2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kan hapı için banada iştah açar dediler canım ama ben hala normal yiyorum bana bi kabızlık yaptı namussuzzzzz, sadece canım çok çeşit şeyi bir arada istiyo, onada arsızlık deniyo hahaha bebişin beslendikten sona gerisi hiiççç önemli değil boşver, daha iyi az kilo alman, sorası rahat olur

Benimde oglusum hic oynamadi bugün canim bu saate kadar coktan oynardi aslinda 1 saattirde bekliyorum tik yok insaallah birsey yoktur insan hemen korkuyor ya umarim hemen baslarlar oynamaya

busra ve yenievli zillilerrrrriiiii birbirinizi korkutmayın kızzzzbebişler bütün gün size show yapçak değil yaa, onlarında bi rahatı var uyuyodur, belki onunda uyuyası gelmiştir bugün, belki sırtı dönüktür ne hareketler yapıyodurda siz hissetmiyosunuzdur, hemen telaş evham yok, cızzzzzzzzz rahatlayın bakim, tepik atar o size merak etmeyin, nazlanası gelmiştir yada yayılıp uyumuştur ohhhhhh

Canım bende öyle yaşadığım icin ondandir diyorum. Hiç bir öksürük grip vs olmadıgından bir sorun yoktur.
anladım jaseminim, çok sağol yardımın için. biraz nemli tutmaya çalışıyım faydası olur sanırım dr.umada danışırım :)
Eflam sağolasın canımcım, teşekkür ederim yorumlarınız beni epey rahatlattı. Damla şeklindeki kanamaları önemsemiyordum hamişlikte olduğundan dolayı. Ama iş tükürüğe gelince çok panikledim. Bende dr.umu arayıp bu durum için bişeyler isteyim. En azından yara için faydası olabilir belki :)

canım Allah yardımcın olsun öncelikle, aileler arasında kalmak çok zor bir iş. Bende kaynanaları anlamıyorum bir türlü, kendileride gelin oldular acısını mı çıkarmaya çalışıyolar. İnsan biraz düşünür, bu kız benim oğlumun kahrını çekiyo herşeyiyle ilgileniyo onu evlat sahibi yapıyo... ama nerdeee.. bnm şükür ki kaynanam kendi annemden iyidir neredeyse. Canımcım sende annenle konusmayı dene derim, evlat öyle hemen bi kıyıya itilmez, ana baba dediğinde her zaman arkasında olur. sonucta seni yetistiren onlar. Annelere ebedi ihtiyacımız var zaten heleki şimdiden sonra.... Umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer..

Uyuyorlardir demi kizzz ama iste insanin elinde degilki canikom hemen telaslaniyor iyi olsunlarda baska birsey istemem

maşallah size çıkkkıdı çıkkkdı çıktı karınlarrrrrr ayy insan 6. ayda anlıyo evet hamıleyım dıyeee aynada kendımı gorunce oo dıyorummm epey olumuşum

Çıktı valla Sezincim Evet çok hoşuna gidiyor insanın göbüşleri görünce bakmaya doyamıyoruz.

Evimi sildim süpürdüm bir güzel ama yoruldum kızlar :101: Ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdide :106: :106:

Uyuyorlardir demi kizzz ama iste insanin elinde degilki canikom hemen telaslaniyor iyi olsunlarda baska birsey istemem

uyuyodur merak etme, yada arkası dönük sana hissetmiyosundur merak etme ters bişi olsa hissederdin zaten Allah göstermesin. İçini ferah tut, showunu sana akşama yapar o

Evimi sildim süpürdüm bir güzel ama yoruldum kızlar :101: Ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdide :106: :106:

hımmm eline sağlık ama yorma kendini yinede fazla sen, hamişsin unutmaa karpuz peynir yiyin bugün madem yorulmuşun temizlik falan, hafif geçsin bu akşamm

kızlar ben TRACY HOGG un BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZEVİ ÇÖZÜMLER kitabını aldım D&R dan şimdi geldi biraz göz attım hakikaten güzel bir kitap bence çok işime yarayacak tavsiye ediyorum :128: :129:

kızlar ben TRACY HOGG un BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZEVİ ÇÖZÜMLER kitabını aldım D&R dan şimdi geldi biraz göz attım hakikaten güzel bir kitap bence çok işime yarayacak tavsiye ediyorum :128: :129:
evet canım bende okuyorum onu, yararlı bişi olacak bizim için, bebişlerimize daha bilinçli bakçazzz heheh, biraz kalın gibi sanki dimi:26:

akşam eve gidip yemek yiyip bi güzel yatmak vardı ama maalesef misafirim var kuzey güneyde final yapıyomuşş izleyemicemm poff yemegımı yedıkten sonra kek yapıcam sora biraz dinleneyıım bari belim kopuyoo offff

demi demi haklısın napalım bız tecrubesız anneyız o da hep oynayıp oynamayınca korkuyoruz evham yokkk bu arada şeker yüklemesini neden özelde yaptryosunuz kı boşa para bence tabı sızın kendı tercıhınız ama ben devlette yaptırdım gayette memnun kaldım şimdi keşke 3 lü testımı de devlette yaptırsaydım dıyorum . zaten doğumumu da ALLAH nasıp kısmet ederse devlette yapmayı düşünüyorum....

Son düzenleme:
akşam eve gidip yemek yiyip bi güzel yatmak vardı ama maalesef misafirim var kuzey güneyde final yapıyomuşş izleyemicemm poff yemegımı yedıkten sonra kek yapıcam sora biraz dinleneyıım bari belim kopuyoo offff

anammm misafirmi poffff gerçektende yaa, işallah erken giderlersenin belinin ağrısı geçmedi dimi hala, doktoruna sordunmu bunu hiç merak ettim ne dedi, benim arada bi sırt ağrım oluyo çok yorulduğum zaman, nadirende bel ağrısı, ağırlaşınca dahada artçak sanırsammm

sordum canım bu aylarda normal dedi.5. ayı bi atlat rahatlarsın dedi ama yok anamm yokk bak 6. aydayız ama bütün gün oturuyorumya iş yerınde öğleden sonra başlıyo agrısı işte. akşam eve gidince yemek yeyip direk yatıs yapıyorum. sabah kalktıgımda bişi olmuyo ama öğleden snra yine aynı. böyle çekicez artık bunu mecbur. arada kalkıp yürüyorum ama oturunca yine aynı oluyo.

Dinlen cnm bel agrısı hakikaten zor

canım çalışıyorum işte akşam evde ne kadar dinlenebilirsem. kociş ayaklarıma felan mesaj yapıyo rahatlıyorum. belimin agrısıda yatınca geçiyo ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…