Merhaba arkadaşlar
bişey soracağım 15 temmuz gibi tatile çıkacağız ve istanbul bodrum araba ile gideceğiz.Ben doktoruma sormadım ama bazı arkadaşların doktorları izin vermemiş yolculuğa sanırım.Acaba sorun olurmu ki?sizler tatilde nasıl bir plan yaptınız yokmu tatil planları :))
Merhaba arkadaşlar
bişey soracağım 15 temmuz gibi tatile çıkacağız ve istanbul bodrum araba ile gideceğiz.Ben doktoruma sormadım ama bazı arkadaşların doktorları izin vermemiş yolculuğa sanırım.Acaba sorun olurmu ki?sizler tatilde nasıl bir plan yaptınız yokmu tatil planları :))
Merhaba arkadaşlar
slmm kızlarr..nasılsınız bakalımbişey soracam çatlaklarınız olmaya başladı mı benım henüz yok ama kaşınmya başladı karnım herkes o zman çatlamaya başlıyordur dıyo.
slmm kızlarr..nasılsınız bakalımbişey soracam çatlaklarınız olmaya başladı mı benım henüz yok ama kaşınmya başladı karnım herkes o zman çatlamaya başlıyordur dıyo.
Bende şimdilik yok cnm çatlak nemlendirici kremler yağlar sürmeye başla kaşınınca çatlama başlıyormuş galiba
Merhaba arkadaşlar
kremım var bepanthol kullanıyorum ama 2-3 gündür çok kaşınıyor bence de başlıcak galıba
ayakbaşı ne kızz
bizim bu yılkı tatıl planımız evde gecirmek canım hep dışarda olurduk ben 2 ayımı izmirde gecırırdım dedımkı değişklık olsun bu yaz evden dışarı çıkmaylım planımız bu
sana gelsınler canım
bak ben zorunlulukta bıle gıtmedım gezmeye keyfıye hiç gidemem bana demişlerki nıye gelmedı babasının hayırına dıye ee hamılede nolcak dıye kımse ıcımı bılmıyokı ben o gunu nasıl gecırdım mıllet anaca konuşuyo ben ıstemezmıydım tabı bunaldık kocişlerde bunaldıı hepimiz sıkıldık şahsen ben öyle egeye gıtmek ıstıyoooommmmm ama ödün verıyoz işte kendımızden
benim tatil planım var tabii doğum iznimde evimdeki ön balkonda mı yapsam arka balkonda mı karar veremiyorum
ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeee tatil hadi ben ayarlasam eşimin kendi işi mümkün değil bu sezonda yoğunlukta fırsat bulması. o yüzden biz seneye kızımız içerdeyken değil dışardayken tatil yapmaya karar verdik
Merhaba arkadaşlar
deniz manzaralı balkonu seç canım gözün gönlün açılsın bebişle beraber:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?