valla ben de korkuyorum ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum herşey yolunda gidece diye Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin
ben oturtma yaptımmm yanında salata cacık e daha ne olsun ahhh ahhh ev hanımlığı zor ben calısmayı özledim yaw :/
evet evet baya bilgi var okuyup bitiren şuanda bebişi olan arkadaşlarım var, onların tavsiyesiyle almıştım bende zaten yoksa almam hahaevet yaa baya kalın ama olsun daha çok bilgi içeriyodur
canım sen şuanda 5,5 sun 25.hafta bittiğinde tam 6 ayı doldurmuş olucan, aşağıda hesaplaması var, korkma doğumdanda bende korkuyorum ama şuanda düşünmemeye çalışıyorum, o zaman gelince bakçaz bi çaresine, Allah büyük sen merak etme, onu o zaman düşüncez, şimdiden stres yapmayalım kendimizi dimikızlar doğumdan korkan var mı benım kabusum oldu bıde bızım haftamız kaç aya takamül ediyo tam bes buçuk mu
hoşgeldin, naberrrrrMerhaba kızlar
ne 5 i yahu, 5 bitmiş senin, 6yı bitirmek üzeresin, 25. haftan bittiğinde 6 ayı bitirmiş 7 ye girmiş olcannn heheheSlm kızlar biz kaçıncı aydayiz kafam karışıyor herkez kaç aylık diyor ben de 5 diyorum kafam ka:26:rıştı
hemde nasııııııııııııııııııı, bana orda bi top var sadece diyolar ama bana baya büyük geliyo, geceleri dönerken rahatsızlık vericek kadar hemdeeKızlar gobusleriniz büyüdü. Mü.
kızlar gobusleriniz büyüdü. Mü.
Kızlar gobusleriniz büyüdü. Mü.
arkadaşlar bu gün doktordan geldim bebeğim 650 grammış normalmi sizinkiler kaç gramdı
normal canımcımm, bende geçen hafta cuma gitmiştim 25. haftamdaydım o zaman 685gr bizim bebişte, doktorda gayet iyi gidiyo böyle devam dedi
Maşallah bebişine annesiKaç haftalık tam olarak ?
hımm ii bari
inşallah onlarr iii olurda
bebeğime doktor 23+4 dedi ama 24 haftalığız..
veeeeeee 1 ayda 4 kilo almışızzzzz
aynen benımde öylee bazen cok saplanıyor özellikle iş yapıncaarkadaşlar mrb...
benim gibi kaburga arasında batması olan var mı? ağrı bazen dayanılmaz oluyor
arkadaşlar mrb...
benim gibi kaburga arasında batması olan var mı? ağrı bazen dayanılmaz oluyor
aynen canım valla çok sıcak daha bunun temmuzu var agustosu var eylülü var dogumu var
arkadaşlar bu gün doktordan geldim bebeğim 650 grammış normalmi sizinkiler kaç gramdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?