slm kızlarr.. havalar çok güzel ve ben denize gitmek istiyorum ve eşim izin vermiyor
tünaydın kızlar,
eşimin arkadaşı bizim bebişi rüyasındagörmüş balkondan düşürüyormuşuz. böyle rüya anlatılır mı hiç ya.. insanın canı sıkılıo
bende çift basamaklılara düşmüşüm:) şafak 99
niyekine? nolcak, git hem iyi gelir azıcık güneşlenirsinslm kızlarr.. havalar çok güzel ve ben denize gitmek istiyorum ve eşim izin vermiyor
ohhhh darısı başımıza, Allah tek basamaklılarıda sağlık ve huzurla nasib etsinbende çift basamaklılara düşmüşüm:) şafak 99
Amin insaallah hepimizinkini tatlim
evet sezinimm demekki keyif yapiyor ama annesi cok korktu insaallah birdahakine keyif yapmadan önce bi kac kere vurur sonra yatar :) bende cok seymi istedim ne :)
aaaa delimidir nedir, böle şeyler anlatılır mı be hemde hamiş insana, bırak hamişi normaldede insan böle bi rüya görse hiç anlatmaz , gider suya anlatır, keşke ona diyeydin senin toton açıkta kalmış bidakine ört diye
neden izin vermıyo angelcık bakalım mıkrop kaparsın dıyemı amann benım evımde fildir fildir esiyo ya kapılar çarpıyo bı yeri açtıgımda amma dun meydan yanıyorduuu
bişey olur sana dio korkuyo onla gitmediğim için.oda çalışıo gelemez. ewt sizin orası serindir baya bende balkonda keyif yapıyodum salıncağıma oturmuş sallanıyordum allahtan benimde balkon esiyo yoksa durulmaz:). dün bende meydandaydım sıcaktan dolaşılmıyo. oğluma 10 parça hastane çıkısı aldım :)). şimdi tlf geldi gezmeklere gidiyos. çıkmam lasım
bişey olur sana dio korkuyo onla gitmediğim için.oda çalışıo gelemez. ewt sizin orası serindir baya bende balkonda keyif yapıyodum salıncağıma oturmuş sallanıyordum allahtan benimde balkon esiyo yoksa durulmaz:). dün bende meydandaydım sıcaktan dolaşılmıyo. oğluma 10 parça hastane çıkısı aldım :)). şimdi tlf geldi gezmeklere gidiyos. çıkmam lasım
direk bana anlatmadı eşime anlatmış. sultan iyimi rüyamda gördüm sizin bebeği diye. eşimde bana anlattı.
hayır olsun dedm bnde.
kızlarrrrrrrrrrrr nıye susssssssss pusssunuzzzzz yaaaaaaaaaaa
tünaydın kızlar,
eşimin arkadaşı bizim bebişi rüyasındagörmüş balkondan düşürüyormuşuz. böyle rüya anlatılır mı hiç ya.. insanın canı sıkılıo
hee annesi sen bi liste yap şimdik, ver bebişin eline, deki bunlar uyman gereken kurallar canım dışına çıkma totona yersin tokatı de bak o kesin yapçakkkkyaaa benimdee, akşam yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum nolcak böle, gece uyur uyanık olunca o sabah uykusu ne tatlı geliyo yaaa, bende uyumak istiyom bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ya beni atıp atıp duruyo bu site, ters bişide yapmıyom anlamadım, çok konuşuyosun mu demek istiyo neeesürekli kullanıcı adı ve şifre giriyom yaa
evet sezinimm demekki keyif yapiyor ama annesi cok korktu insaallah birdahakine keyif yapmadan önce bi kac kere vurur sonra yatar :) bende cok seymi istedim ne :)
bende çift basamaklılara düşmüşüm:) şafak 99
o keyif yaparken anası keyif yapamıyor değil mi buşram analık böyle bir şeymiş yuzunu gormeden telaş yapıyoruz
yettim gaariii
gelive gıııııııııııızzzzzzzzzzzzz gari bugun herkes uyuvercek şimcik
kıslar doktora bayramda 5 saat mesafe ankaraya arabayla gidebilir miyim dedim olmaz didi...bayagi büymüş oluyo bişi mişi olur göze alamayız dedi..sormayı unutmuşum uçak da mı olmaz acaba..36. haftaya kadar dr raporuyla uçağa binebilirsin demişti daha önce:44:
kıslar doktora bayramda 5 saat mesafe ankaraya arabayla gidebilir miyim dedim olmaz didi...bayagi büymüş oluyo bişi mişi olur göze alamayız dedi..sormayı unutmuşum uçak da mı olmaz acaba..36. haftaya kadar dr raporuyla uçağa binebilirsin demişti daha önce:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?