Kardeş firmamız o da iyidir eminim,güle güle kullanın canımcanım en mantıklısı klima gerçekten , bizde 15 gün önce taktrdık salona kıya doğru taktırdık gece diğer odları kapatıorum salonda klima çalışıo yatak odasını serinletio ki odaların mesafesi var , ama gayet ii bişey , yatak odasında çarpabilir bence taktıracağın yeri ii düşünbiz de arçelik inverter taktrdık şimdilik memnunuz ....
kızlar bu ne sıcatır boyle yhaa. gunduz evde durulmuyor sıcaktan gecede uyuyamıyosun. Napıcaz boyle hıc bılmıyorum valla. ne dus ne buz gibi su hıc bısey fayda etmıyor.
oh süper sevindimklima ne taktırdınız canım? bizde yatak odasına taktırcaz ama karar veremedik hangi marka taktıralım diye, yatak odasına şart şuanda benim haleti ruhiyemin iyi olması için geceleri sıcaktan kaç kere uyandımı bi ben biliyommm, duş alıyom yatmadan o rahatlatıyo çok şükür ama klima şart şuanda iyice ısınmaya başladı havalar çünkü
Kardeş firmamız o da iyidir eminim,güle güle kullanın canım
aa kısarım ama..yiğenimin beyni için lazım o balıklar yoksa bizim beyinden gidiyo valladr bana haftada 2 dedi ama haftada 1 yemek bile ancak olabiliyo..ama eşim de yanımdaydı ya kontrolde dedim bak bu balığı bana yedirmek senn vazifen yavrumuz için..o da sağolsun ya eve alıp geliyo ya beni götürüyo vazifesini yapıyo sen de öyle yapabilirsin..ama canın istemiyor filansa da onu bilemem..benm de sıcakta çok istemiyo ama haftada 11 de gidiyo cnm
Beko invertech canım,güzel soğutuyor..Bize keşfe gelmediler tanıdık olduğu için,hatta elektrik tesisatı normalde ücretliymiş biizimkisini ayarlayıp da gittiler.Bizim ev de çok büyük değil ama çocuk odasıyla birlikte 3 oda 1 salon,yatak odasında soğuk çarpar sizi bir de ilerde inş. bebeği de illa yatak odasına alacaksın yine açamayacaksın klimayı..bizimde bütün ev eşyaları beko zaten, peki modeli ne canım, bizim eve keşif için geldiler salona takıp odayı açsanızda yetmez bitanede yatak odasına takın dediler o yüzden bizde öncelikle yatak odasına takalım dedik, ama siz diyonuzki heryeri soğutuyo ben anlamadım bu işi, keşifçiler bizim kazıklıyo? bizim evde okadar büyük değil yani iki oda bi salondan ibaret ve tüm balkonlar pimapenle kapalı...:26:
bizdeee yemeğimizi yedik geldik kızlar valla iskenderi indirdim mideye ohhhama burda yemekten bahsetmıcezde neyden bahsıcez hepimiz hamişiz yaa :18: asıl olumsuz şeyler konuşmayalım bence kötü haberleri felan duyurmayalım bibirimize
cullucan bence yatak odasına taktırma kuzum çarpar seni hasta olursun heryerin tutulur mazallah:44:
Beko invertech canım,güzel soğutuyor..Bize keşfe gelmediler tanıdık olduğu için,hatta elektrik tesisatı normalde ücretliymiş biizimkisini ayarlayıp da gittiler.Bizim ev de çok büyük değil ama çocuk odasıyla birlikte 3 oda 1 salon,yatak odasında soğuk çarpar sizi bir de ilerde inş. bebeği de illa yatak odasına alacaksın yine açamayacaksın klimayı..
Yardımcı olduysam çok mutlu oldum canım ne demek,fikrimi söyledim gerisi eşinle aranızda kalmış..Bizim evler de kışın çok sıcak oluyor şu kritik bir kaç ayı kurtarsın yeter zaten..evet yaa, ilk başlarda yatmadan önce açar soğuturum öle yatarım diyodum ama ya çok sıcak olurda hep açmak istersem:26:, yok olmıcak bu klima yatak odasına kesin, ben zaten soğutmak için istiyom kışın bizim ev fırın gibi oluyo o nedenle ısıtma işi çok önemli değil benim için yazın soğutsun yeterrr, biz bi bakalım bekoya canım sağol
Hemen andişelenme canım,Sırt üstü yatıp da dinledin mi?Bebeklerimiz yüzlerini bizim sırtımıza doğru döndükleri zaman hareketlerini daha zor hissedebiliyormuşuz,pozisyonundan dolayı öyledir..arkadaşlar merhaba... bugun bebegım hıc oynamadı sanklı ama kanama lekelenme yok cok şükür... bir şey olur mu doktora gıtsem mı cok korkuyorum akıl verın lütfen valla o kadar datatlı yedım
arkadaşlar merhaba... bugun bebegım hıc oynamadı sanklı ama kanama lekelenme yok cok şükür... bir şey olur mu doktora gıtsem mı cok korkuyorum akıl verın lütfen valla o kadar datatlı yedım
anne olmak ne kadar zor herseyden korkuyoruz ama bana doktorum kanaman lekelenmen olmadığı sürece hıc bıseyden korkma dedı ınsallah oynar dun ne güzel oynuyodu nazar degırdım oğluma vursun oğlum hep başka bısey istemem ekım gelseydı kucağımıza alsaydık ALLAHın ıznı ileBenimde oglusum hic oynamadi bugün canimbu saate kadar coktan oynardi aslinda 1 saattirde bekliyorum tik yok insaallah birsey yoktur insan hemen korkuyor ya umarim hemen baslarlar oynamaya
anne olmak ne kadar zor herseyden korkuyoruz ama bana doktorum kanaman lekelenmen olmadığı sürece hıc bıseyden korkma dedı ınsallah oynar dun ne güzel oynuyodu nazar degırdım oğluma vursun oğlum hep başka bısey istemem ekım gelseydı kucağımıza alsaydık ALLAHın ıznı ile
bizimde bütün ev eşyaları beko zaten, peki modeli ne canım, bizim eve keşif için geldiler salona takıp odayı açsanızda yetmez bitanede yatak odasına takın dediler o yüzden bizde öncelikle yatak odasına takalım dedik, ama siz diyonuzki heryeri soğutuyo ben anlamadım bu işi, keşifçiler bizim kazıklıyo? bizim evde okadar büyük değil yani iki oda bi salondan ibaret ve tüm balkonlar pimapenle kapalı...:26:
seker yuklemesı ben sordum 28 tl dedı bana muayane ucetım de 35 muayane ucretı alındıgı ıcınde seker yuklemesı alınmayacak benden
canım sen bilirsin ama zaten onlara kalsa her odaya ayrı , benim evimde 2+1 salona taktık kapıya üflüo , salonun kapısı açık ve gece çalıştırınca yatak odası uzakt a olmasına rağmen sabah ferah terlememiş şekilde kalkıyoruz 2 gecedir çalışıo klima :) bizim salon o kadar büyük diil normalde kapı kapalı olsa 9000 lik bile işinizi görürü dediler kapı açık olucak diince 12000 daha mantıklı dedik ve şu an için gayet ii iş görüo yani ... karar senin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?