2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın kızlar :)) be dün gece karnımı üşütmüşüm galiba biraz karnım acıo
ay o ağrı bendede var iki gündür, üşütmektenmiymiş ki, ben hiç ona bağlamadım ama banada bebişten gibi geldi:26:

hehe evet onlara bişi almak çok mutlu ediyo insanı, duyardımda inanmazdım, bide burda arkadaşlar Yani minikk bebişi yada çocuğu olanlar hep çocuklarından bahsederlerdi bende sıkılırdım sürekli aynı muhabbetten ama günümün tamamı bebiş oldu yaa, şaka gibi, yatıyom kalkıyom hep o var

Merhaba arkadaşlar günaydın,

2 günden beri midem ağrıyordu. Sonra rüyamda erik gördüm. Meğersem aşeriyormuşum eriği yiyince geçti midemin ağrısı aklınızda bulunsun. Başınıza gelebilir.

merhaba hamişler sıcaklar sağolsun akşama kadar evden çıkamıyom
kocam sağolsun dün bikaç elbise etek felan aldı
yarın anneler eğitimine katılcam hastanemin çok heyecanlıyım

alla allaaa bunuda ilk defa duyuyorum, bakalım daha neler örencez ya görmezsek rüyamızdaaaaaa:18: ayyy gülesim geldi yaaaaa

merhaba hamişler sıcaklar sağolsun akşama kadar evden çıkamıyom
kocam sağolsun dün bikaç elbise etek felan aldı
yarın anneler eğitimine katılcam hastanemin çok heyecanlıyım

olsun olsun sıcakta ne kadar az çıkarsak o kadar iyi, şapka takmamız lazım bizim çıksak bile kafayı ve yüzü korumak için. ay ne güzel yaa, notlarını bizede ilet taammm mııııı

olsun olsun sıcakta ne kadar az çıkarsak o kadar iyi, şapka takmamız lazım bizim çıksak bile kafayı ve yüzü korumak için. ay ne güzel yaa, notlarını bizede ilet taammm mııııı

şapka güneş kremi bi ton şe sürüp çıkıyom çıakrsam zaten
sol kalça kemiğim inanılmaz ağrıyo kaç gündür dr bebek ağarlaştığı için dedi ooof naapcam bilmem yürüyüşüm sünnet çocuğu gibi oldu
yarın akşam yazarım hepinize

Canimcim son durumu sana aktariyorum: sabah kalktigimda saat 04:30 du rüyamda korkunc korkunc seyler gördüm hemen kalktim bebegim hareket ediyormu diye bekledim 1 saate yakin bekleyince ve süt icince hareketlendi cok sükür teyzesi sonra baktim karnima batma gibi agrilar giriyor uyudum ve suanda kalktim direk sayfaya baktim insaallah dahada hareketli olur cok korktum tatlim ya cok zor birsey bu arada bebisim erkek teyzesi

çok sevindim canım, allah hep iyi etsin işallah

demekki içeride keyif yapıyor annesi ellerinin kafasının üstüne koyup yangelip yatıyodur erkek rahatına düşkün olur bilyosun

çok sevindim canım, allah hep iyi etsin işallah

Amin insaallah hepimizinkini tatlim
demekki içeride keyif yapıyor annesi ellerinin kafasının üstüne koyup yangelip yatıyodur erkek rahatına düşkün olur bilyosun

evet sezinimm demekki keyif yapiyor ama annesi cok korktu insaallah birdahakine keyif yapmadan önce bi kac kere vurur sonra yatar :) bende cok seymi istedim ne :)

off bugün bi türlü ayılamadım yaaa uykum var uyumak istiyommmmmm
yaaa benimdee, akşam yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum nolcak böle, gece uyur uyanık olunca o sabah uykusu ne tatlı geliyo yaaa, bende uyumak istiyom bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlarrrrrrrrrrrr nıye susssssssss pusssunuzzzzz yaaaaaaaaaaa
ya beni atıp atıp duruyo bu site, ters bişide yapmıyom anlamadım, çok konuşuyosun mu demek istiyo neee sürekli kullanıcı adı ve şifre giriyom yaa

evet sezinimm demekki keyif yapiyor ama annesi cok korktu insaallah birdahakine keyif yapmadan önce bi kac kere vurur sonra yatar :) bende cok seymi istedim ne :)[/QUOTE]
hee annesi sen bi liste yap şimdik, ver bebişin eline, deki bunlar uyman gereken kurallar canım dışına çıkma totona yersin tokatı de bak o kesin yapçakkkk

dün konuştuk konuştuk kendi kendime nazar değdirdim kızlar, bugün hiçbişi yiyeyim yok azcık bişi yiyorum midem şişiyo patlıcak gibi oluyorum, poffffffffffffffffff

tünaydın kızlar,
eşimin arkadaşı bizim bebişi rüyasındagörmüş balkondan düşürüyormuşuz. böyle rüya anlatılır mı hiç ya.. insanın canı sıkılıo

slm kızlarr.. havalar çok güzel ve ben denize gitmek istiyorum ve eşim izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…