2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Slm kızlar biz kaçıncı aydayiz kafam karışıyor herkez kaç aylık diyor ben de 5 diyorum kafam ka:26:rıştı

ben oturtma yaptımmm yanında salata cacık e daha ne olsun ahhh ahhh ev hanımlığı zor ben calısmayı özledim yaw :/

kız ne istiyon işte bak ne güzel herşeyin hazır. senin gün içinde dinlene dinlene yaptıgın seylerı biz akşam eve gidince yorgun argın koştura koştura yapıyoz. bende bide bel agrısı varkı sorma gitsin akşam bu halde eve gidip yemek yapmak işkence gibi geliyo keşke şimdi yemek hazır olsa dıyom yiycen direk yatcan ohh. ama oda kilo yapıyo işte yürümek lazımda bende hal kalmıyokı anam

evet yaa baya kalın ama olsun daha çok bilgi içeriyodur
evet evet baya bilgi var okuyup bitiren şuanda bebişi olan arkadaşlarım var, onların tavsiyesiyle almıştım bende zaten yoksa almam haha

kızlar doğumdan korkan var mı benım kabusum oldu bıde bızım haftamız kaç aya takamül ediyo tam bes buçuk mu
canım sen şuanda 5,5 sun 25.hafta bittiğinde tam 6 ayı doldurmuş olucan, aşağıda hesaplaması var, korkma doğumdanda bende korkuyorum ama şuanda düşünmemeye çalışıyorum, o zaman gelince bakçaz bi çaresine, Allah büyük sen merak etme, onu o zaman düşüncez, şimdiden stres yapmayalım kendimizi dimi
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

hoşgeldin, naberrrrr

Slm kızlar biz kaçıncı aydayiz kafam karışıyor herkez kaç aylık diyor ben de 5 diyorum kafam ka:26:rıştı
ne 5 i yahu, 5 bitmiş senin, 6yı bitirmek üzeresin, 25. haftan bittiğinde 6 ayı bitirmiş 7 ye girmiş olcannn hehehe yaz aşağıdakini bi kenara yada fotosunu çek ben öle yaptım hep telimde duruyo ona göre ay hesabı yapıyom, bide masamdaki takvimime doğuma kadar olan haftalarımı tek tek yazıp aylarımıda işaretledim, ben mesela 6. ayı bitirdim artık, 7 ayımdayım
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Kızlar gobusleriniz büyüdü. Mü.
hemde nasııııııııııııııııııı, bana orda bi top var sadece diyolar ama bana baya büyük geliyo, geceleri dönerken rahatsızlık vericek kadar hemdee

normal canımcımm, bende geçen hafta cuma gitmiştim 25. haftamdaydım o zaman 685gr bizim bebişte, doktorda gayet iyi gidiyo böyle devam dedi

hımm ii bari
inşallah onlarr iii olurda

Maşallah bebişine annesi Kaç haftalık tam olarak ?

bebeğime doktor 23+4 dedi ama 24 haftalığız..
veeeeeee 1 ayda 4 kilo almışızzzzz

teşekkür ederım cevaplarınız için ama çalışmak ınsana ayrı bır sey katıyo valla çalışırken aksam yemek yapmayı bıle özledim. çalışan insan için birden uzun süre evde oturmak zor gelıyo daha ben üç aydır evdeyim. bide neyse bebegım için katlanıyorum. azcık büyüsün anasını bilsin yeniden başlıyacağım Allah ın izniyle tek maaşla geçinmek zor... Allah herkesin yardımcısı olsun valla

hımm ii bari
inşallah onlarr iii olurda

bebeğime doktor 23+4 dedi ama 24 haftalığız..
veeeeeee 1 ayda 4 kilo almışızzzzz

Hemen hemen aynıyız galıba cnm benımkı sata göre 23+5 kılosu 737 gr fakat başından beri sata göre gıtmıyor bıraz daha önde .
Baya iyi beslenmıssın demekkı

aynen canım valla çok sıcak daha bunun temmuzu var agustosu var eylülü var dogumu var

Valla su gebelık guzel bıseyde yaza gelmeseydı daha bı guzel olcaktı. yazın butun sıcagını yiyip sonra dogurcaz zaten bebişleri

arkadaşlar bu gün doktordan geldim bebeğim 650 grammış normalmi sizinkiler kaç gramdı

canım benım bebiş 23+1 de 632 gramdı. senınde normaldır bır sorun olsa doktorun soylerdı mutlaka...

ben geldimmmmmm anneciklerrr kızımla bır guzel gezdıkkk alışveriş yaptık tam 3 saat yurüdum şuan bacaklar bitmiş durumda eskıden bı oyan bı buyana gezen ben ahh ahhh sankı hep hhayatım boyunaca hamıleydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…