2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kardeş firmamız o da iyidir eminim,güle güle kullanın canım

kızlar bu ne sıcatır boyle yhaa. gunduz evde durulmuyor sıcaktan gecede uyuyamıyosun. Napıcaz boyle hıc bılmıyorum valla. ne dus ne buz gibi su hıc bısey fayda etmıyor.

aynen canım valla çok sıcak daha bunun temmuzu var agustosu var eylülü var dogumu var

bizdeee yemeğimizi yedik geldik kızlar valla iskenderi indirdim mideye ohhh ama burda yemekten bahsetmıcezde neyden bahsıcez hepimiz hamişiz yaa :18: asıl olumsuz şeyler konuşmayalım bence kötü haberleri felan duyurmayalım bibirimize

cullucan bence yatak odasına taktırma kuzum çarpar seni hasta olursun heryerin tutulur mazallah:44:

Ateşli Annelerr merhaabbaaaaaaaaaaaaaaa
herkesin derdi aynı sanırım şu sıralar sıcak hava ve aç karınlar
beni bu iş yerinde yediklerim tatmin etmiyo güzel güzel sofralar istiyorum gece karnım aç yattım 12de yemek istemedim ama resmen gözümün önüne süper yemekler geldi. öyle sızıp kalmışım

Kardeş firmamız o da iyidir eminim,güle güle kullanın canım

bizimde bütün ev eşyaları beko zaten, peki modeli ne canım, bizim eve keşif için geldiler salona takıp odayı açsanızda yetmez bitanede yatak odasına takın dediler o yüzden bizde öncelikle yatak odasına takalım dedik, ama siz diyonuzki heryeri soğutuyo ben anlamadım bu işi, keşifçiler bizim kazıklıyo? bizim evde okadar büyük değil yani iki oda bi salondan ibaret ve tüm balkonlar pimapenle kapalı...:26:

cnm valla inan sıcaklarda canım istemiyo ama zorluycam kendimi. ton balığı aldık ama onlarıda hiç midem kaldırmıyo zaten en iyisi taze balık yemekmiş. evde asla yapamam kokusuna dayanamam hazır pişmiş olcak ya gitcem yiycem yada eve gelcek. bakalım bu hafta yıyeyım barı artıkınn

Beko invertech canım,güzel soğutuyor..Bize keşfe gelmediler tanıdık olduğu için,hatta elektrik tesisatı normalde ücretliymiş biizimkisini ayarlayıp da gittiler.Bizim ev de çok büyük değil ama çocuk odasıyla birlikte 3 oda 1 salon,yatak odasında soğuk çarpar sizi bir de ilerde inş. bebeği de illa yatak odasına alacaksın yine açamayacaksın klimayı..

Son düzenleme:

olumsuz şeyler konuşmama konusunda seninle aynı fikirdeyim, herşeyden nem kapar olduk, biri gelip bana bi hikaye anlatıyo hamişlikle ilgili valla rüyalarıma giriyo ya, en iyi hiç bahsetmemek burada, hep güzel şeylerden bahsedelim birbirimizi gaza getirelim hehehe
doru diyonuz yatak odası pek uygun değil galba, du bakayım kocayla bi buluşayım bu akşamda nereye koycamızı kararlaştıralım, bizimde kayınpeder bina önüne hiç ıvır zıvır takılsın istemiyo, salonda binanın ön tarafına bakıyo nası takçaz biz o aletin motorunu dışarı yaa, paralar bizi vala, yatak odası arkada olduğu için oraya takabiliyoruz, binanın arkasında olsunmuş öle ıvır zıvırlar efendim binanın görüntüsü bozuluyomuş hay allam yaa, anam ben bozuluyom burda sıcaktan anlamıyolarrrr

evet yaa, ilk başlarda yatmadan önce açar soğuturum öle yatarım diyodum ama ya çok sıcak olurda hep açmak istersem:26:, yok olmıcak bu klima yatak odasına kesin, ben zaten soğutmak için istiyom kışın bizim ev fırın gibi oluyo o nedenle ısıtma işi çok önemli değil benim için yazın soğutsun yeterrr, biz bi bakalım bekoya canım sağol

Yardımcı olduysam çok mutlu oldum canım ne demek,fikrimi söyledim gerisi eşinle aranızda kalmış..Bizim evler de kışın çok sıcak oluyor şu kritik bir kaç ayı kurtarsın yeter zaten..

arkadaşlar merhaba... bugun bebegım hıc oynamadı sanklı ama kanama lekelenme yok cok şükür... bir şey olur mu doktora gıtsem mı cok korkuyorum akıl verın lütfen valla o kadar datatlı yedım

arkadaşlar merhaba... bugun bebegım hıc oynamadı sanklı ama kanama lekelenme yok cok şükür... bir şey olur mu doktora gıtsem mı cok korkuyorum akıl verın lütfen valla o kadar datatlı yedım
Hemen andişelenme canım,Sırt üstü yatıp da dinledin mi?Bebeklerimiz yüzlerini bizim sırtımıza doğru döndükleri zaman hareketlerini daha zor hissedebiliyormuşuz,pozisyonundan dolayı öyledir..

herkesler yemeklerini yemiş gelmiş. bnmde iştahım pek yok bu araalar. sıcaktan heralde.
kan hapınada başladım aslında herkes kan hapı iştah açar diyor bnde tam tersi.
3 kilocuk almışım daha. bakalım kaçla bitircez.

Benimde oglusum hic oynamadi bugün canim bu saate kadar coktan oynardi aslinda 1 saattirde bekliyorum tik yok insaallah birsey yoktur insan hemen korkuyor ya umarim hemen baslarlar oynamaya

seker yuklemesı ben sordum 28 tl dedı bana muayane ucetım de 35 muayane ucretı alındıgı ıcınde seker yuklemesı alınmayacak benden

Benimde oglusum hic oynamadi bugün canim bu saate kadar coktan oynardi aslinda 1 saattirde bekliyorum tik yok insaallah birsey yoktur insan hemen korkuyor ya umarim hemen baslarlar oynamaya
anne olmak ne kadar zor herseyden korkuyoruz ama bana doktorum kanaman lekelenmen olmadığı sürece hıc bıseyden korkma dedı ınsallah oynar dun ne güzel oynuyodu nazar degırdım oğluma vursun oğlum hep başka bısey istemem ekım gelseydı kucağımıza alsaydık ALLAHın ıznı ile

Amin insaallah canim..inan ayni durumdayiz benimde yavrum dün hic durmadi dedigin gibi nazarimiz degmis hemen oynasinlar gercekten anne olmak cok zor rabbim hayirlica sagliklica onlara kavusmayi nasip etsin

canım sen bilirsin ama zaten onlara kalsa her odaya ayrı , benim evimde 2+1 salona taktık kapıya üflüo , salonun kapısı açık ve gece çalıştırınca yatak odası uzakt a olmasına rağmen sabah ferah terlememiş şekilde kalkıyoruz 2 gecedir çalışıo klima :) bizim salon o kadar büyük diil normalde kapı kapalı olsa 9000 lik bile işinizi görürü dediler kapı açık olucak diince 12000 daha mantıklı dedik ve şu an için gayet ii iş görüo yani ... karar senin tabi

seker yuklemesı ben sordum 28 tl dedı bana muayane ucetım de 35 muayane ucretı alındıgı ıcınde seker yuklemesı alınmayacak benden

Aaa süpermiş. Ben aynı günde hem muayene ücreti verdim 35 tl. Hem de şeker yüklemesi için 25 tl verdim..

tamam canım sağol aklımda bulunsun bu detaylar, bizde ona göre karar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…