2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bak şöle yapalım bence bugun iskender yarın balık sonra tavuklu pilav sonra dolma yersin hahaha benimde bi ara balık yemem lazım hamile kalalı bir kere yedim çok kötü bir anneyım

aa kısarım ama..yiğenimin beyni için lazım o balıklar yoksa bizim beyinden gidiyo valladr bana haftada 2 dedi ama haftada 1 yemek bile ancak olabiliyo..ama eşim de yanımdaydı ya kontrolde dedim bak bu balığı bana yedirmek senn vazifen yavrumuz için..o da sağolsun ya eve alıp geliyo ya beni götürüyo vazifesini yapıyo sen de öyle yapabilirsin..ama canın istemiyor filansa da onu bilemem..benm de sıcakta çok istemiyo ama haftada 11 de gidiyo cnm

bazen pot kırıyolar bilmeden

bende aldım başımı gittim ama hiç umursamıyorum kuzum bebişim için alıyorum sonuçta napim

Ama kötü tarafı da var canım,belki burda yazılan yemeğe hemen ulaşamayabiliriz aşerenler olabilir ki oluyor da Bence riskli,fazla yemeklten bahsedilmese daha doğru gibi

haaklısın arkadaşım ymek konusuda zaten tavuklu makarnanın isminden çıktı bide iskenderciler dondurmacılar falan derken muhabbet aldı başını giitti benım artık canım çekıyo çekmezdi ne duysam

haaklısın arkadaşım ymek konusuda zaten tavuklu makarnanın isminden çıktı bide iskenderciler dondurmacılar falan derken muhabbet aldı başını giitti benım artık canım çekıyo çekmezdi ne duysam
Hemen hemen hepimiz aynı durumdayız canım,iştahlar fora..tabi artık yemek yapmaya bile halimiz olamayabiliyor,sıcaklar da zorluyor,o nedenle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…