çocuklarını çok severim ama erkek çocuklara karşı bi sempati başladı bende içimden de erkek bu çocuk die geçiyodu..

ama kimseye söylemedim kızım olursa duyar belki onu istemedim sanır die..

hakkaten erkekmiş..

Günaydın arkadaşlar,nasılsınız?Acıkmış annecikler,şimdiden yemek muhabbetleri dönüyor Akşama biber dolması yapacaktım ama bu gidişle tavuk pilava dönüşecek

biz de balık yemeye gidicektik en iyisi mi tavuklu pilava gidelimmmm tavuklumakarnam sağolsun hepimizi tavuklu pilav aş erdirdi

git kuzum git biz zaten her öğlen beraberiz kocacımla eve gidiyoduk kalan yemeklerden yıyoduk ama bugun cnm iskender çekti hadi gelin hep beraber yiyelim :125:

ayyy hahaha şimdik akşama iskendermi yesem, tavuklu pilavmı, biber dolmasımı, yoksa balıkmıııı hahaha ay bu hamişlik başa belaaa kocaya açtım teli dedimki ben bunları istiyom akşama, kahkahalara boğuldu, hangisini yicen diyo dedim hepsiniiiiii ay hahah ben seni anlamadım şimdi bunların hepsini mi istiyon sen ama yiyemezsinki ben seni biliyom bi çimdik atçan bırakçan diyo oda haklı, neyse akşam olsun gideriz bi bakarsın diyo hahahaha

Hosbuldum canım benimmmm

yaaaaaa bende yeğenimi yerim kiiiiiKüçük prens hımmmm...Allahım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah

bende test yaptığım gün....bekliyorum işte...çift çizgi görünce gözümün önüne bi erkek çocuk belirdi....erkek gibi hissediyorum bende....özellkle erkek istediğim için değil de içime öyle doguyo....hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da yavrummmmm

ayy gıcıklar ....çocuğumun psikolojisi bozuldu bi susun gaari desene
arkadaşlar konuyu kapatın başım ağrıdı dedim sustular sonunda

ohh iyi yapmıssın ben diyemıyorum öle şeyler yaa:44: bazen benımle samimi olmayan insanlar hamileliğimle ve bebeğimle ilgili konusuyolar ona sinir oluyorum

valla cok saol cullucanım yaptımmm olduuu yaşasınnn aklımda tutmakla uğraşmıcammm

amin cnm..Allah ikisinden de versin vaktiyle hepimize..sağlıklı olsunlar da ..

senn hisettiğin de çıkar büyük ihtimal

maşallah tatlım

benim oğluşum da çok hareketlendi dün gece oğlum lütfen uyu hadi be de uyim nolur dedim düşün yani

ayy burdada erkekler fenerle beşiktaşın şike durumunu tartışıyolar başım şişti yaaa Allahtan benim eşim takım tutmaz ve hiç maç izlemez

ne güzellll. benim kocamda tam tersi hasta fenerbahçeli artık sinirlerimi zıplatıcak derecede. akşam geldi sofra başında tek kelime etmeden saatlerce spor yorumu dinledi, ben ütü yaptım evi topladım ilgilenmedi,yattım hala pc başında kulaklıkla yorum dinliyodu çok sinirlendim ama farkında bile değil

Ama kötü tarafı da var canım,belki burda yazılan yemeğe hemen ulaşamayabiliriz aşerenler olabilir ki oluyor da Bence riskli,fazla yemeklten bahsedilmese daha doğru gibi

aynen kuzum burda da öle insanlar ama umursamıyorum benim hakkımda hele de bebişim hakkınd akonuşmalarına hiç müsade etmiyorum çle istedikleri gibi at koşturamıyolar die bi an önce gitse de kurtulsak diolar

durumun biraz karışmış canım senin aileler girince böyle oluyo bu işler, sana tavsiyem biraz olaylar durulduysa eğer önce kocanla konuş onu babandan özür dilemeye ikna et, yada sözle söylemese bile elinizde çicek yada tatlı annenlere yemeğe gidin bi akşam buda bi özürdür, sonra babanla ve ailenle konuş, deki bu adam benim kocam, aynı evde yaşıyoruz, eğer boşanmıyorsam ki anladığım kadarıyla boşanmak istemiyorsun bu hayatı onunla beraber götüreceğim, sonuç olarak çocuğumun babası olacak, sizden can ciğer olmanızı isteyemem ama en azından birbirinize saygı gösterin nolur, ben kocamı affettim buna mecburum sinirle söylenen şeyler bunlar, o nedenle bunların yuvamı ve mutluluğumu bozmasını istemiyorum. Gelin unutalım bu olanları bundan sonrasına bakalım. Bu konuşmaları yaparken kırıcı yada aşağılayıcı hiçbişey çıkmasın ağzından tamamen olumlu ve sakin bir konuşma yapmalısın.

Kaynanana gelince, canım onu koy çuvala salla salla vur duvara yani o kadar ama ne yapıcan kocanın anası, araya mesafe koyarak bundan sonraki ilişkini devam ettir, annecim lafını unut, onun adı neyse atıyorum Ayşe Ayşe anne de ve resmiyeti daha oradan çiz, bundan sonrada az ve öz görüş, kocanada annenin yaptıklarına sırf senin için katlanıyorum de.

Kocanı seviyosan ve boşanmayacaksan bunu bu şekilde yapmak zorundasın. Orta yol bulunması lazım. Sana kocan lazım, birde ailen kaynanayı bırak gitsin ne hali varsa görsün, Allah öylelerinin yanına bırakmıyo buna inan çok gördüm öylelerini sonra kendi dertleriyle kavrulup gittiler kimseyle uğraşamadılar. Senin için dua edicem inşallah düzelir bu durum ve bebişini sağlıkla alırsın kucağına, kaynananda kendi derdiyle kavrulsun işallah, seni göremesin bile gözü bölesi bunu hakediyo ne yapayımmmm

Allah işini rast getirsin canım

bak şöle yapalım bence bugun iskender yarın balık sonra tavuklu pilav sonra dolma yersin hahaha benimde bi ara balık yemem lazım hamile kalalı bir kere yedim çok kötü bir anneyım

aynen kuzum burda da öle insanlar ama umursamıyorum benim hakkımda hele de bebişim hakkınd akonuşmalarına hiç müsade etmiyorum çle istedikleri gibi at koşturamıyolar die bi an önce gitse de kurtulsak diolar

geçen bi tanıdığımıza iş arkadaşı bi bayanı sordum doğum yaptı mı die..yapmıştır herhalde zaten artık eni boyunu geçmişti diyo..ayy kızamadım da o kadar saf söledi ki komiğime gitti..ben de kendim diyorum zaten cadılaştım die...ee olacak öyle ufak tefek değişiklikler..beğenmezlerse beğenmesinler amann çok umurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…