hobaa gidelim ben başı çekerim boy çok yok bendeeee halay çeke çeke gidelim gariiiiiiii
ayol ne meraklıymışız bis de bu kulübe gitmeyeammannn yavrişim sağlıklı olsun da versin anaısı soora o kiloları hıh
kız ben böylemı olacaktım tartının ustunde yaşardım her gun tartılırdım eskıden 10o gr alsam o gun vercem dıye sıkardımkendımı 20.haftamda koşa koşa dıyetısyene gıttım ya ben doktorum kızdı bananiye gittin diye diyet mı yapıcan dedıı ama ben herhafta 1 kılo alıyodum 2 hafta dıyetısyene uydum haftada 100 gr aldım ammmaaa sona 1 haftada 1300 alınca annnnnnnnnnnnaaaaaaammmmmmmmmmdedım baş olmucak ben yesemde alıyom yemesemde salıvedim gittii kızımm zaten bana benziyooo onu doğurcam ben 10 gundurde tartılmıyom bilerek oyuzden seve seve gelırım o kulube
yok güzelim sen bişi demedin zaten, bu zilliler senin adından yola çıkarak içlerindeki iştah şeytanını çıkardılar dışarıben zaten bişi demedim ki..hep adımın yüzünden.. değiştircem "bıdıkoğlanınanası" koycam adımı
al bendende o kadar, evdeki başka tartıyo doktorunki başka, evdekine göre henüz 5,5 kg aldım doktora göre 7, bende amannnnn dedim yeter beee, doktora gittikçe tartılıyoz yeter okadar, dahada binmem evde o musibetin üstüneekız ben böylemı olacaktım tartının ustunde yaşardım her gun tartılırdım eskıden 10o gr alsam o gun vercem dıye sıkardımkendımı 20.haftamda koşa koşa dıyetısyene gıttım ya ben doktorum kızdı bananiye gittin diye diyet mı yapıcan dedıı ama ben herhafta 1 kılo alıyodum 2 hafta dıyetısyene uydum haftada 100 gr aldım ammmaaa sona 1 haftada 1300 alınca annnnnnnnnnnnaaaaaaammmmmmmmmmdedım baş olmucak ben yesemde alıyom yemesemde salıvedim gittii kızımm zaten bana benziyooo onu doğurcam ben 10 gundurde tartılmıyom bilerek oyuzden seve seve gelırım o kulube
biz de yemeğimizi yedik geldik kızlar
selamlar oh muhabbet almis basinı gitmis benim son 2 gundur ıstahım kesildi sıcaklardan midem bulanıyo eksiyo uykusuzum uyuyamıyorum 4 saat bıle uyuyamadım sıcaktan simdi boyleysem ılerde nasıl olucam
oh afiyet olsun, yarasınnnnbiz de yemeğimizi yedik geldik kızlar
sen evdesin ya ondan canım, havada ısındı, gece yatmadan önce duş alıyomusun ( boyundan aşağı saçını ıslatmadan serin serin )? o biraz rahatlatır belki yatmadan önce seniselamlar oh muhabbet almis basinı gitmis benim son 2 gundur ıstahım kesildi sıcaklardan midem bulanıyo eksiyo uykusuzum uyuyamıyorum 4 saat bıle uyuyamadım sıcaktan simdi boyleysem ılerde nasıl olucam
yavrum yaa hakkaten erken başlamış sanki..ev mi çok sıcak napsan bilemedim ki..kocayı mı atsan
afiyet olsun size..ben de dedim kulübe gidelim filan derken gitti bun kızlar acaba nerde ki kulüp die kalakaldım..
Evet evler de çok sıcakkk biz de bu yüzden dün klima taktırdık çok rahat ettimBugün mobilyalarımız da gelecek,ev yavaş yavaş toparlanıyor çok şükür Dışardaki sıcağa da dikkat edin aman,ben bol bol sıvı tüketiyorum mecbuuurr
oh afiyet olsun, yarasınnnnbizde bizdeeeee karnımız doydu çok şükür
sen evdesin ya ondan canım, havada ısındı, gece yatmadan önce duş alıyomusun ( boyundan aşağı saçını ıslatmadan serin serin )? o biraz rahatlatır belki yatmadan önce senibiz çalışıoz ama nede olsa heryer klimalı gün içinde rahat ediyoz sıcak konusunda en azından, akşam çıkınca anlıyorum hava ne kadar sıcakmış, sulu gıdalar tüketmeye çalış canım, bol meyve ve sebze tüket, hem bu sıcakta anca onlar gider, limonata yapsana kendine yada ayran bol bol iç:112:
alemsin eeegittik işte kulübe bi güzel doyurduk karınları aldık kalorileri geldik :125:
oh afiyet olsun, yarasınnnnbizde bizdeeeee karnımız doydu çok şükür
sen evdesin ya ondan canım, havada ısındı, gece yatmadan önce duş alıyomusun ( boyundan aşağı saçını ıslatmadan serin serin )? o biraz rahatlatır belki yatmadan önce senibiz çalışıoz ama nede olsa heryer klimalı gün içinde rahat ediyoz sıcak konusunda en azından, akşam çıkınca anlıyorum hava ne kadar sıcakmış, sulu gıdalar tüketmeye çalış canım, bol meyve ve sebze tüket, hem bu sıcakta anca onlar gider, limonata yapsana kendine yada ayran bol bol iç:112:
aferim kıss...ben de şuan kulüple ilgili çalışmalar yapıyorum (yemek içmek türünde)
Canım beko invertech taktırdık,kayınpederim beko bayisi olunca tüm beyaz eşyalarımız ve küçük ev aletlerimiz haliyle beko ve çok memnunumoh süper sevindimklima ne taktırdınız canım? bizde yatak odasına taktırcaz ama karar veremedik hangi marka taktıralım diye, yatak odasına şart şuanda benim haleti ruhiyemin iyi olması için geceleri sıcaktan kaç kere uyandımı bi ben biliyommm, duş alıyom yatmadan o rahatlatıyo çok şükür ama klima şart şuanda iyice ısınmaya başladı havalar çünkü
oh süper sevindimklima ne taktırdınız canım? bizde yatak odasına taktırcaz ama karar veremedik hangi marka taktıralım diye, yatak odasına şart şuanda benim haleti ruhiyemin iyi olması için geceleri sıcaktan kaç kere uyandımı bi ben biliyommm, duş alıyom yatmadan o rahatlatıyo çok şükür ama klima şart şuanda iyice ısınmaya başladı havalar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?