Gunaydınlar....
ay o ağrı bendede var iki gündür, üşütmektenmiymiş ki, ben hiç ona bağlamadım ama banada bebişten gibi geldi:26:günaydın kızlar :)) be dün gece karnımı üşütmüşüm galiba biraz karnım acıo
hehe evet onlara bişi almak çok mutlu ediyo insanı, duyardımda inanmazdım, bide burda arkadaşlar Yani minikk bebişi yada çocuğu olanlar hep çocuklarından bahsederlerdi bende sıkılırdım sürekli aynı muhabbetten ama günümün tamamı bebiş oldu yaa, şaka gibi, yatıyom kalkıyom hep o vargünaydın erkencilerrrbende 8 de işe geliyorum ama iş yerndeki kızlarla muhabbete daldık ancak girebildim buraya bende geçen hafta annem gelmişti bizde onunla aldık bişeyler çookk zevkli oluyo oğlum için alışveriş yapması yaa bi tane tek alt aldım poposunda '' çarpsanızda birşey olmaz bariyerim var '' yazıyo yaa doğsun poposuna poposuna vurcam onunn oyy
Merhaba arkadaşlar günaydın,
2 günden beri midem ağrıyordu. Sonra rüyamda erik gördüm. Meğersem aşeriyormuşum eriği yiyince geçti midemin ağrısı aklınızda bulunsun. Başınıza gelebilir.
alla allaaa bunuda ilk defa duyuyorum, bakalım daha neler örencez ya görmezsek rüyamızdaaaaaa:18: ayyy gülesim geldi yaaaaa
merhaba hamişler sıcaklar sağolsun akşama kadar evden çıkamıyom
kocam sağolsun dün bikaç elbise etek felan aldı
yarın anneler eğitimine katılcam hastanemin çok heyecanlıyım
olsun olsun sıcakta ne kadar az çıkarsak o kadar iyi, şapka takmamız lazım bizim çıksak bile kafayı ve yüzü korumak için.ay ne güzel yaa, notlarını bizede ilet taammm mııııı
Busracım son durum nedir, bebiş hala tembelliğe devam mı? Kızmıydı erkek miydi senin? genelde kızlar daha hareketsiz olur derler ya ondan sordum, merak etme annesi pozisyonu nedeniyle sen hissetmiyosundur bence, onun yatış şekli önemli çünkü hareketlerinde.
Canimcim son durumu sana aktariyorum: sabah kalktigimda saat 04:30 du rüyamda korkunc korkunc seyler gördüm hemen kalktim bebegim hareket ediyormu diye bekledim 1 saate yakin bekleyince ve süt icince hareketlendi cok sükür teyzesi sonra baktim karnima batma gibi agrilar giriyor uyudum ve suanda kalktim direk sayfaya baktim insaallah dahada hareketli olur cok korktum tatlim ya cok zor birsey bu arada bebisim erkek teyzesi
Canimcim son durumu sana aktariyorum: sabah kalktigimda saat 04:30 du rüyamda korkunc korkunc seyler gördüm hemen kalktim bebegim hareket ediyormu diye bekledim 1 saate yakin bekleyince ve süt icince hareketlendi cok sükür teyzesi sonra baktim karnima batma gibi agrilar giriyor uyudum ve suanda kalktim direk sayfaya baktim insaallah dahada hareketli olur cok korktum tatlim ya cok zor birsey bu arada bebisim erkek teyzesi
çok sevindim canım, allah hep iyi etsin işallah
demekki içeride keyif yapıyor annesi ellerinin kafasının üstüne koyup yangelip yatıyodur erkek rahatına düşkün olur bilyosun
yaaa benimdee, akşam yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum nolcak böle, gece uyur uyanık olunca o sabah uykusu ne tatlı geliyo yaaa, bende uyumak istiyom bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoff bugün bi türlü ayılamadım yaaa uykum var uyumak istiyommmmmm
ya beni atıp atıp duruyo bu site, ters bişide yapmıyom anlamadım, çok konuşuyosun mu demek istiyo neeekızlarrrrrrrrrrrr nıye susssssssss pusssunuzzzzz yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?