kizlar bebek arabasini aldik biz bi bakinn yorumlarinizi bekliyorum
Günaydın herkeseee... dün kızıma yeni ciciler aldimmm mutluyum... :)
Canım hangi topik link verirmisin?
kuzum benimde var bi süredir, 2 hafta önce sordum dr normal değil dedi, bir dahaki kontrolde tekrar konuşalım bunu dedi. Mide bulantısı aşırı değil ara ara oluyo bende anlamadım ama beraberinde ishal vs varsa araştırıyolar sebebini :26: Ben reflüden de kaynaklandığını düşünüyorum çünkü reflünün en büyük belirtileri arasında var. Mesela yiyip içtiklerinize dikkat ederseniz sizi etkileyen şeyleri farkedebiliyosunuz. Mesela ben aç karınla çay içtim mi mahvoluyorum..
günaydııın. ankaradan sizlere sıcak sıcak günaydınlar gönderiyoruzhele şükür ben de girebildim şuraya. bu arada kızlar beleşçi olduğumu düşünebilirsiniz de huggies ücretsiz numune gönderiyormuş.biz de mi istesek acaba ?
günaydın güzel hamişler ve tatlı bebişleri
günaydın canımmm
ben buldum bile linki yazayım hemen numune talebi için
https://www.huggies.com.tr/numune-iste/
günaydın canım geçmiş olsun sıcak press yap iyi gelirgünaydın kızlar :)) be dün gece karnımı üşütmüşüm galiba biraz karnım acıo
ben de siparişimi girdim 10 içinde elinizde olur diyolar
Benimki de büyüdü Cnm ama zayıf olduğum için fazla belli olmuyor hiç biryerimden kilo almadım gece yatarken rahatsız olmuyorum tek derdim mide bulantisi sizin sikintilariniz ne kızlar
hangisinden istediniz yeni doğan için mi bir büyüğünden mi
bana numune vermediler.daha önce talepte bulunmuşsunuz dediler. bana ne garezelri var ya
başka bi msn adresinden gir cnm öyle bi dene
Günaydınnnnn, sanırım en erkenci sen, sorada ben geliyorumgüle güle giydir, iyi günlerde inşallah. Bir parça bişi almak insanı nası bu kadar mutlu ediyo dimi, bizimde bi arkadaş dün mama kaşağı almış, ucunda kuş var kaşığın, hani beslerken kuş geliyo kuş geliyo dersin ya işte onu yapmışlar ama çok tatlı, nası mutlu oldum anlatamam
onu da denedim başka isimle denedim ühüüü bana vermiyorlar
başka bi msn adresinden gir cnm öyle bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?