kıslar doktora bayramda 5 saat mesafe ankaraya arabayla gidebilir miyim dedim olmaz didi...bayagi büymüş oluyo bişi mişi olur göze alamayız dedi..sormayı unutmuşum uçak da mı olmaz acaba..36. haftaya kadar dr raporuyla uçağa binebilirsin demişti daha önce:44:
ay bu sabah ben de çok zor kalktım..kazıdım resmen kendimi yataktan yeaw..
Tatlim benim doktorum simdi bile ucaga binmemi yasakladi yoksa kocisim yanina gidecektim ama kesinlikle izin vermem dedi..ama sen yinede bir sor belki sanslisindir
nıye rıske atasınkı cancazım uçakda çok radyosyon oldugu için doktorlar ıstemez aslında bak ben aralıktan berı memleketıme gıtmıyom haftam az ken bıle gıtmedım nasıl gıtmek ıstedıysemde belkı ılk başlarda doktorum ızın verırdı ama ben sormadım bıle babamın vefatının 1.yılıydı mayıs başı mevludu hayırı vardı gıtmedım annem umreye gıttı gecırmeye gıdemedım can arkadaşım evlendı gıdemedım yanı gıtmedımmm ilk bebegımı kaybettım buna da bışey olmasın ızın veremezdım haaa olacagı warsa otururkende olur ama ya yolda bısey olursa da ben vıcdan azabından nolurdum
hee şimdi sen bayramda 33. haftanda olcan ki 32-40 arası artık doğum bekleniyomuş, ondan öle demiştir, uçak içinde ayrıntılı bilgi aşağıda;
- Yirmi sekizinci haftadan gün almayan hamile yolculardan rapor istenmez
- Tek bebeğe hamile yolcuların 28. haftadan-35. haftanın sonuna kadar kendi doktorundan aldığı Uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur ibaresi yer alan raporu ile seyahatine izin verilir. 36. hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi seyahatine izin verilmez.
- İki veya daha fazla bebeğe hamile yolcuların 28. haftadan-32. haftaya kadar kendi doktorundan aldığı Uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur ibaresi yer alan raporu ile seyahatine izin verilir. 32. hafta ve sonrasında ise doktor raporu olsa dahi seyahatine izin verilmez.
- Doktor raporunun tarihi yedi günden eski olamaz.
- Raporu düzenleyen doktorun rapor üzerinde adı soyadı, diploma numarası ve imzası mutlaka olmalıdır.
- Rapor İngilizce veya Türkçe düzenlenmiş olmalıdır.
Tatlim benim doktorum simdi bile ucaga binmemi yasakladi yoksa kocisim yanina gidecektim ama kesinlikle izin vermem dedi..ama sen yinede bir sor belki sanslisindir
kıyamam canım ya çalışan anneler ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNN inşş .ben normalde çalışırken sabah uykuma doyamazdım bu yıl evde geçiriyorum hamılelıgımı Allahım sızlere guc kuvvet versın ınşşşş
senın kociş nerde yapıyo askerlıgı şekerim turkıyedemı yoksa
saol cnm ya biz yine de iyiyiz şükür, en azından masa başı, Allah ayakbaşında çalışanlara yardım etsin, yol gidip gelenlere....
kıyamam canım ya çalışan anneler ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNN inşş .ben normalde çalışırken sabah uykuma doyamazdım bu yıl evde geçiriyorum hamılelıgımı Allahım sızlere guc kuvvet versın ınşşşş
kızlar bende ekım annesıyım 25haftama gırcem fakat ıkıgundur ara ara kahverengı gıbı akıntım oluyo naapmalıyım ya rengınıde tm cozemıyorum koyu deıl çok acık çiş gıbı afedersnz
gülücük 45 memleketlım nasılsın
valla cullucan gece hiç deliksiz uyumuşum bi gözümü açtım sabah olmuş sonra geri uykuya daldım işe de geç kalmışımyaaa benimdee, akşam yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum nolcak böle, gece uyur uyanık olunca o sabah uykusu ne tatlı geliyo yaaa, bende uyumak istiyom bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende de bugün hiç iştah yokdün konuştuk konuştuk kendi kendime nazar değdirdim kızlar, bugün hiçbişi yiyeyim yokazcık bişi yiyorum midem şişiyo patlıcak gibi oluyorum, poffffffffffffffffff
selam hemşerim sen nslsın?bi manisalı görmek güzel... Manisa merkezden misin cnm,ilçe mi?
çok saolun kızlar..eşimin yıllık izni sabit tarihte oluyor, o da napcaz burda hem bayram hem izin 2 haftayı buluyor diyor, ben de deişiklik olur demiştim ama bilemedim şimdi..dur ben bi başka çaresine bakıyım önce birilerini çağırmaya çalışıyım
saol cnm ya biz yine de iyiyiz şükür, en azından masa başı, Allah ayakbaşında çalışanlara yardım etsin, yol gidip gelenlere....
Evet sezinim türkiyede maalesef
aynen öyle canımcım, hayır olsun, hayra yorcan herzaman böle şeyleri, onun totosu açık kalmıştır
bu rüya eşinin arkadaşının densizin teki olduğuna işarettir
bunu kutlamalıyız suzıı darsı başımıza haydı sallayalım resimdeki gibi :92::92::92::92::92:
hee annesi sen bi liste yap şimdik, ver bebişin eline, deki bunlar uyman gereken kurallar canım dışına çıkma totona yersin tokatı de bak o kesin yapçakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?