2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slmm kızlarr..nasılsınız bakalımbişey soracam çatlaklarınız olmaya başladı mıbenım henüz yok ama kaşınmya başladı karnım herkes o zman çatlamaya başlıyordur dıyo.

Merhaba arkadaşlar
bişey soracağım 15 temmuz gibi tatile çıkacağız ve istanbul bodrum araba ile gideceğiz.Ben doktoruma sormadım ama bazı arkadaşların doktorları izin vermemiş yolculuğa sanırım.Acaba sorun olurmu ki?sizler tatilde nasıl bir plan yaptınız yokmu tatil planları :))

bizim bu yılkı tatıl planımız evde gecirmek canım hep dışarda olurduk ben 2 ayımı izmirde gecırırdım dedımkı değişklık olsun bu yaz evden dışarı çıkmaylım planımız bu

ist bodrum arası epey var ama ben geçtimiz cmtsi ank dan ist gittim arabayla.dr sormuştum o da hıcbır sakıncası yok demişti.gittim geldım çok sukur bı sıkıntı olmadı.

benim tatil planım var tabii doğum iznimde evimdeki ön balkonda mı yapsam arka balkonda mı karar veremiyorum
ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nerdeee tatil hadi ben ayarlasam eşimin kendi işi mümkün değil bu sezonda yoğunlukta fırsat bulması. o yüzden biz seneye kızımız içerdeyken değil dışardayken tatil yapmaya karar verdik

slmm kızlarr..nasılsınız bakalımbişey soracam çatlaklarınız olmaya başladı mıbenım henüz yok ama kaşınmya başladı karnım herkes o zman çatlamaya başlıyordur dıyo.

Bende şimdilik yok cnm çatlak nemlendirici kremler yağlar sürmeye başla kaşınınca çatlama başlıyormuş galiba

Biz bu akşam nasipse İstanbul'a gelıyoruz doktorada sormadım inş sıkıntı olmaz cnm.

her 2 saatte bir mola verip yürümen lazım. bnde gidiyorum ama bnmki 3-4 saatlik yol doktorum bi sakınca yok hatta git dinlen sana iyi gelir dedi bni motive ettti anlıycağın :) hayırlı yolculuklar olur inş.

bizim bu yılkı tatıl planımız evde gecirmek canım hep dışarda olurduk ben 2 ayımı izmirde gecırırdım dedımkı değişklık olsun bu yaz evden dışarı çıkmaylım planımız bu

Valla bizim ev hamam bildiğin ağustos nasıl geçecek bilmem klima şart yoksa bende tüm ağustosu kocişin başını şişirerek geçireceğim öyle duruyor hazirandan :))

yavrum yaa, evet napalım artıkın öyle olsun baari..ben de yeğenlerimi çok öslüyorum..az önce biriyle konuştum ağlıycaktım, yarın annemler gelcek bakalım belki o da gelceköbürülerini de hepsini istiyom..ben de karar verdim 1-2 hafta içinde bi kaçıp gelcem daha karnım o kadar büyümemiş oluyor ve 28. haftaya kadar raporsuz uçabiliyosun sonuçta :)

deniz manzaralı balkonu seç canım gözün gönlün açılsın bebişle beraber:))

ben sordum ama 8-17 Ağustos için sordum sen de sor belki sorun olmaz ama bodrum da az değil ya ist dan:44:

biz geldik :) Allah izin verirse biz de bayram tatilinde memlekete gideceğiz. uçak biletimi de aldım. o zamana doktordan rapor almamız gerekecek. inşallah bir aksilik olmaz

bende oğluşumun odasını ve eşyalarını yükleyemeye çalışıyorum bı turlu olmuyor yaa.daha once kaz ke yukledım resımler buyuk mu geliyor nedır anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…