kan hapı için banada iştah açar dediler canım ama ben hala normal yiyorum bana bi kabızlık yaptı namussuzzzzz, sadece canım çok çeşit şeyi bir arada istiyo, onada arsızlık deniyo hahahaherkesler yemeklerini yemiş gelmiş. bnmde iştahım pek yok bu araalar. sıcaktan heralde.
kan hapınada başladım aslında herkes kan hapı iştah açar diyor bnde tam tersi.
3 kilocuk almışım daha. bakalım kaçla bitircez.
Benimde oglusum hic oynamadi bugün canimbu saate kadar coktan oynardi aslinda 1 saattirde bekliyorum tik yok insaallah birsey yoktur insan hemen korkuyor ya umarim hemen baslarlar oynamaya
anne olmak ne kadar zor herseyden korkuyoruz ama bana doktorum kanaman lekelenmen olmadığı sürece hıc bıseyden korkma dedı ınsallah oynar dun ne güzel oynuyodu nazar degırdım oğluma vursun oğlum hep başka bısey istemem ekım gelseydı kucağımıza alsaydık ALLAHın ıznı ile
anladım jaseminim, çok sağol yardımın için. biraz nemli tutmaya çalışıyım faydası olur sanırım dr.umada danışırım :)Canım bende öyle yaşadığım icin ondandir diyorum. Hiç bir öksürük grip vs olmadıgından bir sorun yoktur.
Eflam sağolasın canımcım, teşekkür ederim yorumlarınız beni epey rahatlattı. Damla şeklindeki kanamaları önemsemiyordum hamişlikte olduğundan dolayı. Ama iş tükürüğe gelince çok panikledim. Bende dr.umu arayıp bu durum için bişeyler isteyim. En azından yara için faydası olabilir belki :)canım, aynı durum bende vardı. gece uykularım da hep bölünüyordu. nefes alamıyordum. burun bandı kullandım ama yine fayda etmedi. sonunda dr a gittim, sprey ve merhem önerdi. ben spreyi aldım. 2 gündür uykum bölünmeden uyuyabildim. burun bandı da kullanıyorum.
arkadaşlar günaydın aranıza arada bir katılıyorum...ben de sizler gibi inşaallah ekim annesi olacağım.oldukça sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ve geçiriyorum siizinle derdimi paylaşmak istedim... daha önce bahsetmiştim.gebeliğimin 7. haftasından itibaren aşırı kusma bulantım başladı, 15 gün hastanede 1,5 ay evde yattım.bu süre içinde çok olaylar yaşadım.eşim hastaneye az geliyor dedim diye kaynamlar ilişkimize karıştı, onlara kırıldım aramadım diye çocuğunun ve senin canın cehenneme ayrıl oğlumdan diye baskı yaptı kaynam.eşimle aramız soğudu, annemlerde kaldım uzunca zaman.bu arada memurum raporluyum o günden buyana.kaynam ağzına gleni söyledi, çalışıyosun diye burnun büyüdü dedi(ki ben ona asla karşılık vermedim evliliğimizden beri, her zaman da annecim dedim, hastanede yatarken sadece 2 kere geldi)neyse annemlere geldi kaynamla eşim, benimle iyi bir tatrtıştılar ben de geri durmadım ilk defa...o gün bebeğim için eşimle geldim evimize ağlaya ağlaya.uzun bir süre de kaynamla görüşmedim. babam eşime çok sinirli, hala geçmedi kini.kesinlikle görüşmek istemiyor.eşim ise kendini haklı görüyor hala.aramızdaki sorun gitti tabi eşimle ancak ailem sen gel eşin bu eve gelmeyecek diyor. bu da beni çok üzüyor 1-2 ay öyle yaptım. ama olmuyo eşim kapıdan alıp kapıya bırakıyor.akrabalar annemlerde olunca ne diyeceğimi bilemiyom..halbuki ailemin biraz olgun olup eşimi kabullenmelerini isterdim benim için.babamın maddi durumu da çok iyi ama bana para gidecek diye aklı çıkıyor çünkü eşimi sevmiyor bu da çok kırıyor beni zaten 2 kardeşiz, benim paraya da ihtiyacım yok.. yarın birgün doğum yapacam annem evime gelmeyecek, eee o zaman benim ailem nerede... her gün ağlıyorumm, evde tek başımayım raporluyum tek başıma çıkıp gezemiyorum, misafir çağırsam evimi yeteri kadar temizleyip ikramlık hazırlayacak durumda değilim evde patlıyorum yalnızlıktan...annemlere de gitmeyi bıraktım artık beni anlamıyorlar...(( ne yapmam lazımmm
