2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlarrrrrr çeşitli sıkıntılar yaşamamız normalll çunku son 3 ay bıraz daha bızım için sıkıntılı geçebılır tabı her bunye de yaşayacak diye bir şey de yok ama en rahat donem 3-6 aydır anne kendını enerjık hısseeder çunku baştakı bulantıları halsızlıklerı uyku hallerı gitmiştirr son 3 ay ise bıraz sancılı uykusuz geceler ayakta elde şişlikler belde ağrı bebek ağırlaştıgı için kasıklarda ağrı idrara sık çıkma hatta bazen öksururken hapşrırken bazen gülerken altımıza bıle kaçıırcaz korkmayın hepsi normal bızım şansımız sıcaklara denk geldı son 3 ay oyuzden bıraz daha fazla yaşayabılırız ama sonu selamet :)

Kızlar dışardan çok güzel yemek kokulari geliyor yav Cnm çekti çok fena gözüm döndü ben de istiyommmmm

bizim de apartman kokuyo her akşam girdiğimde. benim evimde ya önceki gece hazırlanmış buzdolabındaki yemeğim var ya da hiç yemeğim yok
yeni yapılmış yemek kokusuna bayılıyorum, eşime diyorum şu şunu pişirmiş bu bunu pişirmiş diye gülüyo tabii anlamadığı için halimden

Ev yemeği gibisi yok Cnm da tepsi kebabı lahmacun istedi

Off kizlar bebegim hala kimildamiyor..sabahtan beri yapmadigim sey kalmadi ama tik yok.agliyacagim birazdan cok daraldim sanki bi ara birazcik hareket etti gibi ama hic belirgin degildi oysaki dün nasil hareketliydi yavrum aglamak istiyorum

Off kizlar bebegim hala kimildamiyor..sabahtan beri yapmadigim sey kalmadi ama tik yok.agliyacagim birazdan cok daraldim sanki bi ara birazcik hareket etti gibi ama hic belirgin degildi oysaki dün nasil hareketliydi yavrum aglamak istiyorum

Panik yapma arkadaşım. Bazen benimde oyle oluyor. Dr..a sordugumda herzaman duymayabilirsin demisti.

beni de rahatsız etmiyo kilo falan oğluşum çok hareketli gece beni uyutmuyo sağolsun

iki sabahtır mide bulantısı ile uyanıyorum nedenini bilmiyorum hiç mide bulantısı yaşamamıştım
kuzum benimde var bi süredir, 2 hafta önce sordum dr normal değil dedi, bir dahaki kontrolde tekrar konuşalım bunu dedi. Mide bulantısı aşırı değil ara ara oluyo bende anlamadım ama beraberinde ishal vs varsa araştırıyolar sebebini :26: Ben reflüden de kaynaklandığını düşünüyorum çünkü reflünün en büyük belirtileri arasında var. Mesela yiyip içtiklerinize dikkat ederseniz sizi etkileyen şeyleri farkedebiliyosunuz. Mesela ben aç karınla çay içtim mi mahvoluyorum..

Ama iyce kötü oldum canimm sabahtan beri bekliyorum korka korka en kisa zamanda hareket eder yavrum insaallah..beklemek cok zor
Canımcım panik yapma, bu sorun hepimizde var, bende birkaç gündür hiç durmayan bebişimin hareketlerini 2 gündür çok az duyuyorum. Bazen duruş pozisyonuyla bazen yorgunlukla alakalı olabiliyor. Sen içini rahat tut..

Cok sagol tatlim..insaallah birsey yoktur biliyorsun iste hemen bir panik olma durumu var ve ben suanda o durumdayim ama biraz rahatlamaya caliscam bakalim

Cok sagol tatlim..insaallah birsey yoktur biliyorsun iste hemen bir panik olma durumu var ve ben suanda o durumdayim ama biraz rahatlamaya caliscam bakalim
Bilmem mi canımm :) çok evhamlanıyoruz hele ki ben önceden de böyleydim şimdi düşün artıkın :) ama söz konusu bebişler olunca stresten uzak durmaya çalışıyorum, bazı şeyleri oluruna bırakıyorum. Kendimi telkinleyebiliyorum şükür :)

Günaydın herkeseee... dün kızıma yeni ciciler aldimmm mutluyum... :)

Günaydınnnnn, sanırım en erkenci sen, sorada ben geliyorum güle güle giydir, iyi günlerde inşallah. Bir parça bişi almak insanı nası bu kadar mutlu ediyo dimi, bizimde bi arkadaş dün mama kaşağı almış, ucunda kuş var kaşığın, hani beslerken kuş geliyo kuş geliyo dersin ya işte onu yapmışlar ama çok tatlı, nası mutlu oldum anlatamam

Busracım son durum nedir, bebiş hala tembelliğe devam mı? Kızmıydı erkek miydi senin? genelde kızlar daha hareketsiz olur derler ya ondan sordum, merak etme annesi pozisyonu nedeniyle sen hissetmiyosundur bence, onun yatış şekli önemli çünkü hareketlerinde.

günaydııın. ankaradan sizlere sıcak sıcak günaydınlar gönderiyoruz hele şükür ben de girebildim şuraya. bu arada kızlar beleşçi olduğumu düşünebilirsiniz de huggies ücretsiz numune gönderiyormuş.biz de mi istesek acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…