kızzzzzz sansürledim ya
Kızlar dışardan çok güzel yemek kokulari geliyor yav Cnm çektiçok fena gözüm döndü ben de istiyommmmm
bizim de apartman kokuyo her akşam girdiğimde. benim evimde ya önceki gece hazırlanmış buzdolabındaki yemeğim var ya da hiç yemeğim yok
yeni yapılmış yemek kokusuna bayılıyorum, eşime diyorum şu şunu pişirmiş bu bunu pişirmiş diye gülüyo tabii anlamadığı için halimden
niye bakmadiniz kizlar ciciler topigimizde
Off kizlar bebegim hala kimildamiyor..sabahtan beri yapmadigim sey kalmadi ama tik yok.agliyacagim birazdan cok daraldim sanki bi ara birazcik hareket etti gibi ama hic belirgin degildi oysaki dün nasil hareketliydi yavrumaglamak istiyorum
Panik yapma arkadaşım. Bazen benimde oyle oluyor. Dr..a sordugumda herzaman duymayabilirsin demisti.
kuzum benimde var bi süredir, 2 hafta önce sordum dr normal değil dedi, bir dahaki kontrolde tekrar konuşalım bunu dedi. Mide bulantısı aşırı değil ara ara oluyo bende anlamadım ama beraberinde ishal vs varsa araştırıyolar sebebini :26: Ben reflüden de kaynaklandığını düşünüyorum çünkü reflünün en büyük belirtileri arasında var. Mesela yiyip içtiklerinize dikkat ederseniz sizi etkileyen şeyleri farkedebiliyosunuz. Mesela ben aç karınla çay içtim mi mahvoluyorum..beni de rahatsız etmiyo kilo falan oğluşum çok hareketli gece beni uyutmuyo sağolsun
iki sabahtır mide bulantısı ile uyanıyorum nedenini bilmiyorum hiç mide bulantısı yaşamamıştım
Canımcım panik yapma, bu sorun hepimizde var, bende birkaç gündür hiç durmayan bebişimin hareketlerini 2 gündür çok az duyuyorum. Bazen duruş pozisyonuyla bazen yorgunlukla alakalı olabiliyor. Sen içini rahat tut..Ama iyce kötü oldum canimm sabahtan beri bekliyorum korka korka en kisa zamanda hareket eder yavrum insaallah..beklemek cok zor
Canımcım panik yapma, bu sorun hepimizde var, bende birkaç gündür hiç durmayan bebişimin hareketlerini 2 gündür çok az duyuyorum. Bazen duruş pozisyonuyla bazen yorgunlukla alakalı olabiliyor. Sen içini rahat tut..
Bilmem mi canımm :) çok evhamlanıyoruz hele ki ben önceden de böyleydim şimdi düşün artıkın :) ama söz konusu bebişler olunca stresten uzak durmaya çalışıyorum, bazı şeyleri oluruna bırakıyorum. Kendimi telkinleyebiliyorum şükür :)Cok sagol tatlim..insaallah birsey yoktur biliyorsun iste hemen bir panik olma durumu var ve ben suanda o durumdayim ama biraz rahatlamaya caliscam bakalim
Günaydın herkeseee... dün kızıma yeni ciciler aldimmm mutluyum... :)
Cok sagol tatlim..insaallah birsey yoktur biliyorsun iste hemen bir panik olma durumu var ve ben suanda o durumdayim ama biraz rahatlamaya caliscam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?