kan hapı için banada iştah açar dediler canım ama ben hala normal yiyorum bana bi kabızlık yaptı namussuzzzzz, sadece canım çok çeşit şeyi bir arada istiyo, onada arsızlık deniyo hahahabebişin beslendikten sona gerisi hiiççç önemli değil boşver, daha iyi az kilo alman, sorası rahat olur
busra ve yenievli zillilerrrrriiiii birbirinizi korkutmayın kızzzzbebişler bütün gün size show yapçak değil yaa, onlarında bi rahatı var uyuyodur, belki onunda uyuyası gelmiştir bugün, belki sırtı dönüktür ne hareketler yapıyodurda siz hissetmiyosunuzdur, hemen telaş evham yok, cızzzzzzzzz rahatlayın bakim, tepik atar o size merak etmeyin, nazlanası gelmiştir yada yayılıp uyumuştur ohhhhhh
maşallah size çıkkkıdı çıkkkdı çıktı karınlarrrrrr ayy insan 6. ayda anlıyo evet hamıleyım dıyeee aynada kendımı gorunce oo dıyorummm epey olumuşum
Uyuyorlardir demi kizzz ama iste insanin elinde degilki canikom hemen telaslaniyor iyi olsunlarda baska birsey istemem
Evimi sildim süpürdüm bir güzel ama yoruldum kızlar :101: Ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdide :106: :106:
evet canım bende okuyorum onu, yararlı bişi olacak bizim için, bebişlerimize daha bilinçli bakçazzz heheh, biraz kalın gibi sanki dimi:26:kızlar ben TRACY HOGG un BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZEVİ ÇÖZÜMLER kitabını aldım D&R dan şimdi geldi biraz göz attım hakikaten güzel bir kitap bence çok işime yarayacak tavsiye ediyorum :128: :129:
kan hapı için banada iştah açar dediler canım ama ben hala normal yiyorum bana bi kabızlık yaptı namussuzzzzz, sadece canım çok çeşit şeyi bir arada istiyo, onada arsızlık deniyo hahahabebişin beslendikten sona gerisi hiiççç önemli değil boşver, daha iyi az kilo alman, sorası rahat olur
busra ve yenievli zillilerrrrriiiii birbirinizi korkutmayın kızzzzbebişler bütün gün size show yapçak değil yaa, onlarında bi rahatı var uyuyodur, belki onunda uyuyası gelmiştir bugün, belki sırtı dönüktür ne hareketler yapıyodurda siz hissetmiyosunuzdur, hemen telaş evham yok, cızzzzzzzzz rahatlayın bakim, tepik atar o size merak etmeyin, nazlanası gelmiştir yada yayılıp uyumuştur ohhhhhh
hımmm eline sağlık ama yorma kendini yinede fazla sen, hamişsin unutmaakarpuz peynir yiyin bugün madem yorulmuşun temizlik falan, hafif geçsin bu akşamm
Evimi sildim süpürdüm bir güzel ama yoruldum kızlar :101: Ne yemek yapsam diye düşünüyorum şimdide :106: :106:
evet canım bende okuyorum onu, yararlı bişi olacak bizim için, bebişlerimize daha bilinçli bakçazzz heheh, biraz kalın gibi sanki dimi:26:
akşam eve gidip yemek yiyip bi güzel yatmak vardı ama maalesef misafirim varkuzey güneyde final yapıyomuşş izleyemicemm poff yemegımı yedıkten sonra kek yapıcam sora biraz dinleneyıım bari belim kopuyoo offff
akşam eve gidip yemek yiyip bi güzel yatmak vardı ama maalesef misafirim varkuzey güneyde final yapıyomuşş izleyemicemm poff yemegımı yedıkten sonra kek yapıcam sora biraz dinleneyıım bari belim kopuyoo offff
kızlar doğumdan korkan var mı benım kabusum oldu bıde bızım haftamız kaç aya takamül ediyo tam bes buçuk mu
anammm misafirmi poffff gerçektende yaa, işallah erken giderlersenin belinin ağrısı geçmedi dimi hala, doktoruna sordunmu bunu hiç merak ettim ne dedi, benim arada bi sırt ağrım oluyo çok yorulduğum zaman, nadirende bel ağrısı, ağırlaşınca dahada artçak sanırsammm
Dinlen cnm bel agrısı hakikaten zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?