bak şöle yapalım bence bugun iskender yarın balık sonra tavuklu pilav sonra dolma yersin hahahabenimde bi ara balık yemem lazım hamile kalalı bir kere yedim çok kötü bir anneyım
geçen bi tanıdığımıza iş arkadaşı bi bayanı sordum doğum yaptı mı die..yapmıştır herhalde zaten artık eni boyunu geçmişti diyo..ayy kızamadım da o kadar saf söledi ki komiğime gitti.. ben de kendim diyorum zaten cadılaştım die...ee olacak öyle ufak tefek değişiklikler..beğenmezlerse beğenmesinler amann çok umurdu...
bazen pot kırıyolar bilmeden
bende aldım başımı gittim ama hiç umursamıyorum kuzum bebişim için alıyorum sonuçta napim
olcak işmi yaaa , tereyağıda döktürürsün sen şimdi üstüne dimi ayyyyyyyyyy canım istedi yaaaa akşama bende kocişle gitçem bananeeeee
bugün rüyamda dr da 58 kilo çıkıyorum ne diyceğimi bilemiorum çünkü ben zaten 60 kilo hamile kaldım
ama şimdi tartıldım normal hayata döndüm çok şükür
Ama kötü tarafı da var canım,belki burda yazılan yemeğe hemen ulaşamayabiliriz aşerenler olabilir ki oluyor daBence riskli,fazla yemeklten bahsedilmese daha doğru gibi
Hemen hemen hepimiz aynı durumdayız canım,iştahlar fora..tabi artık yemek yapmaya bile halimiz olamayabiliyor,sıcaklar da zorluyor,o nedenle yanihaaklısın arkadaşım ymek konusuda zaten tavuklu makarnanın isminden çıktı bide iskenderciler dondurmacılar falan derken muhabbet aldı başını giitti benım artık canım çekıyo çekmezdi ne duysam
kaç kilo aldın canım ben 7 kilo aldım
haaklısın arkadaşım ymek konusuda zaten tavuklu makarnanın isminden çıktı bide iskenderciler dondurmacılar falan derken muhabbet aldı başını giitti benım artık canım çekıyo çekmezdi ne duysam
benim yüzümdeeeennnnnn
ben 10 aldımhadi bakalım aramızda 3 hafta filan var yetiş bana..
benim yüzümdeeeennnnnn
ok bundan sora yemek konuşmak yok, hepimiz delirdik hahaha, iştahlar açıldı tabi e bide aşermeler varrrrrbundan sona öle yemekten, meyveden bahsetmek yok taammııııııııııı
hiç merak etme canım takipteyim en kısa zamanda yetişirim
benim yüzümdeeeennnnnn
hadi gidiyoruzzzeni boyunu geçenler kulübüneee
ben zaten bişi demedim ki..hep adımın yüzünden.. değiştircem "bıdıkoğlanınanası" koycam adımı
hobaa gidelim ben başı çekerim boy çok yok bendeeee halay çeke çeke gidelim gariiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?