2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Tatlim benim doktorum simdi bile ucaga binmemi yasakladi yoksa kocisim yanina gidecektim ama kesinlikle izin vermem dedi..ama sen yinede bir sor belki sanslisindir

ay bu sabah ben de çok zor kalktım..kazıdım resmen kendimi yataktan yeaw..

kıyamam canım ya çalışan anneler ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNN inşş .ben normalde çalışırken sabah uykuma doyamazdım bu yıl evde geçiriyorum hamılelıgımı Allahım sızlere guc kuvvet versın ınşşşş

Tatlim benim doktorum simdi bile ucaga binmemi yasakladi yoksa kocisim yanina gidecektim ama kesinlikle izin vermem dedi..ama sen yinede bir sor belki sanslisindir

çok saolun kızlar..eşimin yıllık izni sabit tarihte oluyor, o da napcaz burda hem bayram hem izin 2 haftayı buluyor diyor, ben de deişiklik olur demiştim ama bilemedim şimdi..dur ben bi başka çaresine bakıyım önce birilerini çağırmaya çalışıyım

saol cnm ya biz yine de iyiyiz şükür, en azından masa başı, Allah ayakbaşında çalışanlara yardım etsin, yol gidip gelenlere....

kızlar bende ekım annesıyım 25haftama gırcem fakat ıkıgundur ara ara kahverengı gıbı akıntım oluyo naapmalıyım ya rengınıde tm cozemıyorum koyu deıl çok acık çiş gıbı afedersnz

dün çalışmak yerine evimde yatıp uyumak istiyorum diye mızmızlanıyodum ama Allah'ın sopası yok bu saabah işten kovulduğumu gördüm rüyamda gerçek gibiydi, nasıl ağladım nasıl ağladım
o yüzden bugün şevkle geldim işe

kızlar bende ekım annesıyım 25haftama gırcem fakat ıkıgundur ara ara kahverengı gıbı akıntım oluyo naapmalıyım ya rengınıde tm cozemıyorum koyu deıl çok acık çiş gıbı afedersnz

canım dr a git benim hamileliğimin başında olmuştu bebiş için iyi bir belirti değil

yaaa benimdee, akşam yatmak bilmiyorum sabah kalkmak bilmiyorum nolcak böle, gece uyur uyanık olunca o sabah uykusu ne tatlı geliyo yaaa, bende uyumak istiyom bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla cullucan gece hiç deliksiz uyumuşum bi gözümü açtım sabah olmuş sonra geri uykuya daldım işe de geç kalmışım ama benim yine uykum vardıı sabahtan beri neyseki öğlen eve gidince soğuk suyla elimi yüzümü yıkadım kocişimi gördüm ayıldım haha
dün konuştuk konuştuk kendi kendime nazar değdirdim kızlar, bugün hiçbişi yiyeyim yok azcık bişi yiyorum midem şişiyo patlıcak gibi oluyorum, poffffffffffffffffff
bende de bugün hiç iştah yok sabah kepek ekmek arası sandviçi zor yedim öğlende ekmeksiz serin serin şeyler atıştırdım sıcaklardanda yenmiyo yaa. dün birbirimizin iştahını aşırı açtık sanırım

selam hemşerim sen nslsın?bi manisalı görmek güzel... Manisa merkezden misin cnm,ilçe mi?

ahh ahh anlattım canım az once aralıktan berı gıdemdım dıyeee salihliii ama trabzonda yaşıyorumm malum gebelık ne ucaga ne yola cesaret edemedım ama bugun oralardan kolım geldı börulcem geldı mutluyum

sana gelsınler canım
bak ben zorunlulukta bıle gıtmedım gezmeye keyfıye hiç gidemem bana demişlerki nıye gelmedı babasının hayırına dıye ee hamılede nolcak dıye kımse ıcımı bılmıyokı ben o gunu nasıl gecırdım mıllet anaca konuşuyo ben ıstemezmıydım tabı bunaldık kocişlerde bunaldıı hepimiz sıkıldık şahsen ben öyle egeye gıtmek ıstıyoooommmmm ama ödün verıyoz işte kendımızden

hee annesi sen bi liste yap şimdik, ver bebişin eline, deki bunlar uyman gereken kurallar canım dışına çıkma totona yersin tokatı de bak o kesin yapçakkkk

allah iyiligini versin canimcim ama totisi acir ben kiyamamki uf olur teyzesi uf :)

Aramiza hosgeldin tatlim cift sayilari görmek bile güzel ben iki safak birden sayiyorum

Vallahi yapamiyorum sezinimm ne zormus artik hayirlica sagliklica bi kucagimiza alsaydik ayyy bide su 2013 ekim annelerinin dogum hikayeleri topigi acilinca iyyce yaklasmis olcaz insaallah [/QUOTE]

sennki daha da zor be canım allah kolaylık versin zaman hep sana çabuk geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…