2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlarr.. havalar çok güzel ve ben denize gitmek istiyorum ve eşim izin vermiyor

neden izin vermıyo angelcık bakalım mıkrop kaparsın dıyemı amann benım evımde fildir fildir esiyo ya kapılar çarpıyo bı yeri açtıgımda amma dun meydan yanıyorduuu

tünaydın kızlar,
eşimin arkadaşı bizim bebişi rüyasındagörmüş balkondan düşürüyormuşuz. böyle rüya anlatılır mı hiç ya.. insanın canı sıkılıo

aaaa delimidir nedir, böle şeyler anlatılır mı be hemde hamiş insana, bırak hamişi normaldede insan böle bi rüya görse hiç anlatmaz, gider suya anlatır, keşke ona diyeydin senin toton açıkta kalmış bidakine ört diye

Amin insaallah hepimizinkini tatlim

evet sezinimm demekki keyif yapiyor ama annesi cok korktu insaallah birdahakine keyif yapmadan önce bi kac kere vurur sonra yatar :) bende cok seymi istedim ne :)

o keyif yaparken anası keyif yapamıyor değil mi buşram analık böyle bir şeymiş yuzunu gormeden telaş yapıyoruz

direk bana anlatmadı eşime anlatmış. sultan iyimi rüyamda gördüm sizin bebeği diye. eşimde bana anlattı.
hayır olsun dedm bnde.

neden izin vermıyo angelcık bakalım mıkrop kaparsın dıyemı amann benım evımde fildir fildir esiyo ya kapılar çarpıyo bı yeri açtıgımda amma dun meydan yanıyorduuu

bişey olur sana dio korkuyo onla gitmediğim için.oda çalışıo gelemez. ewt sizin orası serindir baya bende balkonda keyif yapıyodum salıncağıma oturmuş sallanıyordum allahtan benimde balkon esiyo yoksa durulmaz:). dün bende meydandaydım sıcaktan dolaşılmıyo. oğluma 10 parça hastane çıkısı aldım :)). şimdi tlf geldi gezmeklere gidiyos. çıkmam lasım

güle güle canımm vakıt gecer ne guzelll sen nerde oturuyorsunn neler aldın bakalım resımlerını beklıyoruzzzz

bak şimdik bu konuda haklı, yalnız gitmemen lazım nolur nolmaz, birini bul yanına öle git, dikkat etmemiz lazım hamişiz biz

hadi bakalım iyi gezmelerrrr

naber hanımlar bugün dr daydık..iyiymiş paşa...önce iyice yüzüne baktık..çok da netti..sonra birden elini tam gözlerine kapattı göstermedi bize yüzünü ama çektik fotoları tabi

hee annesi sen bi liste yap şimdik, ver bebişin eline, deki bunlar uyman gereken kurallar canım dışına çıkma totona yersin tokatı de bak o kesin yapçakkkk[/QUOTE]

allah iyiligini versin canimcim ama totisi acir ben kiyamamki uf olur teyzesi uf :)
bende çift basamaklılara düşmüşüm:) şafak 99

Aramiza hosgeldin tatlim cift sayilari görmek bile güzel ben iki safak birden sayiyorum
o keyif yaparken anası keyif yapamıyor değil mi buşram analık böyle bir şeymiş yuzunu gormeden telaş yapıyoruz

Vallahi yapamiyorum sezinimm ne zormus artik hayirlica sagliklica bi kucagimiza alsaydik ayyy bide su 2013 ekim annelerinin dogum hikayeleri topigi acilinca iyyce yaklasmis olcaz insaallah

kıslar doktora bayramda 5 saat mesafe ankaraya arabayla gidebilir miyim dedim olmaz didi...bayagi büymüş oluyo bişi mişi olur göze alamayız dedi..sormayı unutmuşum uçak da mı olmaz acaba..36. haftaya kadar dr raporuyla uçağa binebilirsin demişti daha önce:44:

nıye rıske atasınkı cancazım uçakda çok radyosyon oldugu için doktorlar ıstemez aslında bak ben aralıktan berı memleketıme gıtmıyom haftam az ken bıle gıtmedım nasıl gıtmek ıstedıysemde belkı ılk başlarda doktorum ızın verırdı ama ben sormadım bıle babamın vefatının 1.yılıydı mayıs başı mevludu hayırı vardı gıtmedım annem umreye gıttı gecırmeye gıdemedım can arkadaşım evlendı gıdemedım yanı gıtmedımmm ilk bebegımı kaybettım buna da bışey olmasın ızın veremezdım haaa olacagı warsa otururkende olur ama ya yolda bısey olursa da ben vıcdan azabından nolurdum

hee şimdi sen bayramda 33. haftanda olcan ki 32-40 arası artık doğum bekleniyomuş, ondan öle demiştir, uçak içinde ayrıntılı bilgi aşağıda;

• Yirmi sekizinci haftadan gün almayan hamile yolculardan rapor istenmez
  • Tek bebeğe hamile yolcuların 28. haftadan-35. haftanın sonuna kadar kendi doktorundan aldığı “Uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporu ile seyahatine izin verilir. 36. hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi seyahatine izin verilmez.
  • İki veya daha fazla bebeğe hamile yolcuların 28. haftadan-32. haftaya kadar kendi doktorundan aldığı “Uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporu ile seyahatine izin verilir. 32. hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi seyahatine izin verilmez.
  • Doktor raporunun tarihi yedi günden eski olamaz.
  • Raporu düzenleyen doktorun rapor üzerinde adı soyadı, diploma numarası ve imzası mutlaka olmalıdır.
  • Rapor İngilizce veya Türkçe düzenlenmiş olmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…