arkadaşlar mrb...
benim gibi kaburga arasında batması olan var mı? ağrı bazen dayanılmaz oluyor
Hemen hemen aynıyız galıba cnm benımkı sata göre 23+5 kılosu 737 gr fakat başından beri sata göre gıtmıyor bıraz daha önde .
Baya iyi beslenmıssın demekkı
ben geldimmmmmm anneciklerrr kızımla bır guzel gezdıkkk alışveriş yaptık tam 3 saat yurüdum şuan bacaklar bitmiş durumda eskıden bı oyan bı buyana gezen benahh ahhh sankı hep hhayatım boyunaca hamıleydım
8 ocak sat benim... senin canım
valla bulantı dönemi geçince kendimi kaybettim galiba
10 ocak sat benım.
Bulantı dönemı neysekı gectı ben acıkınca hala boş boş çıkarıyorum cnm sıvı.
olmazmı çok fena hemde akşamlarıydı önceden şimdi gündüzde oluyo mahvedo beni nefes aldırmıo
aynen bi de masa başı çalışıyorum oturamıyorum resmen ve göğüs cerrahi dr una gittik doktor doğuştan gelen bi şekil bozukluğu var dedi cidden dayanılmaz oluyor ağrısı
ayy çok zor mevlam yardımcın olsun
yakınmışız
ben diodum başta 10 kilo ile doğuma giderim malum hiç almayınca
ama şimdi 30 u görrüm diorum
Hoşgeldin cnm kızınıda bir güzel gezdirmişssin oh ne güzel
hoşgeldin, naberrrrr
ne 5 i yahu, 5 bitmiş senin, 6yı bitirmek üzeresin, 25. haftan bittiğinde 6 ayı bitirmiş 7 ye girmiş olcannn heheheyaz aşağıdakini bi kenara yada fotosunu çek ben öle yaptım hep telimde duruyo ona göre ay hesabı yapıyom, bide masamdaki takvimime doğuma kadar olan haftalarımı tek tek yazıp aylarımıda işaretledim, ben mesela 6. ayı bitirdim artık, 7 ayımdayım
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
hemde nasııııııııııııııııııı, bana orda bi top var sadece diyolar ama bana baya büyük geliyo, geceleri dönerken rahatsızlık vericek kadar hemdee
canımcım bilmem memnunmuydu en son tepikleyıp durdu çok komık oluyo ya artık ayakta bıle hıssedıyorum hareketlerını gülesim geliyo sokakta ozamanama geldım hemen yemek koydum ocağa malum sabaahki konu t....p......yapcam ya misafirde çağrdım kızlar gelın yalnız olmaz dedım yiyelim...mutfaktan yazıyorumm
Merhaba arkadaşlar..
Ben iki gün önce doktora gittim. Sat a göre 23+4 hftalığım.
Ultrasona göre daha geride 23 cıktım.. Bunun bir zrarı var mıdır acaba?
Kilosu 560 gr boyu 34 cm cıktı..
yok canm bi zararı zannetmem zaten bebişler son aylarda kilo almaya başlıyolar için rahat olsun
Büyüdü cnmSeninki ne durumdA?
Sağolasın canım.. Kendim de pek kılo almadım zaten. Toplam dört kılo aldım..
Benimki de büyüdü Cnm ama zayıf olduğum için fazla belli olmuyor hiç biryerimden kilo almadım gece yatarken rahatsız olmuyorum tek derdim mide bulantisi sizin sikintilariniz ne kızlar
Evet artık hareketler cok rahat hissedilmeye başlandı cnm bazende idrar kesesinemı vuruyor napıyor bücürük bir tuhaf oluyorum. Bu arada kolay gelsin.canımcım bilmem memnunmuydu en son tepikleyıp durdu çok komık oluyo ya artık ayakta bıle hıssedıyorum hareketlerını gülesim geliyo sokakta ozamanama geldım hemen yemek koydum ocağa malum sabaahki konu t....p......yapcam ya misafirde çağrdım kızlar gelın yalnız olmaz dedım yiyelim...mutfaktan yazıyorumm
Bir problem yoktur cnm zaten olsa doktorun söylerdi sütlü mamulleri tüketmekde fayda var.Merhaba arkadaşlar..
Ben iki gün önce doktora gittim. Sat a göre 23+4 hftalığım.
Ultrasona göre daha geride 23 cıktım.. Bunun bir zrarı var mıdır acaba?
Kilosu 560 gr boyu 34 cm cıktı..
Benimki de büyüdü Cnm ama zayıf olduğum için fazla belli olmuyor hiç biryerimden kilo almadım gece yatarken rahatsız olmuyorum tek derdim mide bulantisi sizin sikintilariniz ne kızlar
afiyet olsun canım güzel güzel ye t... p.. nı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?