2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ayol ne meraklıymışız bis de bu kulübe gitmeyeammannn yavrişim sağlıklı olsun da versin anaısı soora o kiloları hıh

kız ben böylemı olacaktım tartının ustunde yaşardım her gun tartılırdım eskıden 10o gr alsam o gun vercem dıye sıkardımkendımı 20.haftamda koşa koşa dıyetısyene gıttım ya ben doktorum kızdı bana niye gittin diye diyet mı yapıcan dedıı ama ben herhafta 1 kılo alıyodum 2 hafta dıyetısyene uydum haftada 100 gr aldım ammmaaa sona 1 haftada 1300 alınca annnnnnnnnnnnaaaaaaammmmmmmmmmdedım baş olmucak ben yesemde alıyom yemesemde salıvedim gittii kızımm zaten bana benziyooo onu doğurcam ben 10 gundurde tartılmıyom bilerek oyuzden seve seve gelırım o kulube

üff canımız çekerken yiyelim boşver cnm yaa dieti filan di mi...ben kuruyemiş tarzı tatlı bişiler yiyodum ablam dedi ki "yaa ne kadar güzel iştahlı yiyosun izleyesim geldi..""ne güsel işte..

ben zaten bişi demedim ki..hep adımın yüzünden..değiştircem "bıdıkoğlanınanası" koycam adımı
yok güzelim sen bişi demedin zaten, bu zilliler senin adından yola çıkarak içlerindeki iştah şeytanını çıkardılar dışarı bizde bekliyomuşuz zaten böle bişi hemen atladık baksana hahaha

al bendende o kadar, evdeki başka tartıyo doktorunki başka, evdekine göre henüz 5,5 kg aldım doktora göre 7, bende amannnnn dedim yeter beee, doktora gittikçe tartılıyoz yeter okadar, dahada binmem evde o musibetin üstünee alcaksamda alcam, napıyım yaa, yemek yemeninde keyfi bu hamişlikte çıkıyo işte, kimse çok yiyon demiyo, sen yerken ohhh yarasın ye ye diye gözünün içine bakıyolar :124:

selamlar oh muhabbet almis basinı gitmis benim son 2 gundur ıstahım kesildi sıcaklardan midem bulanıyo eksiyo uykusuzum uyuyamıyorum 4 saat bıle uyuyamadım sıcaktan simdi boyleysem ılerde nasıl olucam

selamlar oh muhabbet almis basinı gitmis benim son 2 gundur ıstahım kesildi sıcaklardan midem bulanıyo eksiyo uykusuzum uyuyamıyorum 4 saat bıle uyuyamadım sıcaktan simdi boyleysem ılerde nasıl olucam

yavrum yaa hakkaten erken başlamış sanki..ev mi çok sıcak napsan bilemedim ki..kocayı mı atsan

biz de yemeğimizi yedik geldik kızlar
oh afiyet olsun, yarasınnnnbizde bizdeeeee karnımız doydu çok şükür

sen evdesin ya ondan canım, havada ısındı, gece yatmadan önce duş alıyomusun ( boyundan aşağı saçını ıslatmadan serin serin )? o biraz rahatlatır belki yatmadan önce seni biz çalışıoz ama nede olsa heryer klimalı gün içinde rahat ediyoz sıcak konusunda en azından, akşam çıkınca anlıyorum hava ne kadar sıcakmış, sulu gıdalar tüketmeye çalış canım, bol meyve ve sebze tüket, hem bu sıcakta anca onlar gider, limonata yapsana kendine yada ayran bol bol iç:112:

Evet evler de çok sıcakkk biz de bu yüzden dün klima taktırdık çok rahat ettim Bugün mobilyalarımız da gelecek,ev yavaş yavaş toparlanıyor çok şükür Dışardaki sıcağa da dikkat edin aman,ben bol bol sıvı tüketiyorum mecbuuurr

oh süper sevindim klima ne taktırdınız canım? bizde yatak odasına taktırcaz ama karar veremedik hangi marka taktıralım diye, yatak odasına şart şuanda benim haleti ruhiyemin iyi olması için geceleri sıcaktan kaç kere uyandımı bi ben biliyommm, duş alıyom yatmadan o rahatlatıyo çok şükür ama klima şart şuanda iyice ısınmaya başladı havalar çünkü

teşekkür ederiz tatlım size de afiyet olsun yarasın

içtigim suyun haddi hesabı yok artık kendimi ferahlatmak için herşeyi yapıorum ama banamısın demiyo

Canım beko invertech taktırdık,kayınpederim beko bayisi olunca tüm beyaz eşyalarımız ve küçük ev aletlerimiz haliyle beko ve çok memnunum Geçen sene de sıcaktı ama bu sene hamileliğimden midir nedir ben de sıcaktan sık sık uyanıyordum çok fenaydı şimdi rahatladım,siz de biran önce klima taktırın derim ama yatak odası çarpabilir,biz salonda açıp odaların kapısını kapatıyoruz heryere dağılıyor canım.

kızlar bu ne sıcatır boyle yhaa. gunduz evde durulmuyor sıcaktan gecede uyuyamıyosun. Napıcaz boyle hıc bılmıyorum valla. ne dus ne buz gibi su hıc bısey fayda etmıyor.

canım en mantıklısı klima gerçekten , bizde 15 gün önce taktrdık salona kıya doğru taktırdık gece diğer odları kapatıorum salonda klima çalışıo yatak odasını serinletio ki odaların mesafesi var , ama gayet ii bişey , yatak odasında çarpabilir bence taktıracağın yeri ii düşün biz de arçelik inverter taktrdık şimdilik memnunuz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…