2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Hemen hemen aynıyız galıba cnm benımkı sata göre 23+5 kılosu 737 gr fakat başından beri sata göre gıtmıyor bıraz daha önde .
Baya iyi beslenmıssın demekkı

8 ocak sat benim... senin canım

valla bulantı dönemi geçince kendimi kaybettim galiba

Hoşgeldin cnm kızınıda bir güzel gezdirmişssin oh ne güzel

10 ocak sat benım.

Bulantı dönemı neysekı gectı ben acıkınca hala boş boş çıkarıyorum cnm sıvı.

ayy çok zor mevlam yardımcın olsun
yakınmışız
ben diodum başta 10 kilo ile doğuma giderim malum hiç almayınca
ama şimdi 30 u görrüm diorum

olmazmı çok fena hemde akşamlarıydı önceden şimdi gündüzde oluyo mahvedo beni nefes aldırmıo

aynen bi de masa başı çalışıyorum oturamıyorum resmen ve göğüs cerrahi dr una gittik doktor doğuştan gelen bi şekil bozukluğu var dedi cidden dayanılmaz oluyor ağrısı

Merhaba arkadaşlar..
Ben iki gün önce doktora gittim. Sat a göre 23+4 hftalığım.
Ultrasona göre daha geride 23 cıktım.. Bunun bir zrarı var mıdır acaba?
Kilosu 560 gr boyu 34 cm cıktı..

Hoşgeldin cnm kızınıda bir güzel gezdirmişssin oh ne güzel

canımcım bilmem memnunmuydu en son tepikleyıp durdu çok komık oluyo ya artık ayakta bıle hıssedıyorum hareketlerını gülesim geliyo sokakta ozaman ama geldım hemen yemek koydum ocağa malum sabaahki konu t....p......yapcam ya misafirde çağrdım kızlar gelın yalnız olmaz dedım yiyelim...mutfaktan yazıyorumm

Benim de çıktı ama çok değil yuvarlak bir gobusum var gören yeni anlıyor hamile olduğumu
ama herkez başka türlü söylüyor hangi hesap doğru geçmiyor günler geçsin artık

afiyet olsun canım güzel güzel ye t... p.. nı

Merhaba arkadaşlar..

yok canm bi zararı zannetmem zaten bebişler son aylarda kilo almaya başlıyolar için rahat olsun

Benimki de büyüdü Cnm ama zayıf olduğum için fazla belli olmuyor hiç biryerimden kilo almadım gece yatarken rahatsız olmuyorum tek derdim mide bulantisi sizin sikintilariniz ne kızlar

beni de rahatsız etmiyo kilo falan oğluşum çok hareketli gece beni uyutmuyo sağolsun

iki sabahtır mide bulantısı ile uyanıyorum nedenini bilmiyorum hiç mide bulantısı yaşamamıştım

Evet artık hareketler cok rahat hissedilmeye başlandı cnm bazende idrar kesesinemı vuruyor napıyor bücürük bir tuhaf oluyorum. Bu arada kolay gelsin.
Merhaba arkadaşlar..
Bir problem yoktur cnm zaten olsa doktorun söylerdi sütlü mamulleri tüketmekde fayda var.
Benimki de büyüdü Cnm ama zayıf olduğum için fazla belli olmuyor hiç biryerimden kilo almadım gece yatarken rahatsız olmuyorum tek derdim mide bulantisi sizin sikintilariniz ne kızlar

Maşallah cnm Benimde belim kalçam agrıyor geceleri.

Kızlar bol bol kuru incir yaş incir tüketelim.

''İncir, içerdiği yüksek oranlardaki Protein, vitamin ve minerallerle hücrelerin yenilenmesini sağlayan bir besindir. Sözgelişi, 100 gr. kuru incir yenilirse bedenin günlük gereksinimlerinden kalsiyumun yüzde 17'si, demir ve Magnezyumun yüzde 30'u, fosforun yüzde 20'si, B1 vitamininin yüzde 5'i ve B2 vitamininin yüzde 4'ü alınmış olur'' .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…